پک های فرهنگی در نمایشگاه
1_دستبند وتسبیح
2_برچسب
3_دعوت نامه
حوزه 370 شفاعت ناحیه ری
حوزه 369 حمزه سیدالشهدا
گروه جهادی در رکاب ولایت
آل داود در گفتوگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛
تحقق اهداف سند معماری شبکه ملی اطلاعات با توجه به دیپلماسی فناوری/ ایجاد شبکه امن فراملی با همکاری کشورهای عضو اتحادیه/شانگهای
توسعه ارتباطات روستایی بدون توجه به پیوست فرهنگی خسارتهای زیادی بهبار آورد
https://ana.press/x7dvg
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
آداب نجوا و درگوشی در اجتماع
یکی از آداب سخن گفتن در اجتماع آن است که انسان درگوشی سخن نگوید و به تعبیر قرآنی نجوا نداشته باشد؛ زیرا این نجوا موجب می شود تا مومنان رنجیده خاطر شوند؛(مجادله، آیات 8 تا 10) و خاستگاه چنین نجوایی شیطان است که می خواهد مومنان اندوهگین و رنجیده خاطر شوند.
البته برای آن شرایطی است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1.نجوا زمانی حرام و گناه است که در اجتماع و محافل عمومی باشد، نه در یک محفل خصوصی دو نفره؛ پس اگر دو نفر با هم درگوشی سخن می گویند، و کسی وارد شد، تازه وارد نباید به جمع آنان برود و بخواهد نجوای آنان را گوش دهد یا از آنان بخواهد دست از نجوا بردارند؛ زیرا اینان در محفل دوستانه خودشان نجوای داشتند و شخص تازه وارد، باید مراعات حقوق آنان را بکند؛(همان)
2.نجوا زمانی حرام و گناه است که موجب رنجش مومنان به اعتبار مومن شود، نه به اعتبار این که شخص انسانی است؛ (همان)
3.نجوا زمانی حرام و گناه است که درباره مسایل اجتماعی امت یا مومنان و علیه آنان باشد؛(همان)
4.نجوا زمانی حرام و گناه است که موجب ایجاد یا تقویت معصیت خدا، تجاوز به حقوق مردم یا مخالفت با احکام حکومتی باشد؛ یعنی یا اثم باشد یا عدوان به حقوق مردم باشد یا معصیت حاکم اسلامی؛(همان)
5.نجوا زمانی حرام و گناه است که درباره امور بیهوده و لغو باشد. از نظر قرآن بیش تر نجواها لغو و بیهوده است و زیانبار است.(نساء، آیه 114)
6.نجوا زمانی که به شکل رمز گونه یا گویش و یا زبانی باشد که دیگران نمی فهمند و مومنان را بیازارد، حرام و گناه است؛ پس اگر دو نفر در جمع مومنان به رمزی مانند زبان زرگری، یا زبان محلی و گویش خودشان سخن بگویند، هر چند که نجوا نباشد، حرام و گناه است؛ زیرا تعلیل در برگیرنده این موارد است؛ چرا که خدا علت حرمت را حزن مومنان(مجادله، آیه 10) دانسته است که در این موارد نیز تحقق می یابد.
پس براساس آن چه بیان شده می توان گفت:
1.اگر نجوا در محافل خصوصی میان دو نفره باشد، حرام و گناه نیست؛
2.اگر نجوا موجب رنجش مومنان به عنوان مومن نشود، بلکه موجب رنجش شخص باشد که گاه به سبب سوء ظن یا بدگمانی ایجاد می شود، حرام و گناه نیست؛
3.اگر نجوا درباره مسایل خصوصی و شخصی باشد، حرام و گناه نیست؛
4.اگر نجوا موجب تقویت یا ایجاد نیکی و تقوا باشد، حرام و گناه نیست، همان طوری که تعاون بر نیکی و تقوا حرام نیست، بلکه تنها تعاون بر اثم و عدوان گناه است(مائده، آیه 2)، هم چنین نجوا این گونه است. خدا در آیه 114 سوره نساء می فرماید که نجوا در سه گانه صدقه، امر به معروف و اصلاح میان مردم از مصادیق نجوا به نیکی و تقوا است.
خلیل منصوری
‼️مس آیات قرآن در تلفن همراه
🔷س ۵۶۷۹: آیا #لمس صفحه #متن_قرآن که بر روی گوشی نصب شده برای کسی که #وضو ندارد و یا زنی که در #عادت_ماهانه است، جایز است؟
✅ج: در فرض سؤال که در واقع شیشه #موبایل، لمس می شود نه آیات قرآن، اشکال ندارد.
#احکام_اسماء_متبرکه #مس_قرآن
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
قطب نما ۲۰۲
سیاستمداری که نمک خورد و نمکدان شکست
دیماه ۱۳۵۸؛ یعنی یک ماه پیش از برگزاری اولین انتخابات ریاست جمهوری در گاوصندوق اتاق رئیس پایگاه سیا در تهران، هفت سند درباره فردی که سازمان سیا از او به عنوان SD LURE نام میبرد؛ پیدا میشود.
بسم الله الرحمن الرحیم
به لطف خدا و عنایات حضرت سیدالشهدا(ع) وکمک خیرین محترم و بسیجیان عزیز مرحله پنجاه و یکم کمک های مومنانه حوزه ۵۰۱ دانش آموزی برگزار شد.
در این مرحله ۱۴۰۰ عدد آب سیب طبیعی بین بیمارستان های کرونایی جنوب تهران توزیع گردید.
#کمک_مومنانه
#همدلی
#جهادی
#فرهنگی
حوزه بسیج ۵۰۱ دانش آموزی شهرستان ری
کمک مومنانه۱۴۰۰/۷/۱۷
توزیع لوازم التحریر
به مناسبت حلول ماهربیعالاول
پایگاه بسیج ارشاد
حوزه ۳۵۸یادگارامام
ناحیه عبدالعظیم ری
سپاه سیدالشهداء
🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹🌹