💠 ما اگر خودمان یک امر ناقص هم داشته باشیم، بهتر از این است که پیش دشمنمان دست دراز کنیم...
📚صحیفه نور، جلد ١٠، صفحه ١٠٨
#پیامرسان داخلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حافظه ملی !
رهبر انقلاب: دغدغه من این است که جوان انقلابی نداند بعد از ۱۵۰ سال چه اتفاق بزرگی در کشور افتاده است
#انقلاب_اسلامی
💢آغاز بی سر و صدای ساخت «گاندو ۲»/ داستان سریال جدید چیست؟
🔹🔸سریال «گاندو۲» به کارگردانی جواد افشار از یک ماه پیش، در سکوت کامل رسانه ای کلید خورده است و هم اکنون با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در حال تصویربرداری است.
♦️بنابر شنیده ها اکثر عوامل «گاندو1» در این فصل نیز حضور دارند و «گاندو۲» نیز مانند فصل پیش در فضای امنیتی پلیسی به سر می برد و هنوز جزئیات دقیقی از داستان این فصل رسانه ای نشده است.
♦️البته پیش از این بهمن دان، در خصوص حضور خود در فصل دوم این سریال توضیح داده بود: «به تازگی برای بازی در سریال گاندو ۲ قرارداد بسته ام که در آن نقش امیر موسوی فرمانده ارتش را بازی می کنم.
💢 من سیسرو بودم
⭕️ در طول تاریخ جاسوسانی وجود داشتهاند که فقط برای پول کار میکردند و البته کار خودشان را به درستی انجام میدادند.
⭕️ ماجرای سیسرو که یک جاسوس ترکیهای است نیز جالب است. او با نفوذ در سفارتخانهها تلاش میکرد به اسناد مهم دست یابد و آن را به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه میفروخت.
⭕️ سیسرو توسط سازمان جاسوس آمریکا شناسایی میشود که البته میتواند از چنگشان بگریزد.
⭕️ سیسرو مهمترین اسناد مرتبط با طرح «پل پیروزی» که توسط چرچیل نوشته شده بود را کشف میکند. او این اسناد را به سرویس جاسوسی آلمان نازی میرساند؛ اما به این خبر مهم اعتنا نمیکنند و همین طرح باعث وقوع قحطی بزرگ دوم در ایران و شکست آلمان نازی میشود.
#معرفی_کتاب
💢کودکان ما از پنج و شش سالگی به بعد در معرض انواع شبکههای اجتماعی قرار دارند. با مجازی شدن آموزش در ایام کرونا محدودیت های عادی و معمول نیز از میان برداشته شده است بنابراین کودکان با دسترسی به این شبکه های مجازی و تبلیغات و محتوای آن نیاز به ابزاری دارند که تا بتوانند درستی و نادرستی اطلاعات را ارزیابی کنند.
مهمترین کاربردهای #تفکر_انتقادی در زندگی کودکان به شرح زیر است:
🔹توانایی تشخیص پیشنهاد/اطلاعات سالم از پیشنهاد/اطلاعات ناسالم
🔹امکان تشخیص و ارزیابی اطلاعات اساسی برای یک تصمیم گیری
🔹توانایی تشخیص واقعیت ها و محدود نشدن به حدس و گمان
🔹امکان پیش بینی پیامدهای اعمال و رفتارهای خود قبل از انجام آن
🎯 فلسفۀ خبر: رسانهها مقصرند یا خوانندگان؟
— اینکه سوزنی نداشته باشیم فرق چندانی ندارد با اینکه سوزنمان در انباری از کاه گم شده باشد.
📍فکر کنید وقتی تلویزیون را روشن میکنید، اخبار شروع میشود و مجری با کمی لکنت میگوید: «بینندگان عزیز، بهدلیل اینکه امروز اتفاق مهمی رخ نداده، تا بخش بعدیِ اخبار با شما خداحافظی میکنیم». البته این اتفاق ناممکن است. گزارشگران همیشه باید رویدادهایی پیدا کنند تا به خورد مخاطبانشان بدهند، وگرنه آسمان به زمین میآید. مهم نیست اخبار چقدر بیاهمیت باشند، باید طوری روایت شوند که با خود بگویید «بدون اخبار، هرگز». واقعاً چرا رسانههای رسمی و غیررسمی اخبار بیمصرف و بیاهمیت را پوشش میدهند؟ و مهمتر از آن: چون اخبار مهماند ما پیگیرشان هستیم، یا چون ما پیگیر خبرهاییم آنها مهم شدهاند؟
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10062/