eitaa logo
بصیر
334 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.1هزار ویدیو
389 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸موج مشکوک❗️❗️ ⭕️ با شروع به کار رسمی دولت مردمی آقای رییسی شاهد روندی بی سابقه یا حداقل کم سابقه هستیم.به شکلی که به هر انتخاب رییس جمهور،سیل هجمه و انتقادات به فرد منتخب به راه می افتد.از معاون اول،وزرا،معاونین،استانداران و حتی مشاور شهردار تهران.در این وضعیت ذکر چند نکته ضروریست: 1⃣ قطعا شخص رییس جمهور و دولت ایشان مثل سایرین معصوم نبوده و احتمال اشتباه در برخی انتخابهای آنان وجود دارد. 2⃣ مطالبه گری توسط نیروهای انقلاب و دلسوزان کشور باید امری دایمی و غیرجناحی باشد. 3⃣ بیان انتقاد بدون سند معتبر و استفاده از ادبیات سخیف توسط هر فرد و گروهی ،تضعیف دولت مردمی و صدمه به اعتماد عمومی مردم است. 4⃣ دلسوزان واقعی و اصیل انقلاب پس از شفاف سازی دولت در مورد علل انتخاب افراد و یا رد اتهامات،باید در جهت تصحیح نظرات خود رسما اعلام نظر نمایند. 5⃣ بسیاری از اخبار و اطلاعات کذب در مورد افراد برگزیده دولت،منشا خارجی و با هدف ورود کشور به حاشیه می باشد. 6⃣ تعریف و تمجید عجیب رسانه های معاند مثل بی بی سی فارسی از برخی مدیران،که نمونه عینی آن در مورد معاون محیط زیست(علی سلاجقه) صورت گرفته،نشان از تغییر تاکتیک دشمن در تهییج و تفرقه نیروهای انقلابی برای تخریب دولت است. 7⃣ دولت با شنیدن انتقادهای مطرح شده،توضیحاتی را ارائه نموده که به معنای شنیدن نقدها و احترام به مردم است،اما این شفاف سازی بایستی به موقع و کافی باشد. 8⃣ شفاف سازی توسط نیروهای انقلاب در مورد نقدهای وارد شده را روشنگری و احترام به مخاطب بدانیم نه ماستمالی کردن. ✅ تخریبها و تعریفهای عجیب از انتخابهای دولت که در هیچ دولتی سابقه ی اینچنینی ندارد،باید هوشیاری و دقت نظر بیشتری در صاحبان تریبون و قلم ایجاد نماید تا مبادا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک ⛔️ متوهم‌ها بزودی سیلی خواهند خورد
🔻دو سناریو درباره انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق 🔹چند روز بیشتر به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق باقی نمانده است. سناریوهای این انتخابات را می‌توان از دو منظر تشکیل فراکسیون اکثریت و انتخاب نخست‌وزیر مورد ارزیابی قرار داد. 🔸از منظر تشکیل فراکسیون اکثریت، دو سناریوی کلی وجود دارد: نخست ترکیب صدر، حکیم، العبادی، حزب دموکرات کردستان و الحلبوسی و دوم ترکیب ائتلاف فتح، دولت قانون، فالح فیاض و احتمالاً ائتلاف العزم. 🔹در وضعیت نخست، مهم‌ترین رکن فراکسیون اکثریت، ائتلاف صدری‌ها با حزب دموکرات کردستان خواهد بود. در این صورت، مهم‌ترین گزینه برای نخست‌وزیری مصطفی الکاظمی است. اگرچه صدری‌ها در حال تبلیغات روی یک فرد منتسب به جریان خود هستند، اما احتمالاً درنهایت روی الکاظمی توافق خواهند کرد. 🔸در صورت تحقق سناریوی دوم، شرایط پیچیده‌تر می‌شود. در چنین حالتی، علاوه بر اینکه برخی اختلافات میان ائتلاف فتح و کتائب حزب‌الله کم‌رنگ می‌شود، ایران نیز برای عبور از الکاظمی انگیزه‌های لازم را پیدا خواهد کرد. در این سناریو، می‌توان فردی مانند نوری المالکی را گزینه نخست‌وزیری دانست. توافق ایران و آمریکا بر نخست‌وزیری المالکی محتمل است. 🔹براساس رویدادها و روندهای موجود و در صورت وقوع هرکدام از دو سناریوی بالا، نفوذ ایران در عراق روبه کاهش خواهد بود که بخش اساسی آن سویه‌های اقتصادی دارد. تهران نیازمند بازنگری در سیاست خارجی خود در قبال عراق است. دگرگونی تدریجی و عبور از اولویت‌های سیاسی به سمت تنوع‌بخشی به روابط اقتصادی ضروری به نظر می‌رسد.
‏🔻مگه تو چشم مخالفان طرح حمایت از حقوق کاربران، فیس بوک و‌ واتس اپ و اینستاگرام محل کسب و کار ۱۱ میلیون نفر نبودن؟ 🔹الان ساعت هاست کسب و‌ کار مردم مختل شده، حساب کتاب نکردید چقدر ضرر کردن؟ 🔸اگه هک ‎ تایید بشه واقعا چطور ۱۱ میلیون نفر در همچین محیط نا امنی باید کار کنن؟
✡ یهود و شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله 1⃣ مطابق روایات معتبر، رسول گرامی اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله، با شهادت از دنیا رفته است. (١) 2⃣ برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانسته‌اند که زنی در عملیات در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود. (٢) 3⃣ اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار ساله‌ی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟! 4⃣ بنابراین، نمی‌توان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد. شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کوره‌راه‌های تاریخ گم کنند. 5⃣ شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله در برهه‌ی حساس و مهمی رخ داد. 6⃣ درست در زمانی که آن حضرت را بسیج کرده بود تا به سوی پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یک‌باره و بدون هیچ سابقه‌ای، حال پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله دگرگون شد. 7⃣ اگر در این نبرد پیروز می‌شد، سد مستحکم به سوی فرو می‌ریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نیز در مدینه شکست می‌خورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست می‌داد. 8⃣ بنابراین، برای جلوگیری از به دست پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله دست به کار شد. 9⃣ اگر پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله تنها یک ماه دیگر زنده می‌ماند و این سپاه به جنبش درمی‌آمد، مرگ قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله زهر نوشاندند. (٣) 📚 منابع: ١- تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص۲. ۲- السیرة النبویة، ج٢، صص ٣٣٧ و ٣٣٨. ٣- ر.ک: تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠.
🛑 تکذیب ادعای علی اف در رابطه با حضور نیروهای بیگانه و تکفیری در جمهوری آذربایجان توسط حسینیون 🔻مردم عزیز آذربایجان! رژیم علی اف آذربایجان را به باتلاقی بزرگ می کشاند؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل و برنامه های زشت اردوغان ممکن است به زودی آذربایجان را شعله ور کند 🔻ما نیازی به ارتش های بی تفاوت و بیگانه و تروریست های تکفیری نداریم.مردم آذربایجان ، به ویژه جوانان ما ، نباید قربانی رویاهای خام فرعون ، مست ، قمارباز خانواده علی اف شوند. 🔻علی رغم تکذیب های الهام علی اف ، پایگاه ها ، افسران و تکفیری های تروریستی متعدد رژیم صهیونیستی در حال حاضر در آذربایجان مستقر هستند. 🔻اطمینان حاصل کنید که این عناصر دشمنان سرسخت مردم مسلمان آذربایجان هستند. 🔻این خارجی ها نه برای جنگ با ارامنه ، بلکه برای اجرای نقشه های زشت نیروهای شر در آذربایجان مستقر شده اند. این نیروهای خارجی روح، عزت و سرزمین مردم مسلمان آذربایجان را سپری برای اهداف زشت خود می دانند. 🔻منافع، ارزشهای ملی و اخلاقی مردم آذربایجان در خطر است. 🔻ما اکنون به شما هشدار می دهیم! اما اگر توجهی نکنید دیر میشود/ جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان
| اعمال روز ۲۸ صفر 🔺با خواندن زیارت از راه دور پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و کریم اهل بیت مجتبی(ع)، از راه دور زائر آنها شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ گرجستان ورود شهروندان و وسایل نقلیه ایرانی را از طریق زمینی به این کشور ممنوع کرده و همه راه ها را بسته است. 🔹صدها کامیون ایرانی که قصد داشتند از طریق ارمنستان وارد گرجستان شده و به روسیه حرکت کنند در مرز متوقف شده اند.
🔴سایه سنگین ۶ میلیارد دلاری قاچاق بر صنعت لوازم‌خانگی ♦️دبیر انجمن لوازم صوتی‌وتصویری: گردش مالی قاچاق لوازم‌خانگی سالانه ۶ میلیارد دلار برآورد می‌شود، در حال حاضر به دلیل قاچاق تلویزیون به کشور، کمتر از نصف ظرفیت نصب شده در این صنعت فعال است. ♦️مصرف تلویزیون سالانه حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است و این در حالی است که حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه ظرفیت تولید در این صنعت ایجاد شده. ♦️سالانه حدود یک و نیم میلیون دستگاه تلویزیون تولید می‌شود و در واقع مابه‌التفاوت میزان تولید و مصرف داخل از طریق قاچاق تامین می‌شود. ♦️در حال حاضر حدود ۱۳۰ نوع تلویزیون در کشور تولید و عرضه می‌شود و تنوع و کیفیت تولیدات در سطح بالایی قرار دارد.
🔹 چرا رون آراد برای اسرائیل اهمیت دارد ؟ 🔸️رسانه های صهیونیست از شکست عملیات دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی جهت کسب اطلاعاتی در خصوص "رون آراد" خبر دادند. 🔸️البته نخست وزیر این رژیم برخلاف خبرهای درز کرده از منابع امنیتی، بر موفقیت این عملیات صحه گذاشته، اما اعلام کرد نمی تواند اطلاعات بیشتری در این خصوص ارائه کند. اما رون آراد کیست و چرا اسرائیل روی آن حساس است ؟ 🔸️رون آراد کمک خلبان اسرائیلی است که در سوم مهرماه سال ۱۳۶۵ در جنوب لبنان هواپیمایش مورد اصابت موشک دوش پرتاب گروههای فلسطینی قرار گرفت و با کمک چتر نجات به همراه خلبان از مرگ حتمی رهایی یافت. خلبان با کمک چرخبال های اسرائیلی نجات یافت لکن وی به اسارت گروه مقاومت مومنه به فرماندهی مصطفی دیرانی (ابوعلی) درآمد . 🔸️دیرانی مسئول امنیتی جنبش امل نیز بود و بر اساس اطلاعات رسانه ای شده ، تا سال ۱۹۸۹ این کمک خلبان اسرائیلی را در اسارت گروه تحت امر خود داشته است. 🔸️ارتش و سازمان های اطلاعاتی صهیونیستی در طول مدت اسارت این کمک خلبان تلاش های بسیاری را انجام دادند تا از سرنوشت وی مطلع شوند ؛ از جمله ربودن شیخ عبدالکریم عبید امام جمعه شهر جبشیت در جنوب لبنان و حتی خود مصطفی دیرانی. 🔸️شیخ عبدالکریم عبید ۱۵ سال و مصطفی دیرانی ۱۰ سال در بند صهیونیست ها بودند تا این که حزب الله یک سرهنگ اسرائیلی به نام حنان تننباوم را به اسارت گرفت و در سال ۲۰۰۴ با آنان و سایر اسرای فلسطینی مبادله کرد. 🔸️مسئولان صهیونیست در نتیجه بازجویی هایی که از افراد ربوده شده کرده اند، معتقدند رون آراد پس از مدتی به حزب الله و در نتیجه ایران تحویل گشته اما دیرانی این ادعا را تکذیب کرده است. 🔸️با گذشت مدت مدیدی از اسارت کمک خلبان مفقود شده اسرائیلی ، بسیاری معتقدند رون آراد دیگر در قید حیات نیست اما مشخص شدن سرنوشت وی همچنان‌ برای سران صهیونیست مهم است. 🔸️سوال مهم اینست که علت اصرار و ابرام صهیونیست ها برای مشخص شدن عاقبت رون آراد چیست ؟ 1️⃣ رژیم صهیونیستی برای جان شهروندانش ارزش زیادی قائل است زیرا آنان را با وعده آسایش و امنیت از نقاط دیگر جهان به شهرهای اشغال شده فلسطین کشانیده است و اگر ۲ مولفه ذکر شده برای اشغالگران از بین برود ، سکونت در سرزمین فلسطین از حیز انتفاع ساقط می شود. 2️⃣ نفتالی بنت در طول دوران نخست وزیری اش به شدت زیر سایه عملکرد نتانیاهو قرار دارد و طی ماههای اخیر همواره سعی اش بر این بوده که با دستاوردهای نمایشی بتواند بر فشارهای محافل راست گرا و افکار عمومی رژیم صهیونیستی غلبه کند ؛ زیرا با وجودی که رسانه های اسرائیلی از شکست عملیات سخن می گویند ، او تاکید دارد که پیروزی بزرگی را حاصل کرده است. 🔸️در نهایت باید گفت عملیات کسب اطلاع در مورد فرجام رون آراد اگر هم آنگونه که نفتالی بنت می گوید صحت داشته باشد (که البته هیچ گونه خبری را در مورد وی منتشر نکرده) نخواهد توانست حفره های بزرگ امنیتی این رژیم را بپوشاند . 🔸️نباید فراموش کرد طی سالهای اخیر چند مقام رده بالای اسرائیلی (حتی در سطح وزیر) به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده اند یا کارخانه مهم ساخت تجهیزات فضایی این رژیم طی ماههای گذشته منفجر گشت و ایضا چند مامور ارشد موساد در اربیل توسط گروههای مسلح عراقی به هلاکت رسیدند و چند زندانی فلسطینی از ایمن ترین بازداشتگاه اسرائیل گریختند. 🔸️ضمنا موارد فوق صرفا بخش منتشر شده شکست های امنیتی رژیم صهیونیستی است و شکاف های اجتماعی و اختلافات سیاسی درون آنها بعلاوه ناکامی های بزرگ نظامی شان را نیز نباید از نظر دور داشت.
👈 هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟ 🍃🌹🍃 🔻 عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند. 🔹 عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند. 🔸 به گفته کارشناسان مسائل منطقه‌ای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال می‌کند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمی‌رود. 🔹 سعودی‌ها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف می‌کنند مشروط به این که تضمین‌هایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ‌ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمی‌تواند از طرف یمنی‌ها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنی‌ها وارد گفت‌و گو شود. 🔸 همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره می‌کرد قبول کرده بود که از درگیری‌ها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفت‌و گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است. 🔺 با توجه به اینکه سعودی‌ها گاها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.
📸 ممنوعیت واردات لوازم خانگی باعث افزایش تولید داخلی شده است 🔹سه سال پیش با تصمیم سران قوا مبنی بر ممنوعیت لوازم خانگی، تولید داخل با رشد قابل توجهی روبرو بوده است. 🔸 تداوم این سیاست به شرط عدم ایجاد و نیز در تولیدات می‌تواند زمینه و نیز افزایش را در کشور ایجاد کند. ✅ در ابتدای قدرت گرفتن صنعت لوازم خانگی، واردات آن را ۱۲ سال ممنوع کرده بود 👌صادرات لوازم خانگی در عرض دو سال از ۱۰ میلیون دلار به ۱۴۰ میلیون دلار رسید.
🔴 بیداری غول فروخفته ✍ دکتر شعیب بهمن ⭕️ قفقاز در طول تاریخ بخش مهمی از خاک ایران بوده است که هنوز داغ جدایی آن بر دل بسیاری از ایرانیان باقی مانده و همچون زخمی التیام ناپذیر، روح ایرانی را می‌آزارد. اگر چه در حال حاضر ایران ادعای ارضی نسبت به این منطقه و کشورهای موجود در آن ندارد اما همچنان از وزن ژئوپلیتیکی، تاریخی و تمدنی بسیار بالایی در تحولات آن برخوردار است. ⭕️ سال گذشته هنگامی که جنگ ۴۴ روزه در قره‌باغ رخ داد، بسیاری ایران را بزرگترین بازنده و شکست‌خورده آن جنگ تصور می کردند که البته در این تحلیل جای هیچ تردیدی وجود ندارد. با این حال از همان زمان بارها تذکر داده شد که ایران از قابلیت های بازیگری بسیار زیادی در قفقاز برخوردار است و در صورت تغییر سیاست های خود می‌تواند تمام معادلات را دگرگون کند. ⭕️ اینک کنش‌گری قدرتمندانه ایران در روزهای اخیر در منطقه قفقاز یک بار دیگر نشان داد که اگر این غول فروخفته برخیزد، می‌تواند آنچه را که دیگران خیال می‌کردند برای خود کاشته‌اند، برداشت کند. ⭕️ تغییر سیاست ایران چند نتیجه مهم در بر دارد که باید از آنها به درستی حفاظت شود: ١. کارشکنی های جمهوری آذربایجان در تردد کامیون‌های ایرانی از مسیر گوریس - کاپان کاملاً به ضرر این کشور تمام شد. باکو که تصور می‌کرد یک اهرم فشار جدید علیه ایران پیدا کرده، اینک با بی‌نیازی ایران به این جاده مواجه شده است. این در حالیست که مشارکت ایران در ساخت مسیر جایگزین می‌تواند حضور و موقعیت تهران در مناطق جنوبی ارمنستان را به شدت تقویت کند. در واقع باکو در قعر چاهی افتاد که خود آن را حفر کرده بود. جمهوری آذربایجان با اتخاذ سیاست اشتباه علیه ایران باعث تغییر راهبردهای کلان تهران در منطقه شد. ٢. تقویت همکاری‌ها بین ایران و ارمنستان می‌تواند موجب تقویت موضع ایروان شود که در یک سال گذشته در موقعیت نسبتا ضعیفی قرار داشت و ناگزیر به پذیرش خواسته های نامشروع باکو شده بود. از این پس ایروان با قدرت بیشتری در برابر زورگویی های باکو ایستادگی خواهد کرد. ٣. اتخاذ سیاست متوازن از سوی ایران در منطقه قفقاز بیش از همه به نفع منافع ملی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. زیرا این سیاست از ترویج پان‌ترکیسم و تجزیه‌طلبی‌های قومی، حضور رژیم صهیونیستی و همچنین گروه‌های تروریستی در مرزهای شمالی ایران ممانعت به عمل می آورد. ۴. بازیگری فعال ایران در منطقه موجب شد که طرح ایجاد کریدور ترک یا برنامه هایی همچون ایجاد ترکستان بزرگ از سوی ترکیه و جمهوری آذربایجان با ناکامی جدی مواجه شود. ۵. اگرچه جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری روابط مطلوب با همه کشورها در منطقه است اما جمهوری آذربایجان باید بداند که دوران مدارای تهران با این کشور به پایان رسیده است. از این پس هر تحرک نابجای باکو در منطقه با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. در نتیجه یا جمهوری آذربایجان باید به شکل معقول در منطقه رفتار کند یا با عواقب وخیم آن مواجه گردد. ⭕️ در این بین نباید از یاد برد که بیداری غول فروخفته ایران از یک سو نتیجه تلاش های یک ساله کارشناسان و پژوهشگران خیرخواه و ایران‌دوستی است که خواهان اتخاذ سیاستی متوازن در قفقاز بودند، و از سوی دیگر نتیجه شکست پان‌ترکیسم آمیخته به تشیع در نهادهای تصمیم گیر در داخل کشور است. ⭕️ اقدامات کور باکو همچون تعطیل کردن دفتر نماینده رهبر انقلاب در باکو نیز در سطح کلان به ضرر خاندان سکولار علی‌اف تمام خواهد شد. زیرا این اقدام هم دینداران را در درون جمهوری آذربایجان تحریک خواهد کرد و هم موجب احیا و تقویت سیاست‌های نهضتی جمهوری اسلامی ایران در آن کشور خواهد شد. از این پس هر اقدام نابخردانه باکو می‌تواند نتیجه ای عکس برای خاندان حاکم داشته باشد.
♦ممنوعیت و محدودیت ورود کامیون‌های ایرانی به گرجستان صحت ندارد/ شرایط عادی است سخنگوی گمرک ایران: 🔹هیچ ممنوعیتی برای ورود کامیون‌های ایرانی از مرز ارمنستان و آذربایجان به گرجستان وجود ندارد و طبق آخرین گزارش‌ها از مرز نوردوز و بیله سوار تردد کامیون‌های ایرانی به گرجستان از مسیر ارمنستان و آذربایجان مانند روال سابق در حال انجام است. /ایلنا 🆔 @Topnews
🛑 نخجوان محاصره هوایی شد 🔸️جمهوری خود مختار نخجوان که از لحاظ زمینی توسط ایران و ارمنستان احاطه شده و تنها ۳/۵ کیلومتر مرز با ترکیه دارد، توسط جمهوری اسلامی محاصره هوایی شد. 🔸️با این اقدام ایران، دیگر تا اطلاع ثانوی هیچ هواپیمایی نخواهد توانست وارد این جمهوری وابسته به باکو شود زیرا حریم هوایی ارمنستان از ۳۰ سال گذشته به روی باکو و نخجوان بسته است . 🔸️نکته مهم اینجاست که دانسته شود مرز افقی هوایی طبق قوانین بین المللی، بر اساس تعریف دریایی از آبهای سرزمینی باید ۱۲ مایل را از خط ساحلی آن کشور در نظر گرفت که بر این اساس ایران و ارمنستان هرگاه اراده کنند می توانند از مزیت جغرافیایی خود استفاده کرده و مسیر هوایی به نخجوان را ببندند و این جمهوری را در تنگنا قرار دهند. 🔸️البته این ساده ترین و راحت ترین ابزار فشار جمهوری اسلامی بر باکو است والا در صورت لزوم اهرم های دیگر نیز فعال خواهند شد که محاصره دریایی باکو در دریای کاسپین می تواند از جمله گزینه های محتمل باشد. 🔸️نکته مهم اینجاست که دولت ایران در اجلاس چهارم سران دریای کاسپین در هفتم مهرماه ۱۳۹۳ (۲۹ سپتامبر ۲۰۱۴) بر روی لزوم استفاده از اصل انصاف در حقوق بین‌الملل و نیز لزوم توجه به حقوق تاریخی ایران در این دریا که پیش از فروپاشی شوروی، دریای مشترک میان دو کشور بود، تصریح کرده و بدین ترتیب قراردادهای موقت روسیه با جمهوری آذربایجان و قزاقستان را دربارهٔ تقسیم کف دریای کاسپین بر اساس پیشنهاد روس‌ها (خط منصف اصلاح شده) کاملا رد نمود.  🔸️در نتیجه ایران هنوز قرارداد سابق خود با شوروی را دارای اعتبار دانسته و در نتیجه در صورت لزوم می تواند از طریق نیروی دریایی قدرتمند خود شرایط مدنظرش را بر باکویی ها تحمیل نماید . 🔸️الهام علی اف بازی خطرناکی را شروع کرده که اگر ادامه دهد گزینه های روی میز ایران برای تادیب و تنبیه اش متنوع و متکثرند.
امام رضا علیه السلام فرمودند: «لا یَکُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِناً إلاّ أنْ یَکُونَ فیهِ ثَلاثُ خِصال: سُنَّهٌ مِنَ اللهِ وَ سُنَّهٌ مِنْ نَبیِّهِ وَ سُنَّهٌ مِنْ وَلیّهِ، أمَّا السَّنَّهُ مِنَ اللهِ فَکِتْمانُ السِّرِّ، أمَّا السُّنَّهُ مِنْ نَبِیِّهِ مُداراهُ النّاسِ، اَمَّا السُّنَّهُ مِنْ وَلیِّهِ فَالصَّبْرُ عَلَى النائِبَهِ.» مؤمن، حقیقت ایمان را درک نمى کند مگر آن که ۳ خصلت را دارا باشد 1⃣ سنت اول از خداوند، که انسان مانند خداوند ستار و پوشاننده اسرار دیگران باشد. 2⃣ سنت دوم از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) که مدارا کردن با مردم است. 3⃣ سنت سوم که باید از امامش یاد بگیرد، صبر و استقامت در مشکلات است.
✨حضرت علے عليہ السّلام مےفرمایند: 🌺چهار چيز براے چهار مقصد ديگر آفريدہ شدہ اند: 💠مال براے خرج ڪردن در احتياجات زندگے نہ براے نگهدارے. 💠علم براے عمل ڪردن بہ آن نہ جدال و ڪشمڪش و بحث. 💠انسان براے بندگے و اطاعت از خدا نہ خوشگذرانے و معصيت.  💠دنيا براے جمع آورے توشہ آخرت نہ غفلت از آخرت و آباد ساختن دنيا.     📔نصايح 🌸🍃🌸🍃🌸🍃
خسارت های بیژن زنگنه: - جریمه قرارداد کرسنت ۱۴ میلیارد دلار - جریمه صادرات گاز به ترکیه ۱.۹ میلیارد دلار - جریمه و بدهی قراداد واردات گاز ترکمنستان ۲ میلیارد دلار - حذف کارت سوخت ۲۳ میلیارد دلار - عدم پیگیری صادرات گاز به عمان ۲ میلیارد دلار - عدم پیگیری و اجرای قرارداد صادرات گاز به کویت ۷ میلیارد دلار - ضعف دیپلماسی و لغو قرارداد صلح بین پاکستان و هند و خط لوله ایران -متوقف کردن ساخت پالایشگاه ها
⭕️ ماجرای اسناد پاندورا چیست؟
بصیر
⭕️ ماجرای اسناد پاندورا چیست؟
⭕️ بزرگ‌ترین افشاگری قرن 👈 از ملک عبدالله دوم تا الهام علی‌اف؛ سیاستمدارانی که ثروتشان را پنهان کرده‌اند؛ 🔹 نشت اطلاعاتی نزدیک به ۱۲ میلیون پرونده نشان داد ملک عبدالله دوم در میان ۳۵ رهبر فعلی و سابقی بوده که از شرکت‌های پوششی برای مخفی کردن ثروت خود استفاده کرده است. 🔸 این پادشاه متهم شده که از شرکت‌های پوششی ثبت‌شده در کارائیب برای خرید ۱۵ ملک با ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در جنوب شرقی انگلستان، واشنگتن دی‌سی، مالیبو و کالیفرنیا استفاده کرده است. اسناد پاندورا نشان می‌دهد که پادشاه اردن صاحب حداقل ۳۶ شرکت پوششی در «بهشت‌های مالیاتی» است؛ ولی دارایی و فعالیت این شرکت‌ها مشخص نشده است. 🔸 بر اساس این اسناد، وکلای ملک‌عبدالله از تمام روش‌های ممکن از جمله حساب‌های بانکی در سوئیس و جزایر ویرجین استفاده کرده‌اند تا معاملات او در عرصه مستغلات را از نهادهای مسوول ثبت اموال و اداره مالیات پنهان کنند. این خریدها غیرقانونی نبودند؛ اما افشای آنها موجب شد وی متهم به استانداردهای دوگانه شود. 🔹 این اسناد لزوما نشان‌دهنده کار خطا نیست؛ اما زمانی این امر قابل توجه می‌شود که نشان می‌دهد تا چه حد برخی از رهبران سیاسی توانسته‌اند از پرداخت مالیات بر ثروت خود اجتناب و از پاسخگویی و بازرسی عمومی فرار کنند. 🔸 ملک عبدالله یکی از ده‌ها رهبر فعلی و سابق است که سرمایه‌گذاری‌های آنها در خارج از کشور افشا شده است. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، آندری بابیش، نخست‌وزیر جمهوری چک، تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان و... نیز در این لیست قرار دارند.
🔴اندر حکایت بی شرفی بی بی سی فارسی ببینید بی بی سی فارسی خبر نوبل پزشکلی با چه عکسی پوشش داده و همون خبر رو بی بی سی انگلیسی با چه عکسی از هر فرصتی برای ترویج بی بندوباری برای مخاطبان ایرانیش استفاده می‌کنند
📌چرا درخواست تولیدکنندگان داخلی مورد موافقت رهبری قرار گرفت؟ 🔹چندی قبل بود که جمعی از تولیدکنندگان لوازم خانگی داخلی با ارسال نامه‌ای به دفتر رهبر انقلاب نگرانی خود را از زمزمه‌های واردات محصولات نهایی لوازم خانگی دو شرکت کره‌ای در ازای بدهی هفت میلیارد دلاری این کشور به ایران ابراز و برای جلوگیری از واردات این محصولات چاره‌جویی کردند. 🔷 رهبر انقلاب ضمن موافقت با درخواست تولیدکنندگان داخلی، خطاب به رئیس جمهور نوشتند: «اگر این خبر -گشایش واردات از دو شرکت کره جنوبی- راست باشد، به معنی شکستن کمر شرکتهای لوازم خانگی داخلی است که تازه توانسته‌اند قدری روی پا بایستند». 🔹رئیس‌جمهور هم در راستای حمایت از تولید داخلی و صیانت از دسترنج کارگر ایرانی، خطاب به وزاری صنعت معدن و تجارت و امور اقتصاد و دارایی دستور جلوگیری از واردات این کالاها را صادر کرد. 🔸سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با کرونا طرحی به نام کوواکس راه‌اندازی کرده بود و از هر یک از کشورها خواسته بود سهم خود را برای پیش‌خرید واکسن بپردازند. 🔶 ایران هم که یکی از طلبکاران چند میلیارد دلاری کره جنوبی بود، از این کشور درخواست کرد بخشی از بدهی خود را به ایران بپردازد تا در سبد کوواکس قرار گیرد؛ امّا پاسخ مسئولان کره‌ای عجیب بود: «تضمینی نمی‌دهیم که این پول شما بلوکه نشود!» 🔹اصل قضیه به اردیبهشت ۱۳۹۷ باز می‌‌گردد؛ زمانی که رئیس‌جمهور وقت آمریکا اعلام کرد در تصمیمی یک‌جانبه از برجام خارج شده است. 🔹کمتر از یک‌ماه بعد، درحالی که هنوز جوهر امضای رئیس‌جمهور آمریکا خشک نشده بود، یکی از طرف‌های کره‌ای قرارداد دو میلیارد دلاری خود را در طرح توسعه‌ی پالایشگاه اصفهان فسخ کرد. 🔹دولت این کشور هم هرچند تا چند ماه بعد از محدودیت‌های تحریمی خرید نفت از ایران مستثنی بود، امّا در کمتر از یک‌سال بعد در همراهی با سیاست فشار حداکثری آمریکایی‌ها، پول حاصل از صادرات نفت ایران به این کشور را در بانک‌های خود مسدود و از بازگشت آن به ایران خودداری کرد. 🔹 زمستان سال ۹۸، تلاطم‌های سیاسی به بخش لوازم خانگی هم رسید و دو شرکت کره‌ای در همراهی با سیاست‌های دولت متبوع خود از ایران خارج شدند. 🔸نکته‌ی قابل تأمل دیگر در ماهیت سیاسی موضوع آنکه دولت کره جنوبی نه‌تنها از پرداخت بدهی هفت میلیارد دلاری خود به ایران طفره می‌رود، بلکه برای پرداخت خسارت شرکت‌های کره‌ای که با تصمیم خودشان از ایران خارج شده‌اند، حالا -با هماهنگی آمریکایی‌ها- تصمیم‌گرفته این خسارت را از محل پول‌های مسدود‌شده‌ی ایرانی در بانک‌های کره‌ای تأمین کند. به‌عبارت دقیق‌تر، طرف کره‌ای نفت ایران را دریافت‌کرده، ولی پولش را پرداخت‌نکرده و حالا از همان پولی که باید به ایران پرداخت کند، اقدام به تأمین خسارت شرکت‌هایی می‌کند که در زمستان ۹۸ داوطلبانه از ایران خارج شدند؛ موضوعی که توسط سفیر این کشور در ایران هم تأیید شده است. 🔴 حالا ما متأسفیم! 🔸شاید لازم باشد پاسخی که مسئولان کره‌ جنوبی به تلاش ایران برای استفاده از ۵۵ میلیون دلار از دارایی‌های خودش برای پیش‌پرداخت خرید واکسن به مسئولان ایرانی داده بودند، این مرتبه خودشان بشنوند؛ متأسفیم! ایرانیان اقدامات کره جنوبی را از یاد نخواهند برد؛ کشوری که در شدیدترین شرایط سیاسی و بین‌المللی، همراهی خود را با کاخ سفید نشان داد و به یک بازار ۸۰ میلیونی پشت کرد و هنوز هم صدق ادعاهای خود را اثبات ‌نکرده است. 🔹 حالا هم یکی از بدهکارترین کشورها به جمهوری اسلامی نه‌تنها در پی تسویه این بدهی است، بلکه از محل اعتبار مسدودشده‌ی ایران اقدام به تأمین خسارت همان شرکت‌هایی می‌کند که با پای خودشان از ایران خارج شدند. این اقدامات اصلا بوی دوستی نمی‌دهند. دشمنی با ملت ایران چیزی نیست که از یاد کسی برود و بخواهد بدون هزینه و تنبیه طرف مقابل باقی بماند. بله، آن که در روزهای سخت با ملت ایران دشمنی می‌کند باید مجازات شود.
🔢صنعت لوازم‌خانگی، الگوی نظام اقتصادی جدید 🔻در روزهای گذشته تعدادی از تولیدکنندگان لوازم‌خانگی با ارسال نامه‌ای به دفتر رهبر انقلاب، نسبت به واردات محصولات کره‌ای ابراز نگرانی کردند. رهبر معظم انقلاب در نوشته‌ای به رئیس دولت، صحت چنین ادعایی را به‌منزله شکستن کمر تولید داخلی دانستند و متعاقب این موضوع، رئیسی دستور منع واردات این کالاها را ابلاغ نمود. 👈نکات تحلیلی:  1️⃣- اردیبهشت سال ۹۷ درحالی‌که امضای ترامپ برای خروج از برجام هنوز خشک نشده بود، کره و شرکت‌های خصوصی آن با خروج از طرح توسعه پالایشی اصفهان و منع صادرات لوازم‌خانگی به ایران، با سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران همراه شدند. کره‌ای‌ها در ادامه با توقف واردات نفت از ایران، نه‌تنها دارایی‌های ایران را بلوکه کردند، بلکه در ماه‌های بعد مانع از ارسال پول ایران در طرح کوواکس (برای خرید واکسن کرونا) شدند. رفتار کره‌ای‌ها، شورای عالی اقتصادی سران قوا در دولت دوازدهم را بر آن داشت تا واردات لوازم‌خانگی از این کشور را ممنوع اعلام کند. 2️⃣- در طول نزدیک به سه سال از خروج لوازم‌خانگی کره‌ای از ایران، بستر برای رشد تولید داخلی فراهم شد. امروز واحدهای تولیدی لوازم‌خانگی در کشور به ۱۵۰۰ بنگاه رسیده که با ظرفیت تولید ۱۵ میلیون دستگاه در سال، بیش از ۷۵ درصد نیاز داخلی را تأمین می‌کنند‌ و با درآمد ۲۰۰ میلیون دلاری در حوزه صادراتی نیز به سبد قابل اتکایی برای تأمین ارز موردنیاز کشور تبدیل شده‌اند. البته برای بلوغ کامل این بخش نیاز به حمایت و صبر بیشتر است. چنانچه خود کره‌ای‌ها برای رسیدن به وضعیت امروز در صنعت لوازم‌خانگی، تا ده سال واردات در این بخش را ممنوع کردند. 3️⃣- زمزمه‌های اخیر برای گشایش واردات محصولات شرکت‌های خیانتکار کره‌ای برای تسویه بخشی از طلب هفت میلیارد دلاری ایران، به‌وضوح دست دلالان و مافیای واردات را در این قضیه رو کرد و با درایت رهبر معظم انقلاب و رئیس دولت، نگرانی از این ناحیه تا حدودی از سوی تولیدکنندگان داخلی برطرف شد؛ اما تهدید دیگر سایه قاچاق ۶ میلیارد دلاری لوازم‌خانگی بر تولید داخلی است که باید برای آن تدبیری اندیشید. 👈نکته راهبردی:  رشد صنعت لوازم‌خانگی در ۲۰ ماه اخیر نشان داد که گام اوّل در حل مشکلات اقتصادی، حمایت از تولید داخلی است. موضوعی که در صورت حمایت دیگر ساختارهای حاکمیتی، باعث شکل گرفتن نوعی از نظام اقتصادی خواهد شد که حتی در صورت تحریم طرف‌های خارجی هم امکان حیات و بالندگی دارد. البته در کنار آن تولیدکننده داخلی هم می‌بایست بیش‌ازپیش به ارتقاء کیفیت محصولات بیندیشد و حاکمیت هم با سیاست‌گذاری صحیح، ضمن مقابله با انحصار، روح رقابت را بین تولیدکنندگان زنده نگه دارد.