ماندانا زنگنه جاسوس موساد در استانداری سیستان و بلوچستان و نماینده روحانی در چند نهاد دولتی به همراه ۳ نفر دیگر توسط سازمان اط. سپاه دستگیر شدند.ببینید چه خبر بوده؛!!هنوز که هنوز جاسوس و خائین از دولت قبلی برای ضربه زدن به نظام در هر زمینه ای دستگیر میکنن.تو خو بخوان حدیث مفصل از .... جماعت افساد طلب که چه بر سر این نظام آورده بودن.
در حاشیۀ بررسی پروندۀ آذریجهرمی توسط «فرماندهی امنیت سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» مطرح شد:
🔴 وزیری که اینترنت آشوبگران را باز گذاشت، اینترنت مردم را بست!
🔺بر اساس اطلاعات دریافتی، آذریجهرمی وزیر [سابق] ارتباطات در ابتدای ناآرامیهای سال ۹۸ از اجرای دستور شورای امنیت کشور بهمنظور محدودسازی نقطهای اینترنتِ آشوبگران برای چند ساعت، سرباز زده و باعث قطعی کل اینترنت کشور به مدت ۱۰ روز شد!
منبع:
🔗 http://gerdab.ir/0007aU
⛔️ضدانقلاب می گوید تغییر طائب بخاطر خرابکاری صهیونیست ها بوده است.
🔰 جالب است بدانید از ۲۸اردیبهشت۸۸(۱۸می۲۰۰۹) که حاج حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد تا به امروز ۱۱ نفر رئیس یا کفیل CIA و ۴ نفر مدیر موساد بوده اند علت تغییر در آنجا چیست؟
✅تغییرات پس از ۱۳ سال یک امر عادی و شاید ضروری باشد.
👌 ولی این یک امر قطعی است اگر اطلاعات عصر #شیخ_حسین خار چشم ضدانقلاب بود در عصر #حاج_کاظم قوی تر و پیشروتر خواهد شد.
🔰برنامه پیشنهادی اصلاحطلبان به رئیسی!
📜«جبهه اصلاحات ایران» همزمان با یک سالگی پیروزی رئیسی در انتخابات، برنامه پیشنهادی خود را برای اداره کشور در ۳۰ صفحه منتشر کرد. اصلاحطلبان از رئیسجمهور خواستهاند تا برای امضای توافقنامهها و قراردادهای استراتژیکِ اقتصادی میان ایران و چین، هند، اتحادیه اروپا و روسیه تلاش کند. آنان همچون گذشته بر تداوم تلاش دولت برای احیای برجام و تصویب لوایح FATF نیز تأکید کردهاند. هرچند ارائه این نوع پیشنهادات در چارچوب دلسوزی برای منافع ملی همچون نگاه به ظرفیتهای شرق که تا پیشازاین نه در عالم نظر و نه در عرصه عمل از جریان اصلاحات شاهد نبودهایم، اقدامی پسندیده است؛ اما پیشنهاددهندگان خود پیشازاین هشت سال فرصت اجرای پیشنهادات خود در کشور را داشتند و به عبارتی بخش بزرگی از مسائل و مشکلات کنونی کشور ناشی از اقدامات گذشته همین طیف سیاسی در کشور است. ازاینرو توصیه میشود، دولت بیش از آنکه نگاه عملیاتی بر پیشنهادات داده شده داشته باشد، میبایست با نگاه عبرتآمیز به آن بنگرد.
✳️عملیات زنجیره ای آشوب
و ضد عملیات موفق مقاومت
🔹این روزها در حالی که پارلمان و دولت صهیونیستی در آستانه انحلال قرار گرفته، شرایط در لبنان برای تشکیل دولت فراهم شده است. اهمیت ماجرا در چیست؟ رفتن لبنان به سمت ثبات سیاسی پس از سه سال بی ثباتی، و چهارمین انحلال پارلمان و دولت صهیونیستی ظرف چهار سال و تشدید وضعیت دو قطبی حادّ در این رژیم.
♦️تابستان و پاییز 1398، ظرف یکی دو ماه، شرایط سیاسی در لبنان و عراق به هم ریخت و سپس آشوب (به بهانه ماجرای بنزین) به ایران سر ریز شد.
🔹ترامپ و نتانیاهو با همدستی انگلیس و برخی مرتجعین، در حال اجرای پروژه آشوب به بهانه مشکلات اقتصادی درجبهه مقاومت بودند؛ فرقی هم نمی کرد که دولت هدف، دولت غربگرای حریری در لبنان و روحانی در ایران باشد، یا دولت عبدالمهدی در عراق که متحد ایران به شمار می رفت.
♦️صهیونیسم مسیحی با شکست در جنگ نیابتی، مثل مار زخم خورده به خود می پیچید و معتقد بود این سه کشور نباید روی آرامش ببیند. اوضاع باید چنان به هم می ریخت که جبهه مقاومت را گرفتار خود کند، نیروهای مقاومت به گوشه رینگ بروند، و از دل نا امنی و بلبشوی اقتصادی، طرفداران تسلیم سر کار بیایند.
🔹پیچیدگی شرایط چنان بود که غربگراها در لبنان به حریری و در ایران به روحانی برای استعفا فشار می آوردند تا پس از موفقیت، ما وقع را پای مقاومت و نیروهای انقلابی بنویسند و صید خود را بکنند.
♦️در مقابل، سید حسن نصرالله در لبنان و مفتدای حکیم انقلاب در ایران -با وجود انتقاد های جدی- با برکناری دولت مستقر مخالفت کردند. بنابراین در ایران، آن نقشه پیچیده پیش نرفت، هر چند که زخم کاری فتنه آبان 98 را زد و به ترور شهید سلیمانی در دو ماه بعد انجامید.
🔹اما در عراق به برکناری دولت عبدالمهدی و روی کار آمدن مصطفی کاظمی انجامید که همچنان سر کار است و در لبنان به کناره گیری حریری و آشفتگی دولت ختم شد...
♦️سه سال پس از آن پروژه سنگین، دولتی انقلابی در ایران سر کار آمده است. از لبنان هم خبر می رسد که پس از سه سال گره خوردگی امر سیاست و جولان اوباشانی در تراز جعجع و دیگران، نامزد مد نظر ۵۴ نماینده عضو فراکسیون اکثریت (همسو با حزب الله) مامور تشکیل دولت شده است.
🔹این در حالی است که پس از انتخابات اخیر، رسانه های وابسته به غرب مدعی شدند اکثریت همسو با حزب الله در پارلمان از دست رفته؛ اما اکنون این فراکسیون ائتلافی توانسته بر بحران مزمن "امتناع تشکیل دولت" فائق آید.
♦️در عراق هم اگر چه دشواری ها خود را دارد، اما به نظر می رسد اکثریتی ملی گرا و همسو با جبهه مقاوت در حال تشکیل است و امید می رود دولتی برآمده از انتخابات و پارلمان تشکیل شود.
🔹در جبهه مقابل، رژیم صهیونیستی در حوزه سیاست داخلی، بی سابقه ترین بحران را تجربه می کند. البته عمق آن، فراتر از بی ثباتی دولت ها و کم شدن فواصل انحلال آنهاست. این بحران در گزارش های امنیتی رژیم، یکی از سه تهدید (در کنار تهدید ایران و تهدید حزب الله)، بلکه اورژانسی تر و خطرناک تر ارزیابی می شود.
♦️معنای این نوشته، حل و فصل همه چالش های امنیتی تحمیلی به محور مقاومت نیست، اما قطعا تحولات، بر خلاف طراحی طراحان پیش رفته و یک معنای مهم آن این است که یاران سردار قاآنی نگذاشته اند ماموریت مهم سردار سلیمانی -با همه موانعی که اواخر عمر شریف آن شهید در میدان پدید آمده بود- بر زمین بماند. درست گفتند آنها گه گفتند اسم و رسم "قاآنی"، خلاصه اسم و رسم "قاسم سلیمانی" است.
محمد ایمانی
🔻 چه کسانی از عملکرد رییسی ناراحتند؟
۱. تجّار بیضابطه
رییسی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی، راه سوءاستفاده از این ارز را بست و یارانهای که باید به تجار میداد، امروز به خود مردم میده
۲. قاچاقچیان
رییسی با واقعی سازی قیمتها، راه خروج اجناس از راه قاچاق را بست. به گونهای که برای قاچاقچی صرف نمیکنه جنس به خارج از کشور ببرد و سود ببرد.
۳. اصلاح طلبان دارای قدرت
رییسی بر خلاف روحانی، در بدو ورودش به پاستور، هیچ مسئولی را تغییر نداد و با همان افراد دوران روحانی کار را آغاز کرد تا به مردم ثابت کند اینها عرضه انجام خدمت ندارند و زمانی که بی عرضگی مسئولی برای مردم ثابت شد آنوقت تغییر در سیستم اداری صورت می گرفت.
۴. بانک ها
رییسی از ورود بانک ها به بخش بنگاه داری و ساخت و ساز جلوگیری کرد تا تورم اقتصادی توسط بانکها به وجود نیاید.
۵. زمین خواران
رییسی با آزاد کردن سواحل و حریم دریا و رودخانهها، دستان مفسدین اقتصادی و رانت خواران و رشوه دهندگان و رشوه گیرندگان را از منابع طبیعی قطع کرد.
۶. افرادی (هموطن یا غیر هموطن) که موافق تحریم ایران بودند
رییسی ارتباط گسترده تجاری با کشورهای همسایه آغاز کرد به گونهای که کشورهای همسایه در کمترین فاصله زمانی بتوانند اجناس خود را از راه تجاری ایران نقل و انتقال دهند و این زمینه دور زدن تحریمها و بی ثمر بودن تحریمها شد.
۷- دلالها
برخی از دلالها دنبال ورشکستگی و یا تعطیلی کارخانهجات بودند که خودشان جنس از خارج بیاورند و با قیمت گزاف به مردم بفروشن اما رییسی با احیای کارخانههای ورشکسته، چرخه تولید را بازگرداند و دست افراد طماع را قطع کرد.
۸- برخی از نانواها
رییسی با قطع یارانه ارد و جلوگیری از فروش آرد، جلوی فساد فروش ارد یارانهای را گرفت و یارانه آرد را به خود مردم داد.
امروزه همین افراد از دولت سیاهنمایی میکنند تا مردم زبان به گلایه و شکایت باز کنند تا دوباره به منافع خودشان برسند.
انشاءاللّه در همین دوره چهارساله اول آقای رییسی، مردم طعم رفاه را خواهند چشید.
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 چرا درآمد فروش نفت سر سفره مردم نیامد؟
🔹گفته شده در چند ماه اخیر درآمد نفت ایران به واسطه فروش و قیمت بیشتر، بالا رفته است.
🔹اما چرا مردم هنوز تاثیر این افزایش درآمد را حس نکرده اند؟ پول نفت خرج چه مواردی شده است که اثر آن در بهبود وضعیت اقتصاد چندان محسوس نیست؟
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آشنایی با وظایف سازمان تعزیرات
🔹اگر گرانی دیدیم باید چکار کنیم؟
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫📺 یک خرید خوب در امریکا
💢 برای این که بتونی خرید کنی، اول باید زنده بمونی!
#زندگی_نرمال
بورل: بعد از سفر من مذاکرات وین آغاز میشود
🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: سفر من به تهران یک هدف اصلی دارد؛ اینکه بنبست را بشکنم و تنشها را درباره مذاکرات برجام کم کنم و اینکه یک انگیزه و فرصت جدیدی ایجاد کنیم که گفتوگوها را روی ریل قرار دهیم.
🔹قرار است مذاکرات را در روزهای آتی از سر بگیریم و این بنبست را بشکنیم. سه ماه گذشته و باید کار را تسریع کنیم. خیلی خوشحالم بابت تصمیمی که در تهران و واشنگتن گرفته شده است.
🔹قرار است بعد از سفر من مذاکره ادامه یابد و تیم من به عنوان تسهیلگر خواهند بود.
⛔️ چراغقرمز بر چهارراه دیپلماسی
🔰 هرچند سفر بورل به تهران مانند سفر همکارش انریکه مورا، خبر جدیدی نیست ولی همزمانی آن با دو موضوع میتواند بر اهمیت سفر بیفزاید:
1⃣ _ شام کاری انریکه مورا و جوزپ بورل با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا و رسانهای کردن آن از سوی اروپاییها قبل از این سفر، فرستادن این پالس بود که جوزپ بورل حامل پیام آمریکاییها به ایران است.
2⃣ _ سفر بورل قبل از سفر بایدن به منطقه و دیدار از رژیم صهیونسیتی و سعودی صورت می گیرد ظاهراً آقای بایدن میخواهد با دست پر به منطقه بیاید و یکی از الزامات دست پر سفر کردن، گذاشتن توافق با ایران بر میز مذاکرات است.
✅ اما واقعیت آن است که اروپاییها در این سفر باید به چند فهم و نکته کلیدی برسند؛
👈 اول اینکه برخلاف ادعایشان مبنی بر میانجیگری و پیام رسانی، آنها همیشه بخشی از پازل پلیس خوب - پلیس بد آمریکاییها را تکمیل میکنند. رفتار اروپاییها در قطعنامه شورای حکام پاسخ قاطع به اروپاییها نباید ادامه یابد.
👈 نکته دوم اینکه بورل باید بفهمد که جمهوری اسلامی نمیخواهد شمشیر بزم دموکراتها و آقای بایدن در انتخاباتهای پیش رو و سفرهای منطقهایاش باشد لذا اگر بدنبال توافق هستند باید آمد و شدهای بی حاصل را تمام کنند و به میز برگردند.
✅ ایران راهبردش را در مذاکرات، مشخص؛ و بارها اعلام کرده است و موارد اعلام شده نه یک تاکتیک، بلکه یک حرف قطعی است و آن عبارتاند از؛ برداشتن تحریمها، پایبندی به یک پروسه راستی آزمایی معتبر و دادن تضمینهای اعتباری. غربیها باید صادقانه بگویند میخواهند با این سه موضوع کنار بیایند و یا همچنان بر بازی یک بام و دو هوای خود اصرار دارند. در رکورد سفرهای دیپلماتیک به ایران غربی ها باید بین پشت چراغ قرمز ماندن یا تغییر رفتار دوگانه خود یکی را انتخاب کنند.
✍🏻 یعقوب ربیعی
⭕️ ابعاد بینالمللی بازداشت جاسوسان فرانسوی برای دولت مکرون
🔻بازداشت دو جاسوس فرانسوی در ایران، دولت فرانسه را با چالشی بین المللی مواجه کرده است.
🔻 خبری موثق حاکی از آن است که عملیات مهم وزارت اطلاعات در ماه گذشته، نه تنها دولت ایران را در موضع بازخواست از دولت مکرون قرار داده است بلکه اعترافات گسترده این دو جاسوس به انجام مآموریتهای مشابه در چند کشور دیگر و نگرانی فرانسویان از احتمال افشای نام آن کشورها توسط وزارت اطلاعات، چالشی بزرگ پیش روی دولت فرانسه ایجاد کرده است.
🔻یک منبع مطلع گفت: جاسوسهای مورد بحث علاوه بر سابقه حضور چند باره و هدفمند در ایران، در چندین کشور دیگر نیز حضور داشته و مأموریت آموزش مخالفین دولتها و تحریک آنها به اغتشاش، اعتصاب و ایجاد پیوند بین طیفهای مختلف اپوزیسیون را به انجام رسانده اند. یکی از همسایگانِ غربی ایران هم جزو آن کشورها بوده است.
🔻این منبع مطلع افزود: اظهارات نامتعارف و سخیفِ سفیر فرانسه در تهران علیه جمهوری اسلامی ایران، عملا واکنشی عصبی و ناشیانه نسبت به این دستگیری تاریخی بود. زیرا در صورت افشای اعترافات این دو جاسوس فرانسوی و اطلاع یافتن دیگر کشورهای هدف از مقاصد سوء فرانسویان، این افشاگری را بتوانند به عنوان واکنش دولت ایران به بداخلاقی اخیر فرانسویها القاء کنند.