eitaa logo
باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
2.9هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
1.6هزار ویدیو
64 فایل
گروه و کانال ها 🌺خواهران - نجات خوزستان http://eitaa.com/joinchat/4222943247Cb6e77b1ec8 باغ مزرعه مرتع قرآنی @basamar موسسه ثقلین https://eitaa.com/thagalayn مدیر کانال:@saghalin
مشاهده در ایتا
دانلود
شیوه آبیاری باغ قرآنی مدیریت آب در باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی، به معنای حفظ محیط زیست و افزایش اکسیژن و خنک کردن محیط و افزایش گیاهان و جانوران و تغییرات آب و هوا به سمت اعتدال است. 1- دیم کاری: اولویت دیم کاری باغ به جای آبیاری دستی به این دلیل است که، دیم کاری باعث تولید محصول بهتر با ارزش غذایی بالا تر می شود. 2- احیای قنات ها و آبیاری زیر زمینی: یکی از بهترین روش های آبیاری در بسیاری از استان های گرم و خشک ایران است. 3- جوی ها و راه آبه ها بین درختان: به جای آبیاری قطره ای اسرائیلی علاوه بر داشتن هزینه بالا باعث خشک شدن سفره های زیر زمینی و از بین بردن حاصلخیزی خاک می شود.سیستم جالب آبیاری مسجد قرطبه اسپانیاجَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ 4- جمع آوری و هدایت آب باران 5- آبخیزداری: آبخیزداری مجموعه اقداماتی است که باعث تقویت سفره‌های زیرزمینی، جلوگیری از سیلاب، ذخیره‌های کوچک و محلی آب، جلوگیری از فرسایش خاک و تقویت پوشش گیاهی می‌شود. احداث سدهای خاکی کوچک، بندهای زیرزمینی و روزمینی سنگی-ملاتی، خشکه‌چینی، نهال‌کاری، بوته‌کاری وکپه‌کاری...است. رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر چنانچه آبخیزداری را دستگاه‌های مربوط جدّی بگیرند و اهمّیّت بدهند -چه آنچه مربوط به وزارت کشاورزی است، چه آنچه مربوط به وزارت نیرو است- هم جلوِ سیلابهای بی‌مورد گرفته میشود، هم جلوِ ریزگردها گرفته میشود و هم بقیّه‌ی فواید گیاهان و درخت بر آن مترتّب میشود. • مقدار آبیاری قوزک پا آب بالا بیاید(دستور پیامبر«صلی الله علیه وآله» برای آبیاری تا قوزک پا) • زمان آبیاری اولویت در آبیاری شبانه است.
طرح راهروهای باغ قرانی
طرح محل نشستن و غذاخوری باغ قرآنی
غرفه محصولات طبیعی و سالم باغ قرآنی
کف پوش های باغ با طراحی سبزیجات
نمونه پارکینگ باغ قرآنی
آیا نمیشود درهر شهری یک باغ قرآنی را ایجاد کرد. مثل قطر مثل لندن مثل پاریس برای ایجاد باغ قرانی در هر شهر یک همت جهادی از طرف مسئولین لازم داریم که فعلا نیست برای کاج کاری، کهورکاری، اوکالیپتوس کاری....همت دارند!!!
🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ❌ آنچه خارجی‌ها برمی‌گردانند و ما می‌خوریم...❌ 🦠 آلودگی بالاتر از حد مجاز در محصولات کشاورزی😱😱 💥کدخدایی، عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی:👇👇👇 🔹کشاورزان برای این‌که محصولات خود را سریع‌تر وارد بازار کنند به راه‌هایی متوسل شدند که در نهایت سبب آلوده شدن محصول می‌شود. ⛔️باقیمانده‌ی فلزات سنگین، آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی در بعضی از محصولات کشاورزی کشورمان بالاتر از مقدار مجاز است.
برداشت گل نرگس‎ گروه عکس الف، ۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ شهر بهبهان در استان خوزستان، یکی از معروف‌ترین خاستگاه‌های گل نرگس در ایران به شمار می‌رود. این گل زیبا دارای ارزش دارویی و صنعتی نیز هست. برداشت این محصول معمولا از اواسط دی‌ماه آغاز و تا اواخر بهمن‌ماه ادامه دارد.
هدایت شده از کودکان بازی حیوانات خانگی حلال گوشت
ازدیاد سگ‌های ولگرد یک خطر محیط‌زیستی؛ به سگ های ولگرد غذا ندهیم جمعه ۰۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۴۵ رسانه ها/ رسانه‌های دیگر به سگ های ولگرد غذا ندهیم دیدن سگ‌های لاغر و گرسنه در کنار جاده‌های بین شهری که برای غذا مشغول پارس کردن هستند دیگر منظره‌ای تکراری است. منظره ای که دل هر انسانی را ممکن است به رحم آورد و برای کمک به این حیوانات تشویق نماید. اما این کمک به نفع این حیوانات و محیط زیست است یا به ضرر آنها؟ به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، این روزها در حاشیه جاده‌ گنجنامه و عباس آباد همدان پر از سگ‌های ولگرد و کیسه نایلون های پر از غذا که برای سگ ها رها شده قابل مشاهده است. بدیهی است در زمان‌هایی که هوا رو به سردی می‌گذارد شهروندان بیش‌تری بر خود لازم می‌بینند که به فکر غذا دادن به حیوانات بی‌سرپرست باشند با این وجود صدای دیگری به گوش می‌رسد که این همه مهربانی و دلسوزی انسان برای حیوانات را تایید نمی‌کند. سگ‌ها اولین حیوانات اهلی شده توسط انسان هستند و قرن‌ها تحت مالکیت انسان بوده‌اند تا اینکه تعدادی از آن‌ها از این سرپرستی خارج و تکثیر شدند. حیواناتی وفادار که قرن‌ها و هزاره‌ها به کمک ما آمدند و حالا در حاشیه جاده‌ها به‌دنبال پسمانده غذای مسافری می‌گردند که از پنجره ماشینش به بیرون پرت کرده است. نباید با عملکردهایمان کاری کنیم که حیات وحش اهلی شوند و آنها بیش از حد به انسان‌ها اعتماد کنند و مطمئن شوند؛ کسی هست که برای آنها غذا تامین کند، چون این موضوع باعث می‌شود تاب‌آوری حیوانات در برابر شرایط سخت کاهش پیدا کند. غذا و آب دادن به حیوانات به تدریج باعث می‌شود آنها در معرض آسیب‌های جدی‌تری قرار بگیرند. کاری که می‌تواند با اخلاق محیط زیستی سازگارتر باشد آنست که در صورتی که هموطنان ما با حیوان مجروحی روبه‌رو می‌شوند اقدامی برای بهبود وضعیت آن انجام دهند، یا در شرایط یخبندان و سرمای شدید که امکان پیدا کردن غذا وجود نداشت و حیوانات نمی‌توانستند از پوشش گیاهی و برگ‌ها تغذیه کنند و منابع آبی یخ زده بود و حیوانات نمی‌توانستند آب بخورند. به گفته کارشناسان محیط زیست، غذا دادن و پشت کردن به حیوان نه تنها کمکی به سگ‌ها نمی‌کند بلکه با این کار فلاکت یک حیوان را ضربدر تعداد توله‌های آن‌ها می‌کنیم و تعداد سگ‌هایی را که بی‌غذا و بی‌پناهگاه خواهند ماند، تصاعدی بالا می‌بریم. ما در ایران با جمعیت میلیونی سگ طرف هستیم. رها شدن سگ در طبیعت یک معنی دارد و آن اینکه یعنی زیستگاه، تصرف شده است. آن‌ها پوشش گیاهی و مار و مارمولک و موش صحرایی را از بین می‌برند و از این گذشته حق زندگی برای پستاندار دیگری هم در قلمرو آن‌ها وجود ندارد. انگار یکسری شکارچی با سلاح سرد فرستاده باشیم به طبیعت.