🔴 امروز سعید لیلاز اقتصاددان نزدیک به روحانی گفته دلیل وضع دلار فقط و فقط روحانی است.
یادم آمد که لیدرهای جنگ روانی اصلاح طلبان ماهها گفتند بحران اقتصادی محصول حزب پادگانی است و این شائبه را دامن زدند که سپاه با خرید دلار از بازار، بحران مصنوعی ایجاد کرده. هرجا هم بحث روی اقتصاد متمرکز شد، منحرفش کردند و مطالبات مشخص اقتصادی را به سمت مطالبات سیاسی و فرهنگی بردند.
آنها با ایجاد بحرانهای مصنوعی به کلیت نظام این پیغام را دادند که توان افزایش نارضایتی عمومی و بیثبات کردن بیشتر شرایط را دارند و درباره کوچکترین موضوعاتی مثل مائده هژبری و یا وارد نشدن زنان به ورزشگاه، مانور اقتدار دادند.
اینها البته به تنهایی نامشروع نیست. ابزار سیاست مدرن و جناحی نظامهای مردمسالار است. اصولگرایان هم این کار را به بهانههای مختلف کرده و امروز هم بتوانند میکند.
اما جنگ جناحی باید درون خطوط قرمز منافع ملی و امنیت ملی انجام شود و نباید به قیمت قربانی کردن منافع ملی باشد.
باید از دشمن هم آموخت: برغم جنگ سهمگین دموکراتها و جمهوریخواهان امریکا، زمانی که کلیت نظام سیاسی در سال دوهزار به خطر افتاد، دموکراتها جورج بوش جمهوریخواه را که با تقلب انتخاب شده بود پذیرفتند و هشت سال صبوری کردند تا به کاخ سفید برگردند و قیصریه را آتش نزدند.
وقتی یک جناح سیاسی در ایران یعنی اصلاح طلبان مرتب با براندازان دل میدهد و قلوه میگیرد و به نام نمایندگی غیرخودیها برای کلیت نظام سیاسی خط و نشان میکشد و تهدید میکند در صورت اعمال نکردن فوری این یا آن تغییر، فروپاشی و سقوط پیش خواهد امد، مسلم است امیدی به گفتگو و اشتی ملی و توسعه سیاسی درونزا نمیماند. و این دلیل بیست سال انسداد سیاسی ماست
با صراحت میگویم: اگر خرداد نود و شش رییسی یا قالیباف رییس جمهور ایران شده بود و امروز، شهریور نود وهفت، دلار چهارده هزار تومن شده بود، اصلاح طلبان وضع را به حمله مغول تشبیه میکرد و مملکت را بهم میریخت. دقیقا مثل هشتاد و چهار تا هشتاد و هشت. اصولگرا نیستم. یعنی نمیتوانم باشم. اما بعد از برداشتن عینک جناحی، صراحتا میبینم خویشتنداری و تعهد اصولگراها به منافع ملی بیشتر از اصلاحطلبان است.
و معتقد شدهام تعهد اصولگرایان به منافع ملی و نظام، دلیل اصلی عدم محبوبیت نسبی آنها و شکستهایشان در انتخابات است. چرا که افکار عمومی برای رای دادن کسی را ترجیح میدهد که جایگاه اپوزیسیون را اشغال کند و بی توجه به مصلحتهای کلان نظام وعده بدهد و کلیت نظام را بکوبد و به فساد متهم کند
📝 علی علیزاده
@basaeer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رییس دفتر رییسجمهور گفته فشار روو مردم زیاده، اما نمیخایم با بگیر و ببند مشکلو حل کنیم 👇
رییس دفتر رییسجمهور گفته فشار روو مردم زیاده، اما نمیخایم با بگیر و ببند مشکلو حل کنیم.
راهکار ایشون چیه؟ مردم کمتر مصرف کنن، کسبه انصاف داشته باشن!
جناب واعظی!
دولت پس چیکارس این وسط؟ بگیر و ببند رو که دستگاه قضا انجام میده و بقیهش هم گردن ملته. دولت کجای مدیریت کشوره؟
@basaeer
🔴رکورد تاریخی #مجلس_دهم در ۳ روز:
۱.ارسال #سوال_از_رییسجمهور به قوهقضا: منتفی
۲.طرح ممنوعیت انتصاب #مدیران_دو_تابعیتی: مخالفت
۳. طرح تشدید مبارزه با #مفاسد_اقتصادی: از دستور کار خارج
۴. فوریت طرح #شفافیت_آراء: مخالفت
۵. دوفوریت طرح #توزیع_کالاهای_اساسی: مردود
#مجلس_تکرار
@basaeer
🔴 خبر کوتاه بود و دردناک!
طرح تشدید مبارزه با #مفاسد_اقتصادی از دستور کار مجلس خارج شد!!
♦️گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره طرح یک فوریتی تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستگاه قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی در حال بررسی بود که ناگهان ٫#مصطفی_کواکبیان نماینده تهران در مجلس با استناد به ماده 75 قانون اساسی و طی اخطاری گفت: این طرح بار مالی دارد و باید از دستورکار مجلس خارج شود!
♦️#مسعود_پزشکیان، نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت اخطار این نماینده را وارد دانست و آن را به رای نمایندگان گذاشت. نمایندگان محترم هم با 106 رای موافق و 62 رای مخالف، این اخطار را وارد دانستند و به این ترتیب، نتیجهی شش سال تلاشِ کمیسیون قضائی و حقوقی از دستور کار خارج شد.
♦️در طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی، برای اولین بار موارد ذیل پیشبینی شده بود که متأسفانه از دستور کار مجلس خارج شد:
- اعاده اموال نامشروع
- جرمانگاری رانتخواری
- سرعت رسیدگی به جرائم قضات فاسد
- تشدید مجازات مجرمین اقتصادی
- ساماندهی اطلاعات جرائم اقتصادی
- حمایت از گزارشدهندگان جرائم اقتصادی
♦️لازم به ذکر است که هر دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا، خود را برندهی انتخابات مجلس و حائز اکثریت کرسیها میدانستند!
@basaeer