💚 #یاصاحبالزمان🌹🍃
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
🌻 #امام_زمان
🤝 #بیعت
🔺 ظهور بسیار نزدیک است
🔹 @zoho313oor
🔴 نماز مجرب عید غدیر برای حوائج دنیوی و آخروی
🌺 علّامه مجلسی رَحِمَهُ الله مینویسد:
🔹 بدان که غسل در این روز سنّت مؤکّد است . اما کیفیت نماز در این روز بنا بر مشهور، طبق روایت امام صادق سلام الله علیه اینگونه است:
🔺 هركس در اين روز ، نيم ساعت پيش از زوال ظهر دو ركعت نماز بجا آورد و در هر ركعت سورۀ حمد يك مرتبه و قل هو الله أحد و إنّا أنزلناه و آية الكرسى تا هُمْ فِيهٰا خٰالِدُونَ ، هريك را ده مرتبه بخواند ، برابر باشد نزد حق تعالى با هزار هزار حج و عمره ، و هرحاجت از حاجتهاى دنيا و آخرت كه از خداوند كريم سؤال كند البته به آسانى و عافيّت برآورده شود.
📚 زادالمعاد / باب ۵ ، فصل ۴ .
🌷الْحَمْدُلِله الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلایَةِ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ عَلیِّ بنِ أَبِی طالِبٍ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومیٖن عَلَیْهِمُ السَّلامُ🌷
🆔 eitaa.com/emame_zaman
⭕️ سوال:
⁉️ اثبات ولایت امیرالمومنین (ع) با آیه اکمال چگونه ممکن است با اینکه که در شان نزول آن اختلاف است؟
🔰 خداوند متعال در آیه 3 از سوره مائده از اتمام و اکمال دین خود و از یاس کفار سخن گفته و میفرماید: «الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ دِينِكُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَ رَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ دِينا».
💢 شانالنزول و زمان نزول این آیه مورد اختلاف است؛ غالب اهل سنت معتقدند که این آیه در روز «عرفه» در «حجه الوداع» نازل شد. البته در بین آنها علمایی نیز یافت میشود که معتقدند در روز «غدیر» نازل شده؛ اما اکثریت میگویند در روز عرفه نازل شد.
📌 شیعه نیز بالاتفاق معتقد است در روز «غدیرخم» نازل شده است.
✅ با بررسی تاریخ دقیق زندگانی پیامبر اکرم(ص) به این نتیجه خواهیم رسید که قول شیعه صحیح است:
1⃣ قرینه اول:
تاریخنویسان از اهل سنت، بر اینكه پيامبر اكرم(ص) بعد از نزول آيه اكمال دين، هشتاد و يك يا هشتاد و دو روز، رحلت کرده، اتفاق نظر دارند؛ همچنين مورخين اهل سنت مىگويند: رحلت آن حضرت در روز دوازدهم ماه ربيع الأوّل بوده است. و اين درست مطابقت دارد با اينكه این آيه در روز غدير نازل شده باشد؛ ولى اگر در روز عرفه، يعنى روز نهم ذیالحجه نازل شده باشد، فاصله بين نزول آيه و ارتحال رسول خدا(ص) نود يا نود و يك روز خواهد شد.
2⃣ قرینه دوم:
آيه «أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ» دلالت دارد بر آنكه دين اسلام در آن زمان کامل شد و تمام احكام و دستورات لازم برای سعادت مردم بیان شد و چيزى باقى نماند، نه حلالى و نه حرامى تا پيامبر اکرم(ص) رحلت كردند. این درحالیست که به طور قطع بعضى از احكام بعد از روز عرفه نازل شد، مانند آيه ربا، آيه دِين، آيه ارث كلاله و به طور كلى آياتى كه در سوره مائده بين روز عرفه و روز غدير نازل شده است. و علمای اهل سنت نیز مانند شیعه قبول دارند که سوره «مائده» در حجه الوداع نازل شده است.
🔴 بنابراین، این آیه نمیتواند در روز عرفه نازل شده باشد، زیرا بعد از عرفه، چند دستور شرعی دیگر به صورت آیه قرآن بر پیامبر اکرم(ص) نازل شده است، و این نزول، با مفاد این آیه که میفرماید دین را کامل و تمام کردم، سازگاری ندارد.
و شما
_________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/51276
📎 #اعتقادات
📎 #عیدآسمانی
📎 #عید_غدیر
پاسخ به سوالات اعتقادی شما 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi