🔴 آذری جهرمی: برای دفاع از #فلسطین باید دنبال فیلتر شکن باشیم!
بعد که میریم توییتر و اینستاگرامشو چک میکنید یه پست از مردم #فلسطین نزده !! چرا؟ چون میدونه اونجا در حمایت از مردم فلسطین مطلبی کار کنه ممکنه صفحه هاش رو ببندند
🤥🤫
#آدرس_غلط
#سلطان_تناقض
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خطاب تند نماینده پارلمان ایرلند به اروپاییها؛ چه تعداد زن، مرد و کودک بیگناه فلسطینی باید سلاخی شود تا خواستار تحریم اسرائیل و محکومیت جنایات جنگیاش شوید!
🔶ریچارد بوید بارت، نمایندهی ایرلندی در پارلمان این کشور در دفاع از مردم فلسطین:
🔺هر دقیقه کودکان توسط اسرائیلیها سلاخی میشوند، مدارس، بیمارستانها، منازل مسکونی بمباران میشود و شما هیچ کاری انجام نمیدهید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همیشه این جزئیات در رسانه هست که اهمیت بالایی داره، تأثیرگذاری این جزئیات در ناخودآگاه ما باورنکردنیه
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای
⭕️ رسانه های رسمی دنیا ازجمله بی بی سی با انتشار هوشمندانه و هدفمند تصاویر جنگ غزه، بزرگترین حامی اسرائیل در این جنگ نابرابر هستند.
🔻این تیتر بی بی سی را با تصاویر بالا مقایسه کنید تا متوجه مطلب بشوید: «شهر غزه دیشب زیر بمباران شدند بود که به اعتقاد بسیاری مردم «هرگز پیش از این به چشم ندیده بودند.»
🔻در این تصاویر نه خبری از بمباران است و نه کشتار. جریان طبیعی و عادی زندگی انسانها در میان خرابه ها ادامه دارد! گزینش تصاویر به گونه ای است که مخاطب هیچ حس منفی ای نسبت به اسرائیل پیدا نمی کند.
📍مردم دنیا غزه را از چشم این لنزها پیگیری می کنند. مهم است که ما راوی صادق غزه بشویم و واقعیات آن را به جهانیان نشان بدهیم.
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای
✅ اینجا لندن است، همان شهری که طرح اشغال فلسطین توسط صهیونیست ها در آن ریخته شد.
🔸 اما امروز فلسطین به #وجدان جامعه بشری تبدیل شده است، که به این معنی است: برای نخستین بار پس از دو قرن، قدرت نرم آمریکا و غرب تضعیف شده است، و برای نخستین بار، قدرت نرم مسلمین با روندی صعودی در اوج قرار گرفته است. غزه قلب جهان نیست، وجدان جهان است. الحمدلله
#فلسطین_وجدان_بشریت
#غزه_وجدان_جهان
#پیروزی_خون_بر_شمشیر
📸 : تظاهرات حمایت از فلسطین در لندن
35.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مقبره کوروش یا توهم مستشرقان غربی؟
برشی از نشست «ملّیگرایی؛ کدام زرتشت؟ کدام کوروش؟»