eitaa logo
بصیر
347 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
403 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هاشمی: وقتی با رهبری اختلاف نظری داشته باشیم من نظر ایشان را حجت می‌دانم 🔹امروز دفتر مرحوم هاشمی رفسنجانی در پاسخ به مستندی که شب قبل سایت رهبر معظم انقلاب و صدا سیما تحت عنوان گفتگوی منتشر نشده با هاشمی رفسنجانی در خصوص اعتماد به غرب منتشر کرده بودند، فایلی تصویری از گفتگوی این مرحوم در پاسخ به این مستند منتشر کرده است.
علی قلهکی فعال رسانه ای: 🔹دور آینده مذاکرات نامعلوم است و اصلا مشخص نیست مذاکراتی برگزار بشود. 🔹احتمال دارد مذاکرات 3 تا 6 ماه به تعویق بیافتد 🔹سیاست نظام این بود آقای عراقچی برود در مذاکرات و شروط ایران را مطرح کند و جواب نه را از زبان آمریکایی ها بشنویم 🔹اروپایی ها به ایران پیام دادند اگر علی باقری وزیر خارجه شما باشد به معنای پیام منفی به ماست. 🔹آمریکایی ها در مذاکرات مطرح کردند که ایران باید خاک سوریه را به طور کامل ترک کند تا مذاکرات وین به نتیجه برسد و تحریم ها برداشته شود. 🔹ایران به طور جدی با این شرط آمریکایی ها مخالفت کرد و مذاکرات وین به پایان رسید.
.♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند، لذت می‌برد ✍ حمید رسایی 🔰 حدود دو سال قبل بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیس‌جمهور فرانسه به من گفت ما درسال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.» روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونی‌اش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی بود به این معنی که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربی‌ها به اندازه حمله نظامی‌شان دستآورد خواهد داشت... تکرار چندباره این سخن رییس جمهور فرانسه و افتخار به آن، اوج حقارت شخصیت حسن روحانی و وادادگی او در برابر غرب را نشان می‌دهد خصوصا که روحانی در برابر این ادعای بی‌شرمانه اولاند، هیچ پاسخ درخوری به او نداده و فقط کیف کرده است! هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهند کرد، لاف در غریبی و ... در بازار مسگرهاست... چون بدیهی بود که در صورت چنین اتفاقی، با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شدند و به همین دلیل اساسا این ادعا جز یک بلف در برابر فردی که شیفته غرب بود، ارزش دیگری نداشت. اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و کشورهایی که اولاند ادعا می‌کرد، به ایران حمله کرده‌اند، آیا دشمنان ملت ایران، غیر از این اتفاقات را در سر می‌پروراندند: ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... به شکل سرسام‌آوری گران می‌شد. تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار می‌انداختند. قیمت دلار تا ۲۵ هزار و یورو تا ۴۰ هزار تومان بالا می‌رفت. قیمت‌ اجناس عمومی تا پنج برابر افزایش می‌یافت. مراکز هسته‌ای اراک، نطنز و فردو تعطیل می‌شد. ۱۸ میلیارد دلار ذخیزه ارزی از بین می‌رفت. بازار خرید و فروش املاک راکد می‌شد. ارزش پول ملی کشور سقوط می‌کرد. کالاهای اساسی کمیاب می‌شد. کارخانه‌ها تعطیل می‌شد. بورس رنگ خون می‌شد. در اعتراضات عمومی بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش می‌سوخت و تعدادی از مردم، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته می‌شدند و مردم از جهت روحی و روانی لطمه می‌دیدند و... خب جناب روحانی! حالا با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربی‌ها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند و... جسارتا فقط یک نفوذی می‌تواند به این ننگ افتخار کند.
📌مراقب باش! ✒️ در کدام جبهه، شلوارت، پاره می شود؟ ♦️این دو شلوار را *دشمن،* پاره کرد... یکی را با *جنگ نرم و ترکیبی* و دیگری را با *جنگ سخت.* *♦️♦️برای مواجهه با جنگ شناختی - ترکیبی، پدافند غیرعامل را جدی بگیریم.*
🌀تجربه‌ای که باید به کار آید ✍ عزیز غضنفری 🔰پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با هیئت دولت درباره تجربه اعتماد به آمریکا و مذاکره با آن، انتشار گزیده‌ای از گفتگوی بین معظم له و مرحوم رفسنجانی در این زمینه، بار دیگر موضوع مهم آمریکا و مسئله مذاکره با این کشور را به عرصه فضای سیاسی کشور کشاند. ✳️نکات تحلیلی: ✅موضوع آمریکا و مذاکره با این کشور قصه کم‌اهمیتی نیست که نیازی به طرح مستمر آن نباشد. ایده مذاکره با آمریکا دست‌کم در این مقطع از تاریخ کشور ۸ سال است که مبنایی برای کنش گری در سیاست خارجی بوده است. آقای روحانی پیش از انتخابات ۹۲ اعلام کرد که آمریکا کدخداست و برای حل چالش هسته‌ای باید به سراغ کدخدا رفت و نه دیگر کشورها که اراده‌ای از خود ندارند. این خواسته مورد موافقت قرار گرفت و در پی آن مذاکراتی شکل گرفت که منتهی به برجام شد. درنهایت نیز آمریکا از برجام خارج شد و دوباره به آغاز راه رسیدیم. بااین‌حال تفکر سیاسی اصلاح‌طلبانه درون کشور، بایدن و دموکرات‌ها را متفاوت از ترامپ و جمهوری‌ خواهان معرفی کردند. اینک اما روند مذاکرات وین نشان داد که همه آن‌ها سر و ته یک کرباس هستند. اینکه دولت دموکرات‌ها تعهد نمی‌دهد در آینده با برجام آن نکنند که ترامپ کرد، نشان داد عمل آن‌ها با پیشینیانشان تفاوت چندانی ندارد. این اما همه بدعهدی آمریکا نیست، خبرهای دقیق وجود دارد که در مسئله راستی آزمایی و ضمانت اجرا، آمریکا حاضر نیست به الزامات آن تن دهد. ماجرای خصومت آمریکا با ملت ایران روشن است، در این میان اما بخش تأسف‌آمیز ماجرا آنجاست که عده‌ای در کشور با این ایده‌ها و نظرات، نظام و فرصت‌های آن را در مسیر نادرست قرار داده و هزینه بر کشور تحمیل کرده‌اند. جدای از این، پایان یک دولت نباید برخی حوادث و وقایع را به فراموشی بسپرد؛ مثلاً اینکه آقای روحانی به‌جای اشاره به بدعهدی آمریکا و کوتاه نیامدن آن از مواضع قلدرمآبانه، گفتند اگر مصوبه مجلس نبود، ما در اسفند ۹۹ توافق کرده بودیم! ✳️نکته پایانی: ✅ رخدادهای امروز نشان می‌دهد توافقی که آقای روحانی از آن صحبت می‌کند، تحریف واقعیت‌ها و تاریخ و یقیناً فاقد ارزش‌های عملی ثابت و پایدار برای ایران بوده است. بیانات اخیر رهبری و بخش منتشرنشده گفتگوی بین رهبر انقلاب و مرحوم رفسنجانی و دیگر تجربیات ، برای حرکت آینده کشور دارای ارزش راهبردی است. رویکرد جمهوری اسلامی در همه ادوار گذشته نفی کامل مذاکره نبوده، چه اینکه در مقاطعی مذاکرات موردی روی داده است، اما سیاست مهم آن است که کشور به‌جای مذاکره برای لغو تحریم‌ها، سیاست خنثی‌سازی تحریم‌ها را پی بگیرد.
*توصیه های رهبر معظم انقلاب برای رئیس جمهور* در حقیقت آنچه که امروز توسط مقام معظم رهبری به عنوان توصیه به دولت جدید بیان شد، مواردی است که دولت آقای روحانی کنار گذاشته بود و ضرورت دارد به آنها بازگشت : 1️⃣ تاکید بر ارزش های اصیل انقلاب اسلامی 2️⃣ حضور در میان مردم، مردمی بودن و دخالت دادن ایشان در امور که جایگزین ندارد 3️⃣ گفتگوی صادقانه با مردم قطع نظر از پیرایه های سیاسی 4️⃣نگاه و توجه به ظرفیت های داخلی، شناخت، بکارگیری و پرداخت به ایشان 5️⃣ مبارزه با فساد با عزم راسخ 6️⃣ اقدام با برنامه و نه مشغول شدن به روزمرگی امیدواریم دولت آقای رئیسی به این توصیه ها که خلع های کنونی است عمل نماید
مساله‌ی جنگ تبلیغاتی دشمن دشمنان ما امروز بیشترین تحرکشان علیه ما - بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی - تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است. تبلیغات رسانه‌ای است. برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند، مبالغ هنگفت هزینه می‌کنند، کارهای بسیار انجام می‌دهند، فکرهای بسیاری را در مجموعه‌های فکری برای این کار استخدام می‌کنند، تا بتوانند با جنگ روانی، با تبلیغات گوناگون افکار عمومی کشورها را از جمله بیشتر از همه امروز کشور ما را - که هدف سوء نیت قدرت‌های بزرگ است - قبضه کنند و در اختیار بگیرند. وقتی افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت. کار تبلیغاتی کار مهمی است، ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینه‌ی کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست، کم‌کاری داریم. باید قوی‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کنیم. رهبر انقلاب اسلامی ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ کلیدواژه‌ها و جملاتی که باید مورد بحث و دقت و گفتگو قرار گیرد: ۱. جنگ رسانه‌ای، جنگ نرم ۲. اهمیت افکار عمومی ۳. راه‌های تسلط بر افکار عمومی ۴. حرکت ملت‌ها تابع افکار عمومی است ۵. ضرورت کار رسانه‌ای قوی و هوشمندانه ۶. تعریف هوشمندسازی ارتباط مباحث بالا با🔻 ۱. ضرورت تبیین درست ۲. جلوگیری از تحریف ۳. روایت‌گری صحیح از جنس روایت آوینی ۴. گفتمان‌سازی ۵. حرکت جبهه‌ای و هوشمندانه باید و کنیم.
🔰 اگر از ظرفیتهای فوق‌العاده کشور استفاده کنیم بر کمبودها غلبه خواهیم کرد 🔻 رهبر انقلاب: یک توصیه دیگر به رئیس‌جمهور نگاه به ظرفیتهاست. این روزها هی از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است؛ ظرفیتها زیادتر از مشکلات است. ظرفیتهای فراوانی در کشور وجود دارد. ما در بخش آب، در بخش نفت، در بخش معادن، در بازار گسترده داخلی، در مسئله همسایگان، در آمادگی حیرت‌آور جوانان، ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای داریم؛ اینها ظرفیتهای ماست. بدون تردید این ظرفیتها میتواند بر مشکلات غلبه کند به شرط اینکه این ظرفیتها درست شناخته بشود و به کارگرفته بشود و به آنها پرداخته بشود. تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر لازم است و مطمئناً استفاده از این ظرفیت ها به کمبودهای کنونی غلبه خواهد کرد.
🌐 آدرس غلطی که روحانی به مردم داد و همچنان می دهد ✍ علیرضا تقوی نیا 🔸️حسن روحانی در روز پایانی حضورش به عنوان رئیس دولت در مصاحبه اش گفت : توقعاتی داریم که با مذاکرات ما نمی خواند و اگر قصد رفع همه تحریم ها را داریم باید اختیاراتی به ما بدهند تا در همه زمینه ها مذاکره کنیم‌. در خصوص سخنان وی چند نکته لازم به ذکر است : 1️⃣ همین فرد بعد از توافق هسته ای به صراحت اعلام کرد با این توافق همه تحریم ها بالمره لغو خواهد شد و نه تعلیق . در حالی که اکنون می گوید اگر قصد رفع همه تحریم ها را داریم باید در همه زمینه ها مذاکره کنیم. 2️⃣ سخنان اخیر وی به وضوح نشان می دهد از سیاست خارجی سراپا غلطش درس عبرت نگرفته یا حداقل نمی خواهد خود را شکست خورده و ناکام تلقی نماید . 🔸️اشتباه استراتژیک وی این بود که قبل از تصدی سمت ریاست جمهوری ، صریحا بر کوتاه آمدن از حق چرخش سانتریفیوژها برای چرخش زندگی مردم تاکید کرد . سخنان وی معنایش این بود که از حقی که طبق معاهده NPT به ما داده شده است صرفنظر می کنیم تا تحریم ها لغو شود. 🔸️همین گرای غلط باعث شکل گیری برهانی قاطع در ذهن طرف غربی شد دال بر این که جمهوری اسلامی تحت فشار حاضر به عقب نشینی از حقوق خود است ؛ پس اهرم تحریم کارآمدترین ابزار برای گرفتن مولفه های قدرت ایران است . 🔸️سوال مهم منتقدان این بود ، هنگامی که مقامات آمریکایی به این تحلیل رسیدند که ایران تحت فشار تحریم حاضر به عقب نشینی از حقوق مصرح خود است پس چرا باید تحریم ها را لغو کنند ؟ 🔸️همین موضع گیری غلط حسن روحانی مبنای سیاست گذاری ایالات متحده در قبال جمهوری اسلامی شد که ظریف آن را به اعتیاد آنها به تحریم تشبیه کرد . 3️⃣ طبق معاهده NPT کشورها حق دارند به میزان دلخواهشان غنی سازی اورانیوم داشته باشند به شرطی که به سمت سلاح اتمی نروند و ۶ ماه قبل از تزریق هگزافلوراید اورانیوم به سانتریفیوژها آژانس هسته ای را باخبر سازند. 🔸️ایران در طول دوران فعالیت هسته ای خود، تمام مقررات NPT را رعایت کرد اما به جای این که تعهداتش باعث برخورداری از مزایای این معاهده شود، موجبات فشار بیشتر قدرت های غربی بدان را فراهم آورد . 🔸️نکته مهم این بود که دولت حسن روحانی تحت فشار پذیرفت که فراتر از معاهده فوق الذکر نیز حاضر است رفتار ‌کند و در برجام تعهداتی را پذیرفت که ایران را عملا در دنیا به یک استثنا تبدیل می کرد. 🔸️یعنی مذاکره ‌کنندگان منتخب وی پذیرفتند که ایران یک کشور استثنا باشد و تعهدات بی سابقه ای را نیز به طرف غربی دادند . تعهداتی که مشابه آن در دنیا وجود نداشت ( مثلا داشتن فقط ۶ هزار سانتریفیوژ ir1 و یا منحصر شدن غنی سازی به ۳/۵ درصد ). 🔸️آن هم در قبال امتیازاتی که حق مسلم ایران بود و ایشان با فشارهای غیرقانونی خود آن را سلب نموده بودند ( برای نمونه فروش نفت ) . 🔸️فقر دانش سیاسی در تیم مذاکره کننده هسته ای روحانی تا آنجا بود که نمی دانستند پارادایم حاکم بر سیاست بین الملل واقع گرایانه است و در این پارادایم قدرت های هژمون به دنبال بازی با حاصل جمع صفر هستند و خیال گرفتن نتیجه برد - برد در گفتگو با آنها شوخی ای تلخ بیش نخواهد بود . 4️⃣ حرف خطرناکی که روحانی دیروز بیان کرد، منوط ساختن لغو تحریم ها به مذاکرات جامع با آمریکا بود . معنای مذاکرات جامع نیز مشخص است ؛ امتیاز دادن در خصوص قدرت پهپادی ، فضایی ، موشکی و منطقه ای. 🔸️پرسش نگارنده اینست که کدام کشور در خصوص حق دفاع و نوع تسلیحاتش حاضر به مذاکره بوده ؟ جز ابرقدرت هایی مثل شوروی و آمریکا که آنهم در پیمان هایی مثل سالت حاضر شدند به صورتی متوازن و متناسب تسلیحاتشان را کاهش دهند. 🔸️آیا آمریکا حاضر خواهد شد در مذاکراتش با ایران نه حتی یک کلمه از حق تسلیحاتی اش کوتاه بیاید بلکه راجع به آن صرفا گفتگو کند ؟ مسلما پاسخ منفی است . پس چرا جمهوری اسلامی باید حاضر به کوتاه آمدن شود و دست خود را از عناصر قدرت سخت کوتاه کند ؟ 🔸️افتادن در دام مذاکره برای لغو تحریم، چاهی بی انتهاست که درآمدن از آن ممکن نخواهد بود . 5️⃣ لکن راه چاره چیست ؟ ممکن است پرسیده شود اگر مذاکره راه حل لغو تحریم نیست پس چگونه باید شر حصر اقتصادی را کم کرد ؟ 🔸️جواب اینست که تحریم ها تا وقتی که طرف مقابل احساس کند که کارایی لازم را برایش در بر دارد برداشته نخواهد شد. 🔸️فشارهای اقتصادی زمانی به پایان می رسد که آمریکایی ها این باور را بپذیرند که این شیوه دیگر تامین کننده منافعشان نیست و نمی تواند رفتارهای ایران را تغییر دهد. 🔸️و در آخر این که جواد ظریف در جمله زیبایی بیان می کند : آمریکایی ها می گویند آن چیزی که مال ماست ، خب مال ماست اما آن چیزی که مال شماست قابل مذاکره است. 🔸️انگاره فوق باید در قبال ایران از ذهن یانکی ها زدوده شود تاتحریم هارالغو کنند والا فشارهای اقتصادی روز به روز تشدید خواهدشد
🌐 دولت مستغرق ✍️ دکتر عبدالله گنجی 🔹 دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخص‌ها را فرو برد. بسیاری از مردم عادی را سیاسی کرد و رشد اعتراضات در ایران رکورددار شد. اینکه بگوییم دولت روحانی هیچ اقدام مثبتی نداشت قطعاً بی‌انصافی است، اما اگر بیان مردم شاخص اندازه‌گیری است، رضایتی را حس نمی‌کنیم. خروج ایران از بند هفتم منشور شورای امنیت یا توجه ویژه به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی نمونه‌های خوبی از هزاران کاری است که روحانی به صورت تک‌موردی انجام داد. در تحلیل چگونگی عمل دولت روحانی صرفاً نمی‌توان به تحلیل سیاسی یا اقتصادی بسنده کرد. در تحلیل دولت روحانی باید جایگاهی برای مسائل اعتقادی باز کرد که در ادامه خواهد آمد. برخی دولت روحانی را بدشانس‌ترین دولت بعد از انقلاب اسلامی می‌دانند که البته بر سر مفهوم کلمه شانس معمولاً در ایران مناقشه است. این شانس را باید به حوزه اعتقادی برد و براساس قاعده «نزن در کسی را که می‌زنند درت را» تحلیل نمود. 👈🏻 متن کامل در لینک زیر: 🔗 Javann.ir/1057613
💠 پشت پرده تلاش پر حجم رسانه‌ای غرب برای القاء ناامنی در منطقه 🔹از بعدازظهر امروز سه شنبه ۱۲ مردادماه اخبار جهت‌دار و مشکوکی از سوی برخی رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی در خصوص رخدادهای دریایی در خلیج فارس و دریای عمان منتشر و به صورت گسترده توسط برخی رسانه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای بازنشر شد. 🔹اگرچه هیچ‌یک از اخبار منتشر شده دارای منبع روشن و مورد تایید نیست و از قول منابع غیرمشخص منتشر شده، اما جهت‌گیری مجموعه خبرهای ذکر شده، القاء وجود ناامنی در خطوط کشتیرانی در خلیج فارس و دریای عمان است. 🔹مهمترین خبری که در این چارچوب از سوی وب سایت روزنامه تایمز منتشر شد اعلام برخورد یک کشتی سنگاپوری به نام «آسفالت پرینسس» با مین در سواحل بندر فجیره در امارات متحده عربی بود. 🔹به دنبال انتشار این خبر، بلافاصله برخی رسانه‌های غربی دیگر از احتمال ربایش، حمله پهپادی و پیاده شدن تعدادی کماندو روی این کشتی خبر دادند که هیچ‌یک از موارد ذکر شده مستند به اخبار منابع رسمی نبود و تنها با عبارات «گفته می‌شود»، «منابع رسانه‌ای گفتند» و... بازنشر شد. 🔹در پی این جوسازی گسترده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بلافاصله به این موضوعات واکنش نشان داد و با مشکوک دانستن انتشار این اخبار، نسبت به هرگونه فضاسازی کاذب برای اغراض خاص سیاسی هشدار داد. 🔹در همین خصوص؛ یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکرده‌اند. 🔹به طور قطع جنگ روانی ایجاد شده از سوی رسانه‌های تابلودار غربی و منطقه‌ای برای ناامن نشان دادن منطقه خلیج فارس اهداف خاصی را دنبال می‌کند که بزودی ابعاد آن مشخص خواهد شد اما مسئله قابل توجه در این زمینه این است که ایران به عنوان یکی از استوانه‌های اصلی ثبات و امنیت در منطقه ضمن تداوم تلاش همه‌جانبه برای حفظ امنیت آب‌راه راهبردی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی و ناامن‌نمایی در منطقه را به دقت زیر نظر داشته و اقدامات لازم را برای مقابله با این اقدامات به کار خواهد بست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سردار شکارچی: عملیات رسانه‌ای غربی‌ها بسترسازی برای ماجراجویی است 🔹سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اخبارضد و نقیض برخی رسانه‎های غربی، صهیونیستی و سعودی مبنی برهرگونه ناامنی دریایی و ربایش کشتی در آب‌های منطقه، نوعی عملیات روانی و بسترسازی برای ماجراجویی‎های جدید است. 🔹نیروهای مسلح ایران ضمن کمک به تردد ایمن کشتی‎های تجاری، نسبت به هرنوع تحرکات مشکوک، دارای اشراف کامل اطلاعاتی بوده و در آمادگی کامل هستند. @Farsna
🔴سیاست‌های آبی ترکیه چه پیامدهایی برای ایران دارد؟ 🔹ایران و ترکیه در حوزه‌ی آبی مشترک هستند، رود ارس در ایران از قره سو در ترکیه و رود زنگبار در ایران از ساری سو در ترکیه سرچشمه می‌گیرد. احداث سد ترکیه بر رود ارس تهدید آشکاری علیه کشاورزی ایران است. همچنین کم آبی دجله و فرات موجب خشک شدن تالاب‌هایی مانند هورالعظیم، هور الحمر و هور المرکزی شده است. 🔹خشک شدن تالاب هورالعظیم در ایران علاوه بر از بین رفتن اکوسیستم منطقه، سبب به وجود آمدن ریزگردهایی می‌شود که سالانه 1/6 میلیارد دلار به کشاورزی کشور ضرر می‌زنند. 🔹از دیگر تاثیرات کم آبی دجله و فرات، در خلیج فارس قابل مشاهده است. میزان آبی که از دجله به خلیج فارس می‌ریزد میزان ثابتی است که موجب تنظیم شوری آب دریا می‌شود، با کم آبی دجله این میزان تا حد زیادی کاهش یافته و سبب غلظت شوری خلیج فارس شده که در نهایت به نابودی چندین گونه از آبزیان می‌انجامد. فرجام 🔹با آنکه ترکیه پیامدهای احداث سدها را برای همه‌ی کشورهای دخیل، مثبت ارزیابی کرده و معتقد است ذخایر آب این سدها در نهایت موجب نجات همه‌ی کشورها خواهد شد اما نتایج غیر قابل انکار این طرح، نابودی محیط زیست، نابودی کشاورزی و دامداری، بیماری، بیکاری، حاشیه نشینی و مهاجرت بوده است.
🔴ساختمان سلام || ساختمان فوق لاکچری "سلام" به دستور رئیس جمهور منتخب پلمپ شد || ساختمان فوق لاکچری "سلام" که در روزهای آخر دولت تدبیر و امید برای استفاده ی حسن روحانی بعنوان دفتر کار رییس جمهور سابق آماده و تجهیز شده بود، دیروز پلمپ شد. این گزارش حاکی است : حدود یک سال پیش بود که از ورود پیروز حناچی شهردار تهران به جلسات هیات دولت به دلیل ممانعت او از ساخت یک طبقه اضافی از ملکی در جماران - خیابان یاسر - که متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و ظاهراً این اقدام قانونی شهردار تهران به مذاق آقای روحانی خوش نیامده بود که دیگر حناچی را به جلسات هفتگی دولت راه نداد و حناچی هم شهردار منطقه یک را عزل و به خاطر ادامه ساخت یک طبقه اضافی این ساختمان مصوبه ای در هییت دولت مطرح و سطح ساخت کل منطقه را یک طبقه افزایش دادند که اعتراضاتی را برانگیخت و تا حدودی هم رسانه ای شد. ولی به هرحال ساخت ساختمان مذکور با هر ترفندی بود، به اتمام رسید و با بهترین مصالح و اسباب اداری برای رییس جمهور بازنشسته تجهیز و آماده ی تحویل شد. به نحوی که در یکی از طبقات استخر بسیار لاکچری و مجهز قرار دارد و طبقات دیگر به کتابخانه و نمازخانه و دفتر کار و اتاق جلسات روحانی اختصاص دارد که با لوکس ترین اسباب اداری و صنایع چوبی تجهیز گردیده و به نام ساختمان "سلام" معروف شده است. پروژه ی ساخت ساختمان "سلام" با بودجه ی ویژه زمانی تمام شده که حسن روحانی به همراه تیم خود بتوانند در کمال آرامش، در ملک دولتی جماران و با تنخواه اداری و نیروهای انسانی که کادر نهاد ریاست جمهوری هستند در این ساختمان با بودجه ی چند صد میلیاردی که برای این ملک هزینه شده، دوران بازنشستگی را سپری کنند . سوال اینجاست که وقتی در این اوضاع بد اقتصادی و مالی که دولت دم از کسری بودجه و نبود منابع جهت پرداخت یارانه می زند، چگونه آقای روحانی با پول بیت المال و در زمین دولت که هم‌اکنون شاید بالغ بر چند صد میلیار فقط قیمت ملک آن که در بهترین منطقه تهران است، می تواند نماز بخواند؟ گفته می شود مبلغی که صرف هزینه ساخت و ساز ساختمان سلام شده، در اسناد حساب و کتابهای مالی نهاد در اسناد پرداخت، وجود نداشته و به گفته منابع آگاه توسط پیمانکاران مسکن و شهرسازی ساخته شده است. این در حالی است که اصولاً اختصاص ساختمانی با این ابعاد و کیفیت به مدیران عالی دولت سابق برای تجمع و فعالیت سیاسی تحت هر عنوان از قبیل دولت سایه و ... در هیچیک از دولت‌های گذشته سابقه نداشته است. بنا به این گزارش، ساختمان "سلام" روز گذشته به دستور رئیس جمهور منتخب پلمپ شد.
♦️ تنش در خلیج فارس بالا گرفت 🔹رویترز: سپاه پاسداران ایران دخالت نیروهای ایرانی یا متحدان آنها در مورد حادثه کشتی در سواحل امارات را رد کرد. 🔹️الجزیره به نقل از لیست لویدز: افراد مسلح نفتکش Asphalt Princess را ربوده و خواستار سفر به ایران شدند!! 🔹️سه کشور انگلیس، رومانی و لیبریا در نامه‌ای به اعضای شورای امنیت سازمان ملل مدعی شدند که به احتمال زیاد ایران پشت حمله به کشتی در سواحل دریای عمان بوده است. 🔹«وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه (به وقت تهران) گفت آمریکا به دنبال این است که انگلیس در شکل‌دهی پاسخ به حمله ادعایی ایران به نفتکش رژیم صهیونیستی، پیش‌قدم شود. 🔹️ رژیم‌صهیونیستی خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حمله به نفتکش در دریای عمان شد.
🔹رضا سراج، کارشناس مسائل راهبردی: پایان دولت روحانی و دست برتر مقاومت در منطقه، رژیم صهیونیستی و آمریکا را در بدترین موقعیت خود طی ۸ سال گذشته قرار داده است. از این رو پروپاگاندای "پاسخ جمعی" به ایران صرفاً یک لاف در غریبی با هدف عملیات روانی-ادراکی استراتژیک برای نشاندن دولت جدید ایران در پای میز مذاکره است!
🔰دولت جدید و ضرورت اصلاح رابطه اقتصاد و سیاست ✍علی محمدی 🔶تردیدی نیست که دو سیستم سیاست و اقتصاد در تعامل گسترده ای نسبت به یکدیگر به سر می برند و نظریات معطوف به تقدم هر کدام بر دیگری، بر وجهی از تقلیل گرایی گرفتار آمده است. با این وجود جناب روحانی و تیم اقتصادی ایشان یک نگاه خاصی به این رابطه داشت و معتقد بود که باید از اقتصاد به سیاست یارانه داد. از همین منظر توسعه سیاست خارجی را مقدم بر اقتصاد و حتی عدالت اجتماعی می دانست و دال مرکزی اندیشه خود را تقویت رابطه با غرب از کانال برجام قرار داد. دولت اعتدال به تبع این موضوع از دریچه برجام به اقتصاد می نگریست‌. 🔸این نوع مواجه با اقتصاد چهار تاثیر فراگیر دارد: 1⃣ اولین بازتاب این نوع نگاه به اقتصاد، شرطی شدن اقتصاد است. وقتی در دوره های مختلف، منتظر هستید تا تحولات سیاسی مختلف مثل برجام، کانال مالی اینستکس،FATF، انتخابات امریکا و ... وفق مراد شما پیش رود، قاعدتا اقتصاد دچار تکانه های متعدد خواهد شد. 2⃣ وابسته سازی اقتصاد به سیاست و برجام، و منتظر سرمایه گذاران خارجی ماندن باعث شد تا از توانمندی های داخل غفلت گردد و یا اینکه نادیده گرفته شوند. 3⃣ آسیب دیگر شرطی شدن اقتصاد، افزایش ریسک سرمایه گذاری است. به این معنا که بنگاه های تولیدی دچار انتظارات موهومی نسبت به آینده می شوند و قدرت تصمیم گیری را از دست می دهند. قابل توجه اینکه رویکرد دولت دوازدهم باعث شد تا امنیت سرمایه گذاری از عدد۵/۹۸ به عدد بی سابقه ۶/۴۸ در تابستان ۹۹ برسد. 4⃣از سوی دیگر وقتی پیام( وعده) بهبود اقتصاد از مسیر مذاکره و سیاست مخابره می شود، در واقع ناخواسته قدرت چانه زنی در میز مذاکره نیز از دست می رود. لذا تحریم کننده در اعمال تحریم های خود مسرتر می شود و تداوم تحریم ها را حاصل می سازد. 🔚به نظر می رسد خطیرترین ماموریت اقتصادی دولت سیزدهم، اصلاح رابطه اقتصاد و سیاست است. اینکه نگاه تک بعدی به هر کدام از دو سیستم اقتصاد و سیاست نباید داشت چون منجر به ضایع شدن فرصت ها می شود. زیربنای هر برنامه ای برای رفع مشکلات اقتصادی، باید بر روی توانمندی های داخلی و حضور مردم قرار گیرد. به عبارتی باید نقطه ثقل اقتصاد از برجام خارج شود. البته این به معنای نادیده گرفتن مذاکره و تحریم ها نیست و باید همزمان مسیر مذاکره برای رفع تحریم ها نیز دنبال گردد.
🔹بازنده اصلی ماجراجویی علیه ایران! ✍ حمید خوش‌آیند ✅به دنبال لفاظی‌های مقامات صهیونیستی علیه ایران، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با انتشار سرمقاله‌ای به مسئولان ارشد مستقر در تل‌آویو هشدار داده در جریان جنگ دریایی با ایران، با آتش بازی نکنند چراکه در هرگونه درگیری با ایران، اسرائیل طرف ضعیف‌تر است. ✳️گزاره‌های تحلیلی: 1⃣- پس از سانحه کشتی نفت‌کش صهیونیستی در دریای عمان، در حالی مقامات صهیونیستی آشکارا از حمله به کشتی‌های ایرانی سخن می‌گویند که جمهوری اسلامی ایران، هرگونه تعرض به امنیت ملی خود را برنتابیده و در مقابله با تهدیدات خارجی به‌ویژه از سوی رژیم صهیونیستی و سایر کشورها و نیروهای متخاصم، ولو در شرایط دشوار تحریم هم که باشد، از قدرت مخربی در پاسخ به متجاوزان برخوردار است. ایران هرگز اجازه نمی‌دهد که موازنه امنیت، تهدید و وحشت که به لطف جبهه مقاومت علیه رژیم جعلی شکل گرفته است، با ماجراجویی‌های صهیونیستی و شرکای غربی و عربی‌اش به هم بخورد. 2⃣- مقامات صهیونیستی و همچنین برخی شرکای غربی‌اش ازجمله آمریکا و انگلیس در حالی ایران را متهم به دست داشتن در حمله به کشتی صهیونیستی می‌کنند که در دو سال گذشته 12 نفت‌کش ایرانی که به مقصد بنادر سوریه در حال حرکت بودند، توسط یگان تکاوری «شایتت ۱۳» رژیم جعلی صهیونیستی در دریای مدیترانه و سرخ مورد حمله قرار گرفته‌اند. این نشان می‌دهد که «منشأ تنش» و بحران‌آفرینی و هرگونه درگیری احتمالی در منطقه را باید در تل‌آویو جستجو کرد نه در تهران. 3⃣- برخی کشورهای خارجی و پادوهای داخلی آن‌ها مایل‌اند که اتفاقات در دریای عمان را به روی کار آمدن دولت جدید در ایران ربط دهند و آن را یکی از نتایج این دولت بدانند. دراین‌باره باید تأکید داشت، تغییر دولت‌ها در ایران هیچ تأثیری در کاهش یا افزایش تقابل و تنش ایران و رژیم غاصب صهیونیستی ندارد. در دولت‌های هاشمی، خاتمی، احمدی‌نژاد و روحانی، حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی یکی از موضوعات کلیدی و کلان سیاست خارجی ایران بود و تل‌آویو نیز همیشه دنبال تنش‌زایی با ایران و اقدامات تروریستی علیه ایران بوده است، در دولت فعلی نیز همین روال ادامه خواهد یافت. نکته پایانی: ایران از قدرت بازدارندگی بالا و توانمندی‌های هوشمند و پیچیده‌ای در حوزه‌های مختلف امنیتی و نظامی برخوردار است. رژیم صهیونیستی که بیش از 90 درصد مایحتاج و کالاهایش از مسیرهای دریایی منتقل می‌شود، نباید ایران را به هدف گرفتن کشتی‌ها و ناوگان حمل‌ونقل دریایی‌اش تهدید کند یا با همراهی واشنگتن و لندن درصدد تشکیل اقدام جمعی علیه ایران باشد. در هرگونه ماجراجویی، قطعاً صهیونیست‌ها بازنده هستند.
🌹درس امروز مباهله برای امت اسلام🌹 ✍محمد تقی احمدی پرتو ♻️ یکی از بزرگ ترین مقاطع تاریخ بشری روز تقابل دو جریان بزرگ مدعی حق است. روزی که دو مدعی اداره بهتر جهان یعنی مسیحیت و اسلام بعد از مباحثات سنگین علمی و...تصمیم گرفتند در پیشگاه خدا با تمام هستی و با تمام قوا به مباهله بپردازند! ✳️ پیروز نهایی این مباهله جریانی بود که در نهایت اعتماد به حقانیت دین و برنامه های الهی خود؛ تمام هستی خود را _ یعنی بهترین خانواده ای که الگوی عملی زندگی دینی در همه ابعاد بود_ به رخ کشید!! 🔰 وقتی اعتماد به حقانیت برنامه های متعالی دین الهی اسلام برای اداره جهان این گونه به نهایت درونی سازی خود رسیده است! چرا پیروان آن پیام آور رحمت و سعادت از مواجهه با مکاتب و جریان های مدعی اداره جهان دچار انفعال می شوند؟؟ 🔴 بقول شهید عزیز جهانی سازی مقاومت حاج قاسم سلیمانی: میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.
🌐 ظرفیت اسمی انتقال آب از دز، کمتر از یک دهم آب مصرفی برنج در خوزستان/ هدف شبهه افکنان چیست؟- آیا انتقال آب باعث بحران درخوزستان شده است؟ https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/05/13/2549076/
♦️ استقرار واحدهای سایبری رژیم صهیونیستی در امارات برای ایجاد اختلال در خطوط هوایی و کشتیرانی یک مقام امنیتی: 🔹حدود یکماه است که واحدهای سایبری موساد با انتقال تجهیزات پیشرفته به یک امیرنشین امارات، برنامه جامعی برای ایجاد اختلال در شبکه‌های ارتباطی و سامانه‌های ناوبری دریایی و هوایی در منطقه خلیج‌فارس و دریای عمان آغاز کرده‌اند. 🔹ایجاد اختلاف میان کشورهای حوزه خلیج فارس و وارد کردن آنها به درگیری ناخواسته، اصلی‌ترین هدف اسرائیل در این خصوص بوده است. 🔹انتقال کانون بحران از سرزمین‌های اشغالی به خلیج‌فارس و دریای عمان و کاهش فشارهای سیاسی و امنیتی به حکام این رژیم، هدف دیگر این بحران‌سازی است. 🔹درصورت لزوم اطلاعات دقیق‌تری از محل استقرار، تجهیزات فنی و برنامه‌های این تیم که در هماهنگی کامل با دستگاه اطلاعاتی امارات فعالیت می‌کند، اعلام خواهد شد. 🔹گفتنی است بعد از ظهر دیروز سه‌شنبه، چهار کشتی نفت‌کش به نام‌های «کوئین ایماثا»، «گلدن بریلینت»، «جگ پوجا» و «ابس» به صورت هم‌زمان اعلام کردند که هدایت شناورها از فرمان آنها خارج شده است.
✍ محمود باقری 📌عباس عبدی طی یادداشتی فشارهای بی سابقه نهادها بر روحانی! و خصوصیات اخلاقی او را عامل شکست وی برشمرده است و تلاش کرده است تا گرایش به یک چنین شخصیتی را انتخاب ناگزیر اصلاح طلبان با عنوان سیاست ورزان مردمی!!! در فاصله ای که با حکومت داشتند ترسیم کند!!!! 🔺اولا که اینگونه نیست و این اصلاح‌طلبان بودند که در دو انتخابات ۹۲و۹۶ نفر اصلی خود را کنار گذاشتند و با سیاست ورزی و ترس از عدم اقبال مردمی روی او قمار کردند و اتفاقا در دومین بار با حدت و شدت بیشتری کردند 🔺ثانیا: اینها همش سرپوش گذاشتن بر حمایت خودشان از روحانی و پشتبانی بی چون و چرا از اوست. 🔺آنها می خواهند خود را بازیابی کنند ولی، مانده اند که از چه آب و صابونی باید استفاده کنند؟ تا این ننگ همراهی با او را به دوش نکشند، البته غافل از این هستند که دیگر کار از شستن گذشته و چون بیماری پوستی کهیر و گال و سالک این سابقه تاریک در کنار سایر سوابقشان، بر چهره آنها نشسته است. 🔺امیدوارم که چنان به امور مردم بپردازد که همه طعم شیرین کارآمدی دولت جوان حزب اللهی را بچشند تا دیگر چون احمدی نژاد و اصلاح‌طلبان مجالی برای خودنمایی نداشته باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمیری رو بهتر بشناسید نفوذی منافقین که رییس کمیسیون امنیت ملی بود!!! دقت کنید یک نفوذی شده بود رئیس کمیسیون امنیت ملی! فرضیه توهم توطئه را همین ها برای عوام به راه انداختند که شناخته نشوند ‌