🔴 تلگرام روی شرکتهای بزرگ اینترنت خانگی هم فیلتر شد !
🔹پس از اعلام حکم فیلتر تلگرام، این پیام رسان روی موبایل و برخی شرکتهای اینترنت ثابت از جمله مخابرات مسدود شد اما تا دیشب روی برخی اینترنتهای خانگی همچنان باز بود که از امروز در شبکه چند شرکت بزرگ اینترنتی نیز از دسترس خارج شد./فارس
@basaeer
🛎اتاق جنگ ایران کجاست؟
🔻دوشنبهی هفتهی جاری، رهبر انقلاب دربارهی «اتاق جنگ آمریکا» علیه ایران صحبت کرده و فرمودند: «دشمنان ما فهمیدهاند و دانستهاند که در جنگ سخت نظامی طرْفی نخواهند بست... این را میدانند که اگر وارد درگیری و برخورد سخت و نظامی با ما بشوند، پایشان گیر میافتد. بله، به ما ضربه میزنند، امّا خودشان ممکن است چند برابر ضربه بخورند؛ این را فهمیدهاند... امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است. اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.»(۱۳۹۷/۰۲/۱۰)
🔸️البته رهبر انقلاب، اولین بار، یازده سال پیش (سال ۸۶)، عبارت «جنگ اقتصادی» را مطرح کردند. ایشان در ابتدای آن سال با اشاره به برنامههای دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامیایران عنوان کردند: «من برنامههای استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه میکنم: اول، جنگ روانی؛ دوم، جنگ اقتصادی و سوم، مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی.»(۱۳۸۶/۰۱/۰۱)...
@basaeer
🚦آیا معنای تاکید مکرر رهبر انقلاب برای عدم تکیه به خارج در بحث اقتصاد، قطع رابطهی اقتصادی با دنیاست؟
🔻رهبر انقلاب در دیدار اخیر کارگران: راه مقابلهی با جنگ اقتصادی چیست؟ این است که ما در داخل به اقتصاد خودمان بپردازیم. وقتی اقتصاد ما متّکی بود، وابسته بود، مشکلات به وجود میآید.
🔸️البتّه بنده عقیده ندارم به اینکه رابطهی اقتصادی را از دنیا باید قطع کرد یا میتوان قطع کرد؛ معلوم است که نمیتوان؛ امروز همهی دنیا به هم مربوط و متّصل است امّا تکیهی به بیرون از مرزها غلط اندر غلط است؛ نباید تکیه کرد.
🔔 بله، بروند با زرنگی، با تدبیر، با سیاستگذاری درست، با پیگیری صحیح، با جدّیّت، ارتباطات با دنیا [برقرار کنند].
🏷 دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل.
🔺️ وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد. ۹۷/۲/۱۰
@basaeer
رییس جمهور در صفحه اینستاگرامش نوشته با فیلترینگ تلگرام مخالف بوده. متاسفم که مسئولیت ناپذیری و خلاف گویی چنین آسان شده. رییس جمهور چگونه مخالف فیلتر تلگرام است و وزیر او با طیب خاطر آن را اجرا کرده؟ چگونه مخالف است که دبیرشورای عالی فضای مجازی او پای کار ایستاده؟ چگونه مخالف است که کل دولتش تلگرام را ترک کرده؟ دروغ و مسئولیت ناپذیری بلای مخوفی خاصه اگر بر سر دولتها نازل شود. لابد مشاوران گفته اند اگر چنین موضع بگیرد بار مسئولیت بر دوش دیگران خواهد افتاد و جناب رییس جان به در می برد. غافلند که مردم خواهند گفت یا ضعیف ودرمانده اید یا دروغگو!
مهدی محمدی
@basaeer
◾️رضا سراج تحلیگر مسائل سیاسی در واکنش به پست اینستاگرامی رئیس جمهور :
روحانی درباره مسدود شدن تلگرام نوشت: «اگر در عالیترین سطح نظام، تصمیمی برای محدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان قرار بگیرند. محرمانه نداریم»
◾️1.میزان واردات بنزین، محرمانه 2.قرارداد با پژو فرانسه، محرمانه3.وضعیت رشد اقتصادی، محرمانه4.محتوای توافق با 1+ 5 محرمانه5.تعداد چکهای برگشتی، محرمانه|6.مفاد مذاکرات هستهای، محرمانه7.جریمه ایران در کرسنت، محرمانه8.محتوای قرار دادهای نفتی، محرمانه9.قرارداد با ایرباس و بوئینگ، محرمانه
◾️ با وجود محرمانه ها ادعای شفافیت یک طنز تلخ است. دوقطبی سازی برای فرار از پاسخگویی نسبت به دلار 6000 تومانی، برجامِ نافرجام و...ترفند نخنما شدهای است.
چه خبر از وعدههایتان پرزیدنت؟
@basaeer
♻️ آیا دولت تلگرام را فیلتر کرد؟
🔰 حمید رسایی: مطابق قانون، کارگروهی مسئول فیلترینگ کشور است که ۱۳ عضو دارد. اعضای این کارگروه عبارتند از دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا.
از این افراد، ۷ عضو مستقیما از طرف دولت در جلسه این کارگروه شرکت می کنند یعنی اکثریت اعضای آن دولتی هستند حتی اگر ۲ عضو مجلس که همسو با دولت هستند را به آن اضافه نکنیم.
با این همه حسن روحانی و جریان رسانه ای منتسب به او، ژست مخالفت با فیلترینگ به خود می گیرد. این که چرا رییس دولت اینگونه منافقانه رفتار می کند را باید در دستان خالی روحانی جست. او علیرغم گذشت ۵ سال از عمر دولتش، چیزی برای ارائه ندارد. با این ترکیب کابینه، برای سه سال آینده هم وضع به همین منوال است!
این مصیبت بزرگی است با دولتی مواجه باشیم که در میان این همه مشکلات مردم، دستآوردش به جای آن که یک اقدام اقتصادی یا فرهنگی مبتنی بر باورهای ملی باشد، یک پیام رسان مبتنی بر ضد ارزشهاست که از قضا کلیدش هم در اختیار بیگانه است.
حمید رسایی
@basaeer