هدایت شده از °|⚘کانال شهیدان شهر هرند⚘|°
❌سیاسیکاری رسانههای اصلاحطلب
🔻 رسانههای دولتی و اصلاحطلب در روزهای اخیر با حمله به رئیس مجلس مدعی شدهاند که اولاً او از حوزه تهران انتخاب شده و به همین دلیل نباید وارد حوزه انتخابیه خوزستان میشد! و ثانیاً مسئولیت مجلس قانونگذاری است و رئیس مجلس نباید «نظارت میدانی» انجام دهد! رسانههای حامی دولت میگویند سفرهای استانی صرفاً در حیطه مسئولیت رئیسجمهور و اعضای کابینه است؛ برفرض محال اگر این ادعا صحیح باشد، پس چرا همین رسانهها از آقای روحانی مطالبه نمیکنند که وی به سفرهای استانی و ازجمله خوزستان برود؟!
🔺روحانی در جلسه رأیگیری وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر نشد. معاون پارلمانی رئیسجمهور اعلام کرد که این اقدام با مشورت ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شد. آقای روحانی علیرغم اطمینان دادن به خانوادهها برای رعایت پروتکلها در مدارس، مراسم بازگشایی مدارس را بهصورت غیرحضوری انجام داد! این سؤال برای خیلی از خانوادهها ایجاد شد که اگر پروتکلهای بهداشتی در مدارس اجرا شده، پس چرا رئیسجمهور از حضور امتناع کرد؟!
🔹رئیس مجلس بهعنوان یکی از مقامات ارشد نظام میبایست با مردم در ارتباط بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها درگیر باشد. این رویکرد هم در قانونگذاری مجلس مؤثر است و هم در نظارت بر عملکرد دولت. حالا رسانههای اصلاحطلب بجای اینکه به رئیسجمهور خرده بگیرند، به رئیس مجلس حمله میکنند که چرا میان مردم رفتی و صدای آنان را شنیدی؟!
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
هدایت شده از °|⚘کانال شهیدان شهر هرند⚘|°
🔴 #تحلیـل_فایننشال_تایمز| رابطه با چین؛ ضربهگیر تحریم؟!
🔻 روزنامه فایننشالتایمز، استراتژی ایران برای نزدیکی به اقتصاد چین را ضربهگیر تحریمها معرفی کرد. این گزارش تاکید میکند که دو کشور چین و ایران، برای گسترش روابط اقتصادی خود نقاط مشترک و انگیزههای قابلتوجهی دارند.
🔹 همچنین با توجه به فشار تحریمهای آمریکا، اغلب گروههای سیاسی در ایران در تایید گسترش روابط بلندمدت با ابرقدرت اقتصاد آسیا اتفاق نظر دارند.
🔹 این روزنامه می نویسد: برای نیروهای محافظهکار ایران که موضعی غیرقابل انعطاف در برابر غرب دارند، چین و روسیه میتوانند با استفاده از روابط دیرینه تجاری خود با اروپا، نقش ضربهگیر تحریمها را برای ایران ایفا کنند.
هدایت شده از به سوی روشنایی✨
🔴 تیتر جالب روزنامه رسالت
بفرمایید میز مذاکره یعنی 👇
بفرمایید تحقیر
بفرمایید جواب پس بدید
بفرمایید بگید چه غلطی کردید برای ما؟
بفرمایید بگید چقدر ما شمارو تونستیم بدوشیم؟
بفرمایید بشینید تا ما هرجور میخوایم ازتون سواری بگیریم
❌میز مذاکره ای که جز استعمار و استبداد و سلطه ، چیزی تهش نیست!
#ثامن
کرونا هراسی و شبکه نفوذ.MP3
2.82M
کرونا هراسی و شبکه نفوذ
#تعطیلی حرم های مطهر #تعطیلی دانشگاه ها #تعطیلی نمازهای جمعه #تعطیلی هیئت های مذهبی
حتماً گوش کنید ..
چرا #حسن_روحانی
مانع حضور سازمان پدافند غیرعامل در ستاد ملی کرونا شده است ؟
🖊کامران غضنفری
هدایت شده از سید جلال حسینی
#شهرنوشت ۴
آقای شهردار به جای "بگم بگم" پاسخگو باشید.
شهردار محترم #اصفهان دوباره علم "بگم بگم " را بلند کرده اند ....لازم می دانم چند نکته را یادآوری نمایم:
۱-قانونا و شرعا اگر تخلفی رخ داده است به جای "بگم بگم" باید از مبادی قانونی پیگیری و هر کس که در مظان اتهام است باید پاسخگو باشد.
۲-اولین آزمون جدی شهردار محترم در امتحان پاسخگویی و شفافیت، در پاسخ رسمی ایشان به تذکر کتبی عضو محترم شورای شهر در خصوص خرید اتوبوس ها است که بر مبنای ماده ۸۳ قانون شوراها انجام شده و باید ببینیم پاسخ قانع کننده است و یا به سوال و استیضاح منجر خواهد شد؟
۳-به نظر میرسد امروز برای "بگم بگم" کمی دیر است و به جای" یوم البگم" یوم الحساب است و رسانه ها و جریانات سیاسی و مردمی باید از شهردار محترم حساب بکشند که چه تحویل گرفته و چه تحویل داده است؛
آن چه در پایان می آید بخشی از یادداشت سایت آفتاب در سال ۹۲ در پاسخ به "بگم بگم " های آن دوره است که خواندن آن خالی از لطف نیست:
«بگم بگم»ها در طول تاريخ از مهمترينهاي روشها - البته غيراخلاقي- براي وادار كردن رقبا به سكوت بوده است. راويان پروژههاي «بگم بگم» هم كسي نيست جز آناني كه به واسطه مسئوليتي كه توسط مردم برعهده آنها گذاشته شده، به اطلاعاتي دسترسي دارند كه علي القاعده فوق محرمانه و سري محسوب شده و اجازه دسترسي به آنها براي افراد محدودي ميسر است. مهم آنجاست كه افكار عموميبه واسطه دسترسي افراد به اين نوع اطلاعات «هرچه» آنها بگويند را، ولو به «دروغ» ميپذيرد. از همين روست كه «بگم بگم»گوهاي تاريخ همواره خود را در مقاميبالاتر ميبينند.
...مهمترين دليلي را كه ميتوان براي «بگمبگم»ها يافت، تلاش براي توجيه «سوء مديريت»ها، «ناكارآمدي»ها و «ناكامي»هايي است كه دولتها با آن دست به گريبانند. قاعده اينگونه است كه دولت بهدنبال ادامه حضور خود در عرصه سياست است. عليالقاعده براي اين حضور چارهاي نيست كه براي توجيه ناكارآمديها و بدقوليهاي خود توجيهي براي افكار عموميداشته باشد و چه توجيهي بهتر از آنكه: «ماخواستيم؛ نگذاشتند.»
#شهرداری_اصفهان
#زاینده_رود
#بگم_بگم
https://www.instagram.com/p/CEzW2eXnYfV/?igshid=nt501c6ui309
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
فضای مجازی هم در این وضعیت قوز بالای قوز شده و با فرمان دادنهای گمراهکننده به گرانیها دامن میزند. به طور مثال، خبرگزاری تسنیم نوشت: «افرادی که (دیروز) خواستار فروش خودروهای خود بودند به تأسی از آگهیهای اغواکننده فضای مجازی رقمهای نجومی را برای خودروهای خود اعلام میکنند.» پیشتر هم، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی هم گفته بود: «قیمت واقعی ارز نرخهایی که در بازار و فضای مجازی مطرح میکنند نیست.» بنابراین در این میان، فضای مجازی هم با تشویش روانی، آتش بیار معرکه گرانیها شده است و چهبسا بسیاری از این ارقام نجومی خودرو و مسکن و... با سوءاستفاده دشمنان از رهاشدگی فضای مجازی رخ میدهد. نکته پایانی اینکه اغلب این گرانیها قطعا راهحل داخلی دارد که مهمترین آن اراده و عزم جدی دولت برای حل مشکلات با تکیه بر توان داخلی است و نه چشم دوختن به آن سوی مرزها.http://kayhan.ir/fa/issue/1945/4
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
قیمتها در نبود تدبیر ترمز بریده است
طی روزهای اخیر با بیتدبیری در برخی سیاستهای اقتصادی، قیمتها در بازارهای مختلف اعم از مسکن و خودرو تا نهادههای کشاورزی شدیدا افزایش یافته و ترمز بریده است.
سرویس اقتصادی-
اغلب این گرانیهای سریالی دلیل قابل توجهی هم ندارند مثل خودرو.
خودروها به طور متوسط 65 میلیون گران شدند
قیمت خودرو از ابتدای امسال چندین بار دستخوش تغییر شد، اگر بخواهیم این تغییر قیمتها را لیست کنیم خودش به یک مطلب جداگانه تبدیل میشود اما حتی وقتی به تغییر قیمتها در کمتر از شش ماهی که از سال جاری میگذرد نگاه کنیم متوجه گرانی افسارگسیختهای در بازار خودرو میشویم. بهعنوان نمونه، قیمت پراید که در فروردین ماه امسال 68 میلیون تومان بود حالا به 110 میلیون تومان رسیده است! یعنی در همین بازه کوتاه، 42 میلیون روی قیمت پراید رفته است!
البته خودروهای دیگر هم از این گرانی مستثنی نبودند، «سمند ال ایکس» از 113 میلیون به 173 میلیون تومان (60 میلیون افزایش)، «پژو405» از 108 میلیون به 174 میلیون تومان (66 میلیون افزایش)، «پژو206 تیپ2» از 120 میلیون به 188 میلیون تومان (68 میلیون افزایش)، «رانا ال ایکس» از 108 میلیون به 192 میلیون تومان (84 میلیون افزایش)، «دنا» از 165 میلیون به 260 میلیون تومان (95 میلیون افزایش) و «تیبا صندوقدار» از 76 میلیون به 118 میلیون تومان (42 میلیون افزایش) رسیده یافته است.
همان طور که مشاهده میشود، قیمت این خودروها که تقریبا جزو خودروهای پرمصرف به شمار میآیند، به طور متوسط حدود 65 میلیون تومان در کمتر از شش ماه گران شده است. از یاد نبریم که سال قبل هم افزایش قابل توجهی در قیمت خودرو داشتیم و این گرانیها به گرانیهای قبلی خودرو اضافه شده است. با این دست فرمون معلوم نیست قیمت خودرو تا کجا میتازد؟
قیمت خانه در 5 ماه 50 درصد بالا رفت
همچنین، متوسط قیمت هر متر مربع مسکن در تهران، بر اساس گزارشهای رسمی بانک مرکزی، در پایان سال قبل، معادل 15 میلیون و 600 هزار تومان بود، اما در جدیدترین گزارشهایی که توسط بانک مرکزی منتشر شده، متوسط قیمت مسکن در پایان مرداد ماه امسال به 23 میلیون و 100 هزار تومان رسید، یعنی در پنج ماه نخست امسال، حدود 50 درصد به قیمت هر متر مربع خانه در تهران اضافه شده است!
نکته اینجاست که خانه کالایی نیست که مانند خودرو بتوان از آن صرف نظر کرد یا کالای دیگری را جایگزین آن نمود. از طرف دیگر، افزایش قیمت مسکن، روی قیمت اجاره نیز اثر میگذارد، چنان که مطابق اعلام بانک مرکزی بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری در شهر تهران و در کل مناطق شهری طی مردادماه امسال حکایت از رشد بهترتیب 27.4 درصدی و 30/6 درصدی نسبت به ماه مشابه سال گذشته دارد.
با این وصف، تا کجا قیمت خانه قرار است بالا برود؟ هفت سال از عمر دولت میگذرد اما شاهد عقبماندگی شدید عرضه مسکن نسبت به تقاضا هستیم، حالا هم که دولت راضی به ساخت مسکن شده میبینیم که هنوز کار به طور عملی چندان پیش نرفته است و اثری روی کاهش قیمتها مشاهده نمیشود. آیا این نکته از چشمان دولتمردان پنهان است که نمیشود با مسئله بیسرپناهی مردم شوخی کرد؟ پر واضح است که منظور از اقدام دولتی، دستور سقف اجاره بهای 25 درصدی نیست!
چند برابری قیمت کود کشاورزی
همان طور که در ابتدا اشاره شد، گرانی خودرو و مسکن منحصر به نیمه ابتدایی امسال نیست، اما اخیرا با گرانیهایی مواجه شدیم که میتواند قیمت بسیاری از کالاهای مصرفی مهم مردم را هدف قرار دهد. این گرانیها شامل نهادههای کشاورزی میشود که ارتباط گستردهای با تولید گندم، جو و... دارد. نمونه بارز این گرانی را هم در افزایش شدید قیمت کود مشاهد میکنیم.
بر اساس گفتههای مسئولان، قیمت هر کیسه سوپر فسفات 330 هزار تومان، دی آمونیام فسفات 450 هزار تومان، کلرو پتاسیم 500 هزار تومان و سولفات پتاسیم 530 هزار تومان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به واحدهای فروش اعلام شده که این قیمتها نسبت به سالهای گذشته از چهار تا 10 برابر افزایش نشان میدهد و مشکلات زیادی را برای کشاورزان آن هم در آستانه فصل کشت ایجاد کرده است.
در شرایطی که دولت قیمت کودهای شیمیایی را تا چند برابر افزایش داده است باید منتظر افزایش قیمت محصولات کشاورزی از جمله کالاهای اساسی نظیر گندم بود و این موضوع میتواند منجر به وابستگی مجدد به واردات گندم و در خطر افتادن امنیت غذایی کشور شود. همچنین، در حالی که قیمت سویای دولتی ۲۷۰۰ تومان است، افزایشی ۱۰ هزارتومانی داشته و نسبت به قیمت دولتی چهار برابر شده است، اتفاقی که خطر افزایش قیمت مرغ را گوشزد میکند.
احتمال پرواز مرغ تا کیلویی 30 هزار تومان