🔴 فرهنگ سلبریتی در ایران
🔻 ۲.اعتماد به تبلیغات سلبریتی ها
🌐 منبع : پیمایش مرکز پژوهشهای مجلس
@bashgahajn
🔻در چشمانداز امروزی، کمپینهای فیشینگ فقط به ایمیلها محدود نمیشوند، بلکه شامل تلاشهای هماهنگ در چندین پلتفرم مانند پیامهای متنی، تماسهای تلفنی و حتی تماسهای ویدیویی میشوند.
@bashgahajn
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تکنیک های عملیات روانی و جنگ شناختی
🔻 عملیات روانی تمسخر، نابود کننده هویت ملی و فردی
🔷وقتی تمسخر به مرحله تحقیر برسد، یعنی عملیات روانی تمسخر به نتیجه رسیده است.
#عملیات_روانی
@badhgahajn
🔻امروزه جنگها چهرهای نوین به خود گرفتهاند و بهشکلی مداوم در حال تغییر و تحول هستند.
🔹 در این میان، نوعی جنگ مدرن و نامرئی شکل گرفته که کمتر مورد توجه قرار میگیرد: نبرد با اطلاعات نادرست.
🔹 این اطلاعات، همچون سلاحهایی قدرتمند، قادرند ساختارهای اجتماعی و سیاسی را دچار اختلال کنند و پایههای جوامع دموکراتیک را بهشدت متزلزل کنند.
@bashgahajn
🔻موازنه قدرت دستکم دو بُعد کلیدی دارد که باید از یکدیگر تفکیک شوند:
🔹 1. توازن بهعنوان یک نتیجه
🔹 2. توازن بهعنوان یک استراتژی
دیپلماسی مبتنی بر توازن قدرت و سیاست مبتنی بر توازن قدرت، استراتژیهایی هستند که هدفشان دستیابی به نتایجی است که بر اساس توازن قدرت شکل میگیرد.
🔻این استراتژیها و نتایج بر اصول زیر استوارند:
🔹1. آنارشی در نظام بینالملل: نظام بینالملل ذاتاً آنارشی یا بیدولت است، به این معنا که هیچ مرجع حکومتی مرکزی برای حمایت از دولتها وجود ندارد.
🔹2. هدف بقای دولتها: هدف اصلی هر دولت، بقای آن بهعنوان یک موجودیت مستقل است، چراکه بدون بقا، امکان دنبالکردن هیچ هدف دیگری وجود ندارد.
🔹3. عدم قطعیت در نیتها: هیچ دولتی نمیتواند بهطور کامل از نیتهای دولت دیگر مطمئن باشد. حتی اگر به نظر برسد که امروز نیتها مشخصاند، این احتمال وجود دارد که در هر زمانی تغییر کنند.
🔹4. رقابت قدرتها: این سه واقعیت، رقابت مداوم قدرتها را بهعنوان شرط همیشگی سیاست بینالمللی در طول تاریخ تثبیت کردهاند.
⚠️برای اطمینان از بقای خود، دولتها باید قدرت کافی داشته باشند تا بتوانند دستکم دیگران را از اقداماتی که ممکن است به بقای آنها آسیب بزند، بازدارند، چراکه آگاهی از نیتهای واقعی دیگران غیرممکن است.
@bashgahajn
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عملیات روانی در جنگ ترکیبی
🔷طنز تلخ روزگار ما با دشمنان...
#عملیات_روانی
@bashgahajn
🔴 فرهنگ سلبریتی در ایران
🔻 ۴. اعتماد به اقدامات سلبریتی ها در بحران
🌐 منبع : پیمایش مرکز پژوهشهای مجلس
@bashgahajn
🔻پروپاگاندا بر انزوا و جدایی ما از دیگران تکیه دارد
🔹 بله، ممکن است در شبکههای اجتماعی فعال باشیم، اما این به معنای ارتباط واقعی و حضوری با دیگران نیست.
🔹 قدرتهای حاکم میخواهند ما را تقسیم کنند و درگیر بحثها و نزاعهای بیپایان درباره موضوعی در شبکههای اجتماعی شویم، تا در همین حین بتوانند موضوع دیگری را بیسر و صدا وارد کنند.
🔹 گفتگوها بهراحتی به پستهای خشمگین و پر از خصومت تبدیل میشوند که یا با چیزی موافقت میکنند یا مخالفت.
⚠️ آیا افراد هنوز هم یکدیگر را حضوری ملاقات میکنند؟
⚠️ آیا میتوانید تصور کنید اگر بیشتر با یکدیگر صحبت کنیم، به حرفهای هم گوش دهیم و از هم یاد بگیریم، تبلیغاتچیها چقدر قدرت کمتری بر ما خواهند داشت؟
🔹 در عوض، رسانهها به ما میگویند که از چه کسانی متنفر باشیم، چه کسانی را نادیده بگیریم و از چه کسانی بترسیم.
@bashgahajn
هدایت شده از خبرگزاری پلیس آذربایجان شرقی
♦️مقابله با جنگ نرم...
#امنیت_اتفاقی_نیست
#مدافعان_وطن
#خادمان_امین
#عهد_خدمت
#پلیس_آذربایجان_شرقی
🤝پل ارتباطی خبرگزاری پلیس:
@police_azar_sharghi
🚨کانال رسمی خبرگزاری پلیس آذربایجان شرقی در شبکه های اجتماعی بومی ⬇️
سروش | ایتا | آپارات l ویراستی l روبیکا
🆔 @police_a_sharghi
💢سلاح رسانه
🔹در دنیایی زیست میکنیم که به عصر انفجار اطلاعات و جولان دادن ابزار رسانه مشهور شده است. در این میان، «محمد جولانی» نیز با ابزار رسانه در حال جولان دادن است و توانسته به ترند برتر این روزهای افکار عمومی جهانی بدل شود. محمد الجولانی؛ نامی که تا دو هفته قبل هر کس آن را میشنید، یاد ترور، جنایت، داعش و جبهه النصره میافتاد، اما امروز به رهبر آزادیخواهان سوریه بدل شده است؛ به همین سرعت!
🔸اما چه شد که جولانی تروریست در کمتر از دو هفته شد آزادیخواه؟! این موضوع نه از قدرت جولانی و گروهش بوده و نه از وادادگی بشار اسد حاصل شده است، این موضوع فقط یک نکته کلیدی دارد و آن، قدرت رسانه است. در این روزگار، رسانه آنقدر قدرت یافته است که حالا خودمان هم به شک افتادهایم که آیا جولانی یک تروریست است یا یک مبارز آزادیخواه؟!
🔹در دنیای امروز بیشتر از جنگ نظامی، این قدرت و جنگ رسانهای است که برنده میدان را تعیین میکند. هر کشوری و هر گروهی چنین سلاحی داشته باشد و به صورت استراتژیک بر روی آن تمرکز کند، میتواند فاتح تحولات گوناگون باشد. بسیاری معتقدند تحرکات سوریه با میدانداری رسانههایی، چون «الجزیره» انجام شده است. رژیم صهیونیستی هم با کمک رسانههایی، چون «سیبیاس» و «انبیسی» افکار عمومی آمریکا را در قبال جنایاتش در غزه مدیریت کرده و بیبیسی سالهاست که مهمترین سنگر مشروعیتبخشی به جنایات انگلیس در جهان است.
🔸رسانهها میتوانند به عنوان کاتالیزورهای قوی برای تغییرات سیاسی و بینالمللی عمل کنند و تأثیرات عمدهای بر روند انقلابها و تحرکات سیاسی به جا بگذارند. ابزاری که به نظر میرسد ما نه تنها آن را جدی نگرفتهایم، بلکه آن را در پازل قدرت خود نیز قرار ندادهایم. تلختر آنکه حتی در داخل کشور مرجعیت رسانههای ملی را نیز تضعیف شده میبینیم و رسانههای غیررسمی مدیریت بخشی از افکارعمومی را در دست گرفتهاند.
🔹در اوضاع و احوال این روزها باید اولین اقدام مقامات کشور بازطراحی حرفهای مسیر رسانهها به دور از هر تفکر و تعصب باشد تا بتوان با حفظ مرجعیت، این سلاح کارآمد را در مواقع ضروری وارد میدان کرد. نباید اجازه داد که این سلاح قدرتمند در اختیار افرادی قرار گیرد که اولاً صلاحیتی برای مدیریت افکار عمومی ندارند، ثانیاً اشراف اطلاعاتی و آگاهی درستی از حوادث ندارند و عملاً در پازل دشمن بازی میکنند! بخشی از نگرانیها در حوزه جنگ شناختی و جهاد تبیین به همین مدیریت رسانه بر میگردد که باید برای آن چارهاندیشی شود.
@badhgahajn
🔻چرا تبلیغات را امری منفی میدانیم؟
تکامل معنای کلمه «تبلیغات» ناشی از استفادهها و سوءاستفادهها و پیامدهایی است که پیش از جنگ جهانی دوم، در جریان آن و پس از آن رخ داد.
🔹 این مسئله به تکنیکهایی مربوط میشود که پیش و در طول جنگ جهانی دوم به کار گرفته شدند—تکنیکهایی که مستقیماً از شیوههای دکتر گوبلز و آدولف هیتلر گرفته شده بودند.
🔹«پروژههای سیاسی» آنها به مرگ گسترده، نابودی، و کشتار انجامید. نسلکشی در مقیاسی عظیم و به شیوهای صنعتی اجرا شد.
🔹 به همین دلیل است که امروزه واژه «تبلیغات» چنین بار منفی شدیدی دارد. این واکنش قابل درک و طبیعی است.
🔹 با این حال، پیشتر به ماهیت مبهم این واژه اشاره کردم، یا حتی شاید ماهیت خنثی و فنی آن—چرا که قضاوت درباره «خوب یا بد بودن» آن به نحوه استفاده از این روشها بستگی دارد، نه ذات آن.
@bashgahajn
هراسی نیست افعیها اگر جمعند در میدان
تماشاکن هنرهای عصای دست موسی را
❤️سخنرانی رهبر انقلاب فردا چهارشنبه صبح.
@bashgahajn