فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥گزارش_خبری | آیا نپذیرفتن FATF مانع واردات واکسن بود؟
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
📊 #اینفوگرافیک | نگاهی به بزرگترین پیمان منطقه ای جهان
🔸سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی است که در ۱۵ ژوئن سال ۲۰۰۱ میلادی در شهر «شانگهای» تاسیس شد.
🔸چین، روسیه، هند، پاکستان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان از اعضای اصلی این سازمان و جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، مغولستان و بلاروس نیز از اعضای ناظر آن هستند.
جمعیت کشورهای عضو سازمان شانگهای بیش از سه میلیارد نفر است که ۴۵ درصد جمعیت جهان را پوشش می دهد.
نگاهی به ماموریت ۳۵ هزار کیلومتری ناوگروه #نیروی_دریایی_ارتش
🗺 چرا این ماموریت یک اتفاق تاریخی و مهمه؟
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۵۲)
🌀 خبر: یکی از محورهای مهم مطرحشده از سوی رئیسجمهور، رئیس مجلس و مسئولین دیگر کشورمان در سفر اخیر نخستوزیر عراق به تهران، موضوع سفر اربعین بود.
🍃🌹🍃
🌀 گزاره تحلیلی:
1⃣ اربعین امسال با قبل و بعد از کرونا بسیار متفاوت است؛ قبل از کرونا محدودیت سفر و مسیر سفر به اربعین وجود نداشت؛ اما در دو سال اخیر به خاطر ویروس منحوس کرونا سفر زائران بهطور کامل ممنوع شد و اما در سال جاری سقف ورود زائران به عراق و مبادی ورودی را دولت عراق مشخص میکند و ایران با درخواستهای مکرری که دارد در حال تهیه مقدمات این سفر برای زائران و علاقهمندان به پیادهروی اربعین است.
2⃣ درعینحالی که مردم از تلاشهای دولت برای باز کردن مسیر پیادهروی آگاه هستند؛ انتظار دارند که اطلاعرسانی در مورد اربعین فقط از یک مرکز و یا قرارگاه واحد صورت بگیرد و زیرساختهای ثبتنام مانند سامانه سماح هم در راستای همان سخنان، بیانیهها و اطلاعیهها، پاسخگوی مراجعهکنندگان باشد.
3⃣ در روزهای گذشته مسئولین عراقی سخنان متفاوت و متعددی به زبان آوردهاند و در داخل کشور نیز با تعدد سخنگو در زمینه اربعین مواجه هستیم که همین تعدد نظر درباره اربعین ممکن است باعث سوءاستفاده جریانهای اختلاف افکن که دولت را در زمینه اعزام مردم به اربعین مقصر میدانند، شده و ضربه جدی به اعتماد عمومی وارد آورد.
4⃣ مردم، رئیسجمهور را از جنس خود میدانند که میخواهد مشکل زائران را به هر طریقی شده، حل کند؛ اما میبایست بر این نکته نیز واقف باشیم که دولت عراق میزبان است و باید استانداردهای این کشور در سفر اربعین موردتوجه قرار گیرد.
🔺نکته پایانی: سفر اربعین امام حسین (ع) یکی از یادگارهای مهم حاج قاسم است که امنیت را برای عراق و مراسمهای مذهبی در عراق فراهم نمود؛ امیدواریم که سفر اربعین امسال به یاد حاج قاسم عزیز باشکوه و سلامت بیشتر برگزار شود؛ زیرا در سالهای گذشته همزمان با این ایام، بیشترین دغدغه سردار تأمین امنیت عراق، تاراندن داعش از شهرها و استانهای شیعهنشین و ایجاد کمربند امنیتی در اطراف مسیر پیادهروی و درنهایت حضور حداکثری و بدون دغدغه زائران در مراسم اربعین بود.
✍ فرهاد مهدوی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔹سیلی سلیمانی
♦️اسرائیل و آمریکا در این چند ماه هارت و هورت کردند؛
🔹اما سیلی آبدار را ایران و لبنان و سوریه زدند؛
♦️درست تر بگوییم: سیلی اش را حاج قاسم سلیمانی، به گوش اسرائیل و آمریکا نواخت.
🔹او بود که راه را نشان داد و گفت «من با تجربه میگویم؛ میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم»
#محمدایمانی
🇮🇷
🌈 @nashriat_siasi 27.6.0.pdf
357.6K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 شنبه بیست و هفتم شهریور
🔺ایران و سازمان شانگهای؛ منافع مشترک
🔺دولت فراگیر؛ راهبرد مشترک دوستان افغانستان
🔺وزنهای که وزن شانگهای را سنگینتر کرد!
🔺کاسبی اصلاحات با برجام، تحریم و FATF!
🔺ایران بازهم معادله آمریکا را بر هم زد!
🔺سراب مسکن و زندگی لاکچری در آن سوی مرزها
🔺وکیلی: خاتمی هم میآمد ما رأی نمیآوردیم!
🔺ماجرای دوربینهای برجامی!
🔺افزایش صادرات نفت باوجود تحریمها
🔺پیشروی خیرهکننده یمنیها در مأرب
🔺ثبت رکورد جهانی پزشکی برای ایران!
🔺پیشبینی پایان امریکا توسط ترامپ
💠 #پوستر | لبخند های بی ثمر
.
ویژه حضور ۲۰ ساله در ۴ رئیس جمهور وقت آمریکا از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ الی ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱
.
ایده و طراح: مهدی زارع ده آبادی
🔴 عصر ظهور، عصر کامل شدن عقل...
🌕 آقا امام باقر علیه السلام فرمودند:
«وقتی قائم ما قیام کند، دستش را بر سر بندگان مینهد و بدان وسیله عقلهای آنان جمع و اخلاقشان کامل میگردد.»
در عصر غیبت عقلها پراکنده است و هر عقلی در خدمت هوسی است. در عصر غیبت اهداف و آرمانها کوتاه است، گویا تمام انسانها در دوران طفولیّتاند. عصر ظهور، عصر عقل است، عصر، بلوغ، عصر کمال...
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۳۳۶
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بدون تعارف با دریادلان سهند و مکران
♦️«بدون تعارف» ، از کار بزرگ دریادلان نیروی دریایی ارتش در دو ناوشکن و ناو بندر سهند و مکران میگوید که پس از چهار ماه دریانوردی به کشور بازگشتند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨🚨استقبال بی نظیر مردم از کاروان های حامل سوخت به لبنان
هدایت شده از 🔰هیئت کربلا | Heyat Karbala
#اعلام_مراسم
🔸 واحدجوانان مسجدامام سجادعلیه السلام زرین شهر
◾ اجتماع جاماندگان اربعین حسینی
.
#سخنران
حجت الاسلام صادقیان
#مداح
🎤 کربلایی محمد علی صانعی
📆 چهارشنبه 31 شهریور ماه
⏰ بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشا
📌 چهار راه هلال احمر کوچه نظامی مسجد امام سجاد علیه السلام زرین شهر
_
@asemaniha_313_vjs
🔴نحوه ترور شهید فخریزاده به روایت روزنامه آمریکایی
🔹نیویورکتایمز: مقدمات ترور دانشمند ایرانی پس از دیدارهایی در اواخر سال ۲۰۱۹ و اوایل ۲۰۲۰ آغاز شد. این دیدارها میان مقامهای اسرائیلی و ترامپ، پامپئو و رئیس وقت سیا بوده است. در اواخر ماه فوریه (اواسط اسفند) رئیس وقت موساد به آمریکاییها فهرستی از عملیات بالقوه از جمله ترور آقای فخریزاده را ارائه کرد.
🔹فخریزاده از سال ۲۰۰۷ در صدر لیست ترور اسرائیل قرار داشته و موساد هرگز چشم از او برنداشته بود. برای ترور او از ربات استفاده شد. این ربات به گونهای ساخته شد که در بستر وانت زامیاد که خودروی رایج در ایران بوده قرار بگیرد.
🔹دوربینهایی کار گذاشته شده نیز به گونهای بوده که به اتاق فرماندهی تصویر کاملی نه تنها از هدف و جزئیات امنیتی وی بلکه از محیط اطراف نیز میداده است. در نهایت وانت نیز با مواد منفجره پر شده بود تا پس از ترور منفجر شده و تمام شواهد را از بین ببرد.
مسیرتان ادامه دارد ...
۳۱_شهـریور_آغاز_هفته_دفاع_مقدس
🔴 چرا باید هفته دفاع مقدس را گرامی بداریم؟
1️⃣ آذربایجان و گرجستان به موجب «قرارداد ننگین گلستان» در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد. (حدود ٢٠۵ سال پیش)
2️⃣ منطقه نخجوان و ارمنستان به موجب «قرارداد ننگین ترکمنچای» درسال ۱۸۲۸ میلادی در زمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد. (یعنی حدود ١٩٠ سال پیش)
3️⃣ افغانستان و هرات به موجب «معاهده پاریس» در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد. (یعنی حدود ١۶١ سال پیش)
4️⃣ ترکمنستان، ازبکستان و قرقیزستان به موجب «قرارداد سال۱۸۸۳ میلادی» در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد. (یعنی حدود ١٣٧ سال پیش)
5️⃣ پاکستان به موجب «قرارداد ننگین حکمیت» "ژنرال اسمیت" در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جدا شد. (یعنی حدود ١١٣ سال پیش)
6️⃣ «مجمع الجزایر بحرین» با ۳۳ جزیرهٔ ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد. (یعنی ۵۰ سال پیش)
7️⃣ «شهر بندری و زیبای فیروزه» در شرق دریای مازندران، قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
👌 اما خوب است همه بدانند که در جنگ تحمیلی، مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم. حدود ۱۸۸/۰۱۵ نفر شهید دادیم (در میدان جنگ و بمباران شهرها تا روز آتشبس) که ۳۶هزار نفر آن، دانشآموز بودند.
🌺 حال با افتخار اعلام میکنیم که در این جنگ تحمیلی و در هشت سال دفاع مقدس، حتی یک وجب از خاک میهن اسلامی را به دشمنان قسم خورده ندادیم.
✅سواد رسانه ای
🔸بر اساس نظریه #الیزابت_تامن، سواد رسـانه ای يـک واژه کلی است که سه مرحله پیوستاری را در برمـی گیـرد و منجـر بـه #توانمند_سـازی سـواد رسانه ای ميشود.
✅ مرحله اول؛ اهمیت برنامه ريزی شخصی در نحوه و میزان استفاده از رسانه ها ( #رژيم_مصرف_رسانه_ای ) است. به اين معنا که مخاطب توجه بیشـتری بـه انتخـاب اسـتفاده از انواع مختلف برنامه ها دارد.
✅ مرحله دوم؛ شامل يادگیری مهارتهای ويژه استفاده، #نگـاه_انتقـادی و يـادگیری بـا هدف تحلیل و پرسیدن اين سؤال اسـت کـه ايـن قالـب چگونـه سـاخته شـده و چـه چیزهايی ممکن است حذف شده باشند. مهارت های استفاده انتقـادی، بهتـرين کـاوش علمي برای فعالیت های گروهی يا کلاسـی در آمـوزش سـواد رسـانه ای در خصـوص آفرينش پیامهای رسانه ای هستند.
✅ مرحله سوم؛ در اين مرحله، مخاطب به #جنبه_هـای_نامحسـوس_تـر رسـانه_ای توجـه مي کند، به پرسشها و موضوع های عمیقی مانند: چه کسی پیام های رسانه ای را مي سازد؟
چه هدفي با فرستادن پیام دنبال می شود؟
چه کسي از ارسال پیام سود می برد و چه کسي
ضرر ميکند؟ و ... مـي پـردازد.
🔸آنچـه در ايـن لايـه اهمیـت دارد، شـناخت حقـايق و جنبه هايی از پیام است که حذف شدهاند؛ به عبارت ديگر، فهم متن از سوی مخاطب ، در گرو شناسايی ابعاد جا افتاده پیام است. اين بعد از سواد رسانه ای به اندازه ای اهمیت دارد که هابز از آن با عنوان #فهم_سطح_بالاتر ياد مي کند.
🔺از نظر هـابز، ايـن جنبـه از سـواد رسانهاي، توان پیش بینی کننده زيادی برای شناسايی نیازها و انتظارات مخاطبـان فـراهم ميآورد.
🔹 در نتیجه، با برخورداری از سواد رسانه ای (از #انتخاب_ساده_رسانه_ای_تا_نقد_مـتن ) و رسیدن به مرحله بالاتر آن ( #فهم_و_تفسیر_زمینه_های_متن ) ايـن امکـان بـرای مخاطـب فراهم می شود که در برابر هجوم سرسام آور پیامهای رسانه ای و القای آنها، هويت خود را حفظ کند.
🔸بر ايـن اسـاس، سـواد رسـانه ای، نظامی تفسـیری و ترجیحی، #متـأثر_از_داوری_های_ذهنی_و_اخلاقی است که مواجهـه فـرد را بـا پیـام هـای رسـانه ای (چـه در دسترس و چه جستجوگرانه) شکل مي دهد و موجب مي شود مخاطبان، در استفاده از پیامهـا و انتخاب آنها مسئولیت بیشتری احساس کنند.
@salehinlenjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از مشکلاتی که غالبا در استفاده از ایتا باهاش مواجه هستیم، سرعت پایینش هست برای بروز کردن پیامها
یعنی وقتی برنامه رو باز می کنیم، برخلاف برنامه هایی مثل واتساپ که سریع پیامهای جدید رو بروز می کنه ، ایتا خیلی سرعتش پایین هست
برای رفع این مشکل فیلم زیر رو ببینید ؛ ( وارد تنظیمات ایتا بشید ، قسمت اعلان و صدا و ...)