eitaa logo
تبریزیم
634 دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
21 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
ترش واش
خارک
رطب
هدایت شده از  وزارت جهاد کشاورزی
ثبت نظام انجیر دیم استهبان در جیاس فائو/ پیام وزیر جهادکشاورزی برای ثبت چهارمین نظام میراث کشاورزی بااهمیت جهانی ایران 🗓۱۴۰۲/۰۴/۱۵ 🔹️نظام میراثی باغات انجیر دیم استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی بااهمیت جهانی (جیاس) ایران و هفتاد و پنجمین نظام جیاس در فائو ثبت جهانی شد. وزیر جهادکشاورزی برای ثبت چهارمین نظام میراث کشاورزی بااهمیت جهانی ایران پیامی صادر کرد. 📌مشروح خبر را در اینک زیر بخوانید 👇🏼 🌐https://maj.ir/R-L01BE9N 📡 @keshavarzi_iran
هدایت شده از  وزارت جهاد کشاورزی
📌پیام وزیر جهادکشاورزی برای ثبت چهارمین نظام میراث کشاورزی بااهمیت جهانی ایران: بسم‌الله الرحمن الرحیم «والتین و الزیتون» 🔹️ثبت جهانی نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی باغات سنتی انجیر دیم استهبان در نظام جیاس فائو و همزمانی این رویداد با عید بزرگ غدیرخم را به جامعه محلی، همه فعالان این حوزه در شهرستان استهبان و نظام کشاورزی کشور تبریک و تهنیت می‌گویم. 🔸️نظام میراثی باغات انجیر دیم استهبان در جنوب غربی استان فارس، یکی از مناطق مهم تولید انجیر دیم در جهان است. جوامع ساکن در این منطقه کوهستانی، بیش از ۲۵۰ سال است که با استفاده از انواع گونه‌های باستانی و باارزش انجیر، باغ‌های منحصر به فرد انجیر را پرورش می‌دهند. آنها از طریق یک نظام متمایز و تاریخی متشکل از سازه‌های سنگی و سفالی برای هدایت آب به ریشه درختان استفاده می‌کنند که سهم مهمی در مبارزه با فرسایش و بیابانزایی در این منطقه با درجه حرارت بالا دارد. 🔹️کشت انجیر دیم نقش حیاتی اقتصادی و اجتماعی در منطقه دارد و معیشت هزاران خانوار، مستقیم و غیرمستقیم و نیز خوراک حیوانات اهلی و وحشی از این محصول تامین می‌شود. در فصل برداشت، مردم منطقه بیش از یک ماه در سال را برای چیدن انجیر دیم در این باغات می‌گذرانند. 🔸️بی‌شک این نظام میراثی با اهمیت جهانی ضمن حمایت از امنیت معیشتی و غذایی، تنوع زیستی کشاورزی، نظام‌های پایدار دانش بومی، شیوه‏ها و ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین چشم‌اندازهای بی‌نظیر با هدف توسعه گردشگری پایدار کشاورزی و روستایی و غذایی، می‌تواند نقش موثری در دستیابی به پایداری اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی منطقه استهبان ایفا نماید و این وظیفه وزارت جهادکشاورزی را در حمایت از حفظ و توسعه پویای این‌گونه نظام‌های میراثی کشاورزی جهانی کشورمان دو چندان می‌کند. 🔹️در اینجا جا دارد از زحمات و تلاش‌های تیم تحقیقاتی موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهادکشاورزی که طی یک فرآیند پیچیده و علمی با همکاری بی‌نظیر جامعه محلی، ذی‌نفعان و نقش‌آفرینان غیردولتی به عنوان وارثان اصلی این نظام میراثی و همچنین مدیران، کارشناسان ملی، استانی، شهرستانی، محلی و دولتی به ویژه دفتر امور بین‌الملل و سازمان‏های تخصصی وزارت جهادکشاورزی، معاونت امور باغبانی، استانداری و سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، فرمانداری و مدیریت جهادکشاورزی شهرستان استهبان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و واحدهای استانی و شهرستانی این وزارت و سایر دستگاه‌های دولتی و غیردولتی مرتبط که این دستاورد بی‌نظیر را برای کشور رقم زدند، کمال سپاس و امتنان را داشته باشم. 🔸️فرصت را غنیمت شمرده و از موسسه پژوهش‏های وزارت جهادکشاورزی می‌خواهم هرچه سریع‌تر نسبت به تهیه «لایحه قانون شناسایی، ثبت، حفاظت و توسعه نظام‏های میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی ایران» با مشارکت کلیه ذی‌نفعان و ذی‌نقشان دولتی و غیردولتی در سطح ملی و محلی به منظور تصویب در هیات دولت و ارائه به مجلس شورای اسلامی با هدف بهره‏مندی هرچه بیشتر جامعه محلی از شناسایی، ثبت و حفاظت و توسعه نظام‌های میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدام لازم را به عمل آورد. 🔹️در پایان امیدوارم خداوند همه خدمتگزاران به این مرز و بوم و مردم شریف ایران اسلامی را در دستیابی به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و منصور بدارد. محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی 🌐https://maj.ir/R-L01BE9N 📡 @keshavarzi_iran
1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارال‌های جنگل فندقلو، اردبیل با صدا ببینید روحتون نفسی تازه کنه
عناب تو باغچه
بارهنگ و کاسنی و بنفشه و ترش واش در یک قاب🍃
💢 «اسکو چوریی»، یکی از لذیذترین نان‌های سنتی آذربایجان ▫️«اسکو چوریی» یا همان «نان اسکو»، نانی سنتی و مخصوص شهرستان اسکو در آذربایجان شرقی است که از جمله لذیذترین نان‌های سنتی ایران محسوب می‌شود. ▫️«مهارت پخت نان اسکو» در سال ۹۱ در فهرست میراث ناملموس آثار ملی ثبت شده است، پخت این نان، با وجود دنیای الکترونیکی و تغییرات دنیای مدرن، هنوز به روش سنتی و استفاده از تنور و دو چوب دستی انجام می‌گیرد. این نان با استفاده از آرد گندم و جوی مرغوب همین شهرستان در تنور داغ نانوا شکل می‌گیرد.