فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یسنا ربوده شده بود
دادستان عمومی و انقلاب کلاله از تقویت ظن ربوده شدن یسنا خبر داد.
به گزارش برترخبر؛سیدجواد میردوستی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شواهد و قراین به دست آمده، ظن بازپرس پرونده مبنی بر ربوده شدن کودک کلالهای تقویت شد.
وی با بیان اینکه بلافاصله پس از اعلام مفقودی یسنا با تشکیل پرونده قضایی عملیات جستجو و اقدامات قضایی، پلیسی و اطلاعاتی برای بررسی موضوع آغاز شد، ادامه داد: در ادامه بررسیها، با توجه به شواهد و قراین ظن بازپرس پرونده مبنی بر ربوده شدن کودک تقویت شد و در پی تحقیقات با دستور بازپرس پرونده چند نفر به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شدند.
دادستان عمومی و انقلاب کلاله خاطرنشان کرد: تحقیقات درباره مفقودی یسنا کودک کلالهای تا زمان شناسایی و دستگیری همه عوامل ادامه دارد.
ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت گمشدن یک دختر ۴ ساله در زمینهای کشاورزی روستای یلی بدراق کلاله از سوی بخشداری به هلالاحمر گزارش شد و از همان ساعت اولیه گروه های امدادی و مردم به صورت گسترده برای پیدا کردن او بسیج شده بودند.
عصر روز گذشته یسنا توسط کایت سوار جمعیت هلال احمر در میان اراضی کشاورزی منطقه مفقود شده پیدا و سالم به خانواده تحویل شد.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
🔸چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار میشود.
🔹بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام میشود.
🔹کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، میتوانند در هر حوزهای رای دهند.
🔹افرادی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه میتوانند در مرحله دوم رای بدهند.
🔹متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل میتوانند در این انتخابات شرکت کنند.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
برتر خبر
♨️آیا آموزش و پرورش #آزادشهر کارنامه قابل دفاعی برای مردم در سال ۱۴۰۲ دارد؟/با مردم شفاف باشید! 🔷️
🔴آیا کوهساری نماینده مجلس کارنامه ۴ ساله قابل دفاعی برای مردم دارد/با مردم شفاف باشید!
🔷️ در راستای #جهاد_تبیین و #تنویر_افکار_عمومی از کوهساری نماينده مجلس خواستار پاسخگویی و ارائه گزارش عملکرد هستیم.
🔷️ «جهاد تبیین» موضوعی است که ماههای اخیر در بیانات حضرت آیتالله خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. ««جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند باید اقدام کند.» خطابی عمومی که همه افراد جامعه در جنگ رسانهای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب آن هستند و میتوانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه مسئولین در این زمینه وظایف سنگینتری بر دوش دارند.
🔹در این زمینه تاکنون فرمانداری آزادشهر ، شورای اسلامی شهر آزادشهر و شهرداری آزادشهر، آموزش و پرورش آزادشهر گزارش عملکرد خود را برای انعکاس به #مردم در اختیار اصحاب رسانه قرار دادند.
#پاسخگویی
#عملکرد
#اتاق_شیشه_ای
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
May 11
# تجلیل از کارگران خدماتی شهرداری نگین شهر
به مناسبت فرا رسیدن ۱۱ اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر طی مراسمی از زحمات و تلاش های شبانه روزی پرسنل خدوم واحد خدمات شهری شهرداری نگین شهر با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل و قدر دانی به عمل آمد. این مراسم با حضور امام جمعه معزز نگین شهر ، رئیس اداره کار ، تعاون و رفاه شهرستان آزادشهر ، سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی نگین شهر در دفتر شورای اسلامی برگزار گردید .
#برترخبر
⚖سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری
🔹️سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری، به معنای بکارگیری اختیارات اداری توسط متصدی اداری که واجد آن اختیارات می باشد، در جهتی خارج از اهداف اداری تعریف شده است
🔹️یکی از مهمترین اهداف اساسی دولت ها برقراری نظام اداری سالم و کارآمد است مسلما وجود #فساد و بر سر کار بودن افراد #نالایق و سوء استفاده آنها از مقام و موقعیت اداری شان تهدیدی جدی برای دولت محسوب میشود به همین دلیل به منظور مقابله با تخلفات اداری افراد خاطی و ارتکاب جرائم مربوط به آنها قوانینی در کشور وضع شده و تا حدودی به مقابله با آنها پرداخته شده است.
♦️مفهوم سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری
🔹️سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری، به معنای بکارگیری اختیارات اداری توسط متصدی اداری که واجد آن اختیارات می باشد، در جهتی خارج از اهداف اداری تعریف شده است.
🔹️سوءاستفاده از مقام و موقعیت در قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری یکی از جهات نظارت قضایی تعیین شده است.
🔹️با در نظر گرفتن این امر که مقام اداری در ظاهر قوانین و مقررات را نقض نمی کند و اعمالش را مطابق قانون و در چهارچوب مسئولیتی که دارد انجام می دهد احراز وقوع این تخلفات و یا حتی جرائم مربوط به آنها نزد مقام قضایی با دشواریها و پیچیدگی های بیشتری همراه است.
🔹️مطابق ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات اداری سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری از تخلفات اداری محسوب میشود و تنبیهات اداری مطابق ماده ۹ این قانون برای آن تعیین شده است.
♦️ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری تنبیهات اداری عبارتند از:
الف - اخطار کتبی بدون درج در پرونده استخدامی.
ب - توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی.
ج - کسر حقوق و مزایا حداکثر یکسوم از یک ماه تا یک سال.
د - انفصال موقت از یک ماه تا یک سال.
ه - بازخرید خدمت در مورد افرادی که کمتر از بیست سال خدمت دارند با پرداخت سی روز حقوق مبناء و افزایش سنواتی یا عنوان مشابه در قبالهر سال خدمت دولتی.
و - بازنشستگی در صورت داشتن حداقل بیست سال خدمت بر اساس سنوات خدمت دولتی با تقلیل یک گروه.
ز - اخراج از محل خدمت.
ح - انفصال دائم از خدمات دولتی.
🔹مرجع رسیدگی به تخلفات اداری
هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری که عبارتند از: هیأت بدوی و هیأت تجدید نظر. به عنوان مرجع رسیدگی به تخلفات اداری انجام وظیفه می کنند.
🔹️به منظور رسیدگی به تخلفات اداری در هر یک از دستگاههای مشمول این قانون هیأتهایی تحت عنوان هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان تشکیل می شود.
🔹️صلاحیت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان با هیأت بدوی است و آراء صادره در صورتی که قابل تجدید نظر نباشد، از تاریخ ابلاغ قطعی و لازمالاجراء میباشد.
🔹️در مورد آرایی که قابل تجدید نظر است هر گاه کارمند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رأی درخواست تجدید نظر نماید هیأتتجدید نظر مکلف به رسیدگی خواهد بود. آراء هیأت تجدید نظر از تاریخ ابلاغ، قطعی و لازمالاجراء است.
🔹️در صورت احراز هریک از تخلفات اداری از جمله سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری ، هیات های مربوطه پس از رسیدگی به اتهام یا اتهامات منتسب به کارمند تنها یکی از مجازات های مقرر در این قانون را اعمال خواهند کرد.
🔹️رسیدگی کیفری به تخلفات اداری
علاوه بر تخلفات اداری که با تنبیهات مقرر در قانون رسیدگی به تخلفات اداری مورد حکم قرار می گیرند برخی از تخلفات کارمندان نیز واجد جنبه کيفری بوده و توسط مراجع قضايی قابل پيگيری و رسيدگی می باشند.
🔹️یکی از این موارد سوءاستفاده از مقام و موقعيت اداری موضوع مواد ۵۷۶ و ۵۸۱ قانون تعزیرات مجازات اسلامی می باشد.
🔹️ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی
چنانچه هر یک از صاحبمنصبان و مستخدمین و مامورین دولتی و شهرداریها در هر رتبه و مقامی که باشند از مقام خود سوء استفاده نموده و از اجرای اوامر کتبی دولتی یا اجرای قوانین مملکتی و یا اجرای احکام یا اوامر مقامات قضائی یا هر گونه امری که از طرف مقامات قانونی صادر شده باشد جلوگیری نماید به انفصال از خدمات دولتی از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.
🔹️ماده ۵۸۱ قانون مجازات اسلامی
هر یک از صاحب منصبان و مستخدمین و مامورین دولتی که با سوء استفاده از شغل خود به جبر و قهر مال یا حق کسی را بخرد یا بدون حق بر آن مسلط شود یا مالک را اکراه به فروش به دیگری کند علاوه بر رد عین مال یا معادل نقدی قیمت مال یا حق، به مجازات حبس از یک سال تا سه سال یا جزای نقدی از ۸۰/۰۰۰/۰۰۰ تا ۲۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال محکوم میگردد.
[جزای نقدی اصلاحی ۱۳۹۹/۱۱/۰۸]
🔹️همچنین مطابق ماده ۲۳ این قانون هرگاه تخلف کارمند عنوان یکی از جرائم مندرج در قوانین جزایی را نیز داشته باشد هیأت رسیدگی به تخلفات اداری مکلف است پرونده امر را به مراجع قضایی ارسال کند و رسیدگی در مرجع قضایی مانع رسیدگی اداری نخواهد بود...
#حقوقی
#برترخبر
May 11
May 11
💢برخورد دودستگاه کشنده در محور گردنه خوش ییلاق به تیل آباد
🔹سرهنگ حبیبی فرمانده پلیس راه آزادشهر-شاهرود با بیان این خبر گفت: حوالی ساعت ۱۲/۳۰ امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ کشنده ترانزیت حامل قوطی فلزی بعلت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه پس از برخورد اول با کشنده تانکر حامل روغن واژگون گردید
🔹وی با بیان اینکه راننده ترانزیت مصدوم و به بیمارستان منتقل شد گفت: علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در حال بررسی است.
#برترخبر