14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #وعده_صادق #تاریخ
🔻 تقدیم ناموس ژنرال ایرانی به افسران اسرائیلی یا سفرای غربی❗️
⬅️ خاطره ای تلخ از دوران پهلوی...
(مدیونیم اگر این حقایق را به نسلهای آینده منتقل نکنیم...
نسلی که نمیداند از کجا به کجا رسیده ایم)
@barayiran110
🔴 اعتیاد به پست و مقام!
دکتر گودرز صادقی، رییس سابق دانشگاههای ارومیه و مقدس اردبیلی مطلبی نوشته هم برای آنهایی که هنوز در رأس قدرتند و هم کسانی که از قدرت پایین کشیده شدهاند! و خواندنش را واجب ولازم دانسته.
مطلبی که از جهات مختلف کمک میکند بفهمیم برخی از مدیران مسئلهها را چگونه میبینند! ... بخوانید؛
------------------
من دو دوره ریاست دانشگاههای دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشتهام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مأمور بودم، حق مدیریتم صرف اجارهی خانه و هزینهی رفت و آمد به تهران میشد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن رانندهی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!
در هر دو بار، وقتی که دورهام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمیکردم، لیکن رانندهها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام میدادند که از جملهی آنها این موارد را میتوانم نام ببرم:
خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و … (چیز دیگری یادم نمیآید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راهانداز و مؤدب و وظیفهشناس میدیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تأخیر نمیافتاد و همه چیز رو به راه بود.
وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای سادهی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار میآمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که میرسیدند جور دیگری رفتار میکردند.
الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کردهام. نه تنها از انجام کارهای شخصیام طفره نمیروم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شدهام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم میبرم و از این که با آدمهای متفاوت و معمولی معاشرت میکنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذتبخش نیست بلکه دلهرهآور است. دیدن بعضی چهرههای عبوس، تندرو و کجفهم و اجبار به جلیس شدن با آنها و قانع کردنشان در امور بدیهی شکنجهی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدمهایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت میکنند، چندشآور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من میدهد.
در این مملکت آدمهایی هستند که دهها سال در مسند کارهایی به مراتب مهمتر از مسئولیتهای من هستند. آنها نمیفهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشدهاند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبودهاند. آنها نمیفهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کورهپزخانه نبودهاند. در مطب پزشک در حالی که گفتهاند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشدهاند. این آدمها اصلا نمیفهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چون راننده دارند. آنها فکر میکنند همهی مردم پشتیبانشان هستند و مرتب برای موفقیتشان دعا میکنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آنها حمله نکرده است و هرگز احدی عمهی محترمشان را مورد تفقد قرار نداده است! آنها معتاد ریاست هستند و اگر پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته میکنند!
اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش(۱) میگذارید. دو سال میکارید و یک سال نمیکارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی میکنند، چگونه فکر میکنند، چه میخواهند و چه نمیخواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشستهاند آدمهایی هستند که نمیتوانند مثل آدم زندگی کنند.
------------------
پینوشت ۱:
آیش تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها میشود.
پینوشت ۲:
طبیعی است در این کشور مدیرانی هستند که به هیچ روی زیستشان اینگونه نیست و بارها نیز به واسطه آنها برداشته میشود، هر چند تعدادشان بسیار اندک باشد.
@barayiran110
_ قربان دلار شد ۷۰ هزار تومن، چیکار کنیم؟
+ برید لگد بزنید به جلیلی و رائفیپور
@barayiran110
تو دولت جدید چقدر معجزه رخ میده
هر روز شگفت زده میشیم.....
#دلار
@barayiran110
نحسی دولت نکبت روحانی و اعوان و انصارش هنوز هم یقه کشور رو ول نکرده!
@barayiran110
چند پدیده صرفاً همزمان!
۱- رئیس جمهور در سخنرانی خود ادعا می کند ترکمنستان بعلت بدعهدی دولت ایران دیگر تمایلی به انعقاد قرارداد گازی ندارد!
۲- شایعه و لزوم گران سازی بنزین توسط رسانه های نزدیک به #جریان_وفاق منتشر وموجب نگرانی مردم می شود.
۳- طرح خاموشیهای برنامهریزی شده با توجیه ممنوعیت استفاده از مازوت اعلام عمومی می شود که البته در همان ابتدای امر با انبوهی از استدلال های کارشناسان مخالف مواجه می گردد!
۴- گفته می شود بعلت تنش های آبی خیلی نمی توان به تولید برق مبتنی بر آب استوار بود، البته پیشتر نیز شایعه گشته آب سدها خالی شده است!
۵- مایک ایونس مشاور ترامپ می گوید که او به نتانیاهو ۸ هفته فرصت داده تا به بخش انرژی (دقت کنید انرژی نه هسته ای) ایران حمله کند!#وعده_صادق_۳
@barayiran110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد !
#سرطان_اصلاحات
@barayiran110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روضه حضرت زهرا (س)
🎙 #صابر_خراسانی
▪صلی اللَّه عَلَيْك
▪ِ يافَاطِمَةَ الزَّهرَاء
🕯درمجد و شرف
🖤یکه و تنهاهستی
🕯در فخر تو بس
🖤ام ابیها هستی
🕯مریم (ع) که مقدس شده
🖤یک عیسی داشت
🕯تو مـــادر
🖤یازده مسیحاهستی
🖤ایام فاطمیه و
▪شهادت یاس نبی را تسلیت عرض می نماییم 🏴
@barayiran110
دومینوی عذرخواهی❗️
بعد از مدیر سازمان برنامه، این بار نوبت روزنامه سازندگی رسید؛
اول هفته با فونت بزرگ نوشت: ۲۵ همت ضرر سامانه آرد.
آخر هفته با فونت کوچک نوشت: ببخشید ۷۵ همت خدمت.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
@barayiran110