سبك زندگي آميشها متفاوت از جامعه مدرن غرب
از نظر آميشها، كار بر روي زمين يك ضرورت اخلاقي محسوب ميگردد، از اينرو حرفه آنها از لحاظ سنتي به كشاورزي و فعاليتهاي مرتبط با آن محدود بوده است. جامعه آنها در اصل مذهبي و مقدس است و زندگي در اطراف مزرعه و كار بر روي آن جنبه معنوي دارد تا مادي، از اين جهت هر خانواده آميشي همواره آرزوي مالكيت يك قطعه زمين كشاورزي دارد. (4)
🔴#آمیش _قسمت دوم
🌎@bardegi_modern
آمیش یک مذهب مسیحی آناباپتیست است که در سال ۱۶۹۳ به وسیله رهبر مِنونیهای سوئیس، یاکوب آمان بنیان نهاده شد. بیشتر آنها در ایالات متحده آمریکا و کانادا زندگی میکنند و به چند گروه اصلی تقسیم شدهاند. پیروان مذهب آمیش کماکان بر اساس روشهای قدیمی نیاکانشان مانند استفاده از اسب برای کشاورزی و حمل و نقل، روش پوشش سنتی و ممنوعیت استفاده از برق و تلفن در خانه زندگی میکنند.
آمیشها به مذهب آنابابتیسم تعلق دارند که به مخالفت با جریان دنیا گرایانهای پرداختند که از دوران رنسانس پدید آمده بود که شعبهای پروتستانها محسوب میشود و تاریخ اروپا شاهد کشتار گسترده آناباپتیستها توسط مسیحیان کاتولیک و دیگر پروتستانها بودهاست و امروزه تنها گروه محدودی از آنها وجود دارد و وجه مشخصه اعتقاد آنان این است که تعمید فرد به نشانه پیروی واقعی از مسیحیت باید زمانی انجام شود که او به ایمان خود وقوف یافته و آن را پذیرفتهاست و تعمید نوزادی که هنوز قدرت شناخت ندارد درست نیست.[۱]
آمیشها به شیوه سنتی و بدون استفاده از دستاوردهای فنی جدید زندگی میکنند. آنها به ارتش نمیپیوندند، از مزایای تأمین اجتماعی بهره نمیگیرند، بیمه نمیشوند و هیچگونه کمک مالی دولت را نمیپذیرند. برخی گروههای آمیش محدودیتهای کمتری دارند، بعضی اجازه استفاده از اتومبیل و برق را دارند و حتی ممکن است تشخیص آنها از میان جمعیت انگلیسی زبانها دشوار باشد.
🔴#آمیش _ قسمت اول
🌎@bardegi_modern
در فرهنگ آمیش، ارزش زیبایی در سادگی دانسته میشود. لباسها هرگز نباید وسیلهای برای جلب توجه باشند. چاپ هیج طرحی بر روی لباس مجاز نیست. زنان لباسهایی ساده و بلند به رنگ یکدست (مثلاً آبی) بر تن میکنند. اغلب در خانه از پیشبندهای سفید یا سیاه استفاده میکنند. همچنین زنان با توجه وضعیتشان سرپوشهای سیاه یا سفید بر سر میکنند.
🔴#آمیش _ قسمت سوم
🌎@bardegi_modern
فناوري مدرن و نقش آنها در زندگي آميشها
آمیشها، بویژه سنتيها، احتمالاً به خاطر پرهیزشان از مظاهر فناوري معروف هستند. معمولاً دوري جستن آنها از مواردی مانند اتومبیل و برق اشتباه فهمیده میشود. آمیشها به فناوري بهعنوان یک شیطان نگاه نمیکنند. آنها دلایل خاص خود را برای عدم استفاده از برخی فناوریها دارند، بهعنوان نمونه معتقدند که بکارگیری برق به استفاده از کالاهایی مانند تلویزیون منتهی میشود که میتواند سنت زندگی بیپیرایه آمیشها را به خطر بیاندازد. اما از انرژی برق در موارد کاربردی دیگر مانند موارد فنی استفاده میکنند.
به هر حال برخی از خانوادههای آمیش از برق برای روشنایی و لوازم ضروری خانگی هم استفاده نمیکنند (10) و چراغها و یخچالهای نفتی را بکار میبرند. همچنین از برخی وسایل مدرن در کشاورزی بهره میبرند، اما باز هم از استفاده گسترده از فناوري در کشاورزی پرهیز دارند. در این مورد، اینطور استدلال میکنند که استفاده از این فناوریها، کشاورزان آمیش را به خرید زمینهای دیگران و زیادهخواهی وسوسه میکند.
ما چرا آميشها هنوز از اسب و كالسكه استفاده ميكنند؟ اين افراد فكر ميكنند كه استفاده از اتومبيل مردم را وسوسه ميكند تا از خانه هاي خود به دفعات دور شوند و دسترسي جوانان به شهرها تسهيل يابد. خلاصه اينكه؛ آنها ميترسند كه اتومبيل اعضاي جامعه را از ساير همكيشان دور نمايد. در واقع، اسب و كالسكه نماد انزواطلبي آنها از جهان بزرگتر است. (11)
🔴#آمیش _ قسمت ۴
🌎@bardegi_modern
حال جای بسي تامل است كه چرا جامعه پرزرق و برق غرب وسوسهاي در بين مردماني مثل آميش ايجاد نميكند و نميتواند آنها را وادار نمايد كه از سادهزيستي خود دست بردارند، حال آنكه مردمان جوامع جهان سوم به دنبال تحقق آمال و آرزوهاي خود در غرب هستند.
علت اين مسئله را بايد در غربزدگي جستجو كرد. در واقع، غربزدگی آفتی است که از غرب میآید و ما کشورهای جهان سومی و از پیشرفت وامانده را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غربزده ریشه و بنیادی ندارد، هرهری مآب و سرتاپا از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند. نتيجه اين تقليد کورکورانه و بيقيد و شرط از جهان غرب مطمئناً چيزي جز وابستگي، خودباختگي و از دست دادن اعتماد به نفس نخواهد بود.
🔴آمیش_ قسمت ۵
🌎@bardegi_modern
آميشها سیستم آموزشی خاص خود را دارند. کودکان آمیش تا کلاس هشتم بیشتر درس نمیخوانند. چرا که عقیده بر این است که برای آماده کردن بچهها برای سبک زندگی آمیش، همین قدر کفایت میکند. تقریباً هیچ آمیشی به دبیرستان یا دانشگاه نمیرود. بیشتر گروههای آمیش، خودشان آموزشگاههای یک اتاقه با آموزگاران آمیش را برای کودکان راهاندازی کردهاند. اما تحصیل بعد از پایه هشتم در بين آميشها توصیه نشده است. به همین دلیل بخشی از آمیشهای سرسخت چون نمیخواستند زیر بار قانون تحصیل اجباری بعد از پایه هشتم که در بعضی ایالتهای آمریکا مثل پنسیلوانیا وجود دارد، بروند، به ایالتهای دیگر یا کانادا مهاجرت کردند.
🔴#آمیش_ قسمت ۶
🌎@bardegi_modern
30.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 قوم آمیش و بیماری کرونا
🔶️ ببینید و فکر کنید و عبرت بگیرید که چطور یک قبیله و قوم سنتی و به ظاهر غیر پیشرفته بدون توجه به دستورات سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی و پزشکی مدرن به راحتی و خیلی ساده این بیماری باصطلاح وحشتناک برای جوامع مدرن را حل نموده و مثل همیشه با آرامش و خیال راحت و بدون کرونا هراسی زندگی می کنند!!
🔶️ما اکثر العبر و اقل الاعتبار
چقدر عبرت ها زیاد است ولی عبرت گیرنده کم .
#بردگی_فکری
#بردگی_مدرن
🌎@bardegi_modern
🎥 سالگرد ترور سیوپنجمین رئیسجمهور ایالات متحده/در آمریکا، یا در راستای منافع اسرائیلی حرکت میکنی یا به سوی مرگ
۱. فعالیتهای مخفی هستهای رژیم صهیونیستی از همان ابتدای اشغال فلسطین، در مرکزی به نام "دیمونا" آغاز شد و در اواخر دهه ۵۰ میلادی با کمک فرانسه و انگلستان، ساخت اولین رآکتور آغاز شد. این فعالیتها اما از سال ۱۹۶۳ با ترور "جان اِف کندی" رئیسجمهور وقت آمریکا، سرعت گرفت.
۲. در همان اواخر دهه ۵۰، گزارشی از سرویس جاسوسی آمریکا به دست جان اف کندی رسید که نشان میداد، برخلاف ادعای اسرائیل، مرکز دیمونا محلی برای دستیابی به بمب اتم است و کندی که مخالف اتمی شدن اسرائیل بود، خواستار بازرسی از مرکز دیمونا توسط آمریکا شد.
۳. پس از مخالفتهای اسرائیل، به رهبری "دیوید بنگوریون"، بالاخره در سال ۱۹۶۱ بازرسان اجازه ورود یافتند. این بازرسی اما به جایی نرسید چراکه اسرائیلیها از ساختمان هفت طبقه تنها طبقه همکف را قابل دسترس قرار داده و ۶ طبقه زیرزمینی که محل ساخت پلوتونیم بود را از چشم بازرسان مخفی نگه داشتند.
۴. تا سال ۱۹۶۳ کندی بازهم خواستار بازرسیهای مداوم شد که دائما با مخالفت بنگوریون مواجه میشد، اما اصرار کندی تمامی نداشت. تا اینکه با ترور کندی عملاً فشارها از روی اسرائیل برداشته شد و جانشین او، «لیندون جانسون»، چشم بهروی این فعالیتهای هستهای رژیم صهیونیستی بست.
۵. شش سال بعد، "ریچارد نیکسون" رئیسجمهور جدید آمریکا، قراردادی با عنوان «Nuclear Ambiguity» یا «ابهام اتمی» با اسرائیل امضا کرد که طبق آن فعالیتهای اتمی این رژیم به شرط عمومی نشدن آزاد و از هرگونه بازرسی معاف میشد. این قرارداد تا به امروز توسط تمام رؤسای جمهوری آمریکا تمدید شده.
🔻بخش پایان؛
جالب اینکه فرد متهم به ترور کندی، "هاروی اُزوالد"، تنها چند ساعت پس از دستگیری در همان روزِ ترور کندی و در مسیر انتقال از اداره پلیس، توسط یکی از اعضای "مافیای یهودی" شیکاگو به قتل رسید.
🆔 @Masaf
#استعمار
#بردگی_مدرن
🌎@bardegi_modern
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جاهلیت مدرن دوره ای است که دروغ گویان بزرگ عالم مرجع علمی به حساب می آیند!!!
🔶️ ببینید برای تشویق مردم به واکسن قبلا چی می گفتند و الان چه می گویند.
#نه_به_واکسن_آزمایشی_اجباری
🌎@bardegi_modern
آقای رضوی که ظاهرا خودش را خیلی انقلابی و مذهبی معرفی کرده و به مخالفان واکسن حمله می کند و مرتب به رهبری استناد می کند ،
ببینید چطوری رهبری را خرج سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی میکند!!.
یک سخنرانی از رهبر در سال ۸۴ پیدا کرده که از یکی از اقدامات این سازمان تعریف کرده،
حالا به مخالفان این سازمان میگه ببین چرا مخالف رهبری حرکت می کنی؟
جالب اینجاست که کلی مطلب هم درباره دشمن شناسی داره!
#رضوی
#واکسن_اجباری
🌎@bardegi_modern
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه کسانی که خود و يا دیگران را تشویق به مهاجرت به کشورهای غربی میکنند و کعبه ی آمالشان اروپا و آمریکاست
#بردگی_فکری
#بردگی_مدرن
🌎@bardegi_modern