⚜️⭕️سلامی: منتظر حرکتی اشتباه از صهیونیستها هستیم تا نابودشان کنیم
فرمانده کل سپاه:
🔸شاید لفاظی یک مقام رژیم صهیونیستی باعث شود برخی فکرهایی کنند، اما حقیقت این است که ما منتظر یک حرکت اشتباه از آنها هستیم تا نابودشان کنیم.
🔹دشمنان توسط انقلاب اسلامی به عقب رانده شدهاند و هیچکس به اندازه ما قدرت آنها را فرسوده نکرده است؛ زیرا موجبات خروج آنها از پناهگاههایشان را ملت ما فراهم کردهاند.
🔻چالش ها وموانع پیش روی دولت جناب آقای رئیسی که میراث دولت روحانی است
🔸تورم بالای ۴۴ درصد که نزدیک به رکورد تورم دولت هاشمی است.
🔸کاهش شدید ارزش پول ملی درمقابل دلار و....که باعث بی ثباتی اقتصاد کشور شده است
🔸نقدینگی بسیاربالا که منجر به افزایش قیمت ها وتورم شدید دربازار شده است.
🔸تنگناهای اقتصادی ومعیشتی شدیدوافزایش افسار گسیخته قیمتها وسنگینی بارآن بر گرده طبقه متوسط وضعیف جامعه که زیر چرخ به اصطلاح توسعه درحال له شدن هستند.
🔸بیکاری وعدم اشتغال جوانان به خصوص قشر تحصیلکرده وفرهیخته که تبعات زیادی ازجمله بالارفتن سن ازدواج وعدم ازواج جوانان ومسایل روحی وروانی واجتماعی را به دنبال داشته است
🔸تعطیلی ورکور تولید دراغلب کارخانه های کشورکه باعث کندی یا توقف صادرات کشور وخودکفایی داخلی شده است.
🔸واردات بی رویه کالاهای مصرفی واکثرابنجل که باعث ورشکستگی چرخ تولید درداخل کشور شده است.
🔸بی اعتمادی وفاصله گرفتن مردم ازنظام وانقلاب به واسطه رویکردو عملکرد بد دولت روحانی که باعث ازبین رفتن سرمایه اجتماعی شده است.
🔸بحران خشکسالی وکم آبی دربسیاری از نقاط کشورکه باعث ضرروزیان زیادی به کشاورزان ودامداران وباغداران وهمچنین کمبود آب شرب دربعضی استان ها ویا شهرها شده است.که اعتراضات ودرگیری هایی رابه دنبال داشت.
🔸خاموشی ها وکمبودنیروی برق به علت کاهش بارندگی هاوکاهش حجم ذخیره آب سدها به ویژه درفصل گرماکه نا رضایتی مردم رادرپی داشته است.
🔸بیماری واگیر کرونا که مشکلات روحی وروانی واجتماعی ومعیشتی رابرای مردم به همراه داشته است.
🔸غیرواقعی بودن بودجه 1400وعدم تحقق آن به علت محدودیت منابع درآمدی نسبت به هزینه ها ،که بایدبرای منابع درآمدی برنامه اساسی داشت.
🔸بی سروسامانی بازار سرمایه(بورس)که منجر به ازدست رفتن بخشی ازسرمایه قشر متوسط وضعیف جامعه شده است.
🔸ساختار مریض وبیمارنظام بانکی وگمرکی ومالیاتی وپولی ومالی و واردات وسیستم پرداخت یارانه هاکه هرکدام به نوع خود ازموانع جدی پیش پای دولت جدید است،.که باید اصلاح ساختاری دراین حوزه هاصورت پذیرد.
🔸نفوذ جریان های غربگراومعاندونفوذی ها درراس وبدنه نظام یکی دیگر ازمشکلات پیش روی دولت آینده است.
♦️قطعاجناب آقای رئیسی ودولت سیزدهم باعزم جزم ودرایتی که دارند، به چالشها وموانع پیش رو واقف هستند،وبرای هر کدام ازآنهانسخه جداگانه و راه حل مناسب وسریع العلاجی را مد نظر شریف دارند،انتظاروتوقع امت حزب الله ومردم شریف ونجیب ایران هم همین است. انشاءالله.
#طاهری
📌مذاکرات چین با عراق در مورد نفت ایران
🔹چین اعلام کرده است اگر آمریکا مانع خرید نفت این کشور از ایران شود از طریق واسطه های خود اقدام به خرید نفت و میعانات گازی ایران خواهد کرد.
🔹چيني ها در حال حاضر بزرگترین خریدار نفت ایران هستند و به دلیًل فشارهای امریکا، هم اكنون شرکتهای خصوصی این کشور اقدام به خرید نفت از ایران میکنند که عمدتا نفتکشها هنگ کنگی هستند.
🔹چيني ها اعلام كرده اند اگر آمریکا بر سر صادرات نفت ایران به چین برای صادرات به شرکتهای بزرگ دولتی چین مانع ایجاد کرد ایران میتواند نفت خود را از طریق عراق به این کشور ارسال کند.
🔹چيني ها گفته اند رايزني هايي با عراقیها داشتند و این کشور نیز این پیشنهاد را مورد بررسی و موافقت قرار داده است. ایران میتواند نفت خود را با نام کشور عراق به چین ارسال کند و مشکلی برای صادرات نفت ایران وجود نخواهد داشت.
🌹هدف قیام امام حسین (علیهالسّلام) چه بود؟
♦️امام خامنه ای :«دوست دارند چنین بگویند که حضرت خواست حکومت فاسد #یزید را کنار بزند و خود یک حکومت، تشکیل دهد. این هدفِ قیام ابیعبداللَّه علیهالسّلام بود. این حرف، نیمهدرست است؛ نمیگویم غلط است. اگر مقصود از این حرف، این است که آن بزرگوار برای تشکیل حکومت قیام کرد؛ به این نحو که اگر ببیند نمیشود انسان به نتیجه برسد، بگوید نشد دیگر، برگردیم؛ این غلط است...
♦️در نقطه مقابل، گفته میشود: نه آقا، #حکومت چیست؛ حضرت میدانست که نمیتواند حکومت تشکیل دهد؛ بلکه اصلاً آمد تا کشته و #شهید شود!... این حرف را هم، ما در اسناد و مدارک اسلامی نداریم که برو خودت را به کام کشته شدن بینداز. ما چنین چیزی نداریم...
به طور خلاصه، نه میتوانیم بگوییم که حضرت قیام کرد برای تشکیل حکومت و هدفش تشکیل حکومت بود، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای شهید شدن قیام کرد...
♦️هدف، عبارت شد از بازگرداندن جامعهی اسلامی به خطّ صحیح. چه زمانی؟ آن وقتی که راه، عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانتِ کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است... #امام_حسین قیام کرد تا آن واجب بز عبارت از تجدیدبنای نظام و جامعهی اسلامی، یا قیام در مقابل #انحرافات بزرگ در جامعهی اسلامی است، انجام دهد.»
ali heidari:
⚠️ ایران از لحاظ تعداد فوتی های کرونا، به رده اول جهان رسید!!!
🤔 کجای کار ایراد داره ؟
آمار فوتی های دیروز در :
👈عراق با ۴۰ میلیون جمعیت : ۵۷ فوتی
👈ایران با ۸۴ میلیون جمعیت : ۵۴۲ فوتی
🚨 *یعنی فوتی ها در ایران حدود ۱۰ برابرند. ضمنا پروتکلها در عراق رعایت نمیشوند؛ نه تنها در عراق بلکه در اکثر کشور های عربی مثل یمن، سوریه، لبنان و... با وجود درصد بسیار کم رعایت شیوهنامه های بهداشتی، آمار کرونایی بسیار کمی دارند.*
چرا در جهان، بعد از واکسیناسیون، نوع های جدید کرونا هم آمدند؟! چرا خبری از همان کرونای چینی دیگر نیست؟! تا قبل از واکسیناسیون، سویه های جدید کنونی کجا بودند که به یکباره پدیدار شدند؟ آنهم اکثرا در کشور هایی که بیشترین میزان واکسیناسیون را دارند!!!
#پرسمان
⁉️ آیا آقای مخبر یک مدیر متخلف است ‼
✍ غلامعلی کریمی
💠 با عرض سلام و وقت بخیر
استاد چه جوابی به این مطلب بدهیم
👇👇👇
◀️ مخبر با همه انتقادات و اعتراضات، رسماً معاون اول #دولت_مردمی شد. برخی دلسوزان اما قبل از معرفی رسمی ایشان، سعی داشتند با رساندن صدای خود به جناب رئیسی جلوی این انتخاب را بگیرند.
🔸 اهالی سریش آباد کردستان، سرِ ماجرای قزل قیه، خطاب به آقای رئیسی، طوماری امضاء کردند که جناب مخبر فرد مناسبی برای ایجاد تحول نیست.
🔹 درباره مدیرعاملیِ #آقازاده ایشان در هلدینگ نسیم سلامت، نیز کلی اعتراض شد که تا الان کسی پاسخی نداده.
🔸 واگذاری ۱۴۷ هکتار زمین در منطقه محروم شعیبیه به موسسه علامه مخبر دزفولی، توسط منابع طبیعی خوزستان نیز محل ابهام و چالش دیگری بود که بیپاسخ ماند.
🔹 به همهی اینها، وعدهی تولید ۵۰ میلیون دوز واکسن تا پایان شهریورماه را نیز اضافه کنید که بسیار بعید است تا آن تاریخ تحویل داده شود.
🔺 انتخاب مخبر اما نشان داد، ظاهراً توصیهها و انتقادات دلسوزانه #مردم به گوش آقای رئیسی نرسیده، یا اگر رسیده ارزش پاسخگویی از طرف ایشان را نداشته.
جناب آقای رئیسی! حداقلیترین فاکتورِ دولتِ مردمی، صحبت بیواسطه و پاسخ شایسته و به موقع به مردم است.
سلام علیکم
🔰 قطعا از امروز یکی از محورهای اساسی جنگ تبلیغاتی مخالفان آقای رئیسی برای ایجاد ناامیدی در جامعه انتصاب های ایشان خواهد بود؛ مسلماً با تمام انتصابات آقای رئیسی همین برخورد خواهد شد.
👈 اما راجع به آقای مخبر .
✍ ۱. آقای مخبر مورد اعتماد حضرت آقاست، اگر این تخلفات به این گستردگی را انجام داده بود، قطعا آقا به او اعتماد نمی کرد که ستاد اجرایی فرمان امام را با آن گستردگی به او بسپارد، 👈 البته این سخن به این معنا نیست که هیچ عیبی در ایشان نیست.
✍ ۲. قطعا آقای رئیسی با توجه به حضور چهل ساله در دستگاه قضا و ریاست این قوه در سالهای اخیر ، بیشتر از همه به تخلفات مسئولین و دستگاه های تحت امرشان آگاه است ، در ضد فساد بودن ایشان هم شکی وجود ندارد و با کسی هم تعارف ندارد ، اگر آقای مخبر این است که این افراد می گویند قطعا ایشان به او متمایل نمی شد.
۳. سوابق آقای مخبر بیانگر آن است که ایشان فردی جهادی در امر محرومیت زدایی و مدیری توانمند و انقلابی است و علت تبلیغات گسترده مخالفان آقای رئیسی که متاسفانه بسیاری از بچه های حزب اللهی هم ندانسته جدول آنها را پر می کنند ، همین است.
۴. آقای مخبر معصوم و بی عیب و نقص نیست ، ایشان هم مثل همه مدیران اجرایی کشور ، مجموعه ای از نقاط قوت و ضعف است ولی انچه مسلم است ، نقاط قوت و تواتنمندیهای او بر ضعف هایش غلبه دارد.
👈 اینجا بنا نیست یک فرد معصوم و مصون از خطا انتخاب شود ، یک فرد اجرایی بعنوان معاون اول انتخاب شده که مسئولیت قبلی او به مراتب گسترده تر از معاون اولی است که به دلیل توانمندیها او، مصالح نظام بر آن قرار گرفته که از آن مسئولیت گسترده به این مقام محدودتر نصب شود.
۵. موارد مذکور که بعنوان تخلفات آقای مخبر از آنها یاد شده ، از سالها قبل برای حجمه به نهاد های تحت امر رهبری مطرح شده، که همگی به روشنی پاسخ داده شده و هر کس که خواهان آن است کافی است یک جستجوی ساده در اینترنت انجام دهد و توضیحات لازم را دریافت کند.
👈 ۶ . همانگونه که حضرت آقا در روز تنفیذ تاکید کردند ، همه باید مواظب باشیم در دام جنگ تبلیغاتی دشمنان بیرونی و بدخوان درونی گرفتار نشویم.
ما رأیتُ الّا جَمیلا‼️
✍حسین عباسیان
♻️شهید آوینی می گفت:
«هر کس میخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند. اگر چه خواندن داستان را سودی نیست، اگر دل کربلایی نباشد. از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفتهاند. زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا(ع) حُب حسین(ع) سرّالاسرار شهداست.... کربلا را تو مپندار که شهری است میان شهرها و نامی است در میان نامها، نه! کربلا حرم حق است و هیچ کس را جز یاران امام حسین(ع) راهی به سوی حقیقتی نیست... هر شهید کربلایی دارد... و برای ما کربلا پیش از آنکه یک شهر باشد یک افق است.یک منظر معنوی است که آن را به تعداد شهدایمان فتح کردهایم، نه یک بار، نه دوبار، به تعداد شهدایمان...»
✳️از یک منظرافق شهید آوینی همانی است که حضرت زینب سلام ا... علیها فرمود:" ما رأیتُ الّا جَمیلا"
✅فهمیدن این جمیل و آن افق یعنی بصیرت عاشورا. عاشورا درخود، زیبائی های معنوی وبصیرتی فوق العاده ای دارد، یافتن وپرداختن به محورهای مهم وتحلیلی:" ولایتمداری "، "دشمن شناسی" ، "زمان شناسی" ،" پرهیز از خطای محاسباتی" ، "صبر"، "مقاومت و استقامت" یاران باوفای اباعبدا... الحسین علیه السلام از جمله زیبایی های این حادثه عظیم تاریخ است.
✅اقتضای شرایط امروز جامعه ما در ایام عزای سرور وسالار شهیدان ، پیشنهادات موضوعات اولویتی برای اهل قلم وتحلیل است.
✅ گمشده امروز جامعه ما، نادیدن ظرفیت ها و زیبائی های امید آفرین است همانی که رهبر معظم انقلاب در روز تنفیذ فرمودند: «یک توصیهی دیگر، نگاه به ظرفیّتها است. این روزها شما در اظهارات، مقالات، نوشتهها، گفتهها نگاه میکنید که دائم از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله، کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است، [امّا] ظرفیّتها زیادتر از مشکلات است.»
◄ طالبان پیشنهاد آمریکا را رد کرد/ «ذیبحالله مجاهد» سخنگوی طالبان گفت: «اساساً دولت انتقالی را نمیپذیریم و تشکیل دولت انتقالی طرح ما نیست». او اضافه کرد: «تصمیم طالبان تسلط بر کابل پایتخت است و بعد از تسلط بر مناطق دیگر کشور، این تصمیم اتخاذ خواهد شد». سخنگوی طالبان همچنین نسبت به عواقب مداخله آمریکا در کشورش هشدار داد. طالبان در پیشروی سریعی که از جمعه آغاز کرده بر مرکز شش ولایت مسلط شده که مهمترین این شهرها، شهر قندوز است
♨نیاز به تصمیم فوری
✍فرهاد کوچکزاده
🔹دولت ائتلافی اعتدال – اصلاحات در حالی به پایان خود رسید که مشکلات متعددی برای دولت رئیسی به ارث گذاشته است. مهمترین و عاجلترین مشکل امروز کشور فوت ۵۸۸ نفر از هموطنان کشورمان بر اثر ابتلا به کرونا در روز گذشته بود که موجب شد تا برخی از اصلاحطلبان تندرو انتقاداتی را بر عملکرد دولت رئیسی وارد کنند!
👈گزارههای خبری: ۱ - «علی شکوریراد» عضو سابق مرکزیت حزب منحله مشارکت و دبیرکل کنونی «حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» در توئیتی نوشت: «هنوز به قله پیک پنجم کرونا نرسیدهایم و اوضاع روزبهروز وخیمتر میشود. در واکسیناسیون بسیار عقب هستیم. علاوه بر کمبود تخت و خستگی کادر درمان، سرم و دارو هم کمیاب شده است. در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است. مردم واقعاً بیپناه ماندهاند. خدا به خیر بگذراند». ۲ - عباس عبدی دیگر چهره اصلاحطلب نیز توئیت زد: «آقای رئیسی؛ بیایید همین امروز یک کار قابلقبول انجام دهید. دستور بدهید آمار ثبتاحوال را بهروز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین ازجمله خودتان بدانید که مرگومیر واقعی دو ونیم برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است. مسئله کرونا را کوچک کردند، حالا مردم هزینهاش را میدهند».
👈گزاره تحلیلی: گرچه حمله سیاسیون اصلاحطلب از دولتی که کمتر از یک هفته از تشکیل آن میگذرد؛ چیزی شبیه جوک است و اینکه چرا این افراد در هشت سال گذشته چشمان خود را نسبت به مشکلات و ناکارآمدیهای دولت بسته بودند و اکنون یکباره از خواب زمستانی بیدار شدهاند، دلیلی جز احساس همزادپنداری با دولت قبل و رقیب هراسی و تخریب رقیب در دوره جدید ندارد. بااینوجود، به این نکته هم باید توجه داشت که روز گذشته ابتلا ایرانیان به کرونا از مرز ۴۰ هزار نفر عبور کرد و از این میان بیش از ۵ هزار نفر در بیمارستانها بستری شدند و کشور در قرمزترین و سیاهترین روزهای کرونایی به سر میبرد. بیش از هفت روز از مرقومه رهبر معظم انقلاب خطاب به آقای روحانی در خصوص انجام هر اقدام لازم بهمنظور جلوگیری از چرخش ویروس و سعودی بودن انتشار آن میگذرد و تاکنون هیچ تصمیم خاصی از سوی ستاد کرونا اتخاذ نشده است. البته اعضای ستاد هنوز تغییر نکردهاند و همانهایی هستند که براثر مدیریت و تصمیمگیری آنها، وضعیت کشور به این روز دچار شده است. لذا انتظار از آقای رئیسی آن است که بهسرعت اعضای این ستاد را تغییر دهد و تا تشکیل ستاد جدید، شخصاً در خصوص حل مشکل تصمیمگیری کند.
🔰بورس و عبرت های ریزش سال۹۹
✍علی محمدی
🔶یک سال پیش در چنین روزی، شاخص بورس تهران بعد از چند ماه رشد پیاپی، به یکباره وارد روند نزولی می شود تا بزرگترین ریزش تاریخ خود را رقم بزند. مردمی که به دعوت چندباره ی رییس دولت و وزرا دارایی خود را وارد بورس کرده بودند، در تور صفهای فروش و حقوقی ها گیر می کنند تا نه تنها سرمایه انها نابود شود، بلکه بزرگترین سرمایه نظام نیز _اعتماد مردم_ خدشه دار شود. در این خصوص حرفها برای گفتن زیاد است ولکن فراز و فرود بازار سرمایه در یک سال اخیر چند واقعیت گرانبها را برای همه آشکار ساخت:
1⃣قوانین بورس در ایران به شدت فساد زا و در جهت تضعیف سهامداران خرد و به نفع حقوقی ها و سهام داران عمده است. بنابراین در اولین فرصت باید این قوانین اصلاح شوند.
2⃣سازوکار بازار سرمایه به گونه ای است که به صورت کامل در جهت تامین فلسفه وجودی خود نمی باشد. به این معنی که نمی تواند نقدینگی را در جهت تقویت بنگاه های تولیدی به کار گیرد. لذا این سازوکار باید تغییر کند.
3⃣تجربه سال ۹۹ و ناهماهنگی بین وزارت اقتصاد و نفت در صندوقETF، یا اقدامات بانک مرکزی در تعیین نرخ بهره، نشان داد که مسئولین باید تصمیمات کلان اقتصادی را با هماهنگی کامل و آینده نگری و با در نظر گرفتن شرایط بازارهای مالی اتخاذ نمایند.
4⃣مسئولیت از بین رفتن سرمایه مردم در بورس در سال۹۹ متوجه چه افرادی است؟ به نظر می رسد فقدان وجود نهادهای ناظر بر عملکرد مسئولین سازمان بورس و حقوقی ها، راه را برای انحراف بورس از کارکرد اصلی خود فراهم کرده است. از این منظر اصلاح قوانین و نهادهای ناظر بر سازمان بورس موضوعی ضروری است.
5⃣ بخشی از ضررهای مردم در سال گذشته متاثر از ورود بدون آموزش آنان به بازار سهام بود. لذا باید سازوکار یا شبکه ای برای آموزش مردم ایجاد گردد. ترویج نگاه سرمایه گذاری بلند مدت در بورس با رعایت نکات فنی، باید محور اصلی این آموزش ها باشد.
🔚نکته راهبردی:
دولت سیزدهم با در نظر گرفتن واقعیت های فوق و تجربه گذشته باید اولین کارویژه خود را در زمینه بازار سرمایه، بازگشت اعتماد مردم نسبت به بورس قرار دهد که این امر از طریق نظارت بر سازمان بورس و عملکرد حقوقی ها مقدور است. در مرحله بعد چند وجهی کردن اقتصاد و خروج از بانک محوری؛ و استفاده از بازار سرمایه برای تامین مالی بنگاه ها باید در دستور کار قرار گیرد.
📌ضرورت شخصیتسازی جدید از وزارت امور خارجه
🔹از همان روز اول آغاز مذاکرات احیای برجام در وین بهصورت مداوم دیپلماتهای ایرانی اعلام میکردند که دور بعدی مذاکرات احتمالاً دور آخر بوده و همهچیز روبهپیشرفت قرارگرفته است.
🔹واقعیت آن است که روحیه حقوقی و سازمان مللی حاکم بر وزارت امور خارجه باعث شد تا در وین گره در کار تیم مذاکرهکننده افتاده و آنها نتوانند بهصورت مقتدرانه با تروئیکای اروپایی و سایه آمریکایی آن به نتیجه قابل فهم برسند.
🔹درحالیکه برخی از کارشناسان وزارت خارجه اعتقاد دارند که حفظ تیم مذاکرهکننده زمان رسیدن به توافق را برای دولت جدید کمتر میکند؛ باید گفت که حفظ شاکله این روحیه در ادامه مذاکرات نهتنها مؤثر نیست، بلکه طرف غربی را بر خواستههای نامشروع خود جسورتر خواهد کرد.
🔹اگر تهران استراتژی مذاکره با غربیها را تغییر ندهد؛ مذاکرات وین به زنجیرهای فرسایشی و بدون نتیجه تبدیل خواهد شد.
🔖پنج اشتباه بزرگ عباس عراقچی در مذاکرات وین باعث شد؛ خوی وحشی و زیاده خواه غربی جای مذاکرات برابر را بگیرد:
1️⃣ایده تقسیم تحریمها به موارد «رفع شدنی» و «رفع نشدنی» و پذیرش آن از سوی تیم مذاکرهکننده فعلی از همان ابتدا به معنای ورود ایران به تونل مذاکرات فرسایشی بود، در این شکل از رویارویی دیپلماتیک تا بدین جا هر دور از مذاکره بهعنوان توافق نهایی به ایران فروختهشده و بهنحویکه آورده ایران در هر مرحله هرگز بهاندازهای نباشد که ایران بتواند برای مذاکره بعدی مقاومت کند.
2️⃣ ادغام مذاکرات «نجات برجام» و «بازگشت آمریکا به برجام» شانس ایران را برای رسیدن به توافق منصفانه و پایدار کمتر کرد.
3️⃣نتیجه عجله ابتدایی تیم ایرانی در رسیدن به توافق قبل از انتخابات ریاست جمهوری باعث شد اسلحه آمریکا برای فشار به ایران مسلحتر شده و آمریکاییها آن را برای کنترل رفتار ایران به کار ببرد (درحالیکه پیش از آغاز مذاکرات تنها حل مسائل هستهای روی میز بود؛ به ناگهان به روح شروط ۱۲ گانه پمپئو منحرف شد)
4️⃣ترک مذاکرات قبل از آغاز دور چهارم؛ اقدام شجاعانهای از سوی ایران بود که متأسفانه اجرا نشده و تیم حاکم بر مذاکرات جسارت آن را نداشت. نوع واکنش آمریکا به خرابکاری نطنز نشان میداد تضعیف ایران را به توازن در خاورمیانه ترجیح میدهد.
5️⃣ایران در مذاکرات وین هرگاه از آمریکاییها ناامید میشد به پاریس تکیه میداد فرانسه هیچگاه ستون سیاست خارجه تهران نبوده و ذاتاً خود را رقیب منطقهای ایران میداند.
نکته آخر:
محسن امین زاده معاون وقت وزارت خارجه در دولت اصلاحات در اظهارنظر جالبتوجهی گفته است که ماندن ظریف در مذاکرات وین ضروری است؛ البته دستور ماندن ظریف در وزارت خارجه به معنای ماندگاری وزیر فعلی در آن وزارتخانه نیست؛برای اصلاحطلبان افراطی حفظ روحیه و منش ظریف در وزارت خارجه را از حضور فیزیکی او مهمتر می دانند.
وقت آن رسیده است که بهجای تلاش برای شکست تحریم، میزان اثرات تحریم پذیری را پایین بیاوریم؛ این تغییر بزرگ استراتژیک، نیاز به یک شخصیت سازی جدید از وزارت خارجه کشورمان دارد.
🔹شارلوت والرِ گاندو۲ کیست؟!
شارلوت، افسر اطلاعاتی انگلیس (۳۲ساله) با نام مستعار لوتی بود که در پوشش بخش سیاسی سفارت انگلیس در شهریور ۹۴ وارد ایران شد.
او دارای سطح اطلاعاتی بالا بود به طوری که سفیر انگلیس در تهران و هیچ کدام از اعضای سفارت حق پرسوجو از اقدامات وی را نداشتند و به طور مستقل وارد عمل میشد.
اهانت به سایر دیپلمات ها و معطل نمودن آنها در امور دیپلماتیک، از شاخصه های رفتاری اوست.
لوتی با دیپلمات کشورهای مصر، پاکستان، کویت، گرجستان، آلمان، فرانسه ارتباط داشت و شبکه جمع آوری گسترده اطلاعات را از دیپلماتهای سایر کشورها فراهم کرده بود.
شارلوت علاوه بر ایران، تمرکز ویژه ای بر حوزه یمن، سوریه و نقش ایران در این کشورها داشت و محل جلسات هماهنگی را در سفارت انگلس و عموما با حضور دیپلمات های فرانسوی برگزار میکرد.
شارلوت در انتخابات سال ۹۴ ایران به صورت مخفیانه اقدام به فیلمبردای از مجموعه های حساس کشور کرده بود.
وی همچنین در زمان حضور خود در ایران به طور جدی پیگیر بورسیه چونینگ (برای جذب نخبگان ایرانی توسط سرویس انگلیس) بود.
پی نوشت: تصویر سمت راست، تصویر اصلی شارلوت والر است.