eitaa logo
بصیر
366 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.5هزار ویدیو
438 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا تابحث فتنه و میر حسین تموم نشده باید خدمتتون بگم فراموش نمیکنیم که میرحسین موسوی نه تنها برای شهادت حاج قاسم موضعی نگرفت که حتی مهدی جلالی تهرانی به عنوان مشاور ارشدش از این اقدام حمایت کرد و گفت "حذف" قاسم سلیمانی باعث کاهش تنش ها میشه !
💠 سخنگوی دولت: 🔻رئیس جمهور با پذیرش استعفای عبدالملکی، محمد هادی زاهدی وفا را به عنوان سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منصوب کرد
🛑 چشم در برابر چشم! آمریکا در حال فعال کردن تمام گزینه های روی میز خود در مواجهه با ایران است که البته از هیچ کدام نتیجه ای نگرفته است؛ ۱. در عرصه ، برخلاف گذشته، ناکام ماند؛ ۲. به افزایش روی آورد اما با بی اعتنایی دولت (لایحه بودجه) و افکارعمومی مواجه شد! ۳. با استفاده از ظرفیت های تروریستی اسرائیل، به گزینه و جنگ امنیتی متوسل شد که با پاسخ های سریع، محکم و غافلگیرکننده اطلاعاتی_عملیاتی ایران در جغرافیای متنوع غرب آسیا روبرو گردید. ۴. این بار خود به میدان آمده؛ برای چالش آفرینی، دست به مزاحمت و سرقت نفت در دریا زد؛ اما ایران، در نیز شجاعانه غلبه پیدا کرد. ۵. جنگ را با هدف آسیب زدن به زیرساخت های کشور به راه انداخت؛ با پاسخی همچون عصای موسی مواجه شد. ۶. با استفاده از ظرفیت به دنبال ایجاد آشوب و تحریک افکارعمومی بود که این نیز با هوشمندی رئیس جمهور و مردم تا حدودی خنثی گردید. ۷. ارعاب را در دستور کار قرار داد؛ لکن با رزمایشی که در آن انهدام دیمونا تمرین می شد، روبرو گشت. ۸. در آخرین گام نیز با استفاده از پتانسیل ، درصدد فشار بر ایران برآمد اما در پاسخ، دوربین های فراپادمانی قطع شد و اکنون گروسی در حال التماس برای سفر به ایران است! در نبرد اراده ها، شرایط دو طرف میدان روشن است لکن نباید از دو حربه بعدی آمریکا نیز غافل بود؛ در داخلِ کشور، ترور را در کنار ایجاد نارضایتی های تصنعی دنبال می کند و در خارج از مرزها نیز ایجاد التهاب و تشنجی جدید در کشورهای عضو محور مقاومت (فتنه صدر)، برنامه آن ها برای عقب راندن ایران از مواضع خود است؛ هوشیاری بیش از پیشِ همه بخش ها، لازمه موفقیت در این برهه است. ✍ مسعود نیک روش
⭕️ وضعیت استفاده از پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی در ایران
🔴 پشت پرده یک استعفاء/ پرچم دار بیشترین تحول مدیریتی چرا استعفا داد؟ دکتر حجت عبدالملکی از جوانان گام دوم انقلابی بود که جسورانه سکان مدیریتی یک وزارت خانه مهم و راهبردی را بدست گرفت . وزارت خانه ای که در دولت روحانی سهم امنیتی های چپ و هولدینگ ها و شرکت های بزرگ اقتصادی آن پشتوانه جریانات رسانه ای اصلاحطلبان و غربگرایان بود. بدون تردید شخم زدن این وزارت خانه مهم با هزاران شرکت و کارخانه و هولدینگ اقتصادی توسط وزیر جوان هزینه سنگینی به قیمت کنار رفتن ایشان را بدنبال داشت. عبدالملکی هم کارآمد بود و هم جهادی و تحول خواه ، اما سرشاخ شدن با اختاپوس های چمبره زده بر هولدینگ های بزرگ اقتصادی کشور هزینه سنگینی داشت. نکته جالب ماجرا اینجاست مافیای پنهان مخالف دولت رئیسی با زیرکی سعی دارد فشارها برای استعفای وزیر جوان را متوجه شخص مخبر معاون رئیسجمهور کنند تا جایگاه وی را هم میان طرفداران دولت متزلزل کنند. اما یک نکته کلیدی که هوشیاری دولت را میطلبد. در میان وزرای دولت رئیسی ،دکتر عبدالملکی تنها وزیری بود که بیشترین تغییرات مدیریتی را انجام دادند و طیف وسیعی از جوانان توانمند و انقلابی را بر کرسی های راهبردی مدیریتی نشاند و بصورت انقلاب تعداد زیادی از مدیران فاسد بجای مانده از دولت قبل را برکنار کرد. اکنون که دولت نتوانست از اقدامات تحول خواهانه وزیرجوانش خوب حمایت کند ، لازم است از جوانان انقلابی گمارده شده در این وزارت خانه راهبردی حمایت بعمل بیاورد . بدون تردید اینگونه برخوردها و کنارگذاشتن جوانان انقلابی که برای اصلاح امور مملکت به میدان آمده اند اگر تداوم یابد آسیب های جدی در کاهش سرمایه انسانی موثر و توانمند انقلاب خواهد داشت.
🔴 هدف اصلی صدر از استعفای نمایندگان حامی خود در چیست؟ 🔵 روز گذشته سید مقتدی صدر به رییس فراکسیون جریان صدر در پارلمان عراق دستور داد تا استعفای خود و اعضای این فراکسیون را ارائه کنند؛ این اتفاق ساعاتی بعد با قبول استعفا از سوی رییس پارلمان عراق انجام گرفت. الحلبوسی پس از این اتفاق به اردن سفر کرد! 🔹 با وجود اینکه صدر چند روز پیش خبر از استعفا داده بود ولی همپیمانان وی از این اقدام شوکه شدند. برخی منابع نزدیک به مسعود بارزانی اعلام کرده بودند که وی در صدد ارائه ابتکار جدید برای برون رفت از این بحران بوده که با استعفای صدری‌ها مواجه شده است. 🔹 اما صدر با این استعفا به دنبال چیست؟ باید به این نکته اشاره کنیم که شخصیت‌های دولتی مانند رییس دفتر نخست وزیر و یا برخی از استانداران همچنان شامل این استعفا نشده‌اند؛ این امر نشانگر این است که صدر همچنان با بازوی دولتی خود به دنبال در دست داشتن قدرت است و در این برهه زمانی، توپ را روانه زمین چارچوب هماهنگی کرده تا مسئولیت اتفاقات پیش رو را بر گردن آنها بیندازد. 🔹 عراق در روز‌های آینده به دلیل سدسازی‌های بی رویه ترکیه، عدم پرداخت بدهی‌ها به ایران و جنگ اوکراین درست در روز‌های بسیار گرم سال، با یک بحران در زمینه برق، آب و غذا مواجه خواهد بود. 🔹 در واقع جریان صدر به واسطه این استعفا به دنبال این است تا چارچوب هماهنگی دولت آینده را تشکیل دهد. چه بسا سناریوی بعدی در سایه بحران‌ها، آمدن مردم به خیابان‌ها و در نتیجه مواجه شدن کشور با تنشی به مراتب سخت‌تر از اکتبر سال ۲۰۱۹ باشد.
🔴 کم فروشی در 41 درصد کالاهای داخلی 🔻ناهنجاری قیمت ها در بازار داخلی کشورمان هر دوره به شکلی خود را نشان می دهد 🔹اکنون شاهد آن هستیم که حجم و وزن جنس به رغم حفظ ظاهر دستخوش تغییر می شود. 🔸 در این مواقع شرکت ها گاه به خاطر از دست ندادن مشتری، کالا را با ابعاد کوچک تر و قیمت کمتر تولید می کنند مانند برخی مواد غذایی نظیر انواع کیک، اما در برخی موارد دیگر به عمد در قیمت های قبلی، دست به تقلب و غش در کالا می زنند. 🔹 بررسی های تصادفی مرکز اندازه شناسی و اوزان سازمان ملی استاندارد حاکی از کم فروشی در 41.35 درصد برندها و واحدهای بزرگ موجود در بازار است. 🔹این مطالعه و پژوهش با نمونه برداری از 365 برند محصول در 19 استان کشور انجام شده است. 🔹مصادیق این کم فروشی ها در کالاهایی همچون چیپس و پفک و مواد شوینده، جایگاه های بنزین، سی ان جی، نان کیلویی و کارخانجات تولیدی قابل مشاهده است و به کالاهایی همچون خودرو، فولاد، میلگرد و سیمان نیز رسیده است.
⭕️ لعنت ابدی بر بانیان تحریم 🔻این روزها، سیزدهمین سالگرد انتخابات ۱۳۸۸ است. هر وقت یادتان رفت که بانیان و کاسبان واقعی تحریم ها چه کسانی بودند، حتما گزارش ۲۸ مهر ماه ۱۳۸۸ روزنامه آمریکایی را بازخوانی کنید. 🔹لس آنجلس تایمز، به نقل از "جان هانا" مقام آمریکایی خبر داده بود: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید بصورت شوک‌ واردشود که فلج کند و نه به صورت واکسن"! 🔹آقای روحانی مهر ماه ۱۳۹۹ گفته بود "آمریکایی‌ها اعلام کردند ده‌ها میلیارد دلار به ایران لطمه زدیم. آنها در کاخ سفید با تحریم ضد انسانی، جلوی دارو و مواد غذایی را گرفتند و بزرگترین توحش را انجام دادند. مردم اگر می‌خواهند برای کمبود و مشکلات لعن و نفرین کنند، آدرس جنایات، کاخ سفید در واشنگتن است ". 🔹ملت ما بر همین اساس، دولتمردان آمریکایی را لعنت می کنند، اما ضمنا لعنت منافقینی را که گرای تحریم ها را به دشمن دادند، فراموش نمی کنند.
💬 سرپرست جدید وزارت کار کیست؟
شرم‌نکننده‌های میلیاردی❗ 🔻بسیاری در کشورهایی مثل لبنان، عراق، افغانستان، مایل به نصب هستند اما اپراتورها برای ارسال پیامک فعالسازی کمک نمی کنند! 🔻اما همین فقط روزانه میلیاردها تومان بابت پیامک فعال سازی تلگرام فیلتر شده به جیب می‌زنند! 🔻اما سهامداران اصلی و وزارت ارتباطات شرم نمی کنند! ✍ حمیدرضا ابراهیمی
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا شبکه تلویزیونی اینترنشنال به "صدای ریاض" یا "شبکه سعودی" شناخته می‌شود؟! ⭕️ ناراحتی شبکه سعودی اینترنشنال از پروژه "فم تریپ" و رونق صنعت گردشگری و توریستی در ایران؛ مزدورانی که ۲۴ ساعته مشغول سیاه نمایی علیه ایران هستند اما از آن طرف دستور دارند تا محمدبن‌سلمان و عربستان سعودی را فوق پیشرفته معرفی کنند و کوچکترین اتفاقی مثل اجازه رانندگی زنان و حق رأی در قرن ۲۱ را دستاوردی بزرگ جلوه دهند و با مقایسه، مردم ایران را تحقیر و سرخورده کنند!
💠 بن بست استراتژیک آمریکا در قبال ایران ✍ علیرضا تقوی نیا 🔸️ایران از لحاظ فنی در آستانه تولید سلاح هسته ای قرار دارد و این یک واقعیت تلخ برای دولتمردان کاخ سفید است‌. 🔸️البته جمهوری اسلامی چه در لفظ و چه در عمل نشان داده که خواستار تولید بمب اتمی نیست اما داشتن غنی سازی سطح بالا در مقیاس گسترده برای تهران نیز برای غرب قابل پذیرش نبوده و نیست . 🔸️با خروج ترامپ از برجام و اعمال همه گزینه های آمریکا علیه ایران ، انتظار می رفت جو بایدن که در آنزمان این عمل را زیر سوال می برد ، بلافاصله پس از روی کار آمدن به عنوان رئیس جمهور به توافق هسته ای بازگردد اما به نظر می رسد فشارهای لابی آیپک و دولت اسرائیل ، برخی دول عربی حاشیه خلیج فارس و نظرات جمهوری خواهان و دموکرات های سخت گیر در برابر ایران ، او را تشویق کرد تا با گرفتن امتیازهای بیشتری اعمال تحریم ها علیه جمهوری اسلامی را متوقف کند . 🔸️تهران نیز که از تجربه کوتاه آمدن در برابر ایالات متحده درس عبرت گرفته بود، سعی کرد تا پالس ضعف به طرف مقابل مخابره نکند و این تفکر را در اذهان کاخ سفید نشینان نهادینه ننماید که تحت فشار تحریم حاضر به امتیاز دادن است . 🔸️در نتیجه با اعلام علنی دولت بایدن که سپاه پاسداران از لیست تروریسم خارج نخواهد شد ، عملا بازگشت طرفها به توافق هسته ای در هاله ای از ابهام قرار گرفته و شانس احیای برجام به شدت کمرنگ گردید. حال سوال مهم اینست که گزینه بعدی آمریکا در قبال ایران چیست ؟ 🔸️با تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس اتمی علیه ایران ( که با مخالفت چین و روسیه همراه بود) دولت های غربی نشان دادند که همچنان تمایل دارند مسیر به نتیجه نرسیده سابق را طی نمایند . 🔸️اما اینبار چیزی فرق کرده و ایران در آستانه اتمی شدن قرار دارد و ساخت سلاح هسته ای تنها به یک تصمیم فقهی و سیاسی از سوی رهبر جمهوری اسلامی بستگی دارد و مخالفت یا موافقت آمریکا دیگر در این امر تاثیری ندارد. 🔸️نگارنده قصد دارد عبارت فوق با زبان بهتری بازنویسی کند ؛ گزینه های آمریکا برای مقابله با برنامه هسته ای ایران تمام شده و اراده آنان دیگر تاثیر استراتژیک در رفتارهای تهران ندارد . 🔸️در نتیجه به تحقیق می توان این عبارت را بیان کرد که آمریکا در برابر ایران به یک بن بست استراتژیک رسیده و دیگر نمی تواند از قابلیت هایش برای متوقف کردن تهران بهره ببرد . 🔸️البته در ۴ سال گذشته جمهوری اسلامی تحت فشار شدید اقتصادی قرار گرفته و مردمش دچار تنگنای معیشتی شده اند اما هدف آمریکا از تحریم ها تهی کردن دست جمهوری اسلامی از عناصر قدرتش شامل برنامه هسته ای ، توان موشکی ، قدرت پهپادی و متحدان منطقه ای بود نه چیز دیگر . 🔸️پر واضح است که جز فشار بر مردم ایران ایالات متحده و متحدانش دستاوردی نداشته اند و بالعکس باعث پیشرفت جمهوری اسلامی در زمینه قابلیت های استراتژیکش شدند. 🔸️آمریکا راهبرد جدید و گزینه ای جز تحریم علیه تهران ندارد (که البته ۴ سال آن را آزموده است ) و با التفات به تحولات جهانی پس از شروع جنگ در اوکراین ، بدون تردید اجماع چین و روسیه را علیه ایران کسب نخواهد کرد و بیش از پیش این کشور را به سمت اتحاد با شرق سوق می دهد . 🔸️نباید فراموش کرد که ایران به دنبال تولید بالفعل سلاح اتمی نیست اما داشتن این فناوری را برای امنیت ، بقا و جلوگیری از حمله نظامی به خاکش ضروری قلمداد می کند و آن را پشتوانه ای برای پیشبرد برنامه های منطقه ایش تصور می نماید . 🔸️در نتیجه به اعتقاد کاتب این وجیزه نه حمله ای نظامی از سوی آمریکا علیه ایران انجام خواهد شد و نه در کوتاه مدت بن بست ایجاد شده هسته ای رفع می شود . 🔸️آمریکا بی تردید از این شرایط راضی نیست اما بیشترین ضرر را اسرائیل خواهد کرد و تحولات ماههای آتی این مهم را نشان خواهد داد .