eitaa logo
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
3.7هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
5.8هزار ویدیو
125 فایل
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتاء http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین @barahin آیدی مدیر @Sotoudeh2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام مجدد به این کلیپ اغراق آمیز از فاضله نشان دادن اروپا و کشور فنلاند❌ و القای سیاه‌نمایی و خودتحقیری از ایران عزیز نیز قبلا پاسخ داده شده 👇👇⬇️ در لینک زیر https://eitaa.com/barahin/73335
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کی را دشمن گرفته ایم؟! این تصویر، تراکم هواپیماهای در حال پرواز و همزمان در آسمان دیشب (۲۴ دسامبر) آمریکا را نشان می‌دهد؛ یعنی پروازهای شب کریسمس. خوب بنگریم! درک و باور کردن این که ارزش ارزی آنچه فقط در این شب در آسمان ایالات‌متحده در حال پرواز است، دست‌کم بیشتر از ۱۷ برابر بودجه عمومی سال مالی ۱۴۰۳ جمهوری اسلامی ایران (بودجه دولت) است، برای رهبران و مدیران جمهوری اسلامی سخت و دشوار و شاید ناممکن‌ بنماید. خدا رحمت کند تیزبینی قائم‌مقام فراهانی دایر بر مقایسه قدرت اقتصادی ایران و روسیه پس از جنگ‌های ایران و روس و عواقب برپا کردن جنگ جدید از سوی محمدشاه را که جنگیدن بدون قدرت اقتصادی، تنها منجر به تضعیف بیشتر و بیشتر است.
هدایت شده از علی احمدی
بعضی افراد علاقه وافری به هواپیما دارند و همه امور بشر را از آن نگاه می کنند در حالیکه باید پایین آمد و دید مردم در پایین چه می کشند. پیاده شو با هم بریم تا ببینی فقر چه بلایی بر سر جامعه تحت سلطه سرمایه داری آمریکا آورده ؟ بدهی آمریکا به ۳۵ تریلیون دلار رسید شماره روزنامه اقتصاد: ۵۹۸۵ تاریخ چاپ: ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ شماره خبر: ۴۰۶۱۰۸۵ بازار پول و ارز فارس: یک نشریه آمریکایی گزارش داد، بزرگ‌ترین دشمن آمریکا نه چین و روسیه بلکه بدهی‌های سنگین آن است که در سایه قدرت گرفتن ائتلاف‌های اقتصادی نوظهور می‌تواند به فروپاشی کل سیستم مالی آمریکا منجر شود. ایالات‌متحده با چالش اقتصادی بزرگی مواجه است و بدهی‌های آن به سطح بیسابقه حدود ۳۵تریلیون دلار رسیده است، در حالی که بهره سالانه این بدهی هم به تنهایی به یک تریلیون دلار می‌رسد. به اذعان یک نشریه آمریکایی، این ارقام وضعیت نامطمئن مالی ایالات‌متحده را نشان می‌دهد که با تهدید احتمالی از دست رفتن جایگاه دلار به عنوان ارز ذخیره اصلی جهانی تشدید می‌شود. براندون ویچرت، نویسنده آمریکایی در گزارشی در روزنامه نشنال اینترست می‌گوید که با کسری ۱.۶ تریلیون دلاری آمریکا در سال جاری و ۳۵ تریلیون دلاری کل بدهی و یک تریلیون دلار بهره بدهی در سال جاری اگر دلار آمریکا دیگر ارز ذخیره اولیه جهانی نباشد و ناگهان یک رقیب واقعی برای آن ظاهر شود، کل سیستم مالی آمریکا فرو خواهد پاشید؛ به ویژه با ظهور بلوک تجاری اقتصادی و مالی موسوم به «بریکس» که شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است.
هدایت شده از علی احمدی
بدهی آمریکا به ۳۵ تریلیون دلار رسید شماره روزنامه: ۵۹۸۵ تاریخ چاپ: ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ شماره خبر: ۴۰۶۱۰۸۵ بازار پول و ارز فارس: یک نشریه آمریکایی گزارش داد، بزرگ‌ترین دشمن آمریکا نه چین و روسیه بلکه بدهی‌های سنگین آن است که در سایه قدرت گرفتن ائتلاف‌های اقتصادی نوظهور مانند بریکس و... می‌تواند به فروپاشی کل سیستم مالی آمریکا منجر شود. پله های صعود در فقر به عقیده کارشناسان فقیر شدن آمریکایی ها از سال 2000 شدت یافت و مابین سال های 2007 و 2008 با یک جهش به روند خود ادامه داد. در سال 1973 نرخ فقر در آمریکا به 11/1 درصد رسید که پایین ترین سطح آن پس از جنگ جهانی دوم بود. این رقم در سال 1983 میلادی 15.2 درصد، معادل یک نفر از هر ده آمریکایی بوده است. در سال ۲۰۰۵، تعداد افراد فقیر آمریکا ۳۷ میلیون نفر یعنی 12/5 درصد از جمعیت این کشور بود. این نرخ در میان خانواده های سیاه پوست 24/9 درصد یعنی بیش از دو برابر نرخ فقر در میان خانواده های سفیدپوست بود.
هدایت شده از علی احمدی
مردم آمریکا از فشار گرسنگی به دزدی از مردم دیگر و یا دولت و اماکن عمومی روی آورده اند. روزانه خبر دزدیده شدن چیزهایی منتشر می شود که شاید هیچگاه در ذهن آمریکایی ها تصوری هم در مورد ارزش مادی آنها وجود نداشت. در سایه سیاست های غلط نظام سرمایه داری جنگ افروز، امروزه فقر و گرسنگی در حال تبدیل شدن به یک بحران گسترده اجتماعی و امنیتی در آمریکایی است که برای ملت های دیگر به صورت سرزمین رویایی «فرصت ها» تبلیغ می شود. گروه گزارش ویژه مشرق؛ فقر در آمریکا در حال تبدیل شدن به یک بحران اجتماعی بزرگ است. این بحران یک شبه روی نداده و ریشه آن از عمق نظام سرمایه داری سود محور جنگ طلب تغذیه می شود. آمریکا همیشه در مقایسه با اغلب کشورهای صنعتی دنیا دچار فقر فراگیرتری بوده است. برای مثال در اواسط دهه نود نرخ فقر در آمریکا در حدود دو برابر میزان آن در کشورهای منطقه اسکاندیناوی و 1/3 برابر نرخ فقر در ژاپن بود. با این حال بیش از 42 درصد از ثروت آمریکا تحت کنترل حدود یک درصد از جمعیت سرمایه دار این کشور است. چهارصد ثروتمند آمریکایی بیش از یک تریلیون دلار ثروت دارند و متوسط درآمد هر یک از آنها حدود سه و نیم میلیارد دلار است.
هدایت شده از علی احمدی
بخش بزرگی از مردم آمریکا امید به زندگی را از دست داده و رویاهای خود برای زندگی را نقش بر آب می بینند. نیاز به استفاده از کمک های غذایی دولت حتی در بخشی از مردم تحصیل کرده و دارای تخصص که شغل خود را از دست داده اند؛ نیز دیده می شود. با توجه به انتظارات افراد تحصیل کرده، زندگی برای این بخش بسیار سخت تر بوده و ناامیدی و افسردگی در این قشر عمیق تر و گسترده تر روی می دهد. در واقع موج جدیدی از فقر با حاشیه های روانی و اجتماعی بی سابقه ای در حال گسترش در آمریکایی است که ثروت های مردم خود را به نفع عده ای صهیونیست در اقصی نقاط جهان به جنگ و بمب و کشتار صرف می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفاوت دو دیدگاه👇 آقای علم الهدی : مردم با تحمل فقر، تهذیب نفس می کنند و بیشتر منتظر ظهور می شوند و کمتر گناه خواهند کرد." شینزوآبه(نخست وزیر ژاپن) فقر جامعه را به فساد میکشاندو نابود میکند.هر فقیر صدبرابر یک فرد عادی برای جامعه هزینه دارد و مانند یک بمب ساعتی است که هر لحظه آماده انفجار است. 👇👇 ۱)این متن در سخنرانیها یا مکتوبات آیت الله علم الهدی یافت نمی شود و با مبانی عقل و دین نیز در تقابل است! ۲)♦️ در بخش پاسخ به شایعات پایگاه اینترنتی آیت الله علم الهدی نیز این مطلب از شایعات فضای مجازی معرفی و در جهت تخریب وجهه ایشان اعلام شده است. ۳)موضع ایشان در برابر فقر، از سخنرانی ۹ بهمن ۹۴ ایشان قابل فهم است. ایشان فقر و ترس را دو آفت و دو آسیب در زندگانی برشمرده اند که الگوهای مناسبی برای زندگی نیستند ۴)البته که حرف منتسب به نخست وزیر ژاپن هم در سخنان ایشان یافت نشد. ۵)♦️ اگرچه خودسازی و تهذیب نفس، نیاز انسان برای رشد و تکامل است، اما منافاتی با تلاش و پیشرفت اقتصادی ندارد. اسلام بر تولید ثروت حلال و تقویت بنیان جامعه اسلامی تاکید دارد. ۶)♦️ فقر به عنوان یک پدیده و واقعیت ناخوشایند اجتماع است و معمولا نباید در جامعه بشری وجود داشته باشد. روی این اصل دین اسلام فقر و تنگدستی را جزو یکی از مصیبت های بزرگ و از جمله بلای جامعه بشری که تا سرحد نابودی آن تاثیر دارد، معرفی نموده است و ریشه کنی آن از اجتماع را اصلی ترین هدف و وجهه همت خود قرار داده است. ✅به همین سبب از دیدگاه علی(ع) تمامی افراد جامعه مسلمان و غیرمسلمان باید در تامین نیازهای اولیه معیشت خویش در وضعیت اقتصادی مطلوب و مناسب با شرافت و کرامت انسانی خود باشند تا رفاه عمومی در جامعه برقرار گردد. علل و آثار فقر از دیدگاه امام علی(ع) http://www.hawzah.net/fa/Article/View/93537/%D8%B9%D9%84%D9%84-%D9%88-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D9%82%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%84%DB%8C(%D8%B9) ۷) "فقر" را نمی پسندد و خطرات برای عقل و دین و حکمت در "فقر" بیان کرده است! . ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتا http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین 》👈 @barahin 🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟