خبرهای موثق دوباره از بسیج کمک گرفته شده برای درختکاری به نام زراعت چوب اوکالیپتوس در تمام اراضی خوزستان کاشته شود
در جریان باشید !!!!!!
منابع طبیعی و .....سپاه رو مجاب کرده
بجای درختان میوه
اوکالیپتوس مخصوص اراضی مردابی رو در سطح وسیع با تشویق عوامل نا مشخص کاشته بشه ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
در بحران آب و غذا و آلودگی هوا
درختان میوه نجات دهنده خواهند بود
نه اوکالیپتوس ....و کاج و عرعر.. پالونیا و میلیا آزدراچ سمی و عقیم کننده و.....
#جلوی_کاشت_درختان_غیر_بومی_مهاجم_بگیرید
#بیداری_مردم
#بیداری_مسئولین
#مطالبه_گری
🔸اکالیپتوس درخت پر دردسر برای ایرانیان
🔹اکالیپتوس درختی از خانواده اکالیپتیان از استرالیا است که به صورت جنگل های انبوه در این کشور دیده می شود، چوب درخت اکالیپتوس بسیار سخت و مقاوم است و دلیل اینکه در شهری چون بندرعباس تعداد زیادی از درختان اکالیپتوس دیده می شود رشد سریع و نیاز کم آن به آب است.
🔹هنگامی که یک درخت اکالیپتوس در زمین کاشته می شود پس از مدت کوتاهی ریشه های آن به سرعت رشد می کند و به دلیل اینکه به آب کمی نیاز دارد برای تامین آب، ریشه هایشان به سمت آب های زیر زمینی و لوله های فاضلاب رشد می کنند.
🔹ورود ریشه درخت اکالیپتوس به فاضلاب های شهری سبب می شود تا مجرای فاضلاب ها را بسته و فاضلاب از کف خانه ها بالا می زند، علاوه بر این رشد بیش از حد ریشه درخت اکالیپتوس می توانند سبب تخریب آسفالت سطح زمین نیز شود، گودالی به عمق سه تا چهار متر حفر می کنند.
🔹شهرنشینان برای حل این معضل راهکارهای کوتاه مدت همچون تعویض لوله های فاضلاب را انتخاب می کننداما ظرف کمتر از یکسال مجددا این ریشه ها سر و کله شان در فاضلاب ها پیدا می شود.
#درختان_غیربومی
#ویرانگر
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
۵ دلیل خطرناک بودن کاشت "درخت کهور" در ایران
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ اخبار اجتماعی اخبار محیط زیست
5 دلیل خطرناک بودن کاشت "درخت کهور" در ایران
"درخت کهور آمریکایی" یا کنوکارپوس، مهاجمترین درخت در اروپا شناخته میشود؛ در این مطلب به ۵ دلیل خطرناک بودن کاشت "درخت کهور" در کشورمان پرداخته شده است.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ با وجود اینکه درخت کهور آمریکایی یا کنوکارپوس مهاجمترین درخت در اروپا شناخته میشود و چند سالی است در کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان، امارات همچنین مصر، کمپین ملی مبارزه با کهور آمریکایی توسط حکام آنها صادر شده اما متاسفانه حدود 90 درصد درختانی که برای مبارزه با ریزگردها در خوزستان کاشته میشود، کهور آمریکایی و پاکستانی است!
اخیراً مشاهده میشود در کلانشهرهایی مثل کرج نیز این درختان مهاجم توسط شهرداری در معابر عمومی کشت شده اما به راستی چرا ما با کاشت درختان کهور در ایران مخالفیم.
1. ریشههای درخت کهور آمریکایی تا 80 متر عمودی و 30 متر افقی رشد میکند و این رشد عجیب، باعث میشود که اولاً هر نوع گیاه دیگری در رقابت برای رسیدن به آبهای زیرسطحی ناکام مانده و خشک شود؛ ثانیا، رشد موزائیکی ریشههای این درخت مهاجم باعث محکم شدن زمین اطراف درختان کهور میشود لذا آب حاصل از باران نمیتواند در زمین فرو رود، از این رو، هر نوع بارش باعث راه افتادن سیلاب میشود.
2. کاشت این درختان در معابر عمومی به سیستم فاضلاب شهری نفوذ کرده و آسیب خواهد رساند.
3. کهور عامل بازگشت مالاریا به کشور؛ تحقیقات ١٣ محقق از ٦ کشور جهان نشان میدهد، گیاه کهور آمریکایی (Prosopis juliflora) جاذب پشه آنوفل است که این پشه ناقل مالاریا محسوب میشود.
4. این گیاه آلرژیزا و مسمومکننده در اروپا خطرناکترین گیاه مهاجم شناخته میشود تا حدی که به گفته رئیس پیشین سازمان محیط زیست، در نخستین سال گردهافشانی درختان کهور در خوزستان 24 هزار نفر از شهروندان خوزستانی راهی بیمارستان شدند!
5. چانچه حیوانات از برگهای این درخت تغذیه کنند باعث سست شدن ماهیچههای آنها شده و در نهایت مرگ آنها را به دنبال دارد؛ با وجود این متاسفانه در سفر اربعین سال گذشته مشاهده کردم که امریکاییها مسیر پیادهروی نجف به کربلا را به کاشت این درختان مهاجم و مسموم اختصاص دادهاند!
زمانی که کشورهای مختلف جهان به تاسیس پارکهای درختان میوه رو آوردهاند اقبال مدیران کشور به کاشت درختان غیرمثمر و مهاجم غیرقابل فهم است.
حجتالاسلام علی ارجمند عینالدین؛ مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
#کهور
#نه_به_کهور_غیر_بومی_مهاجم_ویرانگر
"کنوکارپوس" و "کهور آمریکایی" خطرناکترین گونههای گیاهی کشت شده در خوزستان هستند- اخبار استانها تسنیم | Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/10/05/1276239/%DA%A9%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF