تکنیکهای_عملیات_روانی_در_حوزه_رسانه.pdf
28.29M
⭕️ کتاب تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر
🔻 نویسنده قدیری ابیانه
#محتوای_ناب
#کتاب
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🔴تحلیلی متفاوت از انتخابات آمریکا
👤 عبدالله گنجی
🔻 تحلیل انتخاباتها معمولاً از ابعاد سیاسی-اجتماعی و اقتصادی و روابط بینالملل انجام میشود. نقاط ضعف و قوت کمپینها و نامزدها و گفتمانها نیز در تحلیل نتایج انتخابات مؤثر است. اما نگارنده معتقدم ما ایرانیها نمیتوانیم درک اعتقادی خود از انتخابات امریکا را نادیده بگیریم. اینکه چرا ترامپ از دوره قبل رأی بیشتری آورد، اما باخت یعنی چه؟
🔻 برای فهم مسئله اجازه دهید چند آورده ترامپ را بررسی نماییم. ترامپ بیکاری در امریکا را در ۴۰ سال گذشته به کمترین رقم رساند. با قرارداد ۴۰۰ میلیارد دلاری با سعودیها رونق کسبوکار را به راه انداخت. در همین هفته منتهی به انتخابات ۴۱ درصد امریکاییها اعلام کردند وضع اقتصادیشان در دوران ترامپ بهتر شده است. ترامپ قله دستاوردهای خود را رفع بیکاری میدانست و مرتب از واژه The First America (اول) برای امریکا در همه زمینهها استفاده میکرد. ناسیونالیسم امریکا را تولید و بازتاب میداد و از قضا بزرگترین خدمت را به صهیونیستها با ضمیمه کردن بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال پایتخت به بیتالمقدس انجام داد. از سوی دیگر نگارنده معتقد نیستم که ترور حاجقاسم سلیمانی بر رأی مردم امریکا مؤثر بود. اول اینکه رأی ترامپ نسبت به گذشته رشد داشت. دوم اینکه مردم امریکا سیاسی نیستند و سیاست خارجی مسئله اصلیشان نیست. سوم اینکه رسانههای استکباری و صهیونیستی از حاجقاسم تصویری مشابه بنلادن یا بغدادی مخابره کردهاند؛ لذا نمیتوان گفت، چون ترامپ فرمان ترور حاج قاسم را صادر کرده بود مردم به وی پشت کردند. پس منظور از تحلیل اعتقادی چیست؟ ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید.
🔻 ۴۵ روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری و مواجهه سطحی رئیسجمهور با مسئله (مثل خوردن وایتکس) باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم. از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ایشان ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
🔻 به تعبیر رهبر انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند. ترامپ اینقدر بیدستاورد شده بود که میگفت ایرانیها منتظرند من رأی بیاورم و بیایند مذاکره کنند و...، اما آنچه را نباید در تحلیل اعتقادی دور از ذهن داشته باشیم، مقاومت ملت ایران بود. اگر ترامپ بعد از ۴۲ سال توانسته بود این مقاومت را بشکند حتماً بزرگترین برگ برنده را در انتخابات داشت، اما مقاومت و همراهی ملت با مسئولان کشور این دستاورد را به خواب تعبیر ناشدنی تعبیر کرد. تیم بایدن نیز این چهار سال را دیده است و به قول جان کری: «پادشاه عمان به من گفت اگر ایرانیها سر میز مذاکره احساس بیاحترامی کنند و از موضع بالا با آنان صحبت کنید مذاکره را ترک میکنند و من در تمام دوران مذاکره این موضوع را مدنظر داشتم.»
🔻 لذا ما میدانیم مشکل ما با امریکا ماهیتی و وجودی است، اما آبدیدگی ملت ایران در کوران حوادث آنان را مجبور خواهد کرد مسیر خود را از جاده فعلی جدا کنند.
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
⭕️ امریکا بدون زرورق
👤 رحیم پور ازغدی
🔻 ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است. در سراسر قرن ، بهویژه پس از غرق شدن امپراتوری سوسیالیزم در فقر و سرکوب و خشونت ، بوقهای سرمایهداری کوشیدند هژمونی آمریکا را بهمثابه نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانوناساسینویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمنهای شکستناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد تثبیت کنند. پس از کمونیستها، نوبت لیبرالیستها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، پروژۀ بتپرستی مدرن تعقیب شد. بت بزرگ، باید نشکن به نظر میآمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگینامه کندی و نیکسون را حفظ میکردیم. به نسل ما چون میت در قبر، تلقین میشد که ارباب خوبی دارید، تعظیم کنید، اربابی که:
۱. پلیسش قانونمند و مودب است. در فیلمها از متهم میخواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود.
۲. مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمیدانند تبعیض چیست؛ بهویژه تبعیض نژادی!
۳. سیستم انتخابات لیبرال، حسابشده و پاسخگو است و دموکراسیاش، تقلبناپذیر.
۴. مقر نهادهای بینالملل و سازمانهای جهانی است و پای تعهدات بینالمللیاش میایستد.
۵. کشور رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد.
۶. قانون اساسیاش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حسابشده است.
۷. در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونتها و شکافهای اجتماعی مهار شدهاند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه، نهادینه شده و در عقلانیت سرمایهداری، معضلات به بحران تبدیل نمیشود.
۸. رسانههای آزاد و بیطرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایهداری، هیچ نقطۀ کور سیاسی و اجتماعی باقی نمیگذارند.
۹. مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالشها و نابرابریها را در خود حل میکند.
۱۰. چیز پنهان و ناگفتهای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است.
۱۱. نظام پزشکی و بهداشت و سلامت بی نقص و پیشرفته که برای جان انسان، بی توجه به پول، ارزش قائل است.....
🔹 اما در این چهل سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چلۀ دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید. درگیریهای خیابانی در اکثر ایالتها، به جان هم افتادن مردم مسلح، دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش میزد و میگفت: بدتراز آمریکا، آمریکاست!
🔻 به هر که میگوید خبری نیست، بگویید: آری، یک خبر نیست، خبرهاست.
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
📝دوقطبی بزک
🔻بخش اعظمی از بزک کردن آمریکا توسط دولت روحانی و اعوان و انصار رسانهای آن، از مسیر دوقطبی سازی میان دموکراتها و جمهوریخواهان انجام پذیرفت؛ بدیهای آمریکا را سهم جمهوریخواهان دانستند و از دمکراتها روشنفکران اهل مذاکره و ضامنهای قابل اعتمادی ساختند که میتوانستند به آرزوی دوستی اصلاحطلبان با غرب جامعه عمل بپوشانند. تقسیم آمریکا به آمریکای بد جمهوریخواه و آمریکای خوب دمکرات؛ و این یعنی خواستی اصلاحطلبانه برای آنکه همه آمریکا را با یک چوب «مرگ بر آمریکا» و «مذاکره سودی ندارد» و «آمریکا قابل اعتماد نیست»، نرانیم و با خوبهای آمریکا کنار بیاییم؛ یعنی با آمریکا هم میشود مذاکره کرد، فقط باید آدمش را پیدا کنیم!
🔻کینه اصلاحطلبان از جمهوریخواهان البته دیرینه است. سالی ۲۰۰۱ با کلی تبلیغات در دولت اصلاحات، توسط سازمان ملل و به پیشنهاد رئیس دولت اصلاحات سال «گفتگوی تمدنها» نام گرفت و اصلاحطلبان خواب نوبل صلح را برای خاتمی دیدند، اما در همان سال توسط جرج بوشِ جمهوریخواه، ایران «محور شرارت» نامیده شد و گفتگوی تمدنها به جنگ سرد رسید و ایده مذاکره و گفتگو به قهقرا رفت. جمهوریخواهِ بعدی هم که رئیسجمهور شد، دونالد ترامپ بود که همه امیدها و زحمات و تبلیغات اصلاحطلبان برای برجام را با یک امضا بر باد داد. دموکراتها اما دل به دل اصلاحطلبان میدهند، گاهی دوست هم میشوند، مودب و باهوش هستند و میتوانند کمک اصلاحطلبان برای برد در انتخابات هم باشند. پیش کشیدن پای «قاتل حاج قاسم» هم این میان، بیشتر موج سواری روی احساسات ملتیست که هنوز عزادار حاج قاسم است و ... بماند.
🔻از نگاه منافع اصلاحطلبان، البته فرق میان دموکراتی که امضایش تضمین برجام است با جمهوریخواهی که امضایش سند خروج از برجام میشود، زیاد است. اما از نگاه منافع ملی چطور؟ ترامپ با خشونتها و بددهانیهای خود، با ابتذال مشمئزکنندهاش، با حمله هموارهاش به ساختارهای قانونی، یک ضد ایرانی تمامعیار است؛ اما مگر اوباما جز شیکی و اتوکشیدگی ظاهر، در این ضد ایرانی بودن تفاوتی با ترامپ داشت؟ دموکراتها جنتلمنهای پای میز مذاکرهاند که بلد هستند سر بریدن را با پنبه انجام دهند که خونریزی نداشته باشد. آنها تلاش میکنند مودب و با وقار به نظر برسند، اما آیا این ادب و وقار باعث میشود داعشی که آفریدند و نیروهایی که به خاورمیانه فرستادند، آدمها را با درد کمتری قتل عام کنند؟
🔻در واقع آنچه برای اصلاحطلبان این دوقطبی را در ایران پررنگ میکند، منافع جناحیست؛ از منظر ملی، تحریمهای فلج کننده زمان اوباما بود و زمان ترامپ ادامه یافت و تشدید شد. اگر آمریکای خوب و آمریکای بد داشته باشیم، یعنی تحریم خوب و تحریم بد داریم؛ یعنی تروریسم خوب و تروریسم بد داریم؛ یعنی مداخله خوب و مداخله بد داریم. مگر میشود؟!
🔻ترامپ رفته است. رییسجمهوری که دستورِ اجرایی شدنِ فرمان ترور سردار سلیمانی را داد، از کاخ سفید رفت و اویی که ترور حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید، رییسجمهور شد. در هر دو دولتِ دموکرات و جمهوریخواه، سردار ایرانی در لیست ترور آمریکا بود. رئیسجمهوری که تحریمها را تشدید کرد، رفته است و رئیسجمهوری که تحریمها را پایه گذاشت، آمده است. تفاوت جمهوریخواه و دموکرات همینقدر است؛ یکی میکُشد، آن دیگری تحسین میکند! یکی تحریم را پایهگذاری میکند، آن دیگری تشدیدش میکند. فریب نخوریم؛ جمهوریخواه و دموکرات دو بال هستند که در کنار هم موجود مبتذلی به نام «آمریکا» را شکل دادهاند و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند.
👤 کبری آسوپار
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
💢تحریمهای آمریکا علیه افراد ادامه دارد
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد ۴ شخص و ۶ نهاد مرتبط با ایران را در فهرست تحریمها قرار داده است. اشخاص تحریمشده اتباع ایران و تایوان هستند.
🔹آمریکا چند شرکت مستقر در ایران، سنگاپور، چین و هنگکنگ را نیز به فهرست تحریمها اضافه کرده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
بشیر:
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🔴 #تحلیل | گمانه های امنیتی-سیاسی از جابجایی ناو آمریکایی
🔻 ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 آمریکا که در اوایل مهر ماه وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد.
🔹اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفتن موارد زیر است:
1️⃣ حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود.
2️⃣ مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد.
3️⃣ اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد.
4️⃣ اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🖌 #علی_محمدی
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
💢تحریمهای آمریکا علیه افراد ادامه دارد
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد ۴ شخص و ۶ نهاد مرتبط با ایران را در فهرست تحریمها قرار داده است. اشخاص تحریمشده اتباع ایران و تایوان هستند.
🔹آمریکا چند شرکت مستقر در ایران، سنگاپور، چین و هنگکنگ را نیز به فهرست تحریمها اضافه کرده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ احکام مربوط به تحلیل سیاسی
⭕️ برگرفته از کتابچه «احکام هدایت سیاسی» بر اساس فتاوای حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)
💠سوال 7- تحلیل هایی که موجب تضعیف اراده ی جامعه در تبعیت احکام حکومتی ولی فقیه می شود و یا باعث تضعیف امید در جامعه و القای اضطراب و نگرانی در افکار عمومی گردد، چه حکمی دارد؟
💯 جواب: این نوع تحلیل که اینچنین مفاسدی را بدنبال داشته باشد، جایز نیست و باید ترک شود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#احکام_سیاسی
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🆔
🔵 فصل جدید «پایتخت» و طلسم دستمزدهای نجومی/«پایتخت» به سرنوشت «کلاهقرمزی» دچار میشود؟
روزنامه هفتصبح نوشت:
▫️«پایتخت» در سال ۹۹ پیچیدهترین شرایط را تجربه کرد؛ از حواشی سری ششم و ناتمام ماندن این فصل تا شایعاتی مبنی بر ممانعت تلویزیون برای ساخت فصلهای بعدی. همه نشانهها، حکایت از پایان این سریال محبوب در تلویزیون داشت. حالا اما ورق برگشته است و گفته میشود مسئولان تلویزیون نمیخواهند این بِرند موفق را از دست بدهند.
▫️شبکه آیفیلم مشغول بازپخش سریال است و حتی قرار شده سری ششم هم روی آنتن برود. این نخستین نشانه پررنگ است که سوءتفاهمها از سوی مدیران سیما نسبت به «پایتخت» و سازندگان آن به پایان رسیده است. از آنطرف، همچنان رکورد بیننده و میزان رضایت از سریالها، در سال جدید در اختیار «پایتخت ۶» است. اینها نهیبی به مدیران سیماست که برند خود را به راحتی از دست ندهند.
▫️تصمیم این است که شرایط ساخت سری هفتم آن فراهم شود. بااینحال یکی از موانع اصلی، گران بودن سریال و میزان دستمزدی است که بازیگران و عوامل اصلی «پایتخت» طلب میکنند. تا جایی که گفته میشود هزینه آن به هزینه یک سریال الف ویژه تنه میزند.
▫️این آسیبی است که برنامهها و سریالها بعد از برند شدن با خود به همراه دارند. حتی «نونخ» هم مصون از این آسیب نیست. حالا دستمزد بازیگران «پایتخت» برای مدیران سیما تبدیل به یک دغدغه شده است. مشابه این اتفاق برای دیگر برندهای تلویزیون هم رخ داده، نمونهاش «کلاهقرمزی» یا «خندوانه» که میانگین هزینه تولید آنها، چندبرابر فصلهای ابتدایی خودشان است.
▫️برنامههایی مثل «خندوانه» بعد از اینکه برند شدند، درآمدزایی کردند. حضور حامیان مالی یک عامل تشویقی مهم برای سازندگان شد و سود سرشاری هم نصیب تلویزیون کرد. اما برای سازندگان «پایتخت» هنوز این اتفاق رخ نداده است.
▫️آنها سالها پیش متقاضی دریافت رایت سینمایی «پایتخت» بودند که در نهایت با آن موافقت نشد. اگر این اتفاق رخ دهد و تلویزیون با ساخت نسخه سینمایی یا یک مینیسریال برای شبکه خانگی، موافقت کند، میتواند «پایتخت» را با هزینه معقول ادامه دهد. این بازی برای آنها و تلویزیون برد برد است.
▫️تلویزیون یک راهکار دیگر هم دارد و آن اینکه سرمایهگذاری «پایتخت» را به بیرون از سازمان (مثل اوج) واگذار کند. گفته میشود تلویزیون تصمیم دارد این برند را صرفا برای خود حفظ کند؛ پس چارهای ندارد جز اینکه به یک توافق مناسب دوجانبه با سازندگان سریال برسد.
▫️عجالتا سیروس مقدم مشغول فراهم کردن مقدمات یک سریال جدید برای شبکه خانگی است. درعینحال تصمیم دارد سریالی بدون عوامل اصلی «پایتخت» برای تلویزیون بسازد. تا آن زمان چهبسا تلویزیون و پایتختیها به توافقی منطقی برسند و فصل هفتم این سریال به جریان بیفتد.
▫️تلویزیون اگر نتواند به شیوهای که اشاره شد با سازندگان به تعامل برسد، چهبسا سرنوشت «کلاهقرمزی» تکرار شود. آیا همین اتفاق برای «پایتخت» رقم میخورد؟
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ احکام مربوط به #تحلیل #سیاسی
⭕️ برگرفته از کتابچه «احکام هدایت سیاسی» بر اساس فتاوای حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)
💠سوال 8- #نقد و نقدپذیری در #اسلام چه حکمی دارد؟
💯 جواب: نقد در اسلام در زمینه گفتن نقاط مثبت افراد، #مستحب؛ ولی در زمینه گفتن نقاط ضعف در صورتی که منکر شرعی باشد، #واجب است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#احکام_سیاسی
بشیر:
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ حرکت انقلابی؛ تصمیمات قاطع
👈 رئیس مجلس میگوید: " بروکراسی موجود دشمن شماره یک همه ما و عامل اغلب مشکلات کشور است و در حالی که بسیاری از این مشکلات راهکار واضح و شفاف دارند، همه ایستادهایم و تنها آنها را مشاهده میکنیم اما تصمیمی برای رفع آنها اتخاذ نمی کنیم."
❇️حرکت انقلابی یعنی همین، یعنی به جای انتقاد کردن از این و آن، تصمیمات قاطع انقلابی و البته کارشناسی شده برای رفع موانع و حل مشکلات از سوی مسئولان اتخاذ شود.
💢 این امر باید مطالبه عمومی در جامعه شود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3