قابل توجه همه دنبال کننده های عزیز ما اولین سری از آشنایی با شهدا را شروع میکنیم و با شهیدان هسته ای
شهید: پرویز منشادی
متولد: 1330/5/18
محل تولد: یزد
تاریخ شهادت: 1357/9/14
محل شهادت: تهران
محل دفن: بهشت زهرا
زندگی نامه:
پرویز منشادی 18 مرداد 1330 در یزد چشم به جهان گشود.
وی تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت. دوران سربازی را با عنوان سپاه دانش در یکی از روستاهای اراک پشت سر گذاشت و پس از بازگشت به دلیل مبارزات مخفی علیه حکومت پهلوی تحت تعقیب ساواک منطقه بود. یک مرتبه دستگیر و به مدت یک هفته زندانی بود. او به تهران مهاجرت کرد و سپس به استخدام سازمان انرژی اتمی درآمد. سال 1356 ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. در روزهای پیروزی انقلاب کنار مردم در تظاهرات و راهپیماییها حضور داشت. 14 آذر 1357، در تهران توسط عوامل حکومت پهلوی بر اثر اصابت گلوله به شکم، به شهادت رسید. مزار او در قطعه 17 گلزار شهدای بهشتزهرا(ع) در تهران واقع است.
#سیمای_افلاکیان
#شهید_منشادی
❤️با شهیدان ❤️
شهید: شهید سید علی موسوی
متولد: 1344
محل تولد:
تاریخ شهادت: 1364
محل شهادت: هور الهویزه
محل دفن:
زندگی نامه:
شهید سید علی موسوی، روستازاده ای است که در سال 1344 هجری شمسی چشم به جهان گشود.
از آنجا که خانواده اش از نظر مالی در تنگنا و مضیقه بودند؛ او مجبور شد تا از همان دوران کودکی و برای کمک به امرار معاش خانواده، مشغول کار چوپانی شود. کار چوپانی در آن روزگاران، زندگی در کوهستان و تحمل سختی های فراوان را می طلبید؛ چراکه برفهای سنگین زمستانی و هوای بسیار سرد کوهستانی، تنها گوشه ای از مشکلات طبیعی بر سر راه بود. در همان ایام، موج حرکات انقلابی ملت ایران علیه رژیم ستمشاهی هم آغازیدن گرفت و سید علی از نوجوانانی بود که به دلیل علاقه به شخصیت مثال زدنی حضرت امام، با نهضت آن مرد آسمانی همراه شد و همپای مردم در راهپیمایی ها شرکت می کرد. سرانجام انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید؛ اما دیری نگذشته بود که طوفان جنگ تحمیلی وزیدن گرفت تا نهال نوپای انقلاب را از ریشه بر کَنَد؛ این بود که نوجوانان و جوانان و مردان و زنان به ندای حضرت روح الله لبیک گفتند و به جبهه های دفاع مقدس شتافتند که سید علی موسوی هم یکی از همان ها بود. و اگرچه در ابتدای راه با مخالفت خانواده برای حضور در جبهه ها مواجه شد؛ اما شهادت پسر عمه اش، شهید سید علی اکبر موسوی و همچنین اصرار فراوان خودش سبب شد تا رضایت خانواده را برای حضور در جهاد با دشمن جلب کند. و اما از ویژگی های آن جوان انقلابی می توان به عشق و علاقه منحصر به فردش به حضرت امام به عنوان یک الگو و اسوه اخلاقی و تربیتی، اشاره داشت؛ وی همچنین به مسائل دینی و شرکت در محافل مذهبی علاقه خاصی داشت و آن را دنبال می کرد. ویژگی دیگری که درباره این رزمنده جوان نقل شده است، روحیه مثال زدنی وی و تلقین این روحیه به سایر همسنگران بود؛ تا آنجا که هیچ گاه در نامه ها و پیغام هایی که برای خانواده و دوستانش می فرستاد از سختی ها، رنج ها و مشکلات جبهه و جنگ حرفی نمی زد و همه کلام و گفتار خود را به صحبت درباره عشق رزمندگان و سربازان فدایی امام و صفا و صمیمیت و شور و عشق آنان اختصاص می داد. سید علی در آخرین مرخصی خود، آرزوی پدر و مادرش را برای داماد شدن خود لبیک گفت و به خواستگاری رفت. پس از آن قرار بود تا در مرخصی بعدی، جشن ازدواج آن زوج خوشبخت برگزار شود؛ اما او پس از چندی و در منطقه هور الهویزه، پیوند ناگسستنی عشق الهی خود را بست و به سوی معبود پر کشید
* این شهید که متأسفانه کمتر شناخته شده است و کمتر نامی از او برده می شود که می طلبد تا با همت اهالی رسانه و البته همراهی همه نهادهای فعال در این امر، سرفصلی به مرور زندگینامه همه شهدای صنعت هسته ای کشور اختصاص یابد و البته اشاره ای هم به ویژگی های رفتاری و مدیریتی آنان شود.
#شهید_موسوی
❤️ با شهیدان ❤️