📌#سرما_خوردگی/رفع گلو درد و #تَب/ عفونت گلو و گرفتگی صدا
⬅️یک ترکیب بسیار خوب/یک ضد التهاب برای گلو برای همه و بسیار مناسب برای کودکان و اطفال
↩️۳۰ گرم گل بنفشه/۱۰ عدد عناب/یک ق.غ جو پوست کنده⬇️
🔄در ۳ لیوان آب با شعلهی ملایم یک ربع تا بیست دقیقه جوشانده، سپس صاف کنید هر ساعت ۱ فنجان و حداقل تا ۴ فنجان در روز میل شود
⬅️در صورت عدم بهبودی تکرار شود
⬅️البته رعایت پرهیزات الزامیست
🔫جوی موجود در این ترکیب وقتی میجوشد، خاصیت ماء الشعیری پیدا میکند که ضد تب است
🔫گلبنفشه هم که ضد تب و هم دافع صفراست؛ یکی از بهترین داروهای ضد التهاب است و مانند کورتون عمل میکند
🔫عناب هم اخلاط آمادهی دفع را دفع میکند و هماخلاط غلیظ را لطیف مینماید و از همه مهمتر اینکه جوشش دم را از بین میبرد
📌کاربردهای #عناب در #سرماخوردگی و سرفه بارداری
⬅️ عناب یکی از تجویزهای مجاز در بارداری است
🎈 این میوه که اغلب به صورت خشک شده در دسترس است، موجب تقویت سیستم ایمنی میشود ⬅️ پس هنگام سرماخوردگی یا در معرض فرد سرماخورده، آن را میلکنید
🎈 عناب در بسیاری از #سرفهها موثر واقع میشود
🎈 خوردن جرم عناب برای معدهی ضعیف، سنگین است و بسیاری از خانم های باردار را اذیت میکند؛ بنابراین بهتر است به صورت دمنوش یا شربت میل شود
🎈 استنشاق دود آن برای کاهش علایم سرماخوردگی مثل #گرفتگی_بینی در خانم باردار یا اطفال نیز مفید است
👌کیا تو باغچه شون درخت عناب دارند👌
طرز #تهیه_سرکه در خانه
هرچیز شیرین را می توان به سرکه تبدیل کرد (انار،به،انگور،سیب،خرمالو،خرما،شفتالو،عسل،..) باید خود به خود سرکه شود نباید چیزی به آن اضافه کرد.
#سرکه_انگور :
انگور کاملا رسیده وشیرین را میشوییم خشک می کنیم بعد انگور ها را له کرده داخل دبه (خمره) میریزیم ودر یه جای کاملا گرم قرار می دهیم ومی توان دور ظرف پارچه پیچید ودر ظرف کمی باز باشد ،هیچ چیز به آن اضافه نمی کنیم بعد از چند روز پشه ( مگس سرکه) دور آن جمع میشود بعد از چند روز بوی ترشی می آید اگر امتحان کردیم ترش نشده بود باید قاشق را بشوییم به همان صورت بماند تا ترش شود
#سرکه_خرما_وکشمش:
بایددوتاسه برابر مواد به آن آب اضافه کنیم.
قدیمیا می گفتند هرکس عصبی تر باشه سرکه درست کنه سرکه ش ترش تر میشه پس صفراوی ها به درد سرکه درست کردن می خورند.
#سرکه
بادام هندی و هر آن چه در موردش باید بدانید
دربارهٔ بادام هندی
بادام هندی یا کاشو (Cashew) دانهٔ درختی همیشهسبز است که در مناطق گرمسیر میروید. این درخت بهشکل طبیعی تا ۱۴ متر رشد میکند. البته نوع اصلاحشدهای هم دارد که کوتاهتر و بسیار پرمیوهتر است. گیاه بادام هندی بومی برزیل است. دریانوردان پرتغالی در قرن ۱۶ میلادی آن را با خود به هند و برخی کشورها در آفریقا بردند. اکنون علاوه بر خود برزیل که خواستگاه این درخت است، بیشترین تولید بادام هندی در هندوستان و چند کشور در آفریقا و آسیا انجام می شود. این درخت در همان جایی خوب رشد میکند که برای انبه مناسب است. در سال ۲۰۱۷ در جهان نزدیک به ۴ میلیون تن بادام هندی تولید شده که ویتنام و هند و ساحل عاج بهترتیب سرآمد بودهاند.
درخت بادام هندی محصول خوردنی دیگری هم دارد. این محصول میوهای است که به آن سیب بادام هندی میگویند. مزهاش خوب است و ویتامین C زیادی دارد که از پرتقال هم بسیار بیشتر است. سیب بادام هندیِ تازه مثل هر میوهٔ دیگری خوردنی است؛ ولی زود خراب میشود و نمیشود زیاد نگهش داشت. برای همین میپزند یا کنسرو میکنند. از آن مربا و سرکه و نوشیدنیهای دیگر هم درست میکنند. عکس سیب و دانهٔ بادام هندی را روی درخت ببینید: مثل فلفلدلمهای است که زیر آن یک بادام آویزان است.
ـ از چرخکردن و فشردن بادام هندی، کره درست میکنند. کرهٔ بادام هندی نرم و خوشمزه است و میتوان بهجای کرهٔ بادام زمینی استفاده کرد؛ چربی کمتری دارد.
"الگوی زیبایی برای دیگران باش"
سعی کن کسی که تو را می بیند،
آرزو کند مثل تو باشد
از ایمان سخن نگو!
بگذار از نوری که بر چهره داری ، آن را احساس کند.
از عقیده برایش نگو!
بگذار با پایبندی تو آن را بپذیرد.
از عبادت برایش نگو!
بگذار آن را جلوی چشمش ببیند.
از اخلاق برایش نگو!
بگذار آن را از طریق مشاهده ی تو بپذیرد.
از تعهد برایش نگو!
بگذار با دیدن تو، از حقیقت آن لذت ببرد.
"بگذار مردم با اعمال تو خوب بودن را بشناسند"