#یادداشت #توجه
این تصویر مربوط به راهپیمایی اسفند ۱۳۵۷ بر علیه قانون الزام حجاب است؛ درست بعد از سخنرانی امام خمینی رحمة الله علیه مبنی بر الزام رعایت حجاب!
اگر قرار بود با توجیهاتی نظیر:
جذب حداکثری؛ کشور را دو قطبی نکنیم؛ مصلحت نیست؛ خلاف امنیت است؛ الآن زمانش نیست؛ جوّ رسانهای و بینالمللی به وجود میآید؛ و ... نسبت به رعایت احکام الهی مانند حجاب در جامعه و اقدامات قانونی در این زمینه، سست شویم، اساساً هیچگاه نباید موضوع حجاب را در جمهوری اسلامی مطرح میکردیم! امام راحل علیه الرحمة نیز نباید چنین میکردند!
زیرا هر زمان که باشد، همین توجیهات وجود دارد و قطعا عدهای مخالف اجرای احکام الهی هستند؛ همانطور که در زمان پیامبر صلی الله علیه و آله بودند، و در زمان امام راحل علیه الرحمة هم بودند؛
دشمنان و رسانههای مغرض نیز همیشه جوسازی کرده و میکنند؛
همانگونه که بیتدبیری و افراط در اجرای احکام دین محکوم است؛
تفریط و سهلانگاری و بیتفاوتی نسبت به منکرات الهی نیز مذموم است.
✍🏻 #محمدحسین_شهبازی
💠گروه رسانه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار میگه: هماکنون که با شما مصاحبه میشود، فیلم شما به یادگار میماند. این فیلم رو ممکن بعد شهادت خانوادهتون ببینه؛ (یهکم جدی باشید!)
امروز ۲۱ اسفند، سیوششمین سالگرد شهادت احسان محبوبیخباز، بسیجی اعزامی از کاشان است.
محل شهادت: شلمچه؛ عملیات کربلای پنج
🔗 علی رجبی 🇮🇷 Ali Rajabi
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دوران دبستان دوران آموزش سبک زندگی دینی و یا ادبستان هست
استاد پناهیان
▪️واکنش انصارالله به توافق ایران و عربستان
«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن:
🔹منطقه به بازگشت روابط طبیعی میان کشورهایش نیاز دارد به گونهای که امت اسلامی امنیت مفقود شدهاش به سبب دخالت های خارجی و در راس آن دخالت های صهیونیستی آمریکایی را پس بگیرد.
🔹دخالتهای خارجی در راستای بهرهبرداری از اختلافات منطقهای عمل کرده است و ایران هراسی را برای ایجاد نزاع و درگیری و تجاوز به یمن مورد استفاده قرار داد.
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرارگاه رسانه ای استان تهران
#اینترنت #حقوقارتباطات
🔸اروپا و مفهوم سن بلوغ دیجیتالی
مفهوم جدید "سن بلوغ دیجیتالی" در سال ۲۰۱۸ پدید آمد. اما سن بلوغ دیجیتالی چیست و چند است؟
گزارش یورونیوز در این زمینه:
▫️سن بلوغ دیجیتالی چند است و چیست؟
نتایج نظرسنجی موسسه یوروبارومتر (Eurobarometer) که در سپتامبر و اکتبر ۲۰۲۱ انجام شده، نشان میدهد که بیش از نیمی (۵۳ درصد) از شهروندان کشورهای عضو #اتحادیهاروپا نسبت به فراهم بودن امکان، شرایط و بستر امن حضور و فعالیت کودکانشان در فضای آنلاین نگرانند. این نگرانی در حالی ابراز شد که بیش از ۸۰ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی تاکید داشتند که مزایای استفاده از ابزارهای دیجیتال و اینترنت به هیچ وجه کمتر از آثار منفی اجتماعی آن نیست و این ابزارها تا سال ۲۰۳۰ نقش مهمی در زندگی آنها خواهد داشت.
البته اتحادیه اروپا در آوریل سال ۲۰۱۶ مادهای را در چارچوب حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی تصویب کرد که به کشورهای عضو پیشنهاد میکرد که پردازش دادهها و اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۶ سال را بدون کسب رضایتِ والدین آنها ممنوع کنند. البته اتحادیهاروپا به کشورهای عضو اجازه تعیین سن پایینتر را داده ولی این سن نباید کمتر از ۱۳ سال باشد.
اما در سال ۲۰۱۸، مفهوم جدیدی به اسم "سن بلوغ دیجیتالی" پدید آمد. این مفهوم نخستین بار زمانی که فرانسه تصمیم گرفت تا قانون مصوب سال ۱۹۷۸ خود را در زمینه حفاظت از دادهها شخصی با مصوبه سال ۲۰۱۶ اتحادیهاروپا در خصوص حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی انطابق دهد، مطرح شد.
در آن سال، فرانسه سن بلوغ دیجیتالی را ۱۵ سال تعیین کرد و بلژیک نیز به حداقل سن ممکن یعنی ۱۳ سال اکتفا کرد.
اما کمیسیون ملی انفورماتیک و آزادیها (CNIL) در ژوئن ۲۰۲۱ یادآور شد که سن بلوغ دیجیتالی را که ۱۵ سال تعیین شده برای اعمال در تمام امور آنلاین به رسمیت شناخته نمیشود. چنان که گزارشهای این کمیسیون نشان داد که ثبتنام در شبکههای اجتماعی "به طور متوسط در ٨.۵ سالگی" رخ میدهد و بیش از نیمی از کودکان فرانسوی ۱۰ تا ۱۴ سال آزادانه در #شبکههایاجتماعی فعال هستند.
بنابراین، در میان قانونگذاران فرانسه این بحث پیش آمد که سن بلوغ دیجیتالی افزون بر فعال کردن امکان ثبت موقعیت جغرافیایی اختیاری در یک برنامه، کوکیهای یک وبسایت برای رصد وبگردی افراد و نمایش انواع آگهی باید برای امور متنوع رو به گسترش در فعالیتهای آنلاین از جمله ایجاد پروفایل عمومی یا خصوصی در یک شبکه اجتماعی در نظر گرفته شود.
با توجه به تعیین ۱۵ سال در قانون حفاظت از دادهها، تطبیق این سن با بلوغ جنسی رایج در فرانسه و نیز سن ورود به دبیرستان، سن بلوغ دیجیتالی با تصویب نمایندگان پارلمان فرانسه (۲ مارس ۲۰۲۳) همان ۱۵ سال باقی ماند ولی برای تایید نهایی نیازمند بررسی و تصویب در سنای این کشور است.
طبق نظرسنجی انجمن نسل دیجیتال (Génération Digital)(۲۰۲۲) ۵۸ درصد از کودکان ۱۱ و ۱۲ ساله حداقل یک حساب در یک شبکه اجتماعی دارند. این در حالیست که اکثر شبکههای اجتماعی بر پایه قوانین آمریکا، محدودیت سنی ۱۳ را در مورد کاربران خود اعمال میکنند.
مدافعان تعیین حداقل سن بلوغ دیجیتالی در اتحادیه اروپا معتقدند، این محدودیت موجب میشود که در صورت بروز تخلف یا تخطی، والدین پس از مطلع شدن بتوانند از طریق گفتگو با کودکان، خطرهای عدمفعالیت بدون محدودیت در فضای مجازی را به آنها گوشزد کنند.
همچنین قانونگذاران فرانسوی امیدوارند که وضع جریمه تا ۱ درصد گردش مالی سالانه شبکههای اجتماعی و بسترهای آنلاین خطاکار، موجب اعمال جدی محدودیت سنی ۱۵ سال از سوی آنها شود و موفقیت عملی این قانون موجب تسری آن به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا شود.
#سواد_رسانه
#زیست_مجازی
✅ با ما باسواد شوید
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان پاکدشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶ فوتی و ۱۸۲ مصدوم ۲ روز مانده به چهارشنبهسوری!
مدیر آموزش سازمان اورژانس کشور:
🔹۴ نفر از مصدومان بهعلت وخامت حالشان در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
رجا نیوز
✋
دستگیری تعدادی از عاملان بدحالی دانش آموزان
🔸سرشبکهها درحال شناسایی هستند
رئیس کارگروه حقیقت یاب مسمومیت دانش آموزان:
🔹دستگاه های حاضر در نشست امروز کارگروه گزارشی را از آخرین وضعیت بررسی این موضوع و اقدامات انجام شده ارائه کردند و بر اساس این گزارشات، تعدادی ازعاملان این موضوع دستگیر شدند تا بتوان به صورت دقیق آمران و عاملان اصلی را شناسایی و به مردم معرفی کرد.
🔹با پیگیری های انجام شده توسط دستگاه های امنیتی و برخورد با بعضی از عاملان در برخی استان های کشور، آمار مسمومیت دانش آموزان رو به کاهش و این موضوع امیدوارکننده است.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی سواد رسانهای