فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | اگر شاه هم بود همینقدر دستاورد داشت!
♨️ پاسخ به شبههای مشهور
💢 مقایسه رتبه ایران با جهان
⁉️ وضعیت شاخص امید به زندگی در ایران
🔹 برشی از گفتگوی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه جهانآرا
@basijomran
برگزاری کارگروه تخصصی آب و محیط زیست سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری؛
در این جلسه که با معرفی رئیس جدید کارگروه، جناب آقای دکتر یزدیان برگزار شد، موضوع راهکارهای کاهش مشکلات اجتماعی طرح های انتقال آب بررسی و اعضا حاضر نظرات خود را ارائه دادند.
@basijomran
یک شرکت آزمایشگاه خاک از بین کارشناسان مهندسی عمران و زمین شناسی آشنا با اقدامات میدانی و آزمایشگاهی استخدام میکند.
09134110152
@basijomran
🏘 چه حرف غلطی!!!
🏡 در جلسهای که اخیراً عمده مسئولان خدمت #امام_خامنهای_روحی_فداه بودند ایشان میفرمایند:
🔥اینکه برخی میگویند امکان دارد روزی نظام در مسئله حجاب مصلحتاندیشی و عقبنشینی کند چه حرف غلطی است؟!!
مردم به ما رأی دادند اسلام را اجرا کنیم، حجاب حکم خداست
نه من، هیچ کسی حق ندارد در این مسئله مهم عقبنشینی کند.
به مردم بگویید در مسئله حجاب محکم کار کنند و از این کارها خسته نشوند.
🔶 در اهمیت فوقالعاده مسئله حیاتی حجاب همین بس که از موضوعات محل مناقشه و جنجال از روزهای آغازین انقلاب بوده و از زمان امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف تا امروز در دوره اقتدار سیدنا القائد امامنا الخامنهای با شدت بیشتری توسط شبکه یهود و لیبرالها و روشنفکران انقلابینما با انحاء مختلف مورد هجمههای ناجوانمردانه قرار دارد.
#واجب_مظلوم
#روشنفکران_انقلابینما
#جهاد_تبیین
@basijomran
⭕️مروری بر برخی شخصیتهای دارای روحیهی بسیجی در تاریخ معاصر ایران
🏅قهرمانان بسیجی ایرانزمین🇮🇷
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار بسیجیان (۱۴۰۱/۹/۵) ظرفیت بسیجپروری در ملت ایران را دارای سابقه در تاریخ معاصر ایران دانستند و با برشمردن برخی از مصادیق آن فرمودند: «روحیهی بسیجپروری ... [مثل] ورود در میدان، نترسیدن، با دشمن سینهبهسینه شدن، در دوران حکومتهای طاغوتی و در دورانهای گذشته هم بود... تقریباً همهی اینها ... یا سرکوب شدند یا کمک نشدند یا دولتها برایشان مانع ایجاد کردند.»
🔹 بخش درس و عبرت رسانه KHAMENEI.IR در این اطلاعنگاشت مروری بر برخی شخصیتهای دارای روحیهی بسیجی در تاریخ معاصر ایران داشته است.
@Basijomran
انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان گام مهمی در جهت حل مشکلات
🔹️رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای شهر اصفهان: انتقال آب از منابع جنوب به اصفهان هرچند شاید به طور مستقیم منجر به جریان آب در زایندهرود نشود اما باعث میشود گامی در جهت حل مشکلات اصفهان برداشته شود.
🔹️جاری شدن زاینده رود مطالبه مهم شورای شهر است شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان، صرفنظر از اینکه تا چه اندازه در حل معضل آب مسئولیت دارند، در این زمینه تلاش کردهاند.
🔹️احیای زایندهرود مطالبات جدی ماست، در این راستا با تشکیل کمیسیون ویژه آب در شورای اسلامی شهر، پیگیر احیای زایندهرود هستیم، همچنین کارهایی انجام شده که به دلایل مختلف به نتیجه نرسید، مانند طرح بهشتآباد که میتوانست طرح موفقی باشد اما به سرانجام نرسید.
🔹️ما امروز در خصوص زایندهرود از مسؤولان متوقع هستیم و شورای اسلامی شهر اولین مسئله خود را ایجاد اجماع و تشکیل مجموعه ذینفعان تعیین کرده است.
@Basijomran
۲۳ درصد ایرانیها حداقل ۲ خانه دارند
تبدیل مسکن از کالای مصرفی به کالای سرمایهای باعث رشد سوداگری شده است
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی باعنوان «طرح اصلاح برخی احکام قوانین مالیاتی» به برخی از انواع معافیتهای مربوط به املاک پرداخته که بر اساس دادههای سامانه املاک و اسکان وزارت مسکن گردآوری شده است.
🔻طبق این آمار توزیع خانوارهای مالک براساس تعداد ملک تحت مالکیت نشان میدهد 77 درصد از خانوارهای مالک کشور دارای یک ملک، 17 درصد دارای 2 ملک و 6 درصد بیش از 2 ملک دارند؛ در واقع 23 درصد از خانوارهای مالک دارای دو ملک یا بیش از دو ملک هستند.
🔻بررسی دادههای مرکز آمار درخصوص نرخ مالکیت خانوارهای ایرانی از سال 1370 تا 1400 نشان میدهد در سال 1370 حدود 76 درصد از خانوارها مالک واحد مسکونی بودهاند.
🔻این روند طی سالهای بعد روندی کمابیش نزولی داشته است، بهطوریکه در دهه 90 این شاخص به زیر 70 درصد رسیده و در سال 1400 حدود 68 درصد از خانوارهای ایرانی در واحدهایی که مالک آن بودهاند و 32 درصد باقی مانده در سایر اشکال نظیر اجاره، رهن یا منازل سازمانی سکونت داشتند. برای بیان دقیقتر 15 درصد از خانوارها در منازل اجارهای، 8 درصد به شکل رهنی و 7 درصد در منازل رایگان سکونت دارند.
🔻به عبارتی با نگاهی تلفیقی به این دو آمار میتوان گفت حدود 52 درصد از خانوارهای کشور دارای یک ملک هستند و 16 درصد از جامعه هدف خانوارهای کشور 2 یا بیش از 2 ملک تحت تملک دارند.
ساخت مسکن یارانهای برای دلالان!
🔻طی 5 دهه اخیر بهرغم تلاش دولتها برای ساخت مسکن، سهم مسکن ملکی از تعداد ساخت و سازهای جدید افزایش قابل توجهی نداشته است، بهطوریکه در سال 1365 حدود 65 درصد از افزایش در واحدهای جدید مربوط به واحدهای ملکی بوده، اما این عدد در سال 1375 به 64 درصد کاهش داشته و در سال 1385 به 50 درصد، در سال 1390 به 38 درصد و درنهایت در سال 1395 به 39 درصد رسیده است که نشاندهنده کاهش سهم واحدهای ملکی (تقاضاهای مصرفی) از موجودی مسکنی که طی سالها اضافه شده است دارد.
🔻این امر بدان معناست که تقاضاهای سرمایهای مسکن رشد چشمگیری داشته و بازار بهسمت غلبه تقاضای سرمایهای رفته است. در تایید این موضوع نگاهی به وضعیت تقاضاهای موجود در بازار مسکن شهر تهران نیز نشان میدهد طی سالهای 1355 تا 1365 حدود 78 درصد از تقاضای مسکن مصرفی و 22 درصد سرمایهای بوده است، حال آنکه طی سالهای 1395 تا 1400 این مقدار عکس شده و سهم تقاضاهای سرمایهای به 75 و تقاضاهای مصرفی به 25 درصد نزول پیدا کرده است.
🔻دولتها بهرغم صرف هزینههای هنگفت برای ایجاد زیرساختهای شهری، ارائه زمین رایگان و وام کمبهره بلندمدت، نتوانستهاند افراد فاقد مسکن را صاحبخانه کرده اما بهجای آن، این یارانههای عمومی به جیب دلالان و سفتهبازان رفته است.
سیاستگذاری شلخته دولتها
🔻افزایش تصاعدی قیمت زمین و مسکن، دورههای رکود و تورم سوداگری فراوان در این بخش، سنتی ماندن ساختوساز و عدم ورود فناوری نوین به بخش مسکن، فقدان طراحی شهری و شهرسازی مناسب و... همه و همه نشان از عدم وجود دید کلان نسبت به این بخش و ناکارآمدی سیاستهای اجراشده در جهت رونق پایدار در بخش مسکن و حل معضل آن در کشور است.
از مسکن مهر تا نهضت ملی مسکن
🔻طرح مسکن مهر که میتوان آن را بهعنوان بزرگترین پروژه ساخت مسکن قبل و بعد از انقلاب در سطح کشور دانست اگرچه زمینهسازی خانهدار شدن طیف بزرگی از متقاضیان را فراهم کرد اما این طرح در دولتهای یازدهم و دوازدهم که زمان بهرهبرداری و تحویل بسیاری از واحدها بود، به حاشیه رانده شد چنانکه هنوز هم واحدهای نیمهتمامی از آن وجود دارد که وزرا و مسئولان مختلف وعده تکمیل آن را میدهند.
🔻علاوهبر این ورود افراد غیرنیازمند به منزل به این حوزه زمینه سفتهبازی و سرمایهگذاری را در آن افزایش داد و بهنوعی از اهداف اصلی خود دور شد.
ابهامات اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
🔻وضعیت آشفته چندساله در اقتصاد کشور که ناشی از نبود سیاست موازنهشده بین برنامهها و ظرفیت کشور و همچنین عدم ارتباط بخشهای سیاسی، اقتصاد و بینالملل است مسبب تورم، افت ارزش پول ملی و افزایش حجم نقدینگی در کشور شد.
@basijomran
🚨 ۱۷ توصیه رهبرانقلاب برای امر به معروف و نهی از منکر
1⃣ بدانید که کجا و چگونه باید امر به معروف و نهی از منکر کرد!
2⃣ معروف و منکر را بشناسید!
3⃣ در متن مسائل کشور باشید و اتفاقات جامعه برایتان مهم باشد.
4⃣ تذکر همیشه اثر دارد، شک نکنید، به دنبال بررسی احتمال تاثیر نباشید، که تذکر شما فایدهای نداشته باشد، بگویید!
وظیفه شما فقط تذکر با زبان است، هیچ وظیفهی دیگری ندارید.
5⃣ دایره معروفها و منکرها را به حجاب و چند کار جزئی محدود نکنید! جامع و کلان ببینید.
6⃣ با اخلاق خوب، محبت و مدارا تذکر دهید ولی تمنا نکنید!
7⃣ یک کلمه بگویید آقا، خانم، برادر این منکر است، این معروف است، این بد است این خوب است.
8⃣ شکستن دل مردم، تمسخر، اسراف، گرانفروشی، غیبت، زورگویی، تهمت و... همه از انواع منکرهاست!
9⃣ درس خواندن، ورزش کردن، محبت، عبادت، دفاع از نظام اسلامی، صدقه، همکاری جمعی و .... همه از انواع معروفهاست!
0⃣1⃣ اگر به شما فحش دادند به خاطر خدا تحمل کنید.
1⃣1⃣ در دلتان از آن منکر بدتان بیاید و به آن معروف علاقهمند باشید.
2⃣1⃣ زبان گزنده نداشته باشید، سخنرانی هم نکنید!
3⃣1⃣ خجالت نکشید، نترسید، دچار ضعف نفس نشوید، منتظر دستگاههای دولتی هم نباشید.
4⃣1⃣ به هیچ عنوان حق اِعمال خشونت یا برخورد فیزیکی ندارید، به هیچ عنوان!
5⃣1⃣ اگر حرفتان اثر نکرد دفعههای بعد از گفتن ناامید نشوید.
6⃣1⃣ دیگران را وادار کنید به امر به معروف و نهی از منکر، تاثیر چند نفر خیلی بیشتر است.
7⃣1⃣ باهوش باشید، نگذارید کسی به نام این فریضه چهره مومنین را تخریب کند!
@basijomran
🔰27 آذر سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد.
وحدت حوزه و دانشگاه، یعنی وحدت در هدف.
هدف این است که همه به سمت ایجاد یک جامعه ی اسلامی پیشرفته ی مستقل، جامعه ی امام، جامعه ی پیشاهنگ، جامعه ی الگو، ملت شاهد - ملتی که مردم دنیا با نگاه به او جرأت پیدا کنند، تا فکر تحول را در ذهن خودشان بگذرانند و در عمل شان پیاده کنند - حرکت نمایند.
@basijomran
سردار مجتبی فدا در همایش روز حمل و نقل:
🔸استان اصفهان یک پنجم ظرفیت حمل و نقل کشور را داراست/ سربلندی مجموعه حمل و نقل در اغتشاشات اخیر
🔷فرمانده سپاه استان اصفهان با اشاره به اهمیت مجموعه حمل و نقل کشور گفت: ظرفیت حمل و نقل استان اصفهان یک پنجم ظرفیت حمل و نقل کشور است.
@basijomran
ماجرای دستنوشته «آیتالله مهدوی» چه بود؟
🔹️آیتالله مهدوی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان مدتی قبل با حضور در جمع بانوان مطالبهگر عفاف و حجاب ضمن بیان نکاتی مفصل پیرامون لزوم موضوع حجاب و عفاف در یادداشتی عنوان کرد: «انشاءالله مسؤولان به وظیفه انقلابی خود عمل کنند و الا مردم متدین وظیفه آتش به اختیار دارند.»
🔹️ضدانقلاب با سوءاستفاده از این بیانات مثل همیشه تلاش کرد روایت جعلی خود را از این بیانات منتشر کند، برخی هم با بیانصافی تلاش کردند از این بیانات رفتار مصداقی داشته باشند و اصل کلام را به حاشیه برانند که با واکنش فعالان فرهنگی اصفهان روبرو شد.
🔸️سردار عمومهدی، جانشین فرمانده سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان: بنده سالها پامنبری آیتالله مهدوی بودهام و افتخار میکنم که درس زندگی و مرام و معرفت را از محضر ایشان آموختم؛ بنده با ادبیات این عالم بزرگوار کاملاً آشنا هستم و هیچگاه صحبتی که خلاف عقل، شرع یا اخلاق باشد از ایشان نشنیدهام.
🔹️حجتالاسلام مظاهری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اصفهان: برپا شدن علم امر به معروف و نهی از منکر و مطالبهگری مردمی برای انجام تکلیف مسوولان برای عدهای نگرانی ایجاد کرده است و گویا عدهای که خود را محقق دینی میدانند از پیادهسازی احکام الهی و جریان مطالبهگری مردمی نگرانند.
🔸️حجتالاسلام قطبی: عبارت ایشان به صراحت، مسوولان انقلابی را به انجام وظیفه قانونی خود نشانه میرود و در صورت ترک فعل به مردم متدین آگاهی میدهد که برای «تکلیف اجتماعی» نیازمند حکم اختصاصی و دستور ویژه نیست، به بیان دیگر نهی از منکر، یک تکلیف شرعی و اجتماعی است که حکم شرعی آن بارها و بارها در طول تاریخ تمدن شیعه توسط مجتهدین و مراجع تقلید بیان شده و برای انجام آن نیاز به اذن اختصاصی نیست و هرکس در هر موقعیت در صورت مواجهه با منکرات، موظف به واکنش عقلی و شرعی است و به اقتضای شرایط باید نهی از منکر کند.
🔹️صالحی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان: «آتش به اختیار» یعنی کار فرهنگی خودجوش، تمیز و قانونی؛ رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز عید فطر سال ۹۶:«آتشبهاختیار» به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز است. آنچه ما گفتیم معنایش این است که در تمام کشور، جوانها و صاحبان اندیشه و فکر، صاحبان همّت، خودشان با ابتکار خودشان، کار را -کارهای فرهنگی را- پیش ببرند، منافذ فرهنگی را بشناسند و در مقابل آنها، کار انجام بدهند؛ آتشبهاختیار، به معنای بیقانونی و فحّاشی و طلبکار کردن مدّعیانِ پوچاندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست.
@basijomran