🔴رهبر معظم انقلاب: انتخابات یک فرصت بیبدیل است
♦️امام خامنهای:انتخابات به معنای واقعی کلمه فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد.
♦️انتخابات را نباید با حرف های بیهوده و وعده های فریبنده و بدون پشتوانه خراب کرد.
♦️کسانی که میخواهند وارد کارزار شوند، فکر کنند و بعد وارد شوند.
♦️انتخابات یک فرصت بیبدیل است.
🔴وزارتخارجه در «خسارتمحض» مسولیتی نداشت؟
▪️پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرعباس فخرآور: صوت ظریف هدیه الهی به ما بود!
📛 وقتی اعتقاد نداری مگه مجبوری استناد کنی، یک جمله از فوکویاما یا نیچه بیار که قبولشون داری
⛔️ وقتی قرآن نخوانده باشی و قاعدتاً اعتقادی هم به آن نداشته باشی البته مجبورم هم باشی برای ولایی نشان دادن خودت و مظلوم نمایی از قرآن مایه بذاری همین میشه دیگه
🔻 جناب سردار دیپلماسی سوره حشر ۲۴ آیه بیشتر نداره این آیه ۶۰ را از کجا آوردی شما!!!
🔰مغلطه اصلاحطلبی...
🔶سیاستگذار رهبری است، اما:
1⃣_ دولت مجری سیاست های خود بود. برای مثال چند بند از نامه مشروط رهبری( در مورد برجام) را اجرا کردند؟ خود دولتی ها (بخصوص ظریف) اعتراف دارند که ازخطوط قرمز رهبری عبور کرده اند! نتیجه اش هم شد خسارت محض...
2⃣_چرا مجری عزل نشد؟ چون اولا مجری را مردم انتخاب می کنند و برای عزل آن سازوکار و مصلحت های خاص خودش وجود دارد و دوما تمام این سالها مجلس وکیل الدوله بود. جز چند ماه اخیر که آنهم مجلس با قانون راهبردی لغو تحریم ها در حال کنترل دولت است.
3⃣_ گفته های ظریف را تحریف نکنید! حرف ظریف این بود که سیاستگذار وزارت خارجه است و میدان نیز باید در خدمت او باشد!!
4⃣_ ورود رهبری و عذر خواهی ظریف، دوقطبی مذاکره _ مقاومت را تا اینجا به نفع جریان انقلاب پیش برده است. پس تلاش بیهوده برای خاموش کردن نور خورشید مقاومت نکنید... که ( والله یتم نوره ولو کره المشرکون).
✍محمدی
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
🔰 انگلیس آزاد شدن پولهای بلوکه شده را تکذیب کرد، آمریکا آزادی زندانیان ایرانی را!
🔴پشت پرده خبرسازی برای موفق جلوه دادن مذاکرات
♦️خبرسازیها از یک تیم ایرانی و احتمالا نزدیک به دولت در خصوص گشایش در نشست وین ادامه دارد. در آخرین مورد شبکه خبری المیادین ساعاتی پیش به نقل از آنچه «منابع مسئول ایرانی» خوانده بود نوشت: «دولت بایدن ابتدا قصد آزاد کردن اموال ایران در جریان مذاکرات با ایران را نداشت اما موفق به پیشبرد خواست خود نشد و طرف ایرانی بر ضرورت آزادسازی بخشی از اموال ایران اصرار کرد.»
♦️این رسانه همچنین به نقل از منابع مطلع خود که به نام آنها اشاره ای نکرد، مدعی شد که چهار زندانی ایرانی از زندان های آمریکا آزاد خواهند شد. این شبکه همچنین با بیان اینکه «مذاکرات امنیتی مشابهی میان طرف ایرانی و انگلیسی انجام شده است»، ادعا کرد: «لندن ۴۰۰ میلیون پوند بلوکهشده از داراییهای ایران در انگلیس را آزاد خواهد کرد».
♦️اما این خبرها با واکنش و تکذیب وزارت امور خارجه آمریکا و انگلیس مواجه شد.
♦️ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هرگونه دستیابی به توافق با ایران درباره تبادل زندانیان را رد کرد و افزود: «گزارشها در این باره که توافق تبادل زندانیان (با ایران) حاصل شده، صحیح نیست.»
♦️همچنین خبرگزاری رویترز نوشته یک مقام وزارت امور خارجه انگلیس گزارشها درباره آزادی یک زندانی امنیتی در ازای آزاد سازی بدهی لندن به ایران را رد کرده است.
♦️مذاکرات وین بدون هیچ نتیجهای فرسایشی شده و به نظر میرسد این دست اخبار صرفا برای همراه کردن و امیدوار نگاه داشتن افکار عمومی با طولانی شدن روند مذاکرات در حال تزریق شدن به جامعه است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | تحلیل استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره نیروی قدس
📎توصیههای مذاکراتی اندیشکده آمریکایی به دولت بایدن: لغو تحریمها تنها در صورت توقف حملات موشکی و پهپادی به عربستان
🔸مؤسسه واشنگتن در یادداشتی به قلم دیوید پولاک عضو ارشد این اندیشکده آمریکایی نوشت:
یک پیشنهاد معقول مطرح میشود: آمریکا به جای ارائه مشوقهای رایگان به حکومت ایران باید یک موضع معاملهای شفاف اتخاذ کند، موضعی که عملاً هر دو پرونده هستهای و غیرهستهای را در بر میگیرد.
🔸برای مثال، اگر ایران بتواند حوثیها و دیگر شبهنظامیان را متقاعد سازد که به حملات موشکی و پهپادی به عربستان پایان دهند، آمریکا صرفاً در آن صورت تحریمها را برمیدارد ــ صرفنظر از امتیازاتی که ایران شاید مایل باشد به خاطر نقض ادامهدار توافق هستهای سال ۲۰۱۵ موسوم به برجام ارائه دهد.
🔸 مطمئناً، شاید در نهایت لازم باشد که این راهبرد کوتاه مدت تا حدودی اصلاح شود. اما این نخستین گام لازم و ضروری است.
🔸مؤسسه واشنگتن در پایان با اشاره به مزیتهای این تغییر در سیاست کنونی آمریکا تصریح کرد: این امر یک مسیر واقعبینانه به سمت مصالحه پیش روی ایران میگذارد بدون اینکه این کشور را از مشوقهای رایگان بهرهمند سازد.
🔸این امر همچنین به متحدان آمریکا -اعراب، اسرائیلیها، و حتی اروپاییها- اطمینان خاطر میدهد که آمریکا بار دیگر یک شریک قابل اتکا محسوب میشود.
نکته و نظر: تلاش این روزهای جبهه صهیونیستی - سعودی- امریکایی برای صلح و آتش بس در یمن را میتوان از این منظر تجزیه و تحلیل کرد.
💠 احساس خطر اصلاح طلبان از انتخابات آینده
📢 اصلاح طلبان اگر به اجماع نرسند شرایطی مانند انتخابات ۸۴ و حتی بدتر از آن نصیب شان می شود
📝 روزنامه شرق در باره انتخابات ریاست جمهوری نوشت:
◀️ مخاطره ای که شاید اصلاحطلبان را تهدید کند، نامزدهای متکثر است.
◀️ در پی تعدد طرح نام ١۴ نفر به عنوان نامزدهای اصلاح طلبان، ممکن است همان مخاطره پیشین یعنی عدم اقناع همه نامزدها به کنارهگیری از انتخابات به نفع نامزد واحد به وجود آید؛ شرایطی که شبیه آن را در سال ۸۴ شاهد بودیم؛ به نحوی که گفته شد اصلاحطلبان در یک وزنکشی به نفع مهدی کروبی کنار نرفتند تا در عین حال که مجموع آرای آنها بیشتر از اصولگرایان بود، رقابت را واگذار کردند.
◀️ حتی با رجوع به آمار میتوان دریافت که اصلاحطلبان فارغ از وجود هاشمیرفسنجانی در انتخابات، اگر با یک نامزد میآمدند، باز هم پیروز انتخابات میشدند که چنین نشد و محمود احمدینژاد هشت سال قوه مجریه را در اختیار داشت.
◀️ با این وصف، به نظر میرسد اگر اصلاحطلبان نتوانند به یک نامزد واحد برسند، شرایطی مانند آن سال و بلکه بدتر از آن را رقم میزنند؛ زیرا در آن زمان اصلاحطلبان پایگاه اجتماعی بسیار وسیعتری نسبت به امروز داشتند و عملا آرای خاکستری را نمایندگی میکردند؛ حال آنکه امروز به دلیل حمایتشان از دولت روحانی و البته نوع عملکرد دولت، در معرض تندترین انتقادها از سوی جناح رقیب و جامعه قرار دارند.
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
✍ جواد بیژنی
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
▪️امام صادق علیهالسلام:
خدا فرشتهای را مامور کرده هر روزِ ماه رمضان، در آسمان ندا بدهد: مژده! گناهان گذشتهتان را آمرزیدم و شفاعت شما را درباره يكديگر در شب قدر قبول كردم،
⛔️ مگر دو نفر:
1⃣کسیکه با شراب، روزهخواری کند؛
2⃣و کسی که از برادر مسلمانش کینه به دل داشته باشد.
📚 دعوات راوندی حدیث 561.
‼️ دوستان بیاین قبل از ورود به شب قدر، تمام کینه هارو از دلمون بیرون کنیم و بگیم «خدایا، هر کسی، هر ظلمی بهم کرده، از تهِ تهِ دل بخشیدم و هر حقی به گردنِ هر کسی دارم، حلال میکنم». بیاین ببخشیم تا بخشیده بشیم.
🔴 بدترین مجری سیاست خارجی در کشور
🔹 رهبری معظم فرمودند سیاست خارجه در وزارت خارجه تعیین نمیشود نه #اجرا. اتفاقا فرمودند پس از تصمیمگیری باید وزارت خارجه با توانمندی و ظرفیتهایش آنها را دنبال و اجرا کند.
🔹 مشکل وزارت خارجه در #عدم_اجرا یا #ناتوانی در اجراست.
🔸 مثلا:
#برجام قرار شد با شروط نه گانه اجرا شود، ولی نشد.
#سیاست فعال جمهوری اسلامی در غرب آسیا روشن است اما اجرا نمیشود و منفعل است.
#سیاست فعال در آفریقا روشن است، ولی اجرا نمیشود.
#مذاکرات وین هم سیاست نظام است بنا بر شروطی : غیرفرسایشی، لغو تحریمها ... اجرا شد؟
و ...
👈 در این فریب ، #اجرا را از جمله آقا حذف کردهاند، یعنی وزارت خارجه هیچکاره!!
♦️ متقابلا:
سیاست نظام فعالیت گسترده در غرب آسیا بود، در مقام اجرا، حاج قاسم در عالیترین شکل #اجرا کرد. ظریف و روحانی همه توان را روی اروپا و امریکا گذاشتند، امروز نتیحه هر دو اجرا در مقابل ماست.
💠 #لطفا_خوارجی_عمل_نکنید!
✋ای آنانیکه تلاش می کنید پای وزارت خارجه و شخص ظریف را از #خسارت_محض_برجام بیرون بکشید، آیا تعطیلی کارخانه ها و وضعیت صنایع داخلی و خصوصی سازی و افتضاح در واگذاری ها و واردات بی رویه و فاسد شدن کالاهای بلوکه شده در گمرک و سیستم معیوب تولید و توزیع و دلال بازی و کمبود پوشک و روغن تا صف مرغ!و ... را هم به تصمیمات نظام ربط می دهید؟ یا #تدبیر_وزرای_دولت؟
👈برای دولت و شخص وزرا #تدبیر_در__انجام ماموریت ذاتی خود و هماهنگی در اجرای سیاستهای کلی هنر است نه اینکه مثل ظریف، فکر کند باید مستقلا و بدون هماهنگی سیاستهای کلان بچیند و #جزیره_ای عمل کند و توقع نتیجه داشته باشد!!!
🔻پ.ن
یک زمانی ابوموسی اشعری تحمیل میشه و نماینده!!! و به بدترین شکل کار را خراب می کند یه زمانی هم مالک اشتر کار در دست میگیرد و تا ده قدمی چادر معاویه می رود و اگر میگذاشتند کار را یکسره می کرد، پس لطفا بعد از این همه خرابکاری #لطفا_خوارجی_عمل_نکنید و بجای رفع مسئولیت به خودتان مراجعه کنید که:
چه شد کار به برجام رسید و چه شد برجام به اینجا!!!!
🔸راستی #شهید_قاسم_سلیمانی هم در میدان سیاستهای نظام را پیش می برد و اتفاقا نتیجه اش پیش روی ماست.
✍ #محمود_باقری
🔰مدعی هستند #فایل_صوتی_ظریف یک بحث نظری #محرمانه برای استفاده دولتمردان بعدی بوده و «قرار نبوده» منتشر شود. اما همه شواهد نشان میداد که این مصاحبه یک #پروژه_تبلیغاتی ست و از قبل «قرار بوده» منتشر شود! پست #خاتمی هم خیلی ظریف این پروژه را لو داد؛ طراحی یک پروژه تبلیغاتی #دو_سر_برد؛
🔰دو قطبی #مذاکره_مقاومت راه می اندازند؛
در این فضاسازی مصنوعی یا بلیط #ظریف به عنوان #آلترناتیو_حاکمیت می بَرد و روی موج ایجاد شده اسکی بازی #انتخاباتی می کند،
یا می سوزد که باز هم خیالی نیست چون از قِبَل بردن مباحث انتخاباتی به فاز #سیاست_خارجی، از پاسخگویی بابت عملکرد افتضاح #دولت مورد حمایت #غربگرایان در اقتصاد و سیاست خارجی فرار می کنند.
✍ #محمد_عبدالهی
🌴✅نمونه های تاریخی خسارت محض با اجرا نکردن درست سیاست بالا دستی
✅سخنان رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارتخارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارتخارجه و دولت.
✅نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارتخارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،👇👇
امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
✅در تاریخ اسلام با مواردی مواجه هستیم که مجری سیاست های بالادستی با درست اجرا نکردن سیاست ها، خسارت عمده ای به وجهه اسلام و مسلمین زده است.
✅رفتارهای اسامه بن زید و خالد بن ولید از این موارد است:👇👇
1⃣.پیامبر ص بعد از بازگشت از جنگ خیبر، اسامة بن زید را با جمعی از مسلمانان به سوی یهودیانی که در یکی از روستاهای"فدک"زندگی میکردند فرستاد، تا آنها را به سوی اسلام و یا قبول شرائط ذمه دعوت کنند. یکی از یهودیان به نام"مرداس"که از آمدن سپاه اسلام با خبر شده بود اموال و فرزندان خود را در پناه کوهی قرار داد و به استقبال مسلمانان شتافت، در حالی که به یگانگی خدا و نبوت پیامبر ص گواهی میداد.
اسامة بن زید به گمان اینکه مرد یهودی از ترس جان و برای حفظ مال اظهار اسلام میکند و در باطن مسلمان نیست به او حمله کرد و او را کشت و گوسفندان او را به غنیمت گرفت هنگامی که خبر به پیامبر ص رسید پیامبر ص سخت از این جریان ناراحت شد و فرمود: تو مسلمانی را کشتی، "اسامة"ناراحت شد و عرض کرد این مرد از ترس جان و برای حفظ مالش اظهار اسلام کرد پیامبر ص فرمود: تو که از درون او آگاه نبودی، چه میدانی؟ شاید به راستی مسلمان شده است، در این موقع آیه ۹۴ سوره نساء نازل شد و به مسلمانان هشدار داد.
2⃣.در اوایل شوال سال هشتم، پیامبر اکرم(ص) خالدبن ولید را در رأس گروهی ۳۵۰ نفره از مهاجران و انصار و بنی سُلَیم به سوی بنی جَذِیمه، در اطراف مکه، فرستاد تا آنان را به اسلام دعوت کند. با وجود اینکه بنی جَذیمه مسلمانی خود را اعلام و اسلحه خود را تسلیم کردند، اما خالد دستور داد عدهای از آنان را گردن زدند. پیامبر (ص) بعد از اطلاع و آگاهی از بروز چنین حادثه تلخی، امیرمؤمنان علی(ع) را برای جبران خسارات وارده و نوعی پوزشطلبی به آن منطقه اعزام کرد و تمام خسارات؛ حتی قیمت کاسه آبخوری سگهای آن قبیله را نیز پرداخت نمود ک به مدینه بازگشت و آنچه انجام داده بود را به رسول خدا گزارش کرد. حضرتشان فرمود: «کار درست و زیبایی انجام دادی». سپس رو به قبله ایستاد، و دستها را بلند کرد ... و سه بار فرمود: «خدایا من از آنچه خالد انجام داده بود، بیزارم!»
✍#موسی_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش حاج محمود کریمی به سخنان ضدانقلابی ظریف:
🔸سرِ نیزه که رحل قرآن شد/ وقت تضعیف «مرد میدان» شد
🔸آخرین ضربههای مالک بود/ اشعری شیر شد، رجزخوان شد
🔸شر شد و فتنه شد، تلاطمشد/ امر مولا در این میان گمشد
🔸رشته افتاد دست جاسوسان/ اشعری، انتخاب مردم شد
🌹 اعمـال شب قـدر
♦️ ادعیه و اذکـار شب ۲۱ رمضـان که از شب ۱۹ مهم تر است
♦️ شب قدر همان شبى است كه در تمام سال شبى به خوبى و فضيلت آن نمى رسد و عمل در آن بهتر است از عمل در هزار ماه و در آن شب تقدير امور سال مى شود و ملائكه و روح كه اعظم ملائكه است در آن شب به اذن پروردگار به زمين نازل مى شوند و به خدمت امام زمان عجل الله تعالى فرجه الشريف مشرّف مى شوند و آنچه براى هركس مقدّر شده است بر امام زمان عجل الله تعالى فرجه الشريف عرض مى كنند.
♦️ اعمـال شب قـدر بر دو نوع است: یکی آن که در هـر سـه شب انجـام می شود و دیگـر آن که مخصـوص هـر شبی است.
💢 اعمال مشترکه ی شب های قدر:
🔸 غسل
🔸 دو رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه سوره توحید و بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفر الله و اتوب الیه.
🔸 قرار دادن قرآن بر سر
🔸 ده مرتبه ۱۴ معصوم (ع) را واسطه قرار دادن.
🔸 زیارت امام حسین علیه السلام
🔸 احیا داشتن این شبها
🔸 صد رکعت نماز
🔸 دعای جوشن کبیر
💢 اعمال مخصوص شب ۲۱ ماه رمضـان:
♦️ لعن بر قاتلان حضرت امیرالمؤمنین (ع)
♦️ بسیار صلوات فرستادن بر محمد و آل محمد (ص)
♦️دعای "اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اقْسِمْ لِی حِلْما یَسُدُّ عَنِّی بَابَ الْجَهْلِ وَ هُدًى تَمُنُّ بِهِ عَلَیَّ مِنْ کُلِّ ضَلالَةٍ وَ غِنًى تَسُدُّ بِهِ عَنِّی بَابَ کُلِّ فَقْرٍ وَ قُوَّةً تَرُدُّ بِهَا عَنِّی کُلَّ ضَعْفٍ وَ عِزّا تُکْرِمُنِی بِهِ عَنْ کُلِّ ذُلٍّ وَ رِفْعَةً تَرْفَعُنِی بِهَا عَنْ کُلِّ ضَعَةٍ وَ أَمْنا تَرُدُّ بِهِ عَنِّی کُلَّ خَوْفٍ وَ عَافِیَةً تَسْتُرُنِی بِهَا عَنْ کُلِّ بَلاءٍ وَ عِلْما تَفْتَحُ لِی بِهِ کُلَّ یَقِینٍ وَ یَقِینا تُذْهِبُ بِهِ عَنِّی کُلَّ شَکٍّ وَ دُعَاءً تَبْسُطُ لِی بِهِ الْإِجَابَةَ فِی هَذِهِ اللَّیْلَةِ وَ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ یَا کَرِیمُ وَ خَوْفا تَنْشُرُ [تُیَسِّرُ] لِی بِهِ کُلَّ رَحْمَةٍ وَ عِصْمَةً تَحُولُ بِهَا بَیْنِی وَ بَیْنَ الذُّنُوبِ حَتَّى أُفْلِحَ بِهَا عِنْدَ الْمَعْصُومِینَ عِنْدَکَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین."
📚 مفاتیح الجنان،اعمال شب های قدر
3460347067.mp3
18.74M
🔵 سخنرانی دکتر خوش چشم ۱۴۰۰٫۲٫۱۱ موضوع : تقابل ایران_آمریکا، آینده برجام
⭕️ و از دشمنت بعد از آن که از در صلح و آشتی درآمد سخت بترس، زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک می شود تا از شیوه غافلگیری استفاده کند، پس احتیاط و دقت را پیشه کن و در چنین مواردی زود باور و خوش گمان مباش.
(نهج البلاغه، نامه 53)
عاقبت خطرناک #تدین منهای #بصیرت
🔴 #لیالی_قدر| بارها بخوانید و بارها بازنشر کنید‼️
🔻 شهیــد مطهــری:
🔹 یک وقت میگوییم #علــــی(ع) را "که" کُشت و یک وقت میگوییم "چه" کُشت؟ اگر بگوییم علی را "که" کُشت؟!!
البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را "چه" کُشت، باید بگوییم: جمود، خشک مغزی و خشکه مقدسی!
🔹 همینهایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند، واقعاً خیلی تأثرآور است ؛ علی به جهالت و نادانی اینها ترحم میکرد، تا آخر هم حقوق اینها را از بیت المال میداد
🔹 ابن ابی الحدید میگوید، اگر میخواهید بفهمید که #جمــود و #جهــالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما میخواهیم خدا را #عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم....
📚اسلام و نیازهای زمان، ج ۱، ص ۷۷
🔴 نماز میخوانم ولی شرکت در انتخابات نه‼️
🔻 به سبک شهیدمطهری مینویسم در خصوص شهادت امام علی (ع) به دو سوال میتوان پاسخ داد:
1⃣ مولا علی را که کشت؟ ابن ملجم مرادی
🔻اما سوال مهم تر:
2⃣ علی را چه کشت؟ متدینینی که اهل تحلیل سیاسی و دشمن شناس نبودند!
🔹آنچه که قوی ترین مرد تاریخ را مظلوم کرد و آنچه که موجب شد لشکر فرزند مولا خالی و پازل معاویه تکمیل شود و امام حسن(ع) را مذل المومنین بخوانند در یک واژه "نداشتن قدرت تحلیل سیاسی" بود
🔹 آری؛ همه همه اهل تدین بودند؛ روزه میگرفتند و در شب قدر احیاء به پا میکردند ولی فقط قدرت تحلیل سیاسی نداشتند. این است خطر بزرگ دینداری منهای بصیرت!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد به نام عدالتخواهی و به کام عدالتخواری فرق مبارک بزرگ عدالتخواه تاریخ در محراب شکافته میشود و قربه الی الله پای حسن بن علی مجروح!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد پیروزی در بدر و احزاب دیده نمیشود و با فراموش کردن شکست پارادیم اشرافیت قریش، تحقیر طاغوت های زمان و پی کردن شتر فتنه جمل دیده فقط و فقط زخمی شدن در احد و صفین بهانه ای میشود برای ترک صحنه
☘ تدین باشد ولی قدرت تحلیل سیاسی نباشد خطای فلان سفیر و استاندار در حکومت علوی را به پای اسلام و علی مینویسند!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد حکمیت صفین و صلح امام حسن را نه به پای خیانت اشعری ها و عبیدالله بن عباس ها بلکه به نام امام جامعه مینویسند
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد عده و تنوع دشمن در جنگ احزاب را بهانه ای میکنند برای خواندن غزل یاس و تکرار قرائت آیه ی: "يا أَهلَ يَثرِبَ لا مُقامَ لَكُم فَارجِعوا" (احزاب ۱۳)
🔹چقدر تلخ است جماعتی بسیار قلیل از متدین عزیز هموطنم غافلانه همزبان با قاتلان حاج قاسم؛ نتانیاهو، بن سلمان ، مریم رجوی و بنی صدر و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب این آیه یاس تلاوت میکنند که: "یا اهل ایران تا کی به پای صندوق ها میروید؛ فارجعوا"
"اعوذ بالله من دیندار سکولار!"
☘ قدرت تحلیل سیاسی که نباشد جای جلاد و شهید عوض میشود. معاویه طرفدار حقوق بشر و شجاع خوانده میشود و علی بی تدبیر! (خ ۲۷ نهج البلاغه)
☘ تحلیل سیاسی نباشد شاید شب تا به صبح قران سر گرفته میشود ولی پیام قران درک نشود!؛ متدین واقعی کسی نیست که آیه ۷ سوره منافقون بخواند ولی نداند هدف اصلی تحریم ها جنگ اراده ها و " حتی ینفضّوا" است. (صدالبته هرکس سوء تدبیرهای داخلی در جمهوری اسلامی مکمل تاثیر تحریم نداند بی درنگ در عقل او شک کنید!)
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد اندکی منتظران صالح، حزب قاعدین میشوند!
☘قدرت تحلیل سیاسی نباشد گوساله ها در گاوداری سامری مدفون میشود و متدینین نعره های گاوهای آپدیت شده از گاوداری های بی بی سی فارسی، voa ، من و تو و اردوگاه منافقین در آلبانی نمیشنوند
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد متدینینی در رَحِم تاریخ متولد میشوند که عاشق نام علی هستند ولی غافل از راه و امر علی! " لاَ رأيَ لمنْ لا يُطَاع!"
🔻 به دست بریده حاج قاسم نمیتوان عاشق #واقعی عکس حاج قاسم بود در بزنگاه انتخابات برعکس توصیه ی او عمل کرد: "سربازتان از یک برج دیده بانی، دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کرده اید از بین میرود. این دورهها با همه دورهها متفاوت است. این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقی نمیماند!"
✅ #سخن_آخر: صدالبته اگر قدرت تحلیل سیاسی نباشد اعتراف میکنم هر خبط و خطا در حکومت اسلامی توجیه میشود. غافل از اینکه توجیه همه مشکلات و ارتباط دادن آن به دشمن و آمریکا غلط و خلاف مشرب سیاسی علی و سیدروح الله و سیدعلی است!
☘ توجیه همه مشکلات حماقت است ولی شهید به خط خون نوشت که سیاه نمایی و ناامیدی خیانت و حضور در صحنه رسالت است
🔹 عزیزان من به اشکی که در شب قدر ریخته اید قسم میخورم که از عمق وجود درک میکنم که دلخورید و دلخوریم و حق داریم گله مند باشیم. امامین انقلاب و هیچکس هم مدعی اجرای کامل اسلام و عدالت در جمهوری اسلامی نبوده ونیست و به قصورات و تقصیرات اگاهیم ولی رمز علوی ماندن و راز سعادت ملت در خلق حماسه حضور است
🔹اشک منهای ولایتمداری و دشمن شناسی در شب قدر همچون نماز بدون وضو است!؛ اندکی تامل و التماس تفکر: "علی (ع) را #چه کُشت؟!"
💐 عمل صالح فقط در خواندن نماز و قران نیست بلکه به تصریح قران همین آیه برای حضور در انتخابات کافیست: وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلَا ینالون من عَدُوٍّ نَّيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ
💐 علویان غیور ایران و متدینین بصیر از اصولگرا و اصلاح طلب همه با هم دست در دست هم در ۲۸خرداد ۱۴۰۰ پاسخ دندان شکنی به بانیان ۱۳ دی۹۸ خواهیم داد
🖌 #محمد_صادق_سلطانزاده