eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تشکل اساتيد سطوح عالي و خارج حوزه علميه قم در نامه‌اي به رؤساي قواي مجريه و مقننه درباره وزير پيشنهادي اطلاعات تأکيد کردند با شناختي که ما از جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمين آقاي خطيب داريم ايشان جز به خط ولايت دلبستگي و تعلق‌خاطري نداشته و ندارند. اتهام طرفداري از برخي سران و مؤثران يا ساکتان فتنه ۸۸ به‌هيچ‌وجه مطابق واقع نيست. «تشکل اساتيد سطوح عالي و خارج حوزه علميه قم» در نامه‌اي به رؤساي قواي مجريه و مقننه درباره وزير پيشنهادي اطلاعات نامه‌اي نوشتند که در آن آمده است: حضور ارجمند آيت الله آقاي رئيسي و جناب آقاي دکتر قاليباف سلام عليکم با تشکر از معرفي اعضاي کابينه در فرصت مقرر توسط رئيس جمهور محترم و اميد به بررسي دقيق و سريع موضوع در مجلس شوراي اسلامي، با توجه به معرفي يک شخصيت روحاني فاضل و با تجربه براي تصدي وزارت مهم اطلاعات و مطرح شدن برخي مطالب پيرامون اين موضوع، تشکل اساتيد سطوح عالي و خارج حوزه علميه قم که به لطف الهي سال‌ها است يکي از پرچمداران گفتمان انقلاب اسلامي در حوزه مقدسه شمرده مي‌شود لازم ديد مطالبي را به شما عزيزان تقديم کند. ۱- جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي خطيب به عنوان يک جانباز سرافراز و برادر شهيد سابقه روشني در مقاطع مختلف انقلاب اسلامي و پيروي از خط مستقيم ولايت دارد و از همين رو همواره مورد اعتماد و وثوق نهاد‌هاي عالي نظام بوده است. ۲- رفتار سنجيده و حکيمانه ايشان در قضاياي سال ۸۸ در قم و ملاحظه ظرافت‌هاي لازم در ارتباطات حوزه‌اي نقش موثري در تبيين حوادث براي بزرگان حوزه ايفا کرد که بيان جزئيات آن فرصت جداگانه‌اي طلب مي‌کند. ۳- شهادت مي‌دهيم که ايشان همواره همراه و حامي نيرو‌هاي انقلاب در قم و حوزه بودند. مورد خاصي که در برخي نوشته‌ها ذکر شده در حقيقت مربوط به نحوه و روش عمل برخي از دوستان بود که در اعتراض به حضور يک شخصيت رسمي در قم و مطالب و عملکرد او در آن زمان صورت گرفت. اصل اعتراض اين عزيزان بجا و قابل قبول بود، ولي نحوه انجام کار يعني برهم زدن سخنراني قابل دفاع نبود و رهبري معظم هم صراحتا از اين نوع کار‌ها نهي فرمودند. روشن است که دستگاه مسئول امنيت در اين زمينه مسئوليت دارد. طبعا اگر در دادگاه رفتاري صورت گرفته که مورد انتقاد اصحاب پرونده است نمي‌توان و نبايد دستگاه ديگري را که به وظيفه خود عمل کرده نکوهش کرد. ۴- با شناختي که ما از جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي خطيب داريم ايشان جز به خط ولايت دلبستگي و تعلق خاطري نداشته و ندارند. اتهام طرفداري از برخي سران و موثران يا ساکتان فتنه ۸۸ به هيچ وجه مطابق واقع نيست. ۵- نسبت به پاره‌اي مشکلات و آسيب‌ها در دوره اسبق قوه قضائيه هم شخص آيت الله رئيسي بهتر از هر کسي مي‌توانند نسبت به نقش افراد داوري نمايند و مسئوليت و عملکرد حفاظت قوه را بيش از همه مي‌شناسند. ۶- لازم مي‌دانيم به عرض برسانيم که اين مطالب صرفا جهت روشن شدن موضوعات و ابهاماتي بود که اخيرا در برخي نوشته‌ها به نام تشکل‌هاي حوزه‌اي مطرح شده بود و بي پاسخ نهادن آن‌ها مي‌توانست مصداق کتمان حقايق باشد؛ لذا لازم ديده شد که اين نکات تقديم شود. ۷- در خاتمه ضمن آرزوي عزت و سربلندي روز افزون براي نظام اسلامي و رهبري فرزانه آن، دوام توفيق شما را در خدمت به ارمان‌هاي بلند انقلاب اسلامي و مردم فداکار و عزيزمان از خداي بزرگ مسئلت داريم.
🔰خروج تاکتیکی یا شکست راهبردی ✍علی محمدی 🔶در خصوص تحولات اخیر در افغانستان، عده ای به گونه ای تحلیل می کنند که گویا ایالات متحده در یک بازی شطرنج حساب شده در حال پیش بردن تحولات افغانستان است. این افراد با برداشت ناصحیح از رویدادهای اخیر گمان می برند که تمامی امور و اقدامات طالبان و دولت مرکزی با هماهنگی کامل واشنگتن و در کنترل کاخ سفید رقم می خورد. درحالی که واقعیت به گونه ای دیگر است. امریکا به چند دلیل با خفت تمام و با شکست همه جانبه در حال از دست دادن افغانستان است: 1⃣طی بیست سال حضور ایالات متحده در افغانستان، انزجار و نفرت افغان ها نسبت به امریکا روز به روز فزونی داشته است. در واقع افکار عمومی این کشور تحت هیچ شرایطی نه خواهان بیگانگان و نه خواهان دولت دست نشانده آنها هستند. البته این غیر از افکار عمومی خود امریکا و منطقه است. 2⃣هدف حضور آمریکا بعد از یازده سپتامبر در افغانستان در ظاهر مهار طالبان و در باطن کنترل ایران بود. شما بفرمائید کدام یک از این دو هدف تامین شد؟ آیا ایران نسبت به ۲۰سال گذشته در منطقه نفوذ کمتر دارد یا بیشتر؟ آیا طالبان قوی تر شده یا ضعیف تر؟ ایالات متحده آمریکا نسبت به ۲۰۰۱ قوی تر شده یا ضعیف تر؟ 3⃣در مدت حضور آمریکا در افغانستان حدود ۲/۲ تریلیون دلار و بیش از ۶۰۰۰نظامی ایالات متحده تلف شد. 🔸در مجموع با توجه به سه مورد بالا و نظر به بحران اقتصادی در امریکا و قدرت گرفتن رقبای ایالات متحده در جهان، واشنگتن ناگزیر به ایجاد تغییرات گسترده در نوع حضورش در منطقه شده است. 🔶بر اساس انچه نوشته شد، تغییر در نوع حضور امریکا در افغانستان، تنها یک تغییر تاکتیکی نیست بلکه یک شکست راهبردی و خفت بار برای آن کشور است که از قِبِل هزینه فراوان، هیچ سودی حاصل ننمود. 🔺البته ناگفته نماند که آمریکاییها در تغییر جنبش های منطقه به نفع خود مهارت فوق العاده ای دارد و تا آخرین لحظه تلاش می کنند تا اگر از درب بیرون انداخته شده اند، از پنجره داخل شوند. به عبارتی حداکثر خواسته امریکا ،دولت دست نشانده و حداقل آن ایجاد بی ثباتی است. مثلا در برخی از کشورهای مصر، تونس، و ... توانستند بیداری اسلامی را به نفع خود مصادره کند ودر لیبی اقدام به ایجاد بی ثباتی کردند. بر همین اساس گمان می رود که واشنگتن با تاکتیک هایی بتواند این انحراف در جنبشها را در افغانستان نیز پیاده سازی نماید. و یا حداقل این کشور را به سمت بی ثباتی سوق دهد. اما رویکرد و صبغه طالبان در مذاکرات دوحه ، تفکر این گروه و نوع مواجهه آنان با دولت مرکزی در کابل نشان می دهد، امکان ایجاد انحراف در خواسته های طالبان برای واشنگتن بسیار دشوارتر و دور از انتظار خواهد بود.
یدالله جوانی تحولات افغانستان.m4a
9.08M
🎧 تحلیل صوتی 🔰 تصرف افغانستان توسط طالبان چه تاثیری بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دارد؟ 🔻کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی ✅‌‌ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⛔️آدرس غلــط ندهیـــم، ✍ سادات عسگری کابینه سلیـقه ای یا کارآمد،نقد مجازی با رعایت اصول 💢لازم هست جدای از اظهار نظر شخصی در مورد شخصیتهای معرفی شده کابینه به مجلس، به نکاتی توجه گردد. 🌱با توجه به اینکه دکتر رئیسی با درخواست بخش عظیمی از جامعه به جایگاه ریاست جمهوری دعوت شدند و تنها گزینه ائتلافی جبهه انقلابی بوده و در حقیقت مردم، تنها گزینه برای نجات کشور از وضعیت فعلی را در گرو حضور ایشان دیده و می بینند،لازم است، در نوع نقد و محل انتشار آن، توجه ویژه داشت. 🌱با توجه به تاکیدات رهبری مبتنی بر استفاده از ظرفیت جوانان برای تحول آفرینی، در عین حال فرصت محدود کشور و داشتن محدودیت در آزمون و خطا بنظر میرسد، ترکیب سنی جوان و میانسالان در تیم ایشان میتواند نکته مثبتی قلمداد شده و ظرفیت تحول و تخصص و تجربه را در کنار هم داشته باشیم؛ هر چند به ادعای برخی صاحبنظران، در این شرایط خاص، می شد از مهره های قویتری هم استفاده کرد و ⭕️البته ما دکتر رئیسی را مصون از خطا ندانسته و قطعا بر عملکرد ایشان نیز نظارت داشته و در صورت لزوم مطالبه گری و پرسشگری را نیز حق خود میدانیم ؛ ⭕️آنچه لازم است اینست که انتقاد برخی از افراد انقلابی و دلسوز، با توجه به حساسیت های اجتماعی در این برهه و با توجه به پرهیز از یاس آفرینی و البته در راستای مطالبه گری اجتماعی، تنظیم گردد و البته از روشهای مختلف چون ارایه استنادات و نظرات بصورت جمعی به کمیسیون ها و مراکز مربوطه و اثر گذار نیز دریغ نگردد. ⛔️اما در این میان هستند افراد مغرضی که ظرفیتهای کشور را سالها معطل نگاه داشته و الان که احتمال دولتی پرکار و با دید مردمی را در مقابل خود می بینند،شروع به تخریب و سیاهنمایی کرده و قصد نا امیدکردن مردم از دولت پیش رو را قبل از عملکرد مدنظر دارند. 🔻در این میان برخی طرفداران کاندیداهای انتخاباتی نیز به صرف عدم حضور فرد مورد نظرشان در کابینه،شروع به نقد بعضا غیر منصفانه نموده اند، که آنها نیز لازم است به تاسی از همان افراد، که در لحظات حساس انتخاباتی ،انقلاب را اولویت دانستند،امروز هم دید انقلابی داشته باشند و بخاطر اشخاص از انقلاب عبور نکنند. 🔹و البته در کنار توصیه به نقادان دولت و کابینه ،لازم است هسته سخت طرفداران رئیسی نیز فرهنگ نقد پذیری را زیر سوال نبرده و نقد صحیح به دولت را سازنده تلقی نموده و نقد مخرب را نیز با سعه صدر پاسخ داده و جو کشور را به سمت مسایل حاشیه ای نکشانند. توصیه آخر اینکه؛ رهبری بالاترین منکر را، ناامید کردن مردم از نظام اسلامی عنوان نمودند. 🔴پس مراقب باشیم اظهار نظرات ما، خوراک رسانه های معاند را تامین نکرده و از راه صحیح آن ،ـــ در کنار دولت ــــ و نه در مقابل آن، به یاری آن، برای ایران سربلند اقدام کنیم.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مریم سما نماینده سابق افغانستان از کشور فرار کرد ♦️مریم سما دارای مواضع ضد ایرانی بود و بارها در ایجاد تفرقه قومیتی بین ایرانی ها و افغان ها فعالیت های زیادی داشته است.
🔴 سابقه دوهزارساله روابط ایران و چین 🔸رادیو اینترنشال چین روز گذشته در گزارشی نوشت: پنجاه سال پیش در چنین روزی نمایندگان دیپلماتیک چین و ایران رسما توافقنامه ای را در ارتباط با برقراری روابط دیپلماتیک در اسلام آباد، پایتخت پاکستان، امضا کردند؛ چین و ایران در طول ۵۰ سال گذشته سختی های زیادی را پشت سر گذاشته و کنار یکدیگر مانده اند. چین و ایران را می توان به عنوان الگوهایی محوری برای کشورهای در حال توسعه در زمینه ضرورت کمک به یکدیگر تلقی کرد. این شبکه افزود: چین و ایران در ۲ هزار سال گذشته، تبادلات مکرری با یکدیگر داشته اند و هیچ گاه جنگی بین آنها رخ نداده است که چنین روندی میان کشورهای بزرگ همسایه بسیار نادر محسوب می شود؛ با این اوصاف، ارتباط بین چین و ایران را می توان الگویی از همزیستی مسالمت آمیز بین کشورها خواند. مردم هنگام پرداختن به تبادلات تاریخی میان چین و ایران، معمولا در وهله اول به افتتاح جاده ابریشم توسط «جانگ چیان» اشاره می کنند؛ در سال ۱۱۹ قبل از میلاد بود که جانگ دومین ماموریت خود در مناطق غربی را انجام داد و ارتباط مستقیمی با ایران برقرار کرد. بر اساس اسناد تاریخی چین، جانگ چیان نمایندگان خود را به «امپراتوری اشکانی» فرستاد و پادشاه وقت ارشک دوم ۲۰ هزار سواره نظام را برای خوش آمد گویی و استقبال از سفرای سلسله هان به سمت مرز روانه کرد. آئین و رسوم معاشرت در این بین، بی نهایت رسمی و همراه با تشریفات برگزار شد. وقتی نمایندگان سلسله هان به چین بازگشتند، ارشک دوم نمایندگان خود را همراه با نمایندگان سلسله هان به چین اعزام کرد و این اولین مبادله رسمی بین دو دولت چین و ایران بود. 🔹در ادامه این گزارش آمده است: اما این رابطه در دوران معاصر آسیب نیز دیده است. چین و ایران در طول دویست سال گذشته، هدف قلدری و زورگویی های قدرت های غربی قرار گرفته اند و ثروت آنها غارت و قلمروی این دو کشور تقسیم شده است و آنها به مستعمره و نیمه مستعمره تبدیل گشته اند.در طول جنگ سرد، چین و ایران تحت پادشاهی متعلق به اردوگاه های خصمانه بودند تا زمانی که یخ روابط چین و آمریکا در سال ۱۹۷۱ میلادی آب شد و ایران شروع به نزدیک شدن به چین کرد و چین و ایران روابط دیپلماتیک برقرار کردند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود که فصل جدیدی در روابط بین چین و ایران گشوده شد؛ بعد از پایان جنگ ایران و عراق بود که روسای جمهور وقت ایران آقایان خامنه ای، رفسنجانی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی همگی به ترتیب به چین سفر کردند. «یانگ شانگ کون»، «جیانگ زمین»، «هو جین تائو»(به عنوان نایب رییس جمهور ) و «شی جین پینگ» روسای جمهور وقت و فعلی چین نیز به ترتیب به ایران سفر داشته اند. 🔸در بخش پایانی گزارش رادیو اینترنشال چین آمده است: فضای همکاری بین چین و ایران با نگاهی به آینده و در چارچوب ابتکار کمربند و جاده، بیش از پیش گسترده تر خواهد شد؛ چین بزرگ ترین کشور در حال توسعه دنیا محسوب می شود و دومین اقتصاد بزرگ جهان است. ایران نیز کشوری با نفوذ و تاثیرگذار در خاورمیانه به حساب می آید که حضورش در حفظ توسعه پایدار منطقه حیاتی است. توسعه روابط مشارکتی و استراتژیک جامع بین چین و ایران علیه کشور ثالثی نیست و صرفا به منفعت رسانی به مردم این دو کشور و ایفای نقشی به مراتب بزرگ تر در روند ایجاد صلح جهانی و پیشرفت بشری متعهد است.
🔴 دلیل عصبانیت اصلاح طلبان 🔹این عصبانیت اصلاح طلبان ایران از سقوط دولت افغانستان که به بهانه عقبه ذهنی مردم از طالبان شدت گرفته، یک واقعیتی دارد بنام شکست آمریکا در حفظ و حمایت از غربگرایان، حتی در محدوده کوچکی به نام افغانستان. 🔹هیمنه آمریکا به دست طالبان شکسته شده و این اصلاح طلبان را آزار میدهد
🔴اینکه دیروز میگفتند چرا در مسایل سوریه و فلسطین دخالت میکنید و امروز میگویند چرا در بحران افغانستان ورود نمیکنید، اهمیتی ندارد. 🔹مهم این است که دارند اعتراف میکنند جمهوری اسلامی ایران قدرت اول و بلامنازع منطقه است و اگر در کشوری بحرانی درست شود، جز با ورود ایران مشکل حل نخواهد شد. 💬امیرحسین ثابتی
🔴 دکتر اکبری: اگر طالبان با آمریکا مبارزه نمی‌کرد معلوم نبود وضعیت امروز افغانستان به چه شکلی بود مردم افغانستان به طالبان پیوستند و آمریکا را اخراج کردند 🔰سخنان بسیار مهم دکتر اکبری جانشین دبیرکل بیداری اسلامی و معاون فرهنگی سپاه قدس پیرامون طالبان در برنامه پرونده ویژه شبکه سه: 🔸برای هیمنه آمریکا بسیار بد بود که اینگونه از افغانستان خارج شود‌، مردم به طالبان پیوستند و با آمریکا مبارزه کردند و آمریکا از افغانستان اخراج شد. 🔸طالبان واقعا با داعش جنگید و نگذاشت داعش در افغانستان رشد کند و شاهد بودیم که در یکسری از این جنگها آمریکایی‌ها به داعش کمک کردند و با طالبان مقابله کردند. 🔸اگر طالبان با آمریکا مبارزه نمی‌کرد معلوم نبود وضعیت امروز افغانستان به چه شکلی بود. 🔸طالبان بارها تبلیغاتی که علیه هاشان می‌شود را محکم رد کرده به طور مثال یکسری فیلمهایی منتشر شد که طالبان در حال سربریدن مردم است طالبان گفته این موضوع دروغ است و بلکه اینها که در این فيلم می بیند افراد ما(طالبان) هستند که توسط داعش سرشان بریده می‌شود. 🔸امروز طالبان به عقاید و فرهنگ و آداب سایر مذاهب احترام میگذارد. 🔸طالبان از قدیم با ایران ارتباط دارد، چندین بار هیئت به ایران فرستاده اند و چندین بار این موضوع رسانه‌ای شده است. 🔸ما نگاهمان این نیست که طالبان هیچ اشکال و نقصی ندارد اما طالبان امروز با گذشته‌اش بسیار متفاوت است. اگر طالبان بخواهد مثل گذشته حکومت کند قطعا مثل گذشته هم دوامی نخواهد داشت. 🔸طالبان امروز یک مجموعه‌ای ست که با کشورهای مختلف دنیا مثل چین، آمریکا و روسیه مذاکره می‌کند و بسیاری از کشورها آن را پذیرفته‌اند.
🔴 عکس جنجالی کاخ‌سفید از جلسه امنیتی بایدن/ نمایش چهره ماموران سیا و ساعت به وقت تهران 🔹حساب رسمی کاخ سفید در توئیتر روز یکشنبه همزمان با سقوط کابل، پایتخت افغانستان به دست گروه طالبان این عکس را منتشر کرد. 🔹در صفحه مقابل جو بایدن در این عکس هشت تصویر از مسئولان نهادهای مختلفی که در این جلسه حضور داشتند، دیده می‌شود. 🔹شماری از جمهوریخواهان و کارشناسان امنیتی ضمن انتقاد از انتشار این عکس، نمایش چهره مسئولان سیا و افشای وجود «دفتر دوحه» را اشتباه دانسته‌اند. 🔹یکی از نکات سوال برانگیز در این عکس نمایش ساعت به وقت تهران روبروی رئیس جمهوری ایالات متحده است. ساعت ۶ شهر دنیا از جمله مسکو، پکن، لندن و تهران در دیوار روبروی جو بایدن دیده می‌شود. ساعت تهران هنگام ثبت این عکس ۱۹:۵۹ را نمایش می‌دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چپگرا و درحال حاضر مقیم آمریکا، هم سلولی آیت‌الله در زندان ساواک شاه، در مصاحبه با VOA درباره روزهای زندان چنتا جمله میگه جالبه! نوع گفتن ایشون هم بامزه است...
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘بازبینی یک فیلم قدیمی از آموزش ارتش افغانستان، اصلا جای تعجب ندارد که طالبان با این سرعت توانست افغانستان را بگیرد و نیروهای افغانی به همه کشورهای همسایه پناهنده شدند و یک گلوله هم شلیک نکردند❗️