فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀تصاویری از پرتاب موشک دوربرد «کروز پیشرفته» الارقب توسط مقاومت اسلامی عراق به سمت حیفای اشغالی.
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 امپراطوری، تجارت دادهها و نبرد دیجیتال
🔖 به تازگی سندی از دفتر ادارهکننده اطلاعات ملی (ODNI) منتشر شد که از بازار خریدوفروش انبوه دادههای شهروندان توسط آژانسهای امنیتی آمریکایی پرده برمیدارد.
🔗 در این گزارش محرمانه افشا شده که بازار سیاهی گستردهای در آمریکا وجود دارد که مشتریان و خریداران آن سازمانهای اطلاعاتی هستند و دادههای شهروندان به خریدوفروش گذاشته میشود.
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه
#جنگ_اطلاعاتی
🌱 تماشای تلويزيون و بازي با كامپيوتر براي كودكان زير٢سال ممنوع است.
✔️ ام آرآی از مغز كودكانی كه به تماشای تلويزيون نشستهاند نشان میدهد مغز كودكان تغيير میكند و باعث كمبود تمركز میشود.
🟢#اصول_ده_گانه
#تربیت_رسانه_ای_کودک
✓ قسمت بیستم
❇️ اصل جایگزین سازی
🎀 آداب، رسوم و فرهنگ اسلامی- ایرانی بهترین جایگزین برای #ابزارهای_نوین_ارتباطی جهت کاهش آسیبها و معضلات آن است.
تفکری که میگوید راه حل مشکلات فضای مجازی منحصر در فضای مجازی است، بسیار دور از واقعیت بوده و راهکارهایش کاربر را به ترکستان میبرد.
به عنوان مثال انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به ارتباط با اطرافیان خود دارد. حال اگر بخواهیم پاسخگویی به این نیاز را منحصر در ارتباطات مجازی کنیم (این اتفاق متاسفانه در حال وقوع است)، ارتباطات اجتماعی و واقعیمان دچار آسیبهای فراوانی میشود.
در اینجا برای حل معضلات بوجود آمده نمیتوان تنها از فضای مجازی مدد گرفت؛ بلکه باید از بستر و امکانات فضای واقعی برای حل مشکلات پدید آمده از ناحیه فضای مجازی، یاری خواست و ارتباطات واقعی را تعمیق و تقویت کرد.
✅ بهترین جایگزین، آداب، رسوم و فرهنگ فراموش شده اسلامی ایرانی است و مهمترین بستری که میتواند عمل جایگزینی را انجام داده و ضمن غنی سازی صحیح اوقات فراغت، فرهنگ اصیلمان را احیاء کند،
خانواده و کارکردهای مربوط به آن است.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
اتمامحجت رئیس دستگاه قضا
🔸 کسانی پساز حادثه تروریستی کرمان با دشمن همصدایی کردند، دادستانها از اقدامات آنها رد نشوند
🔺رئیس عدلیه در نشست شورایعالی قوه قضاییه:
🔹کسانی پساز حادثه تروریستی کرمان با دشمن همصدایی کردند و دشمن را کمک کردند؛ آنها دل مردم ایران را به درد آوردند و در زمین دشمن بازی کردند؛ آنها در فضای مجازی و غیرمجازی اعمال مجرمانه مرتکب شدند و با دشمنان، آمریکاییها و داعشیها همسویی کردند.
🔹اینها افرادی هستند که دادستانهای ما نباید از اقدامات آنها رد شوند و این اقدامات را نادیده بگیرند، بلکه باید مطابق با قانون به تعقیب آنها بپردازند و پرونده آنها را برای سیر قانونی تکمیل کنند.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی سواد رسانهای
🎯 سرچ کردن میتواند باعث شود اخبار جعلی را زودتر باور کنیم
🔴 سرچکردن امروزه برای اکثر ما به فعالیتی روزمره تبدیل شده است. تا حدی که پژوهشگرانی مانند ست استیونز دیویدویتس معتقدند بررسی سابقۀ سرچهای انسانها بیشتر از هر منبع دیگری دربارۀ آن شخص به ما اطلاعات میدهد. چرا که افراد معمولاً حتی چیزهایی را که خجالت میکشند با دیگران مطرح کنند، از موتورهای جستجو میپرسند. بدینترتیب شاید بتوانیم بگوییم موتورهای جستجو صمیمیترین دوستان آنلاین ما هستند و چیزهایی دربارۀ ما میدانند که هیچکس دیگری نمیداند.
🔴 پژوهشگران سواد رسانهای عموماً سرچکردن را عادتی مفید میدانند که باعث میشود فرد در معرض منابع اطلاعاتی گوناگونی قرار بگیرد و با مقایسۀ آنها کمتر در دامِ اطلاعات گمراهکننده بیفتد.
🔴 بااینحال، پژوهشی جدید که نتایج آن در مجلۀ نیچر منتشر شده است، نشان میدهد که سرچکردن همیشه ما را به افرادی آگاهتر تبدیل نمیکند. بلکه برعکس، ممکن است باعث شود زودتر اخبار جعلی یا اطلاعات گمراهکننده را باور کنیم. کوین اسلت و همکاران او در دانشگاه فلوریدا برای سنجیدن اثر سرچ در باور به اخبار جعلی، تحقیقی پنجمرحلهای را طراحی کردند که طی آن مشارکتکنندگان دربارۀ دو دسته از اطلاعات، در فواصل زمانی گوناگون، سرچ میکردند. یک دسته از این اطلاعات درست بودند و دستۀ دیگر را اخبار جعلی و گمراهکننده تشکیل میداد.
🔴 آنها اطلاعاتی راجع به همهگیری کرونا، واکسیناسیون و اقدامات دونالد ترامپ را به مشارکتکنندگان دادند تا با استفاده از سرچ تعیین کنند که درست هستند یا جعلی.
🔴 نتایج این تحقیق بسیار نگرانکننده بود. زیرا پیوستگی معناداری بین میزان استفاده از موتورهای جستجوی اینترنتی و باور به جعلیات دیده میشد. نویسندگان این تحقیق میگویند احتمالاً مقصر اصلی را باید الگوریتمهای هدایتکنندۀ موتورهای جستجو دانست. زیرا این الگوریتمها اهمیت اندکی به اعتبارسنجی نتایجی میدهد که برای کاربران خود پیدا میکنند و تکیۀ آنها بر مطالب ساده، پرطرفدار و جنجالبرانگیز است. آنها بهجای اینکه «مفیدترین» اطلاعات را به کاربر بدهند، «جالبترین» نتایج را به او نشان میدهند.
🔴 الگوریتمهای شخصیسازی نتایج در موتورهای جستجو نیز میتوانند این شرایط بدتر کنند. چرا که در نتیجۀ آنها به شکلی گریزناپذیر به ردپاهای دیجیتال خود میچسبیم و احتمال دریافت دادهها یا تحلیلهای متفاوت کاهش مییابد.
🔴 پیش از این، متخصصان هشدارهای جدی دربارۀ اتکا به سرچهای اینترنتی در حوزههایی مانند سلامتی روانی یا مصرف دارویی دادهاند. اما تحقیق اسلیت و همکارانش نشان میدهد که باید این مسئله را در ابعادی بزرگتر نگریست. در دنیای شلوغ و سریع امروز، ما ناچاریم تا دربارۀ خیلی چیزها سرچ کنیم، اما لازم است به تکنیکهای دیگر سواد رسانهای نیز مجهز باشیم تا در دریای اطلاعات گمراهکننده و اخبار جعلی اینترنت غرق نشویم.
📌 منبع: مقالۀ کوین اسلیت و همکارانش با عنوان «سرچهای آنلاین دربارۀ اطلاعات نادرست میتواند تصور صحت آنها را افزایش دهد» (Online searches to evaluate misinformation can increase its perceived veracity) که در شمارۀ دسامبر مجلۀ نیچر به انتشار رسیده است.
🔘چرا مفهوم شناخت و شناختی در دنیای رسانه ای شده مهم است
▪️مفهوم شناخت:
وقتی یک موجود (انسان، حیوان، یک حشره یا هر موجود دیگر) بتواند تصویری از دنیای بیرون را در درون مغز خود بسازد میتوانیم بگوییم که او به شناختی از دنیای اطراف دست یافته است.
▫️گاهی میگویند توانایی شناخت، به معنای توانایی یک موجود در خلق و نگهداری یک تصویر درونی (Internal Representation) از دنیای بیرونی (External Presentation) است.
▪️ما در هر لحظه:
▫️یا در حال ارزیابی و اصلاح تصویر درونیمان از جهان اطراف هستیم
▪️یا میکوشیم تصویرهایی را که دیگران دیدهاند و ساختهاند بخوانیم و بشنویم و بر اساس آن تصاویر درونی خود را اصلاح کنیم.
▫️یا میکوشیم آنچه را در ذهن خود به عنوان مدلی از جهان اطراف ساختهایم، به دیگران منتقل کنیم و تصویر درونی آنها را تغییر دهیم.
▪️حال که با مفهوم شناخت آشنا شدیم خوب است یک سوال بسیار مهم از خودمان بپرسیم:
▫️شبکه های اجتماعی و پیام رسان های آمریکای نظیر واتس اپ و اینستاگرام چطور شناخت و ادراک ما را با الگوریتم ها، هوش مصنوعی و حباب فیلتر دستکاری می کنند؟!
▪️با پاسخ به این سوال اهمیت داشتن حکمرانی سایبری رسانهای مستقل را در میابید.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🇮🇷https://eitaa.com/basijresanehTEH
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رؤیا حشمتی چطور هشتگ شد؟
🔺تا همین چند روز پیش هیچ اسمی از رویا حشمتی در شبکه ایکس نبود؛ اما به یکباره تبدیل به هشتگی داغ شد. پروژه رؤیا با ادعای «شلاق به خاطر کشف حجاب» کلید خورد؛ اما بعد جزئیات پرونده نشان داد ماجرا فراتر از این حرفهاست.
💠 امام علی (علیهالسلام):
🔸 «سخن را تا نگفته اى در بند توست، همين كه آن را به زبان آوردى، تو در بند آنى، پس زبانت را چون طلا و نقرهات حفظ كن، چه بسا یک كلمه نعمتى را از بين برده و عذابى را پيش آورده»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
💢 تعداد خبرنگاران شهید در جنگ غزه، بیشتر از کل روزنامهنگاران جانباخته در جنگ جهانی دوم
شهدای جنگ غزه : ۱۱۱ خبرنگار
جنگ جهانی دوم: ۶۹ خبرنگار
جنگ ویتنام: ۱۷ خبرنگار
🔻 با شهادت یک خبرنگار دیگر در باریکه نوار غزه در حملات ارتش رژیم صهیونیستی در روز ۱۸ دی، شمار روزنامهنگاران کشتهشده در جنگ به دستکم ۱۱۱ نفر رسید و از شمار کل خبرنگارانی که در جریان جنگ جهانی دوم کشته شدند، پیشی گرفت.
#دشمن_شناسی
#جنگ_غزه
هدایت شده از حوزه هنری انقلاب اسلامی شهرستان پاکدشت
نقاشی چهره شهید احمد کاظمی
.
به مناسبت 19 دی ماه سالروز شهادت این شهید عزیز
.
طراح : عباس گودرزی