🔸#جنگ_نرم
📱 استراتژی مجازی
اگر فعالیت خود در توییتر و فضای مجازی را مصداق جهاد میدانید، به این نکات جهت بهرهوری بیشتر در عرصه جنگ مجازی توجه فرمایید:
۱. برای مطالبی که مینویسید، نیت «امر به معروف و نهی از منکر» و «تولّی و تبرّی» کنید تا عمری که در مجازی صرف میشود اجر اخروی داشته باشد.
۲. از ورود به فعالیتهای عبثی چون زردنویسی، روزمرهنویسی، فالوور گیری با مراودات بیحدوحصر، ترند کردن هشتگها و افتادن در دام باندها و سازمانیها اکیدا پرهیز کنید.
۳. از اتلاف ساعتها وقت برای شنیدن گپ سیاسی چند نفر بالانشین همیشگی در اسباببازی جدیدی به نام کلابهاوس خودداری نمایید.
۴. محدود به توییتر نشوید. اسکرین توییتهای خود را در پست و استوری اینستاگرام و نیز وضعیت واتساپ قرار دهید و در پیامرسانهایی نظیر تلگرام و ایتا کانال ایجاد کرده و به عنوان کمترینکار، توییتهای خود را در آنجا نیز بگذارید.
۵. مطالب مهمتان را در مناسبتهای مرتبط بازنشر نمایید و مطالب جدید کانال خود را به پستهای مرتبط سابق ریپلای بزنید و در توییتر، مطالب مرتبط و مکمل خودتان را کوت کنید تا نگاشتههای پیشین شما و پیشینه بحث دیده شود.
۶. در گروههای مختلف عضو شوید و مطالب خوب را به اشتراک بگذارید. درصورتی که کانالی داشته باشید، مطالبی که با صرف وقت در گروهها نوشتهاید را میتوانید در کانال خود نیز بگذارید؛ همچنانکه مطالب ازپیشآماده و مندرج در کانال را نیز میتوانید در پاسخ به مسائل مطرح در گروهها بدون نیاز به دوباره نویسی و صرف زمان، عرضه کنید.
۷. در مناسبتهای مذهبی به جای تبریک و تسلیت صرف، حدیثی مرتبط با واقعه را نیز قرار دهید تا کمکی به ترویج احادیث و مضامین عالی دینی کرده باشید.
۸. از کتب دینی، تاریخی و سیاسی، با ذکر منبع برای تولید محتوای فاخر بهرهببرید.
۹. فقط تولید کننده یا بازنشر دهنده محتوا نباشید، به هر دو مورد به طور همزمان ملتزم باشید.
┄┅┅❅ 💎❅┅┅┄
#سواد_رسانه
#رسانه_باشید
کانال جامع خبری،تحلیلی و آموزشی سوادرسانه
🆔@basijresanehPak
اینترنت کودک رونمایی شد
🔸امروز طرح اینترنت کودک توسط وزیر ارتباطات معرفی شد و در سایتی که با عنوان اینترنت کودک معرفی شده، والدین با استفاده از چند روش میتونن دسترسی بچههاشون رو به سایتهای مختلف اینترنت مدیریت کنند.
🔸در بخشی از این سایت https://456.ir/ هم فهرست سایتهای مناسب کودکان و نوجوانان نشون داده میشه.
🆔@basijresanehPak
◾️ در قبال فضای مجازی همه مسئولیم
⚠️ هر فردی موظف است با تشخیص وظیفه خویش، استفاده خود را از این فضا کنترل و مهار کند. افزون بر آن، هر یک از افراد خانواده و به ویژه والدین نیز درباره چگونگی استفاده افراد دیگر خانواده مسئولیت دارد.
✅ هر یک از افراد جامعه و نیز نهادهای فرهنگی، دینی، اقتصادی و امنیتی، به تناسب امکانات و معلومات خود در آگاه کردن دیگران، تعیین حد مجاز، و کمک به مسئولان برای کنترل این فضا مسئول است.
🚫 حکومت با در دست داشتن بیشترین امکانات، موظف است با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای کارشناسی فقهی و علمی، و استفاده از امکانات سرمایهگذاری و اجرایی در جهت نظارت و کنترل این فضا و ایجاد فضای مجازی امن تلاش کند. یکی از راههای تأمین این فضای امن، ایجاد اینترنت ملی است که مقام معظم رهبری بر ایجاد آن تاکید دارند.
✍ حجتالاسلام مجتبی مصباح یزدی
#فضای_مجازی
#قانونگذاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#سبک_زندگی
🔺 مثلث کودک، خانواده و فضای مجازی
🖥️راهکارهای پیشگیری از تسلط فضای مجازی بر فرزندانمان
کانال جامع خبری،تحلیلی و آموزشی سوادرسانه
🆔@basijresanehPak
💢فرمانده سپاه: سرنوشت کاخ سفید از حسینیه امام خمینی (ره) تاثیر میپذیرد/ ما ۲ هزار گردان سایبری فعال داریم
سرلشکر سلامی:
امروز تصمیمات سیاسی در ایران اسلامی، نقشی تعیین کننده در انتخابات آمریکا دارد و سرنوشت کاخ سفید از حسینیه امام خمینی (ره) تاثیر میپذیرد.
دشمن در فضای مجازی میل به غلبه دارد و تحریف واقعیت می کند. امروز فضای مجازی خطرناک ترین فضای تقابل با دشمن است.
ما ۲ هزار گردان سایبری سازماندهی شده و فعال داریم و وضعیت از نظر محتوا، عملیات و زیرساخت بهتر شده است. اگر شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شود مقدار زیادی از تأثیرات دشمن کاسته خواهد شد.
🆔@basijresanehPak
✋
آسیبهای فضای مجازی
🔺بستر سازی دنیای مجازی از قبیل اینترنت وشبکه های اجتماعی در عصر مدرنیته توسط غرب به قصد جنگ نرم وتهاجم به فرهنگ ملی واصیل ملت ها و انحراف نوجوانان، جوانان و خانواده یکی از آسیب هایی هست که این بستر برای ملت هاایجاد کرده.
ابعاد آسیبهای ناشی از فضای مجازی
🔹 آسیب های اجتماعی:
یکی از مهمترین آسیب های ناشی از این فضا در رفتار افراد جامعه نمایشگری می شود. اختلال در روابط بین فردی اعضای جامعه و اعضای نهادهایی مثل خانواده هست که سبب اختلال در روابط بین فردی و شهروندی میشود. و افراد جامعه با نوعی سردر گمی و نا آرامی و عدم امنیت رو برو هستند.
🔹 آسیب های فرهنگی:
آنچه که در آسیب های فرهنگی ناشی از فضای مجازی بیش از همه خود نمایی می کند،تضعیف فرهنگ خودی وگرایش افراد جامعه به استفاده از فرهنگ بیگانه می باشد. ضعف ارزش های فرهنگ ملی و از بین رفتن هنجارهای مورد قبول جامعه؛ با گسترش محصولات
فرهنگ غربی ، ذائقه و علاقه نسل جوان را تغییر داده و سبب هویت پذیری فرهنگ بیگانه گشته.
🔹 آسیب های روانی:
تحقیقات نشان داده است که افرادی که از فضای مجازی ( شبکه های اجتماعی) به مدت زیاد استفاده می کنند سبب آشفتگی روحی وروانی همچون افسردگی، اختلال خلق، بحران هویت و شخصیت شده اند.
یکی دیگر از آسیب های روانی ناشی از فضای مجازی اعتیاد مجازی است که در نهایت موجب اختلال در روابط بین فردی، شغلی، تحصیلی و خانوادگی می شود.
🔻یکی دیگر از معضلات اینترنت، موجب ارتباطات نامتعارف می شود.
اینترنت به دلیل تسهیل ایجاد روابط دوستانه و عاشقانه، در زمینه های غیر اخلاقی بسیار مورد توجه قرار گرفته، تا جایی که اینترنت موجب سهولت خیانت در روابط زناشویی و ایجاد روابط نامشروع می شود.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
🆔@basijresanehPak