✳️یک_خبر_یک_تحلیل
خبر: بعد از آخرین دور مذاکرات احیای برجام میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۴+۱ بود که این موضوع در دستور کار جبهه رسانهای طرف مقابل قرار گرفت که درباره تمام موضوعها توافق حاصل شده و تنها نقطه اختلاف، قرار داشتن سپاه در لیست گروههای تروریستی وزارت خارجه آمریکا موسوم به FTO است.
🔸 نکات تحلیلی:
1⃣ منطق و سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در احیای #برجام، مبتنی بر امکان انتفاع اقتصادی است و اگر هماکنون زیر بار توافقی نمیرود که در آن تضمینهای لازم را دریافت نکرده باشد، به همین دلیل منطقی برمیگردد.
2⃣ بحث سپاه تنها موضوع اختلافی نیست، بلکه آمریکا هنوز حاضر به دادن تضمینهای قطعی به ایران بابت رفع تمامی تحریمها آنهم بهصورت مؤثر نشده است. بااینحال، جمهوری اسلامی همواره از رسیدن به یک توافق اثربخش استقبال میکند و به همین دلیل، هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرده و نمیکند.
3⃣ دست گذاشتن بر روی سپاه از سوی آمریکا، بهانهای بیش نیست؛ زیرا سیاست قطعی آمریکا در احیای برجام، عدم انتفاع اقتصادی ایران است. این موضوع باید با ظرافت و دقت تبیین شود. درواقع اگر بحث سپاه هم نبود، آمریکا بهانه دیگری را علم میکرد. بااینحال، تأکید آنها بر سپاه بهمنظور انجام عملیات روانی علیه سپاه است.
4⃣ درنهایت، مقصر اصلی عدم احیای برجام، آمریکا است که درصدد است تا بهگونهای توافق کند تا ایران نتواند از مزایای احیای برجام بهرهمند شود و در این راستا، هیچ فرد، نهاد و دستگاهی در داخل نباید مورد سرزنش و انتقاد قرار گیرد.
مصطفی قربانی
🔴 قضیه زهرا امیر ابراهیمی چه بود؟!
🔻 سید مهدی ناظمی نوشت:
🔹 به طور معمول نباید میگفتم ولی حالا که #زهرا_امیرابراهیمی راه سفید کردن گذشته خود را در دشمنی با وطن و توهین به مقدسات ما میداند،چند نکته را با کمک مسؤول وقت پرونده افشا میکنم.
🔹 بعد از پخش شدن سی.دی که هر جای دیگر دنیا هم بود پخش میشد،زهرا و پدرش از پسر شکایت کردند و گویا حکم اعدامش در دست اجرا بود که در بازجویی دقیق تر معلوم شد کل ماجرا اعم از اصل رابطه که حالا فرض کنیم صیغه بوده و فیلمبرداری در وضعی که گویا خانم مواد یا مشروب زیاد هم مصرف کرده بود، طراحی و اصرار خود #امیرابراهیمی بوده و به همین خاطر پسر تبرئه میشود از اعدام
🔹 اینکه ادعا میکند پخش کننده فیلم فلان کس بوده را نمیدانم ولی پسر در فیلم، «کارگر رستوران» بوده. تعداد مردانی که تا آن زمان #امیرابراهیمی به رابطه نامشروع با آنها اعتراف میکند، ۲۱ نفر بودند. قطعاً رقم دقیق را خدا آگاه تر است. لطفا به سن او و فرهنگ آن زمان دقت کنید و بعد دوباره عدد ۲۱ را مرور کنید.
🔹 زهرا امیرابراهیمی قطعاً در آن زمان یک بیمار مبتلا به جنون جنسی بوده است. اینکه نظام هوشمندانه برخورد نکرد را قبول دارم. باید از بیخ و بن همه چیز را انکار میکردند و خانم را هم برای درمان به مراکز تخصصی هدایت میکردند. ولی همین نظام، برخورد خشن با مجرمی که میدانیم حکمش چیست نکرد تا او براحتی خارج از کشور برود.به دلیل پخش فیلم در سایت های پورن،
🔹 امیرابراهیمی قانونا تا سالها امکان کار هنری نداشت و این تقصیر کسی نیست. به اعتقاد شخصی من دختر جوانی که با چنان زمینهای، چنان شوک بزرگی را تجربه کند،که البته همه بابت آن متأسفیم بدون تردید هم اکنون هم یک بیمار روانی و نیازمند کمک است.
🔹 اینکه اپوزوسیون فکر میکند با کمک مشتی بیمار روانی و روسپی و متجاوز و... نظام را سرنگون می کند،یک موضوع است و اینکه کسی نیست این بدبختها را جمع کند و کمک کند، موضوع دیگر، هر دو تلخ و آزاردهنده.
🔴 آرایش جنگی سلبریتی با دستور اتاق فرمان جریان فتنه
سلبریتی ها آرایش جنگی علیه دین و انقلاب و نظام گرفته اند،برای خلع سلاح نیروهای مسلح بیانیه میدهند.با تجزیه طلب و منافقین و سعودی و صهیونیسم همصدا شده اند.این صدای جریان برانداز فتنه است که خود در اتاق فرمان نشسته اند و لشکر سلبریتی های بی هویت را علیه نظام به میدان فرستاده اند
🔴فوری و مهم
شکست بزرگ سمیر جعجع در برابر جریان ملی آزاد
🔸️الیاس بوصعب برای سمت نایب رئیس پارلمان از جریان ملی (متحد حزب الله ) آزاد با ۶۵ رای در برابر غسان سکاف از حزب القوات لبنانیه (مخالف حزب الله ) که ۶۰ رای کسب کرد، پیروز شد .
🔸️اهمیت این پیروزی برای ۸ مارس به مراتب از ریاست نبیه بری مهم تر است زیرا نشان داد وزن جریان ملی آزاد همچنان سنگین تر از دار و دسته سمیر جعجع است.
🔺بهروز وثوقی در آمریکا خانهنشین شد اما فیلم ضدایرانی بازی نکرد
🔹 علی علیزاده، تحلیلگر مسائل سیاسی در توئیتر نوشت:
یاد این بخش از خاطرات بهروز وثوقی، معروفترین هنرپیشه مرد قبل از انقلاب افتادم. بازیگری که سالها بیکاری و خانهنشینی در غربت را تحمل کرد ولی حاضر نشد پیچ و مهرهی پروپاگاندای ایران ستیزی شود.
⭕️ سلام فرمانده باطلالسحر مارپیچ سکوت
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول رونامه کیهان
🔹در دوران دانشجویی به اتفاق ۳ تن دیگر از دوستان دانشجو عازم اصفهان بودیم. افق مشرق نقره فام شده بود ولی راننده اتوبوس برای نماز صبح توقف نمیکرد. دوستانه از راننده پرسیدیم برای ادای نماز توقف نمیکنید؟ پاسخش مثبت بود اما دقایقی گذشت و توقف نکرد. یکی از دوستان به راننده گفت ما را برای نماز پیاده کنید و شکایتی هم نداریم. راننده اتوبوس به غیرتش برخورد و گفت من مخلص همه جوانان نمازخوان هستم و [...] توقف کرد. از سی و چند مسافر اتوبوس ۲۳ نفر برای نماز پیاده شدند!
🔹با تعجبی آمیخته به شرم از آقایی که حدود ۵۰ سال داشت پرسیدم؛ شما که اهل نماز هستید چرا ساکت بودید؟ با شرمندگی گفت؛ نمیدانستیم که اکثر مسافران نمازخوان هستند!
🔹اگر افراد جامعه احساس كنند ديدگاه و نظر آنها در «اقليت» قرار دارد و اكثر افراد جامعه ديدگاه و نظري متفاوت با آنها دارند، به طور معمول و براساس يك قاعده فراگير -استثناها مورد نظر نيست- علاقه و تمايلي به ابراز نظر و عقيده خود نخواهند داشت و بيم آن دارند كه به خاطر ابراز عقيده و نظر متفاوت خويش در انزوا قرار گيرند. بر این اساس یکی از ترفندهای خطرناک عملیات روانی ساخته شده است.
🔹این ترفند که از آن با عنوان « مارپیچ سکوت -SILENCE SPIRAL » یاد میشود [...] اولین بار در سال 1974 (1353) از سوي خانم «اليزابت نئول نيومن» آلماني و در كتاب «افكار عمومي- پوست اجتماعي» مطرح شد. چگونگي بهرهگيري از اين نظريه يكي از دهها -و اكنون صدها- ماده درسي است كه در سرويسهاي اطلاعاتي آمريكا و اروپا به افسران عمليات رواني آموزش داده ميشود
🔹مارپیچ سکوت، یک دالان و کریدور فرضی است که دیواره آن را رسانهها میسازند. کاربرد مارپیچ سکوت هنگامی است که اعتقادات و باورهای مردم با اهدافی که دشمن درپی آن است همخوانی نداشته باشد. دشمن در این حالت باور اکثریت را درون مارپیچ سکوت میریزد و با استفاده از رسانههایی که در اختیار دارد و روزنامهنگاران مزدوری که به خدمت گرفته است، تلاش میکند تا باورها و اعتقادات مورد قبول اکثریت مردم را در اقلیت و باورهای مورد نظر خود را به عنوان باور و خواست اکثریت مردم معرفی کند!
🔹در آموزههای اسلامی آمده است که «صلوات بلند» نفاق را از بین میبرد. چرا؟ برای این که وقتی کسی با صدای بلند صلوات میفرستد، هویت خویش را ابراز داشته و تابلوی باورها و اعتقادات خود را روی دست گرفته است.
🔹ترفند مارپیچ سکوت اگر چه مدتهاست که در ایران اسلامی به کار گرفته شده و هنوز هم میشود ولی هر از چند گاه با دیوار بلند و سد مستحکم باورهای اسلامی ملت روبهرو شده و ناکام مانده است و از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ بخوانید!
🔹درپی شهادت حاج قاسم سلیمانی، دهها میلیون نفر در ایران اسلامی برای بزرگداشت مقام آن شهید بزرگوار به صحنه آمده و در تشییع پیکر پاک وی حماسهای عظیم آفریدند.
🔹طرح عادلانه کردن یارانهها با تبلیغات سوء و کمنظیر دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها روبهرو شد ولی در مجموع از جمعیت ۸۵ میلیونی ایران اسلامی فقط چند هزار نفر در ۱۴ استان کشور به خیابان آمدند و بسیاری از آنها نیز از یک سو بعد از توضیح مسئولان و از سوی دیگر با مشاهده اراذل و اوباشی که جلودار بودند پا پس کشیدند.
🔹و اما، به عنوان تازهترین نمونه از این دست میتوان به سرود فاخر، جذاب و روحنواز «سلام فرمانده» اشاره کرد. این سرود از نخستین روزهای اجرای آن با انبوه پر حجمی از تبلیغات سوء دشمنان ریز و درشت خارجی و داخلی روبهرو شد ولی علیرغم این حجم گسترده هجوم، همهروزه بر استقبال پر شور مردم به ویژه نسل جوان و دهه نودیها از آن افزوده شده است تا آنجا که کمتر کسی را میتوان یافت که سرود سلام فرمانده را زیر لب زمزمه نکند.
🔹وقتی همه شواهد از عمق و وسعت باورهای اسلامی و انقلابی در میان مردم حکایت میکند چرا باید صبر کنیم تا حماسههایی نظیر سه نمونه یاد شده به میان کشیده شود و آنگاه گستره دلباختگی تودههای عظیم مردم به اسلام و انقلاب و نظام را به نمایش بگذاریم؟ و چرا نباید پرچم باورها و هویت اسلامی و انقلابی خود را بیوقفه برافراشته نگاه داریم؟! باطلالسحر ترفند مارپیچ سکوت، فریاد در اعلام باورهاست چیزی شبیه همان صلوات با صدای بلند.
⁉️ با چه کسی لج دارید؟
(تأملی بر فیلم موهن عنکبوت مقدس)
🌐 دیپلماسی رسانهای بهعنوان یکی از شاخههای دیپلماسی عمومی، ابزار مؤثر اعمال سیاست خارجی بهحساب میآید. دیپلماسی رسانهای به زبان ساده یعنی اینکه چگونه کار رسانهای کنیم تا دیگران تابع و مطیع سیاستهای ما شوند. هالیوود یکی از مهم ترین ابزارهای دیپلماسی رسانهای آمریکایی هاست.
🔰 «سالی تاتمن» نویسنده کتاب «چگونه هالیوود سیاست خارجی را طرحریزی میکند»، مینویسد، به علت روحیه استقلالطلبی و مخالفت باسیاستهای ایالاتمتحده، ایرانیها یک سوژه برای هالیوودیها محسوب میشوند. نکته جالبی که تاتمن میگوید این است که هرچند ایران هراسی با فیلم بدون دخترم هرگز، شروع شد؛ ولی از سال ۲۰۰۱ به بعد، به علت افزایش قدرت ایران و نبود کمونیسم، سوژههای اسلام هراسی و ایران هراسی هالیوود افزایش پیدا کرده است. به گفته کارشناسان، این فیلمها جادهصافکن و مشروعیت بخش به فشارها و تحریمهای آمریکاست.
🔰 فیلم موهن عنکبوت مقدس را هم باید بخشی از پروسه اسلام هراسی و ایران هراسی دانست؛ اما سؤال این است که علت تحسین این فیلم موهن و ایران هراسانه توسط افرادی مانند ابطحی که از قضا معمم و صاحب کسوت سیاسی و فرهنگی بوده و هست و یا خانم منصوری که در رأس یک جریان سیاسی کشور هست، چیست؟ جهالت است یا تجاهل؟ باوجود عیان بودن ماهیت اسلام هراسانه، ایران هراسانه و ضدشیعی این فیلم، این لجاجت در حمایت از این فیلم، نشانه چیست؟ لایک گرفتن یا فالوئرگیری و یا شتر انقلاب را سوارشدن و با انقلاب دولادولا راه رفتن؟!
✍🏻 یعقوب ربیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فیلمی جالب از اکبر عبدی که میگوید به چه نوع فیلم های ایرانی در جشنواره های بین المللی جایزه می دهند!
🔻پلیس تعلل کرده و بجای حمله به کلاسی که در آن، پسری مسلح ۱۹ کودک را گروگان گرفته، منتظر مانده تا سرایدار مدرسه کلید کلاس را بیاورد! دانشآموزان با تماسهای متعدد برای حمله پلیس التماس میکردند، اما پلیس معتقد بوده هیچ کودکی در خطر نیست! همزمان در بیرون مدرسه، به والدین نگران دانشآموزان دستبند زدهاند!
این روایت خود آمریکاییها از فاجعهایست که تاخیر پلیسشان رقم زده؛ فاجعهای با ۱۹ جنازه کودک!
این فاجعه با یک نشست خبری و عذرخواهی تمام میشود؛ نه پلیسی محاکمه میشود و نه موجی علیه نظام حاکم بر آمریکا راه میافتد. این فقط بخشی از تفاوت نگاه رسانهها به آمریکا و ایران است.
تصویر بالا، بخشی از خبر بیبیسی فارسی در این مورد است.