🇯🇵 آیا ژاپن به کمک آمریکا پیشرفت کرد؟
به نظر شما پیشرفت اقتصادی ژاپن از چه زمانی شروع شد؟
کمی فکر کنید...از حدود چند سال قبل؟
اگر رسانه های تحت نفوذ قدرت های دنیا توانسته باشند به ذهن شما جهت بدهند، احتمالا فکر می کنید که پیشرفت ژاپن از جنگ جهانی دوم شروع شده است؛ آن هم با کمک آمریکا!
این یک روایت کاملاً غلط و در راستای بر هم زدن دستگاه تحلیلی مردم دنیا به خصوص کشورهای در حال توسعه است؛ مردمی که باید فکر کنند کشوری مثل ژاپن از یک وضعیت عقب مانده با کمک و نفوذ آمریکا پیشرفت کرد و تبدیل شد به آن چه از ژاپن می دانیم...
#ژاپن #قسمت_اول
@barandaz_media
٢ صهیونیست در عملیات در الاغوار کشته شدند🔥
🔹در اثر تیراندازی یک فلسطینی در منطقه الاغوار، ٢ صهیونیست کشته و یک نفر به شدت زخمی شده است.
🔹 مجری عملیات موفق به فرار از محل حادثه شده است.
@barandaz_media
🔻تحقق ۱۱۰ درصدی درآمدهای بودجه سال ۱۴۰۱
🔹براساس گزارش خزانهداری کل کشور، میزان درآمدهای دولت در قالب قانون بودجه سال ۱۴۰۱ به رقم ۱۵۴۷ هزار و ۲۰۹ میلیارد تومان رسیده است.
🔹سقف بودجه عمومی کل کشور برای سال ۱۴۰۱ معادل ۱۴۰۹ هزار میلیارد و ۱۳۱ میلیارد تومان بود که به این ترتیب ۱۱۰ درصد از کل درآمدهای مصوب بودجه سال ۱۴۰۱ محقق شده است.
🔹واریزی به خزانهداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ به میزان ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
@barandaz_media
💵 سقوط سلطه دلار 💵
بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، سهم دلار آمریکا در ذخایر ارزی کشورها از ۷۱ درصد در سال ۱۹۹۹ به ۵۷ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش یافته و روند این کاهشی از سال ۲۰۲۱ شدت گرفته است
@barandaz_media
📸 برانداز مدیا 📸
🇯🇵 آیا ژاپن به کمک آمریکا پیشرفت کرد؟ به نظر شما پیشرفت اقتصادی ژاپن از چه زمانی شروع شد؟ کمی فکر ک
🇯🇵 از کجا شروع شد؟
پیشرفت اقتصادی ژاپن یک فرایند چند صد ساله است؛ فرایندی که به نحوی از اوایل قرن ۱۸ میلادی و در دوره حکومت ادو که به دوره توکوگاوا مشهور است، پایه ریزی شد.
این دوره در واقع زمانی است که اروپایی ها به مرور به سمت شرق آسیا می روند تا اسباب استعمار و البته تجارت و تبلیغ مسیحیت را با خود به آنجا ببرند تا با سیاستی شبیه آنچه در آفریقا اجرا کردند هم از طریق کشیش های مسیحی و هم از طریق تاجران و یا حتی با اعمال زور، کشورهای شرق آسیا را به منطقه نفوذ خود اضافه کنند...
#ژاپن #قسمت_دوم
@barandaz_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شاهکاری دیگر از خصوصیخواری در دولت قبل : واگذاری مالکیت معدن بر خلاف قانون اساسی
◀️ ویدئویی که میبینید بخشی از مستند قزل قیه است که به کارگردانی سیامک مختاری ساخته شده و در جشنواره عمار هم فانوس گرفته است.
🔹 در این مستند از پدیدهای استثنایی رونمایی شده است. مالک معدن در دوربین نگاه میکند و میگوید اولین مالکیت معدن در ایران بر خلاف قانون اساسی به من داده شده است. وزارت صنعت و ستاد اجرایی فرمان امام هم باعث و بانیِ این واگذاری بوده است.
🔹 طبق اصل ۴۹ قانون اساسی معادن بخشی از انفال است و مالکیت آن قابل واگذاری نیست و فقط میتوان حق بهرهبرداری آن را به افراد سپرد.
🔹 در این مستند میتوانید حکایت مردم سریشآباد را ببینید. شهری که در محاصره باکیفیتترین معادن سنگ مرمر در جهان است، اما چیزی از این معادن به مردم شهر نمیرسید و آنها با مشکلات معیشتی و اشتغال دستوپنجه نرم میکردند.
🔺 داستان قزل قیه شبیه نیشکر هفت تپه ، کشت صنعت مغان ، رشت الکتریک و بسیاری از شرکت ها دیگر که با رانت و فساد خصوصی سازی شدند و چیزی که نمایان است نبود نظارت و خواب بودن قوه قضائیه برای حدود یک دهه است.
#m
@barandaz_media
برافراشتن پرچم عزا در حرم امام علی در آستانه نزدیک شدن به ایام شهادت امیرالمؤمنین
#m
@barandaz_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دعوای کفتارها
◽️در حالی که بعضیا دنبال برعندازی هستن مصی و دوستاش دارن پول پارو میکنن
البته شراکت، دعوا هم داره ها...افتادن به جون هم
@barandaz_media
نظر پورسینای همهچیزدان را دربارهی «زن» بخوانید:
« و خير النساء العاقلة، الدّينة، الحييّة، الفطنة، الودود، الولود، القصيرة اللسان، المطاوعة العنان، الناصحة الجيب، الامينة الغيب، الرّزان في مجلس، الوقور في هيبتها المهيبة، في لإقامتها الخفيفة المبتذلة في خدمتها لزوجها ...»
بهترین زنان، زنانِ عاقل، متدین، سرزنده، بصیر، صمیمی، بارور، کوتاه زبان، مطیع، دارای قلبی پاک، امانت دار در غیب، در مجلس محتاط و با ظاهر رسمی است، در منزل و در خدمت شوهرش سبک و مبتذل... .
📚 ابن سینا، حسین، السیاسة، دمشق: دارالعرب، ص۱۱.
@barandaz_media
📸 برانداز مدیا 📸
🇯🇵 از کجا شروع شد؟ پیشرفت اقتصادی ژاپن یک فرایند چند صد ساله است؛ فرایندی که به نحوی از اوایل قرن ۱
🇯🇵 به خیر تو امید نیست!
ژاپن در این مدت، بسیار کمتر از چین برای اروپایی های استعمارگر جذابیت داشته است؛
چین به دلیل ثروت گسترده، زمین های وسیع کشاورزی، داشتن نشانه های اولیه از صنعت پیشرفته برای اروپایی ها جذاب بود و به طور کامل به اشغال درآمد و از طریق سیاست هایی چون تبلیغ مسیحیت و توزیع تریاک، کاملا از پا درآمد و برخی وسایل اختراع شده توسط چینی ها به اروپا رفت و هسته هایی از پیشرفت صنعتی را به ارمغان آورد.
ولی ژاپن خصوصا به جهت جاذبه کم موقعیت جغرافیایی از شر استعمارگران بیشتر در امان بود و برخلاف چین کمتر غارت شد و به همین دلیل فرصت رشد زیر سایه جذابیت های کمی که داشت برایش فراهم شد...
#ژاپن #قسمت_سوم
@barandaz_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار رادان: از شنبه ۲۶ فروردین افرادی که کشف حجاب کنند با تجهیزات هوشمند شناسایی میشوند
🔹افرادی که در مراکز عمومی کشف حجاب کنند بار اول تذکر میگیرند و در مرحلۀ بعد به دادگاه معرفی میشوند. خودروهایی که در آنها کشف حجاب شده، بار اول تذکر میگیرند و بار دوم خودرو توقیف میشود.
🔹تمام صنفهایی که کارمندان آنها کشف حجاب کنند، اخطار میگیرند و بعد پلمب میشوند.
@barandaz_media
ماجرای واکسن هایی که در سال ۹۹ پول آنها گرفته شد اما واکسن را ندادند چه بود؟
جهانپور سخنگوي سابق وزارت بهداشت:
🔹رهبر انقلاب در دیدار شعرا : در سال ۹۹ پول واکسن را گرفتند و به بهانههای مختلف واکسن را ندادند.
🔹اشاره رهبری به پیش پرداخت برای دریافت ۱۶/۸میلیون دوز واکسن از کوواکس است که علیرغم موانع ایذایی ناشی از تحریم آمریکا، توسط بانک مرکزی با همکاری ۲ بانک ایرانی و۳ بانک اروپایی در اولین روز بعد از تعطیلات ژانویه ۲۰۲۱ به حساب کارگزار سازمان بهداشت جهانی واریز شد.
🔹از ۳/۶ میلیون دز واکسن وعده داده شده برای محموله نخست آنهم با تاخیر تا پایان بهار ۲۰۲۱ تنها ۲/۲ میلیون دز واکسن تحویل گردید و سایر محموله ها نیز با تاخیر از برنامه وعده داده شده تحویل شد یا اساسا محقق نگردید.
🔹 خرید از کواکس هم ربطی به خرید واکسن آمریکایی فایزر نداشت
@barandaz_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خاندانی پر افتخار، اندیشمند ایرانی رهبر مبارزه با حزب بعث
#m
@barandaz_media
📸 برانداز مدیا 📸
🇯🇵 به خیر تو امید نیست! ژاپن در این مدت، بسیار کمتر از چین برای اروپایی های استعمارگر جذابیت داشته
🇯🇵 سیاست کشور بسته
در همان دوره ادو در ژاپن، پس از آن که حاکمان ژاپنی از تجارت و نفوذ اقتصادی اروپایی ها احساس خطر کردند، سیاستی بسیار مهم را به تصویب رساندند.
سیاست ساکوکو Sakoku (کشور بسته) که از حوالی سال ۱۶۳۳ تا ۱۸۵۳ به مدت ۲۲۰ سال در ژاپن اجرا شد و نقش بسیار مهمی در پیشرفت های بعدی ژاپن ایفا کرد.
این بازه تاریخی و سالهای بعد از آن، دقیقا همان قسمت حذف شده از تاریخ به روایت آمریکا و رسانه ها و روشنفکران وابسته به آنهاست...
#ژاپن #قسمت_چهارم
@barandaz_media
📸 برانداز مدیا 📸
♦️ خائن نیستند، طرز تفکرشان اینست! ما در شورای مرکزی حزب مکررا گفته بودیم که باید کوشش کرد هرچه زود
♦️ تزاحم انتخابگری انسان و مصالح جامعه
انسان اسلام نه زیر ضرباتِ تازیانۀ تبلیغاتِ شهوتبرانگیز انتخابگریاش را از دست میدهد، نه زیر ضربات کشندۀ فقر و ناداری و ضربات مهلک اقتصادی، که «كَادَ الْفَقْرُ أَنْ يَكُونَ كُفْراً».
او انسانی است در یک مدار جالب؛ انسانی است که آوای حقْ درست به گوشش میرسد، انسانی است که مناظر برانگیزندۀ فطرت حقجویی و حقپرستی در برابر دیدگانش فراوان بهوجود میآید. انسانی است که در عین حال، راه فاسد شدن بهروی او صددرصد بسته نمیشود، بلکه میتواند فاسد شود، چون ارزش انسان در این است که بتواند فاسد شود ولی نشود. و الا اگر نتواند فاسد بشود، چه هنری است؟!
خوب، چه کنیم که اینطور شود؟ این روایت میگوید امر به معروف و نهی از منکر جامع میتواند این مسائل را با هم تغییر بدهد. میگوید جلو علنی شدن فسق و فساد را بگیر. میگوید همان راه فساد فردی که باز است باید بسته شود.
📚 انسان از منظر قرآن، ص۱۴۹
@barandaz_media
🔔خدا باوران بی دین
دئیسم مکتبی و تفکری بود که در طی تحولات رنسانس با وجود تضاد نسبی با اتئیسم، با کلیسا و کلا ساختار دینی مخالف بود
عقیده پیروان این مکتب بر این باور بودن که خداوند افرید جهان هست ولی امور زندگی مردم دنیا کاری با خدا نداره و به طور کل وجود احکام تعیین شده از طرف خدا رو رد میکردن
این تفکر به طور کل موضع گنگ و پراکنده ای نسبت به ریشه ادیانی مثل اسلام داشت و مثل اتئیسم نمیتونست دروغ بودن دین رو توجیه کنه
@barandaz_media
📸 برانداز مدیا 📸
🇯🇵 سیاست کشور بسته در همان دوره ادو در ژاپن، پس از آن که حاکمان ژاپنی از تجارت و نفوذ اقتصادی اروپا
🇯🇵 سیاست ساکوکو
...در سیاست ساکوکو، بیش از دو قرن، ژاپن درهای کشور خود را به روی تاجران و کالاهای خارجی بست؛ تقریبا هیچ خارجی اجازه ورود به ژاپن نداشت؛ واردات به شدت محدود شد و همچنین خروج ژاپنی ها از کشور نیز بسیار محدود شد.
ژاپن در همین سالها توانست با توجه به اینکه چندان برای اروپایی ها و آمریکایی ها جذاب نبود و البته به دلیل موقعیت خوب جغرافیایی اش، از شر اروپایی ها، استعمار، بردگی و دخالت همه جانبه مثل بسیاری دیگر از کشورهای دنیا در امان بماند. به نظرتان سیاست ساکوکو چگونه به اتمام رسید؟
#ژاپن #قسمت_پنجم
@barandaz_media