هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|نفوذ جریان معاند به شبکه های داخلی اینترنت/ ضرورت تحقیق و تفحص از وزارت ارتباطاتhttps://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/08/04/2376102/
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
البته نمیتوان منکر این شد که آقای روحانی رئیس جمهوری برای دوران بحران نیست، ولی به هر ترتیب ایشان منتخب مردم است و ما نمیتوانیم منتخب مردم را با تحت فشار قرار دادن و توهین کردن به او در مسیر اصلاح قرار دهیم چرا که این مسیر هیچوقت مسیری مناسب برای اصلاح نخواهد بود.
اینکه با توهین نه تنها مشکلات کشور برطرف نمیشود بلکه بر میزان مشکلات و حواشی نیز میافزاید، خیلی نیازمند فهم و درک سیاسی نیست و اینکه برخی از آقایان این مسائل را رعایت نمیکنند، کسانی اطراف آنها هستند که توجهی به مصالح و منافع کشور ندارند.
متاسفانه باید به این مسئله اذعان کرد که برخی از عناصر ناموجه در اطراف برخی اشخاصی که در جایگاههای حساس قرار دارند، حاضر هستند و این افراد منجر به برهم زدن روابط میان سران قوا و دیگر مسئولان کشور میشوند. این افراد هم در اطراف رئیس جمهور هستند و هم در اطراف برخی اشخاصی که جایگاههای مهمی از قوه مقننه را اشغال کردهاند. این آقایان باید بفهمند برخی اطرافیان آنها که با حاشیه سازی ها و اختلاف افکنیهای بی ثمر به دنبال بر هم زدن نظم جامعه هستند، به هیچ عنوان خیرخواه مردم نیستند.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/08/03/2376013
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
یادداشت سلیمینمین|سیاست اخلاقی آیتالله خامنهای؛ تایید انتقاد و مقابله با رادیکالها متن یادداشت شفاهی سلیمینمین به شرح زیر است:
در شرایط کنونی دستهایی در تحرک است و تلاش میکند که جامعه ما را که بر اساس یک عقلانیتی که دارای آرامش است و در قبال مشکلات برخورد منطقی دارد، دچار تشویش کند. متاسفانه عدهای از اشخاص که با توجه به حضور در جایگاههای حساس سیاسی از آنها انتظار میرود در مواجهه با مسائل مختلف کشور از منطق قوی تری برخوردار باشند ولی در صحنه عمل شاهد آن هستیم که به مراتب درک سیاسی آنها از متوسط جامعه نیز پایینتر است.
جامعه امروز بیش از دست اندرکاران سیاسی تحت فشار معیشتی قرار دارد اما چون این را درک میکند که هدف دشمن از تحریمها به هم ریختن کشور است، گامی در این مسیر بر نمیدارد. البته مردم انتقاد میکنند و حرف و نظرات خود را بیان میکنند اما اقدامی که نتیجه آن بر هم ریختن نظم جامعه باشد را صورت نمیدهد. در عین حال متاسفانه در دو هفته اخیر برخی کسانی که ادعای حمایت از منافع مردم دارند یا خود را سخنگوی مردم عنوان میکنند رفتاری به مراتب متفاوت از رفتار مردم داشتند.
وقتی سخن از دولت میشود، یک پدیده واحد و یک گونه نیست. به تعبیر دقیقتر در دولت شخصیتهایی حضور دارند که افراد ارزندهای هستند و متناسب با شرایط زمانی کار میکنند و از سوی دیگر منافع شخصی و فعالیت اقتصادی فردی ندارند و در نقطه مقابل نیز افرادی را داریم که حاضر نیستند به شکل ویژه کار کنند و به صورت عادی و معمولی فعالیت خود را به عنوان یک مدیر دنبال میکنند و در شرایط ویژهای که ما تحت فشار تحریمها هستیم و می طلبد ساعاتی بیشتری را صرف حل مشکلات و دغدغه های مردم کنند، حاضر نیستند ایثار و فداکاری داشته باشند.
ما در عین حال که وزرا و معاونینی در دولت داریم که افراد لایق و شایستهای هستند، در نقطه مقابل وزرا و معاونینی نیز در کابینه دولت حضور دارند که عاری از این ویژگیها هستند.
به طور مثال از یک سو آقای ستاری را داریم که واقعا با تمام توان فعالیت میکند و با تلاشهای خود توانسته زمینه باز شدن بسیاری از گرههایی که به واسطه تحریمهای آمریکا بر کشور تحمیل شده را فراهم آورد و از سوی دیگر آقای نهاوندیان را داریم که عمدتاً به دنبال منافع شخصی است و عامل بسیاری از کمکاری ها و بی تدبیری های اقتصادی در دولت است.
بنابراین اولاً انتقادات باید به طور مشخص از افراد و عملکردهای خاص باشد یعنی بگوییم که فلان وزیر باعث بروز چنین کوتاهی هایی است و باید مورد سوال قرار گرفته و با او برخورد شود و توهین به کلیت دولت کار ناپسندی است. ضمن این که باید توجه داشت اگر ما به جای انتقاد اقدام به توهین به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است کنیم ،این مسئله نه تنها منجر به حل مشکلات نمیشود بلکه موجب بروز به هم ریختگی در مدیریت کشور میشود. به تعبیر دقیق تر شما وقتی اعتبار رئیس جمهور را با توهین به او زیر سوال ببرید، کسانی که باید از او حرف شنوی داشته باشند، دیگر اعتباری برای دستورات رئیس جمهور قائل نیستند. به ویژه اگر این مسئله در ماههای پایانی کار دولت باشد، این مسئله نیز مزید بر علت میشود که مدیران زیر نظر رئیس جمهور از دستورات او سرپیچی کنند.
بنابراین ما از طریق انتقاد، هم خودمان رشد میکنیم، هم فرد انتقاد شونده و بالعکس در صورت توهین هم خودمان تنزل پیدا میکنیم هم فرد توهین شونده. اگر تک تک عملکردهای دولتمردان مورد نقد عالمانه قرار گیرد، ما خود را مکلف کردیم که در مقام منتقدی عاقل قرار بگیریم و با مطالعه و تحقیق به نقد دولت بپردازیم. در حالی که نقد جاهلانه و توهین از هر عنصر بی سواد و کم ظرفیتی ممکن است سربزند لذا از کسانی که میخواهند مشکلات کشور را در شرایط کنونی که بیشترین فشار خارجی از جانب آمریکایی ها وارد می شود حل کنند، انتظار میرود به یک سری الزامات تن بدهند.
ما در شرایط فعلی قطعاً باید خود را به یک سری اصول مقید بدانیم و این اصول را زیر پا نگذاریم. اینکه رهبر انقلاب هم در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی و هم در دوران آقای احمدی نژاد که خطاهای فاحشی از هر دو آنها صورت گرفته، مسئولان کشور و نمایندگان مجلس را به موجب توهین به رئیسجمهور سرزنش میکنند، نشان میدهد که رهبر انقلاب اصولی اخلاقی در حکومتداری دارد که هم در قبال آقای احمدی نژاد و هم در قبال آقای روحانی که منتسب به دو جناح مخالف هستند، این اصول ثابت و غیرقابل تغییر است.
✍وقتی
پای حفظ اصل اسلام وحدت جامعه
در میان است، امام علی ع ، از عثمان هم دفاع می کند .
🔺 در چند نکته تاریخ صدر اسلام
و شرایط امروز کشور را مرور می کنیم تا راز برخی حمایت ها را بفهمیم .
1⃣ گاهی اوقات برخی از مردم نسبت به
برخی رفتارهای رهبر معظم انقلاب دچار تعجب و حیرت میشوند و گاهی شاید ناراحت !!!!
🔺 که مثلا چرا رهبر معظم انقلاب
فلان موضعگیری را کردند؟ و چرا از فلان کار یا فلان شخص حمایت کردند؟ و .....
2⃣ باید تاریخ را ورق بزنیم
و نمونه رفتار امامان معصوم (ع) را در شرایط مختلف سیاسی جامعه مورد بررسی قرار دهیم .
✔️بدون شک چنین نمونه هایی
میتواند ما را در شناخت بهتر رفتار رهبر در شرایط امروز کمک کند!
3⃣ امام علی ( ع) ،
کسی که وصی و خلیفه مسلمانان پس از پیامبر بودند . پس از غصب خلافتش ، برای حفظ اسلام بمدت ۲۵ سال خانه نشین میشود.
➖در این مدت نقش
حضرت علی علیه السلام ، بعنوان مشاور و کمک کننده خلفاست!!!!!
🔺🔻امام علی (ع) درباره دفاع از خلیفه سوم میفرماید :
⭕️ «وَالله لَقَد دَفَعْتُ عَنْهُ حتى خَشیتُ أنْ أَكُون آثِما.»
🔺بهخدا قسم به اندازهاى
از عثمان دفاع كردم كه ترسیدم آلوده به گناه شده باشم..
🔺 آیا این رفتار
امام علی (ع) ، درسی برای عبرت آموزی نیست؟!!!!
🔘 چگونه امام علی (ع) حاضر بودند
از خلیفه سوم حمایت و دفاع کنند ، در حالیکه خلافت حق امام علی بود و این حق از ایشان گرفته شده بود؟!!!!
🔺برای حفظ اصل اسلام ،
امام علی فرمود : خار در چشم و استخوان در گلو صبر کردم .
🔹 برای رهبر معظم انقلاب
مهمترین چیز ، حفظ وحدت جامعه و حفظ نظام جمهوری اسلامی است.
🔺رهبر انقلاب مطیع قانون اساسی است.
قانون اساسی اعلام می کند : رییس جمهور توسط رأی مردم بمدت چهار سال انتخاب میشود .
🔸 همه میدانیم حکم رییس جمهور
توسط رهبر انقلاب تنفیذ میشود . از طرفی رییس جمهور شخص دوم مملکت است.
🔹رهبر وظیفه خود می داند
طبق قانون از رأی مردم و نظر آنها حمایت کند و از تمام دولتها ، (دولت اصلاحات خاتمی ، دولت احمدی نژاد و دولت روحانی) در تمام مدت گذشته تا کنون حمایت کرده است.
🔘 رهبر معظم انقلاب فرمودند :
انتقاد از مسئولین آری ، اما توهین و هتک حرمت ممنوع.
🔺 این شاخص و معیار برخورد
جامعه و افراد با شخص رییس جمهور ، رییس مجلس ، رییس قوه قضاییه و سایر مسئولین دولتی است.
#مطیع_رهبر_باشیم #انتقاد_آری #هتک_حرمت_ممنوع
#نشر_دهید.
🔻خنده داره!!!
جماعت اصلاح طلب که تا چند وقت پیش میگفتن امام معصوم رو هم باید نقد کرد الان میگن طبق فرموده رهبری نباید رییس جمهور نقد بشه!!!
عجب!!!
🔺بزرگوار رهبری فرمود
هتک حرمت نشه، نقد مسئولین که از اصول اساسی انقلابی بودنه...
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍کشورهایی که نگران
و وحشت زده از انقلاب اسلامی ایران شده اند ....
🔺آیا می دانید
چرا شبکه های خارجی که توسط عربستان ، اسرائیل ،امریکا ،
انگلیس و...اداره می شود ، نگران انقلاب در ایران شده اند ؟
🔺اثبات لزوم تشکیل
حکومت اسلامی قبل از ظهور با حضور اساتید :
۱_امام خمینی ره ۲_حاج آقا قرائتی ، ۳_ حاج آقا عالی ، ۴_ استاد رحیم پور ازغدی ۵_ استاد شجاعی ۶_. رائفی پور و....
زمان کلیپ ۰۶:۴۰
🔺بسیار جذاب و ارزشمند ،
با پاسخ کوتاه ، حتماً با دقت ببینید و با انتشار دهید
✍️واکنش توییتریها
به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره بیاحترامی به روحانی
🔺درپی سخنان رهبر معظم انقلاب
درباره هتک حرمت نسبت به مسئولان و رئیس جمهور و لزوم حفظ احترام و حرمت روسای سه قوه، کاربران توییتری به سخنان رهبر معظم انقلاب و اهمیت انتقاد به شیوه درست و اتحاد و همکاری مردم و مسئولان واکنش نشان دادند۰