هدایت شده از بینات
🤲 اَللَّهُمَّ أَحْيِنِي عَلَي مَا أَحْيَيْتَ عَلَيْهِ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
🌿🕯وَ أَمِتْنِي عَلَي مَا مَاتَ عَلَيْهِ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
🤲 خداوندا : مرا زنده بدار بر آنچه علی بن ابی طالب ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ را بر آن زنده نگه داشتی
🌿🕯و بميران بر آن آنچه كه علي بن ابي طالب ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ با آن از این دنيا رفت.
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🕯راه و رسم شهادت کورشدنی نیست.⚘
🍃🌺 حضرت امام خمینی
﴿سَلامُ اللهِ عَلَيهِ﴾ :
🕯در آینده ممکن است افرادی آگاهانه یا از روی ناآگاهی در میان مردم این مسأله را مطرح نمایند که ثمره خون ها و شهادت ها و ایثارها چه شد!
🕯اینها یقیناً از عوالم غیب و از فلسفه شهادت بی خبرند و نمی دانند کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است، حوادث زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمه ای وارد نمی سازد.
🕯و ما برای درک کامل ارزش و راه شهیدانمان فاصله طولانی را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جستجو نماییم.
🕯مسلم خون شهیدان، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است!
🕯خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است
🍃🌷و خدا می داند که راه و رسم شهادت کورشدنی نیست
🕯و این ملت ها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود.
🕯🌹🦋 و همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.
⚘ خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند!
⚘ خوشا به حال آنان که در این قافله نور، جان و سر باختند!
⚘خوشا به حال آنهایی که این گوهرها را در دامن خود پروراندند!
🤲 خداوندا! این دفتر و کتاب شهادت را همچنان به روی مشتاقان باز و ما را هم از وصول به آن محروم مکن.
📚 صحیفه نور ، ج ۲۰ ، ص ۲۲۷
🗓 ۲۹ تیر ماه ۱۳۶۷
📃 پیام به مناسبت سالگرد کشتار خونین در مکه و قبول قطعنامه ۵۹۸
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
در حاشیۀ توصیۀ رهبرِ انقلاب به «ترسوها»:
«ترس»فروشی و «عقل»نمایی!
مهدی جمشیدی
[1]. «جنگِ شناختی» بیش از هر چیز، «جنگِ زبانی» است؛ یعنی در این جنگ، با «بازیِ زبانی» و «مغالطههای لفظی»، شناختها و درکهای مردم نسبت به واقعیّتها تغییر داده میشوند و مردم، گرفتارِ «تحریف» میشوند. «واقعیّت» در متنِ خود، «زبان» ندارد که به سخن آید و خویش را توصیف کند، بلکه این ما هستیم که آن را «روایت» میکنیم. و روایتِ انسانها از واقعیّتها، گاه مطابقِ با آن است و گاه، مخالفِ با آن. و ازآنجاکه بسیاری از مردم، برداشت و تفسیرِ مستقیمی از واقعیّتها ندارند، بهسراغِ «روایتها» و «تحلیلها» میروند و آنها را مبنای «انتخابها» و «تصمیمها»ی خود قرار میدهند. اینجاست که روشن میشود روایتهای زبانی از واقعیّت، تا چه اندازه میتواند جامعه را دستخوشِ «چرخشها و دگرگونیهای بنیادی» قرار دهد.
عالَمی را یک سخن، ویران کند
روبهانِ مرده را شیران کند
(مثنویِ معنوی، دفترِ اوّل، بیتِ 1597).
[2]. جنگِ شناختی در دهۀ اخیر، بهخصوص در عرصۀ سیاسی، به اوجِ خودش رسیده است؛ چنانکه حسن روحانی در انتخابهای سالهای نودودو و نودوشش، بیآنکه در مقامِ «عمل» و در عالمِ «عین»، برگِ برندهای در اختیار داشته باشد، فقطوفقط با تکیه بر «جنگِ شناختی» و «بازیِ زبانی»، بخشهایی از مردم را به مردابِ تفسیرها و روایتهای آغشته به «تحریف» افکند. تمام یا اغلبِ روایتهای او در این صحنۀ سیاسی، چنین بودند. اینکه «علتالعللِ مشکلات، تحریم است»؛ اینکه «تحریمها از طریقِ مذاکره برطرف خواهند شد»؛ اینکه «در سیاستِ خارجی، باید واقعبین بود نه خوشبین یا بدبین»؛ اینکه «برجام، فتحالفتوح بوده است»؛ اینکه «بهمحضِ اجراشدنِ برجام، تحریمها برطرف خواهند شد»؛ اینکه «مقاومت بهمعنیِ ماجراجویی است»؛ اینکه «مردم باید میانِ جنگ و مذاکره، یکی را انتخاب کنند»؛ اینکه «مردم باید میانِ تقابلِ با جهان یا تعاملِ سازنده با جهان، یکی را انتخاب کنند»؛ اینکه «ما حتّی در آبخورنِ خویش خویش هم، محتاجِ برطرفشدنِ تحریمها هستیم»؛ اینکه «اقتضای عقلانیّت، مذاکره با کدخدای جهان است»؛ و ... .
[3]. «عقل» و «عقلانیّت»، سخنی است که در طولِ دهۀ اخیر، بارهاوبارها، با ابزاری برای تحقیر و طردِ «فکر و فرهنگِ انقلابی» و «نیروهای انقلابی» تبدیل شده است؛ گویا «انقلاب» و «انقلابیگری»، سرِ سازگاری با «عقلانیّت» ندارد. هم جریانِ اصلاحات و هم جریان ِاعتدالگرا، همواره با تکیه بر این مفهوم، هر گونه «تحرّک و تلاشِ مجاهدانه و انقلابی» را ملامت کرده و اینچنین به مردم القاء نمودهاند که عقلانیّت، حکمِ متفاوتی دارد. در حقیقت، آنچهکه آنها عقلانیّت میخوانند، «عقبنشینی» و «وادادگی» و «تسلیم» و «ترس» و «گریز» است، امّا برای آنکه خویش را توجیه کنند و بر ضعفهای خویش، «عنوانهای مقبول» بگذارند، واقعیّتهایی را که بر این عنوانها دلالت دارند، «عقلانیّت» مینامند. برایمثال، اگر معنای واقعیِ «مذاکره با آمریکا» این باشد که ایران به زانو درآمده و فشارهای اقتصادی، بهسرانجامِ خویش رسیدهاند، آنها اینطور استدلال میکنند که اکنون اقتضای عقلانیّت، مذاکره کرد و باید بر اساسِ منافعِ ملّی، تصمیم گرفت و بهانه بهدستِ طرفِ مقابل نداد. یا چنانچه رئیسِ مجلس، برخلافِ رویّۀ رئیسِ جمهوری، به میانِ مردم برود و حتّی با رعایتِ دستورالعملها، از بیمارانِ کرونایی عیادت کند، متهم به بیعقلی میشود؛ چراکه خود را بیدلیل، به ورطۀ خطر افکنده است! حالآنکه این حکم، حکمِ ترس و مسئولیّتگریزی و تنبلی است، نه حکمِ عقل! فراترازاین، باید گفت فاصلهای بسیاری که رئیسجمهور مردم گرفته است، حتّی اقتضای عقلِ سیاسیِ محض نیست و محاسباتِ سیاسی و انتخاباتی نیز این اندازه گسستگی و بریدگی از مردم را تجویز نمیکند. بدینسبب این که مقبولیّت و پایگاهِ اجتماعیِ وی، بهطورِ بیسابقهای کاهش یافته است.
[4]. پس در اینجا، با نوعی فرآیندِ آلوده به «تحریف» و «وارونهنمایی» روبرو هستیم که بهطرزی ماهرانه، افکارِ عمومی را میفریبد و «خطا» را بر جای «راست» و «خائن» را بر جای «قهرمان» مینشاند. این عنوانبندیهای دروغین، اهمّیّتِ جدّی دارند و تعیینکننده هستند. ازاینرو، امروز آیتالله خامنهای بهطورِ صریح، از کسانیکه «ترس» و «فرار» و «تسلیم» و «انفعالِ» خویش را با تعبیرِ «عقلانیّت»، توجیه میکنند، انتقاد کرد و گفت «ترسوها»، ترسِ خود را در پسِ لفظِ «عقلانیّت»، پنهان نکنند. البتّه این ما هستیم که باید بدانیم که در معرکۀ جنگِ شناختی بهسرمیبریم و باید «سوادِ رسانهای» خویش را افزایش بدهیم و اسیرِ «بازیهای زبانیِ خدعهآمیز» نشویم:
علمِ تقلیدی بود بهرِ فروخت
چون بیابد مشتری، خوش بر فروخت
(مثنویِ معنوی، دفترِ دوّم، بیتِ 3265).
🆔https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از بینات
🍃🌷پیام امام خمینی به مناسبت شهادت حضرت آیت الله حاج آقا عطاءالله اشرفی اصفهانی ﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾
🌿 بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
🌷چه سعادتمندند آنان که عمری را در خدمت به اسلام و مسلمین بگذرانند و در آخر عمر فانی به فیض عظیمی که دلباختگان به لقاءالله آرزو می کنند نائل آیند.
🌷چه سعادتمند و بلند اخترند آنان که در طول زندگانی خود کمر همت به تهذیب نفس و جهاد اکبر بسته و پایان زندگانی خویش را در راه هدف الهی با سرافرازی به خیل شهدای در راه حق پیوستند.
🌷چه سعادتمند و پیروزند آنان که در نشیب و فرازها و پستی و بلندی های حیات خویش به دام های شیطانی و وسوسه های نفسانی نیفتاده و آخرین حجاب بین محبوب و خود را با محاسن غرق به خون خرق نموده و به قرارگاه مجاهدین فی سبیل الله راه یافتند.
🌷چه سعادتمند و خوشبختند آنان که به دنیا و زخارف آن پشت پا زده و عمری را به زهد و تقوا گذرانده و آخرین درجات سعادت را در محراب عبادت و در اقامه جمعه با دست یکی از منافقین و منحرفین شقی، فائز و به والاترین شهید محراب که به دست خیانتکار اشقی الاشقیا به ملاء اعلا شتافت، ملحق شدند.
🌷و شهید عزیز محراب این جمعه ما از آن شخصیت هائی بود که اینجانب یکی از ارادتمندان این شخص والامقام بوده و هستم.
🌷این وجود پر برکت متعهد را قریب شصت سال است می شناختم.
مرحوم شهید بزرگوار حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عطاءالله اشرفی را در این مدت طولانی به صفای نفس و آرامش روح و اطمینان قلب و خالی از هواهای نفسانی و تارک هوا و مطیع امر مولا و جامع علم مفید و عمل صالح می شناسم
🌷و در عین حال مجاهد و متعهد و قوی النفس بود.
🌷 او در جبهه دفاع از حق از جمله اشخاصی بود که مایه دلگرمی جوانان مجاهد بود
🌷و از مصادیق بارز (رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه) بود و رفتن اوثلمه بر اسلام وارد کرد و جامعه روحانیت را سوگوار نمود.
🤲 خداوند او را در زمره شهدای کربلا قرار دهد و لعنت و نفرین خود را بر قاتلان چنین مردانی نثار فرماید.
ننگ ابدی بر آنان که یک چنین شخص صالحی را که آزارش به موری نرسیده بود از ملت ما گرفتند و خود را در پیشگاه خداوند متعال و در نزد ملت فداکار، منفورتر و جنایتکارتر از قبل معرفی کردند.
🌷این بزرگوار مثل سایر شهدای عزیز ما به جوار رحمت حق پیوست و ملت مجاهد و قوای مسلح سلحشور ما با عزمی راسخ تر به پیشبرد انقلاب ادامه می دهند و آنان که به ادعای واهی خود کوس طرفداری از خلق را می زنند و با خلق خدا آن می کنند که همه می دانند، در این جنایت عظیم چه توجیهی دارند؟ و با به شهادت رساندن عالمی خدمتگزار و پیرمرد بزرگوار هشتاد ساله چه قدرتی کسب می کنند و چه طرفی می بندند؟ و آنان که در سوگ این جنایتکاران اشک تمساح می ریزند و از جریان حکم خدا درباره آنان شکایت دارند، چه انگیزه ای دارند؟ آیا انتقام از جمهوری اسلامی به شهادت رساندن یک عالم پارساست و به آتش کشیدن یک عده کودک و زن و مرد و توده های رنجکش است؟ آیا راه به حکومت رسیدن و قدرت را به دست آوردن، این نحوه جنایات است؟!
🤲 بار الها! ملت مجاهد ما در این برهه از زمان با چه حوادثی و با چه چهرهائی مواجه است، عصری که حکومت های مسلمین آن چنانند و رسانه های گروهی آنچنان و ابرقدرت ها این چنین، عصری که باطل را به صورت حق به خورد مردم می دهند و جنایات را به صورت صلح طلبی، عصری که دشمنان اسلام و مسلمین با ملت های مستضعف آن می کنند که چنگیز نکرد و اکثر حکومت های مسلمانان در جنایاتی که بر ملت های خود می رود از جانیان طرفداری می کنند؛ عصری که در خانه امن خدا از دشمنان اسلام و جنایتکاران به مسلمین نمی شود شکایت کرد، عصری که فریاد مرگ بر اسرائیل و آمریکا بر خلاف اسلام تلقی می شود و عصری که برای استقرار حکومت اسلامی و پیاده کردن احکام اسلام در یک کشور، مدعیان اسلام به ستیز نظامی و تبلیغاتی با آن بر می خیزند و با اسلام عزیز به اسم اسلام می جنگند.
🤲 بارالها! ملت مجاهد ایران در این عصر جاهلیت و تاریک مظلومند و به جز اتکال به درگاه تو و اعتماد به عنایات تو پناهی ندارند و از پیشگاه مبارک تو استمداد می کنند و در راه حق به راه خود ادامه می دهند و از این وحشگیری هراسی به خود راه نمی دهند و عزتی که برای تو و رسول تو و مؤمنین است، برای زندگی عاریت چند روزه از دست نمی دهند.
🤲 بار الها! از تو رحمت برای شهدای عزیز و بویژه شهید محراب این هفته و سلامت و سعادت و صبر برای ملت بویژه بازماندگان شهدا و اهالی محترم باختران و شفای عاجل برای آسیب دیدگان و انتقام از دشمنان اسلام را خواستارم.
💐 درود به روان عزیزان شهید، درود بر بازماندگان شهدا، سلام بر آسیب دیدگان و صلوات و سلام خداوند و مقربان درگاهش بر حضرت بقیةالله ارواحنا لمقدمه الفدا. والسلام علی عبادالله الصالحین روح الله الموسوی الخمینی
۲۳ مهر۱۳۶۰
هدایت شده از بینات
🍃🕯 حضرت امام خمینی
﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ :
🌷شهید عزیز محراب این جمعه ما از آن شخصیت هائی بود که اینجانب یکی از ارادتمندان این شخص والامقام بوده و هستم.
🌷این وجود پر برکت متعهد را قریب شصت سال است می شناختم.
🌷مرحوم شهید بزرگوار حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عطاءالله اشرفی را در این مدت طولانی به صفای نفس و آرامش روح و اطمینان قلب و خالی از هواهای نفسانی و تارک هوا و مطیع امر مولا و جامع علم مفید و عمل صالح می شناسم و در عین حال مجاهد و متعهد و قوی النفس بود.
💐 هدیه به روح مطهر حضرت آیت الله حاج آقا عطاءالله اشرفی اصفهانی ﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ فاتحة مع الصلوات
📚 صحیفه نور جلد ۱۷ صفحه ۵۶
🗓 ۲۳ مهرماه ۱۳۶۰
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بصیر
✍ مهدی محمدی :
💠 چند سال قبل یک سند دولتی در امریکا با عنوان استراتژی ملی ضد تروریسم تاکید کرده بود مهم ترین تهدید برای امنیت ملی امریکا ‘افراط گرایی داخلی’ است. آن روز، محتوای آن سند بیشتر به عنوان یک ‘برآورد اطلاعاتی’ در نظر گرفته شد اما اکنون در آستانه انتخابات ۱۳ آبان، این تهدید کاملا برجسته و تحت تاثیر کمپین دونالد ترامپ به ویژگی اصلی جامعه و سیاست در امریکا تبدیل شده است. ترامپ اساس کمپین خود را بر تحریک نژاد پرستی استوار کرده. جامعه امریکا کاملا دوقطبی شده و کسی از طرفین قصد ندارد زیر بار دیگری برود. نه دموکرات ها و نه ترامپ، دیگر حاضر نیستند حتی یک دقیقه حضور دیگری را در کاخ سفید تحمل کنند. ترامپ آشکارا گفته هر نتیجه ای جز پیروزی خود را تقلب فرض کرده و نخواهد پذیرفت. در حالی که او تهدید کرده بود اعلام پیروزی بایدن کل امریکا را تبدیل به میناپولیس خواهد کرد، موافقانش خود را برای درگیری مسلحانه با مخالفان تمرین می دهند. دهه ها دولت امریکا برای کشورهای دیگر توطئه هایی از این دست تدارک دیده و بی رحمانه اجرا کرده است. حداقل ما در ایران به خوبی می دانیم که امریکا چطور سعی می کند هر انتخاباتی را به یک بحران امنیت ملی تبدیل کند. حالا امریکایی ها در چاهی افتاده اند که سال ها برای دیگران می کنده اند. باید صبر کرد و دید چه خواهد شد. مسئله فقط ترامپ نیست، فاشیسم نهفته درون جامعه امریکا بیدار شده است.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
رهبر انقلاب حل مشکلات اقتصادی و معیشتی را نیازمند شیوهی خاصی از مدیریت میدانند؛
به سبکِ حاج قاسم «در برخی از بخشهای اقتصادی ما توان مدیریّتی ضعیف است... مدیریّتها بایستی قوی باشند، فعّال باشند، خستهنشو باشند. هر جا ما با مدیریّتهایی با این خصوصیّات -یعنی خستگیناپذیری و فعّالیّت و نشاط- مواجه بودیم دیدیم که کار پیشرفت کرده و هر جا که این جور حضورِ لازم و دائم وجود نداشته باشد، البتّه مشکلات پیش میآید.» ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ این سخنان رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با دانشجویان دانشگاههای افسری یکبار دیگر مسئلهی «مدیریتِ اقتصاد ملی» را در افکار عمومی مطرح ساخت.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای، ضمن تحلیل ابعاد مشکلات اقتصادی و معیشتی، راه بُرونرفت از آن را بررسی کرده و خصوصیاتِ مدیریت کارآمدی که توانِ حل مسئلهی اقتصاد دارد را نیز تبیین کرده است:
یکم: مشکلات معیشتیِ مردم
امروز مسئلهی اولویتدار کشور «اقتصاد» است: «اقتصاد، مسئلهی اولویّتدار کشور است.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ و واقعیت این است که «مردم از لحاظ معیشت دچار مشکلند.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ مشکلی که برای عموم ملموس است: «مشکلات معیشتی، امروز چیزی است که آحاد مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم هم بشدّت و واقعاً زیر فشارند... گرانی فراوان است. خب اینها واقعاً فشار میآورد روی مردم؛ یک مشکلاتی است که وجود دارد؛ یا کاهش ارزش پول ملّی؛ اینها مشکلات اقتصادی کنونی کشور است.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
دوم: فشار حداکثریِ دشمن
یکی از اهداف جدی و مهم دشمن هم ضربه بر پیکرهی ایران اسلامی است: «هدف میانمدّت آنها مسئلهی اقتصاد کشور است، مسئلهی معیشت مردم است. اقتصاد بایستی حرکت نکند، معیشت مردم بایستی لنگ بماند، کار و تولید باید در کشور پایین بماند، بیکاری باید بهعنوان یک بلا در کشور عمومیّت پیدا کند، مردم بایستی از جمهوری اسلامی و از نظام اسلامی بهخاطر مشکلات معیشتی ناامید و مأیوس بشوند. این هدف دشمن است.» ۱۳۹۶/۰۲/۲۰ و چنین هدفی را از مسیر «فشار حداکثری» و «تحریمهای بیسابقهی جنایتآمیز» دنبال میکنند: «رئیسجمهور آمریکا اظهار خوشحالی میکند که بله، ما فشار حدّاکثری اقتصادی و تحریمهای حدّاکثری را اِعمال کردیم و اقتصاد ایران را دچار اختلال کردیم.» ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ در واقع دشمن یکی از «ارکان قدرت ملی» کشور را هدف گرفته است.
سوم: به سبکِ سلیمانی
در برخورد با فشارها و توطئههای دشمن ۲ نوع برخورد متصور است. برخی راه بُرونرفت از مشکلات را «سازش» و عقبنشینی از اصول و منافع ملی میدانند اما علاوه بر مبانی اعتقادی، تجربهی تاریخی نیز چنین چیزی را رد کرده است. نزدیکترین این تجربیات را میتوان «تجربهی برجام» دانست. اما از سوی دیگر شیوهی دیگری نیز برای عبور از موانع دشمنساخته و غلبه بر مشکلات مختلف اقتصادی و معیشتی وجود دارد. الگویی که «شجاعت» و «تدبیر» را توأم کرده و «عقلانیت» را «محافظهکاری» و «عقبنشینی» معنا نمیکند.
نمونهی عینی چنین سبک و شیوهای در زمانهی ما «حاج قاسم سلیمانی» است: «شهید سلیمانی، هم شجاع بود، هم با تدبیر بود؛ صِرف شجاعت نبود؛ بعضیها شجاعت دارند امّا تدبیر و عقل لازم برای به کار بردن این شجاعت را ندارند. بعضیها اهل تدبیرند امّا اهل اقدام و عمل نیستند، دل و جگر کار را ندارند... هم شجاع بود، هم با تدبیر بود.» ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ حاج قاسم با چنین شیوه و مدلی توانست جمهوری اسلامی را در جبههی مقاومت و مبارزه علیه مستکبرین و وابستگانشان به پیروزی برساند و اینک «جنگ اقتصادی» نیز به الگو و مدل حاج قاسم نیاز دارد یعنی مدیریتِ «قوی، فعّال و خستهنشو.»: «برای شکوفایی اقتصاد کشور، به کاری احتیاج داریم که هم مجاهدانه باشد، هم عالمانه باشد. با تنبلی، با بیحالی، کمانگیزگی، مسئلهی اقتصاد کشور حل نخواهد شد. کار جهادی باید انجام بگیرد، مدیریّتهای جهادی باید بر مسائل اقتصادی کشور احاطه داشته باشندhttps://farsi.khamenei.ir/others-note?id=46647