✋
گوگل نام مهسا امینی را برای خیابان وزرا جایگزین کرد!
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
وظیفه نیروی انتظامی چیست؟
🔹ما یک مطلوب سازی داریم و یک جلوگیری از بدتر شدن وضعیت موجود. کار نیروی انتظامی مطلوب سازی نیست.
🔹ایجاد وضعیت مطلوب پوشش و عفاف در سطح جامعه کار نهادهای دیگر مخصوصا نهادهای فرهنگی و البته مردم و نخبگان است.
نیروی انتظامی کارش جلوگیری از حادتر شدن و وخیمتر شدن وضعیت پوشش است. به این خاطر نیروی انتظامی ابتدا سراغ کسانی می رود که وضعیت بدتری از حیث حجاب دارند و این کار حتی اگر اعلام شود به معنای رسمیت دادن به ترک محدوده شرعی نیست.
🔹مثلا اگر ابتدا سراغ برخورد با معتادان متجاهر برویم، به معنای رسمیت دادن به معتادان غیرمتجاهر و کمتر مصرف کن نیست! منتها این باید خوب بیان و تبیین شود!
🔹کار نیروی انتظامی ایجاد وضعیت مطلوب نیست که عده ای به اشتباه اینگونه فکر می کنند و میگویند چرا بعد از گذشت چند سال از گشت ارشاد وضعیت مطلوب پوشش ایجاد نشده است.
🔹اشتباه دقیقا همین جاست که نیروی انتظامی در یک سطح از نهی از منکر کار میکند و سایر نهادها و مردم و خانواده ها نیز باید در سطح دیگری کار کنند.
قرآن می فرماید: ولتکن منکم امه یدعون الی الخیر یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر
🔹کلمه (من) در (منکم) را برخی تبعیضیه گرفته و گفته اند امر به معروف وظیفه بعضی از امت است، مثلا وظیفه نهاد حسبه یا پلیس یا حاکمیت و برخی بیانیه گرفته اند و گفته اند وظیفه همگانی است.
حال آنکه می شود جمع کرد و اینگونه گفت که امر به معروف و نهی از منکر در دو سطح است. سطح خاص که عرض کردم چه سطحی است و بیشتر وظیفه حاکمیت است و سطح عمومی تر که وظیفه نخبگان و مردم است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
نه کُرد از ایران جدا میشه، نه ایران از کرد
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
فضاسازی علیه رئیسی در نیویورک
🔹بعد از اغتشاش و ایجاد جنگ خیابانی و آتش زدن پرچم ایران در تهران ، حالا شاهد فضاسازی در نیویورک مقر سازمان ملل علیه رئیس جمهور ایران هستیم...
🔹خون مهسا امینی رو بهانه کردهاند برای فشار حداکثری... اینها طبیعی نیست!
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
مرگ مهسا امینی و جنگ روایتها
🔻از دست رفتن جان یک انسان همواره دردناک و غمانگیز است؛ اما ابزار سیاسی و در کانون جنگ روایتها قرار دادن این جان شیرین برای اغراض سیاسی دردناکتر است و نه تنها دردی از متوفی و خانواده وی را درمان نمیکند حتما برای خانواده و البته وجدان بیدار و عزادار جامعه مشمئزکننده هم هست.
نگاهی به ساحت رسانهای در باب نحوه مواجهه رسانههای مختلف با خبر مرگ تأسفبار مرحومه مهسا امینی نشان از غلبه دو نگاه دارد
1⃣ یکی معتقد است ریشه این قبیل حوادث در اجرای قوانین و «تکالیف» همانند گشت ارشاد و امر به معروف و نهی از منکر است و این با «حقوق» شهروندی در تضاد است و راه ممانعت از تکرار چنین حوادث غمانگیزی عبور از خیر اجرای آنهاست!
2⃣ دستهای دیگر معتقدند صرف یک اتفاق ناگوار نباید جامعهای اسلامی همانند ایران را از مزایای اجرای قانون امنیت اخلاقی و مصونسازی جامعه برای حضور زنان محروم نماید. البته این تقاضا، خواسته بخش عمدهای از افراد مسلمان جامعه به منظور «کالایی دیده و تلقی نشدن زنان» نیز هست. در ثانی ساحت این بحث در جامعهای به وقوع میپیوندد که افتخارش این است که میخواهد نصوص اسلامی را به قوانین و مقررات اجتماعی و سایر نظامات زندگی فردی و جمعی مردم مسلمان تبدیل و شریعت را پیادهسازی نماید.
🔹حال چقدر زشت است از مرگ انسانی وسیلهای بسازیم برای تسویه حسابهای سیاسی و در خوشبینانهترین حالت دنبال برنده جلوه دادن نگاه سیاسی خود در هماورد دو قرائت متعلق به دو جریان سیاسی در باره بحث دیرینه و بینتیجه «روایی و ناروایی گشت ارشاد و امر به معروف» باشیم.
🔹آیا اساسا، میتوانیم این سؤال شبه کلامی را طرح بکنیم که تکلیفمداران که قائل به درست بودن امر به معروف و تداوم گشت ارشاد هستند درست میگویند یا عدهای که آزادی در پوشش فردی راـ بدون توجه به حقوق اجتماعی آحاد شهروندانـ حق شهروندی میدانند راه حقی را میپیمایند؟!
🔹آیا این منطق برای قضاوت درست است؟ مگر نظام ما نظام اسلامی نیست؟ مگر نظام اسلامی درباره حضور زن در اجتماع نظر ندارد؟
🔹 خوب اگر دارد و ما هم ادعا داریم که میخواهیم قانون اسلام را در قالب نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سبک زندگی اسلامی اجرا و پیادهسازی کنیم پس چرا با ادبیات غیردینی و سکولارها مباحثه میکنیم؟!
🔻 و نکته پایانی اینکه
بیندیشیم که آیا فرد یا جریانی که به همه چیز در پرتو روایتسازی دوگانه نگاه میکند، درد حقیقت دارد یا تنها نگاه قطبی خود را به هر قیمت دنبال میکند؟
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
آیا حجاب فقط در اسلام ارزش است؟
🔺 بخوانید نظر اندیشمندان و هنرمندان غیر مسلمان غربی درباره حجاب را تا اهمیت این ارزش الهی برای همگان آشکار تر شود.
🔹 آلفرد هیچکاک، فیلمساز مشهور غربی:
«من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پر هیجان باشد؛ بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود، مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و روی بندی که می زدند جذاب تر و قدرتمند تر بودند. »
🔹 دکتر هنری مکو:
حجاب تایید کننده ی حریم شخصی، انحصار و اهمیت قلمروی خانوادگی است. من از ارزش هایی که حجاب نمایان گر آن است، جانبداری میکنم. بویژه اختصاص زنان به همسر آینده و خانواده شان و عفت و وقاری که حجاب متضمن آن است.
🔸 جولیا آماتو(وزیر ایتالیا) :
حجاب اسلامی یک محافظت کننده برای زنان است.
🔹 دروتو (بازیگر مسلمان شده ایتالیایی) :
حجاب پرچم مبارزه با نگاه ابزاری به زن است.
🔸 جوانا فرانسیس (روزنامه نگار آمریکایی) :
حجاب و لباس های عفیفانه پرجاذبه تر از هر مد غربی است. زیرا زن را بصورت اسرارآمیزی می پوشانند و اعتماد به نفس او را جلوه می دهند.
🔹 وندی شلیت (نویسنده آمریکایی) :
امروزه یک قانون کلی وجود دارد: “هرچه خواهان احترام بیشتری هستید باید لباس های عفیفانه تری بپوشید.
🔸 ژان ژاک رسو (فیلسوف اروپایی):
شبیه شدن زنان به مردان باعث تسلط مردان بر آن ها می شود.
🔹 فرانتس فانون (نویسنده فرانسوی) :
زنی که [ظاهرش] دیده نمی شود، تسلیم نمی گردد و خود را عرضه نمی کند.
🔹 سنت ژرومه (کشیش و مورخ) :
ما باید همانطور که حرف میزنیم لباس بپوشیم یا همانطور که لباس میپوشیم حرف بزنیم. چرا زبان از پاکدامنی میگوید ولی کل بدن ناپاکی را نشان میدهد.
🔸 جان آدامز:
با مطالعه تاریخ، دولت ها، زندگی و رفتار آدمها به این نتیجه رسیده ایم که رفتار زنان قابل اطمینان ترین و کم خطاترین شاخص برای تعیین میزان پایبندی یک ملت به اخلاقیات و پاکدامنی است. یهودیان، یونانی ها، سوییسی ها و آلمانی ها همگی زمانی هویت ملی را از دست داده اند که پاکدامنی خانوادگی و حجب و حیای زنانشان از دست رفت.
🔹 میشل هولباگ نویسنده فرانسوی:
جنگ علیه اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد فقط با فاسد کردن آنها میتوان به این پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامنهای کوتاه فرو بریزید.
🔸 خانم وندی شلیت میگوید:
چگونه انتظار دارید مردان محترمانه رفتار کنند در حالیکه تعداد زیادی از زنان با پوشش و رفتار خود دائماً پیام می فرستند که لازم نیست اینگونه باشند.
✍تهیه و تنظیم: مهدی شایسته
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
86 درصد محتوای اسلامهراسانه توییتر در آمریکا، انگلیس و هند تولید میشود
🔺 کاربران این سه کشور در بازه زمانی سالهای 19-2017، 86 درصد از محتوای مخرب ضد اسلامی را تولید و منتشر کردهاند که منجر به حملات فیزیکی به مسلمانان و مساجد شده است.
🔹 سال گذشته، سازمان ملل متحد جامعه بینالمللی را تشویق کرد تا تمام اقدامات لازم را برای مبارزه با تبعیض علیه مسلمانان انجام دهد تا اسلامهراسی به مسئله جهان شمول تبدیل نشود.
🔹 بررسی شورای اسلامی ویکتوریا (ICV) استرالیا نشان می دهد که نزدیک به چهار میلیون پست اسلامهراسانه در یک دوره 24 ماهه بین سال های 2017 تا 2019 منتشر شده است.
در آمریکا از زمان اظهارات ترامپ، اسلامهراسی بیشتر شد. توئیتهای مرتبط با دفاع از ممنوعیت مهاجرت مسلمانان و تئوریهای توطئه ضد مسلمانان نقش بسزایی در ترویج این تفکر داشت.
🔹 در مورد بریتانیا، محققان شیوع توئیتهای ضد مسلمانان را به عوامل متعددی از جمله گستردگی جهانی دشمنی ضد مسلمانان توسط ترامپ، احساسات ضد مهاجرتی ناشی از بحران پناهجویان و گفتمان پیرامون برگزیت نسبت میدهند.
🔹در هند حزب (Bharatiya Janata) بیشترین تأثیر را در ترویج اسلامهراسی ایفا کرده است.
🔹در این میان شرکتهای بزرگ مانند گوگل، متا و توییتر از حذف این مطالب خودداری میکنند و به اذعان محققان تنها 14.83 درصد از توییتهای ضد اسلامی در نهایت حذف میشوند.
منبع: تی آر وُرد
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
آیا ایران اینترنشنال یک رسانه مستقل است؟
🔺میزان استقلال یک رسانه را براساس سه عامل میتوان سنجید: «جهتگیری محتوایی رسانه»، «منابع مالی رسانه» و «ساختار مدیریت رسانه» که دو مورد اخیر، به نوعی به هم مرتبطند.
🔹اسفندماه ۱۴۰۰، اخباری از گردن زدن ۸۱ نفر در عربستان منتشر شد که بخشی از آنها مخالفان سیاسی عقیدتی حکومت عربستان سعودی بودند؛ اقدامی که حتی بیبیسی فارسی هم به انتقاد از آن پرداخت. اما کل محتوای منتشره در ایران اینترنشنال درباره این رویداد خشن و ترسناک، سه خط بود.
🔹ریاست کمپانی «Volant Media» که اکنون شبکه تلویزیونی «ایران اینترنشنال» را اداره میکند، برعهده شخصی به نام «عادل عبدالکریم» یک تبعه سعودی است که رابطهای طولانی با مقامهای اجرایی مرتبط با دربار سعودی از جمله «عبدالرحمن الراشد» دارد.
🔹عربستان سعودی، ۲۵۰ میلیون دلار برای ایجاد شبکه تلویزیونی «ایران اینترنشنال» کمک کرده است که هیچ آگهی تبلیغاتی ندارد. تحقیقات درباره اجارهبهای پرداختی این شبکه و همچنین حقوق پرداختی به کارکنان بیانگر هزینه سالانه ۵۰ میلیون دلاری آن است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155