eitaa logo
تبریزیم
597 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
📍کهنسال‌ترین درخت پسته ایران در فهرست آثار ملی ثبت شد رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نایین: 🔹 بر اساس برآورد‌های کارشناسی صورت گرفته این درخت بیش از ۸۰۰ سال قدمت داشته و به عنوان کهنسال‌ترین درخت پسته ایران محسوب می‌شود. 🔹این درخت با ۶ متر ارتفاع در مزرعه حنفش محمدیه قرار داشته و بالغ بر ۷ متر از محیط اطراف خود را پوشانده است که به لحاظ شرایط آب و هوایی و خاک از درختان بومی منطقه محسوب می‌شود.
هدایت شده از آنچه بر ماه گذشت
🍓 کیک توت فرنگی 🍓 تخم مرغ ۳ عدد آرد یک و یک دوم پیمانه شکر سه چهارم پیمانه ماست یک دوم پیمانه روغن مایع یک روم پیمانه بکینگ پودر یک ق چ وانیل یک چهارم ق چ توت فرنگی به میزان لازم 🍓🍓🍓🍓 ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی با دور تند هم میزنیم و حین کار وانیل رو اضافه میکنیم سپس ماست رو اضافه میکنیم در حد سی ثانیه هم میزنیم یعد روغن و یک دقیقه هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو اَلَک میکنیم و تو سه مرحله به مایه مون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم به صورت دورانی یادتون باشه خیلی هم نزنین پُف کیکتون میخوابه ظرف مورد نظرتون رو چرب کنین با روغن و آرد پاشی کنین یا اینکه مثل من از اَرده استفاده کنین اصلا کیک به ظرفتون نمیچسبه سپس یه مقدار از مواد رو بریزین داخل ظرف و حالا توت فرنگی هایی رو که خورد کردین رو با یه قاشق آرد مخلوط کنین و بریزین روی مواد و باقی مواد کیک رو بریزین روی توت فرنگی ها و حالا روی کیک رو به سلیقه خودتون با توت فرنگی هایی که برش زدین و خلال بادام و پسته یا پَرَک بادام تزئین کنین و بزارین داخل فری که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه اگر سیخ چوبی زدین و به چوب از مواد کیک نچسبید کیک آماده است اگر مواد چسبید باید اجازه بدین تا کامل بپزه کیک های میوه ای بهتره که خنک بشه سپس سِرو بشه امیدوارم درست کنین و لذت ببرین آنچه بر ماه گذشت گوشه ای از زندگی من 🌸🌱 https://eitaa.com/mahro1991 آدمین @mahro1370
هدایت شده از گوزل سهندیم
♦️برداشت گل محمدی در روستای نادیلو/ شهرستان آذرشهر @irantabrizsahand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا تو گلدون لب پنجره شون از این خوشمزه ها دیدن😁
تربت حیدریه را معطر می کند رایحه زردآلو هایش
برداشت زردآلو از باغات روستایی کلات برداشت زردآلو از باغات روستا‌های قره تیکان و قلیچ آباد کلات نادری آغاز شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، این دو روستا به دلیل داشتن درختان زردآلو، بزرگترین تولیدکننده این میوهبرداشت زردآلو از باغات روستا‌های قره تیکان و قلیچ آباد کلات در شهرستان کلات نادری هستند.
میوه هایی بیابانی و خیابانی کام همشهری هاشان را شیرین می کند
طرز تهیه شربت زردآلو رو دوستان بلدهستن؟ چه خوب است مادران ایرانی با چند دانه زردآلو همچین شربتی خوش رنگ درست کنند و کنارش مقداری عسل بریزند که اهالی خانه حسابی کیف کنند مصلح زردآلو:از مصلحات زردآلو میتوان به مواد غذایی همچون زنیان، روغن زیتون، انیسون، زیره و عسل اشاره کرد. که مصرف همزمان آن ها باعث تعدیل مزاج در فرد میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گندم کامل آهن دارد ✅آرد کامل گندم دارای مس، روی، منگنز، منیزیم و... شانزده عنصر مفید و مورد نیاز بدن می باشد. ✅فیبر ویتامین C و B در آرد کامل وجود دارد... ⚠️متاسفانه اکثر آردهای مصرفی کشور آرد سفید است که نشاسته است و باعث دیابت، یبوست و... میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبریزیم
سبزیجات تو سبد میوه 👌 ریحان و جعفری و شوید و تره و کاسنی و برگ چغندر و کدو و بادنجان و خیار و کاهو و فلفل و درخت انجیر و انگور توی تراس خونمون کاشتم سبزیجاتی که در جعبه میوه کاشتم ۴ ساله سبزی خونمونو خودکفا شدم و از بیرون نمیخرم چون سبزیهای بیرونو قبول ندارم چون کلی کود و سم شیمیایی میزنن خاک معمولی +کمی خاکبرگ +شن اول اسفند تا فروردین بذر هارو هر سال روی خاک خیس داخل جعبه میپاشم و رویشان ۳ سانتی متر خاک میپاشم و بعد با اب پاش خاک روی جعبه رو مرطوب میکنم و بعد روشونو تا یک ماه با پلاستیک میپوشونم تا از دست گنجشکها در امان باشن و کمی بزرگ بشن و بعد کم کم روی پلاستیکهارو سوراخ میکنم تا کم کم به هوای گرم و خشک عادت کنن و بعد یک مدت که قوی شدن پلاستیکهارو برمیدارم و حالا نوبت برداشت میرسه ابتدا فقط سرهاشونو میزنم تا قوی تر بشن و شاخه هاشون زیاد بشه و هر ۴ روزی یک بار یک سبد بزرگ سبزی برداشت میکنم و یک روز درمیان اب میدم بهشون کدو وخیار و بادنجان و برگ چغندر و کاهو و انواع سبزیجات و هسته انگور و خرما و انجیر و چای ترش و گل ختمی و تربچه و تاج خروس و گل نرگس و کوکب و افتاب گردون و پیچک توی تراس کوچکم کاشتم به جز انجیر که قلمه بود بقیه همشون با بذر کاشتم https://eitaa.com/basamarazari