#یادداشت_۱۶٠
۲ اردیبهشت ۱۴٠۳/ سال چهارم
شجره نامه یا کد ملی؟
یکی از اساسی ترین مسائل زندگی انسان، روشی است که خود را با آن معرفی می کند و متقابلا دیگران را شناسایی. از گرانقدر ترین آیات قرآن که دلالت های روشنی بر اهمیت این موضوع دارد، آیه ۱۳ سوره حجرات است. خداوند متعال تصریح دارد که اساسا شما را گروه گروه و قبیله قبیله قرار دادیم تا همدیگر را بشناسید. بی اغراق صدها اثر بر این بار می شود که در محیط زندگی، انسان ها همدیگر را بشناسند یا در فضای #بدعت_گمنامی زیست کنند.
در حال حاضر بسیاری از افراد برای ازدواجشان با مشکلات جدی مواجهند، چرا که اساسا کسی دیگری را نمی شناسد! یا کثیری از جرائمی که در جامعه رخ می دهد، به دلیل از بین رفتن #خودکنترلی و مفهوم تمدنی #آبروست. امری که برآمده از شناخت و آشنایی گسترده است و بی معنا در محیط های کلان مدرن. در واقع ساختارهای ضد انسان غربی، ما را به سمت تنهایی، فردیت و ارتباطات واقعی حداقلی سوق داده است. در سالهای اخیرا هم تبدیل به چند عدد و رقم شده ایم (#کدملی) و تنها #نام_پدر برایمان باقی مانده، البته اگر هدف پنجم سند ۲٠۳٠ توسعه پایدار (#برابری_جنسیتی) اجازه دهد.
مهم این است که بدانیم سرنوشت محتوم #مدیریت_های_کلان_متمرکز همین است. مدیریتی که هرچه بیشتر انسانها را تنها، وابسته و ضعیف بار می آورد، تا توان کنترل بیشتری بر آنها داشته باشد. بدیهی است که نمود این ساختار طاغوتی کنترل گر در معرفی افراد، چیزی فراتر از کد ملی نخواهد بود. امری که پایه های ابتدایی اش را در زمانه منحوس پهلوی اول بنا نهادند( تاریخ مؤسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۵۷).
اما در عالم اسلام که به دنبال تجمع حداکثری، افزایش روابط و شناخت طرفینی گسترده است، برای معرفی افراد و هویت بخشی به آنها راه دیگری پیشنهاد می شود. در دنیای زیبای اسلام، #شجره_نامه نویسی معرف انسان هاست که علاوه بر این که سند #حلال_زادگی و طهارت نسل اندر نسل فرد است، القای هویت جمعی، پشتوانگی و دلگرمی هم دارد. حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: خویشاوندان انسان، بزرگ ترین گروهى هستند که از او حمایت مى کنند و اضطراب و ناراحتى او را مى زدایند و در هنگام مصیبت ها نسبت به او پر عاطفه ترین مردم مى باشند(خطبه ۲۳ نهج البلاغه). علاوه بر این ها، شجره نامه به مثابه نقشه ای خانوادگی برای راهبرد تمدنی #صله_رحم نیز محسوب می شود.
ریشه این نوع از #ثبت_احوال هم به قرآن کریم باز می گردد. مثلا خداوند متعال برای معرفی مهم ترین خاندان مؤثر در درگیری های حق و باطل تاريخ( خاندان نبوت و امامت و خاندان بنی امیه) از مفهوم #شجره استفاده می کند: «شجرة طيبة و شجرة مباركة» و در مقابل «شجرة خبيثة و شجرة ملعونة».( آیات ۲۴ ابراهیم/ ۳۵ نور/ ۲۶ ابراهیم/۶٠ إسراء).
مبتنی بر همین مفهوم قرآنی، نبی مکرم اسلام نیز در معرفی خودشان می فرمایند: يَا عَلِيُّ: خَلَقَ اَللَّهُ اَلنَّاسَ مِنْ أَشْجَارٍ شَتَّى وَ خَلَقَنِي وَ أَنْتَ مِنْ #شَجَرَةٍ_وَاحِدَةٍ
(الأمالي للطوسی ج ۱ ص ۶۱۰).
@besalamen_amenin
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 تشکیل زنجیره انسانی در ساحل میانکاله شهرستان بهشهر در حمایت از طرح نور فراجا و مقابله با کشف حجاب و ناهنجاری های اجتماعی
ماشالله به مردم بهشهر
❗️ چقدر این کارهای زیبا و خودجوش قشنگه👌
اون هم در جاهایی مثل سواحل که کشف حجاب بیشتر رخ میدهد.
@HozeTwit
ایران با کمک یونیسف
واکسن پنوموکوک دریافت کرد🥺
https://eitaa.com/vaxanatfal
🔻سازمان های دلسوز!!!
@bardegi_modern
💎کارکرد مساجد چیست؟💎
🔸کارکرد مساجد را به عبادت شخصی تنزل دادن غفلت از ساختار و کارکرد مسجد از نگرش قرآن و عترت است، همانگونه که دین، متولی زندگی مادی و معنوی هست، مسجد نیز در عرصه ی سبک زندگی، سکولار عمل نمیکند و دارای کارکرد های دنیوی و اخروی هست و متضمن زندگی «في الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً» هستند؛
✔️کارکردهای مساجد:
🌍عبادی(نماز،اعتکاف،دعا،توسل و...)
🌍فکری(اتاق فکر و اندیشه ورزی محله)
🌍پژوهشی(کتابخانه و پژوهشگاه مسجد)
🌍آموزشی پرورشی(مدرسه و آموزشگاه مسجد)
🌍سلامتی(درمانگاه طب اسلامی مسجد)
🌍تولیدی(موقوفات کشت و صنعت مسجد)
🌍تجاری(فروشگاه و بازار مسجد)
🌍تفریحی(باغات،فضای سبز و آب نمای مسجد)
🌍حقوقی(شوراهای حل اختلاف و محاکم محلی)
🌍نظامی امنیتی(بسیج مردمی و آموزش نظامی)
🌍تبلیغی رسانه ای(منبر و نمازجمعه و اطلاع رسانی)
و....
😞مسجد را از هویت خود خالی کرده ایم و تمام کارکردهای آن را به دیگر نهادها واگذار کرده ایم و از ناکارآمدی آن سخن میگوییم؟!
👌شیر بی یال و دم و اشکم که دید؟
✍🏻م.م.ق
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
#سبک_زندگی
@bardegi_modern
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ ایران و اسرائیل🤣
🔺خیلی خوب بود😂
@barahoot_tv1
@bardegi_modern
Panahian-Clip-HanoozAzBabatPoolMigiri.mp3
1.95M
🎵هنوز از بابات پول میگیری؟!
➕برخورد غیرمنتظره پیامبر(ص) با جوانی که شغل نداشت!
@Panahian_ir
🔻تربیت غیر دینی
آموزش و پرورش تقلیدی
سبک زندگی
@bardegi_modern
🔹دی 1402 بود که خبر اضافه شدن واکسن پنوموکوک به برنامهء واکسیناسیون اعلام شد و پروسهء تزریقش هم از 30 بهمن در شهر خمیر آغاز شد تا تدریجاً کل کشور را در برگیرد. امروز هم خبر شروع تزریقش در آبادان آمد.
شایان ذکر است که دستکم بخشی از واکسن پنوموکوک موجود در کشور، از سوی یونیسف تأمین شده. طبق اعلام یونیسف، فروردین امسال، ۵۶۴ هزار دوز واکسن پنوموکوک مونتاژ هند به ایران داده شده است.
🔹دکتر رابین ناندی، نماینده یونیسف در ایران، گفته: «یونیسف مفتخر است که در همکاری با شرکای کلیدی مانند WHO و GAVI، نقشی در معرفی این واکسنها دارد».
اگر از GAVI (= اتحاد جهانی برای واکسن و ایمنسازی) چیزی نمیدانید باید گفت که این بنیاد بدنام، عملاً متعلق به بیل گیتس است.
🔹گاوی یک سازمان مشارکتی بینالمللی نیمه خصوصی-دولتی است که هدفش افزایش دسترسی به واکسن در کشورهای فقیر است و 2 بخش خصوصی و غیرخصوصی دارد. بخش غیرخصوصیش شامل کشورهای در حال توسعه و دولتهای اهدا کننده، WHO، یونیسف، بانک جهانی و بخش صنعتی واکسن در کشورهای صنعتی و در حال توسعه و نیز سازمانهای تحقیقاتی و فنی است. بخش خصوصی آن، همان بنیاد بیل و ملیندا گیتس است و اساساً این بنیاد، در سال 2000، با تلاش خود بیل گیتس بنا شده.
به گمانم، حماقت محض آن است که سلامت فرزندان ایران زمین را به این واکسن قطعاً مشکوک گره بزنیم.
❓اما آیا وزارت بهداشت، از وجود این ارتباطات ناآگاه است؟ یا خود، همدست GAVI و بیل گیتس است؟
@CoronaDeception
@bardegi_modern
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تأثیر معماری بر فرهنگ افراد و جامعه
💬 رهبر انقلاب:
🔸 خانههای قدیمی ما (با حیاط مرکزی) یک جور خانواده درست میکند، آپارتمان یک جور دیگر خانواده درست میکند.
🔸 حتی شکل در و پنجره هم بر ذهنیات و خلقیات تأثیر خاصی میگذارد.
⚠️ کو گوش شنوا و ذهن اهل #تأمل ‼️
#معماری_حیات
#خانواده_سازی
#جامعه_سازی
@HalalZadeha
#استعمار_فکری
#استعمار_مدرن
@bardegi_modern
هفته گذشته خانم حنان بلخی، مدیر منطقهء مدیترانهء شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO) -که حدود 3 ماه پیش از سوی تدروس آدهانوم به این سمت منصوب شد- سفری به ایران داشت. سفری به فاصله کمتر از 2 ماه پس از دیداری که با عیناللهی در قطر داشت. او 25 فروردین وارد ایران شد.
🔺وزارت بهداشت از سفر 4 روزه او به ایران، فقط 4 خبر منتشر کرده که یکی از آنها آلبوم عکس است. اساساً در اخبار منتشره هم غیر از یک سری کلیگویی و اشاره به گزارشدهی همیشگی ایران به اربابان WHO، چیز خاصی از سفر وی گفته نشده است.
🔻بلخی به جز دیدار با وزارت بهداشتیها، با وزیر خارجه هم دیدار داشت.
🔺اما شاید یکی از مهمترین نشستهای بلخی دیداری بود که در طبقهء 12 وزارت بهداشت (دفتر WHO در ایران) با «پرایزنر» نمایندهء مقیم سازمان ملل (UN) و تنی چند از نمایندگان نهادهای زیرمجموعهء UN در ایران انجام شد و تا جایی که میدانم،خبری از این دیدار در رسانههای داخلی منتشر نشده است.
حدود 1 ماه دیگر (7-12 خرداد 1403) نشست آتی کشورهای عضو WHO در ژنو برگزار میشود. نشستی مهم و سرنوشتساز که قرار است در آن، پیمان استعماری پاندمی به تصویب برسد.
❓آیا سفر خانم بلخی، حامل پیام/راهنمایی خاصی برای حضور ایران در نشست آتی WHO/ پذیرش پیمان پاندمی بوده است؟
توضیح: سازمان بهداشت جهانی،کل دنیا را به 6 منطقه تقسیم کرده که هر کدام، مدیریت و نظارت بر یک سری کشورها را بر عهده دارند. ایران به همراه 20 کشور دیگر، جزء EMRO: منطقهء مدیترانهء شرقی WHO است.
🆔@CoronaDeception
نه به طب و بهداشت یهودی صهیونیستیWHO
#استعمار_مدرن
@bardegi_modern