eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوثری: دو بمب دست ساز بسیار ضعیف در پایگاه «مالک اشتر» منفجر شد/منافقین، بزرگنمایی تبلیغی می کنند تا از دشمنان پول بگیرند اسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس: 🔹عوامل بیرونی چنین عملیاتی انجام نمی دهند چون می دانند زیر ذره بین و تحت پوشش نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ما هستند. آنها با وعده و وعید از عوامل داخلی استفاده می کنند. جمعه و روز تعطیل بوده، ساعت ۹ شب آمده اند با استفاده از تاریکی، چنین حرکتی انجام داده اند و فیلم گرفته اند.
♨️ از دروغ تا واقعیت 👈روزنامه شرق: تخفیف‌های زیاد روسیه برای نفت خود باعث شده است که مشتریان قدیمی بازار ایران یعنی چین و هند به خرید قابل‌توجه نفت از روسیه و جایگزینی ایران روی آورند. 1⃣ _ طبق نمودار بالا و براساس گزارش بلومبرگ بعد از جنگ اوکراین، صادرات نفت ایران و روسیه به چین به ترتیب روزانه ۱۷۰ و ۱۸۲ هزار بشکه افزایش داشته و جایگزین نفت آنگولا، گابن و کنگو شده است 2⃣ _ طبق آمار، میزان صادرات نفت ایران به چین در ماه گذشته میلادی بیش از ۷۰۰ هزار بشکه ثبت شده است. ✅ لذا تصاحب بازار نفت ایران توسط روسیه شایعه هست.
✅ نکات مهمی درباره طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان 🔻در زمینه دستاوردهای اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان تاکنون ۵۷ درصد نانوایی‌های کشور زیر پوشش این طرح قرار گرفته‌اند و قرار است تا پایان تیرماه این رقم به ۱٠٠ درصد برسد. 🔹برآوردهای اولیه نشان می‌دهد تاکنون ۴٠ درصد یارانه آرد به ارزش سالانه معادل ۵٠ هزار میلیارد تومان به صورت نان به مردم داده نمی‌شد و هدر می‌رفت. 🔹هدف از اجرای این طرح اصلاح زیرساخت‌ها و روش‌های پرداخت یارانه آرد و نان است و به هیچ عنوان افزایش قیمت نان مطرح نبوده و نخواهد بود. 🔹طبق آمار فرد ایرانی روزانه حدود ۳۰۰ گرم نان مصرف می‌کند که با توجه به جمعیت ایران، سالانه حدود ۹ و نیم میلیون تن گندم در کشور نیاز است اما در حال حاضر بیش از ۱۱ و نیم میلیون تن گندم در کشور مصرف می‌شود که این شکاف مصرفی، حکایت از قاچاق وضایعات گسترده نان دارد و موجب هدر رفت بیش از دو میلیون تن گندم در کشور می‌شود. 🔹بعد از حذف یارانه نان در کشور، نان در بسیاری از کشورهای همسایه گران شد که نشان می‌دهد، آرد در آن کشورها کم شده و پیش از این قاچاق از ایران به آن کشورها انجام می‌شد. 🔹در سیستم جدید فروش نان قرار است شهروندان مانند روال سابق و با همان قیمت‌های قبلی و بدون محدودیت، خرید خود را انجام دهند تنها تفاوتی که مردم با آن مواجه می‌شوند خرید نان از طریق دستگاه‌های کارتخوانی است که در نانوایی‌ها نصب شده است. 🔹در این دستگاه‌های کارتخوان هوشمند، به هنگام خرید نان تصویر آن اعم از لواش، بربری، سنگک و... در آن نمایش داده می‌شود و خریدار با لمس نوع نان و تعداد نان، مبلغ خرید را با کشیدن کارت پرداخت می‌کند. 🔹الزام اجرای طرح این است که خرید نان در نانوایی‌ها حتما باید با کارت‌های بانکی انجام شود و نانوایی‌ها نمی‌توانند از مشتری‌ها پول نقد دریافت کنند چراکه قرار است هر نانوا به میزان فروش خود از دولت یارانه دریافت کنند. 🔹اجرای این طرح سبب می‌شود نانوایی‌ها کیفیت نان خود را افزایش دهند زیرا همه باید از یک رویه مشخص پیروی کنند همچنین از قاچاق آرد و توزیع خارج از شبکه آرد نیز جلوگیری می‌شود. 🔹برای اجرای کامل این طرح به ۸۳ هزار دستگاه کارتخوان نیاز دارد و پیش‌بینی می‌شود این طرح در پایان تیر یا مردادماه در کل کشور اجرایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۶۰ گلوله برای حذف عمار! 🔺شهید حسن آیت که در خط مقدم مبارزه با لیبرال‌ها و جبهه ملی بود، زودتر از دیگران فهمید که بنی‌صدر در خط امام نیست و روزی در برابر امام خواهد ایستاد! وقتی نماینده مجلس شد، با اینکه چند روز بیمار بود، اما آن روز تمام اسنادش را جمع کرد تا به مجلس برود و علیه میرحسین موسوی اعلام موضع کند، اما پایش به مجلس نرسید! دکتر حسن آیت صبح ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ جلوی درب منزلش به ضرب ۶۰ گلوله به شهادت رسید و آن اسناد هم توسط ضاربان دزدیده شدند و تا امروز هم خبری از ضاربین و اسناد پیدا نشده است! 🗓۱۴ مرداد سالروز شهادت دکتر حسن آیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای انفجار پردیس چه بود؟ 🔹امروز فیلمی با عنوان انفجار در پردیس در فضای مجازی منتشر شد. پلیس فتای پردیس در توضیح فیلم منتشر شده اعلام کرد که فیلم مربوط به انفجار کنترل شده در عملیات راه‌سازی فاز ۱۱ پردیس است.
🛑 سگهای ولگرد و خطای حکمرانی ✍ محسن مهدیان 🔹 ظرف ۲ روز دو کودک ۴ و ۷ ساله در دامگاه قم توسط سگ های ولگرد از بین رفتند. عمیقا خبر تلخی است. اما خبر تلخ تر اینجاست که مسوولین محلی وقتی اقدام به جمع آوری دیرهنگام سگ ها کردند از سوی مدعیان دفاع از حقوق سگ مورد اعتراض واقع شدند. اینکه عده ای حقوق سگ های هار را دیدند و حق کودک معصوم را ندیدند معمای آزار دهنده این روزهای ماست که ریشه اش در غرب لیسی های مجازی است. 🔸 اما ماجرای غم انگیز تنها اینجا نیست. این دو خبر در کنار هم بهانه ای است برای این پرسش جدی که چرا در جمع آوری سگ های ولگرد دچار بی تصمیمی هستیم؟ ✅ این بی ارادگی را کنار گزارش اخیر همشهری قرار دهید که در سال گذشته ۹۰ درصد حیوان گزیدگی ها مربوط به سگ های ولگرد است و ایران در آسیب دیدن از سگ های هار مقام سوم را در دنیا داراست. 🔹 مساله اینجاست که مدیر ما در برآورد از واکنش افکار عمومی، دچار خطای تشخیص است و همین امر، مهمترین عامل در بی تصمیمی است. نمونه هایی از این دست بسیار است و تنها متوقف به سگ های ولگرد نیست. 🔸 مدیر در تحلیل واکنش جامعه به یک تصمیم، گرفتار رهزنی غلط انداز شبکه های اجتماعی است. اما چرا؟ 1️⃣ فعالان شبکه های اجتماعی نمایی گویا از همه جامعه نیستند. 2️⃣ اینکه براورد موافق و مخالفان در شبکه های اجتماعی نیز همواره دقیق نیست. 3️⃣ مهمتر اینکه با فرض صحت، باز هم این آمار قابل اتکا نیست چرا که واکنش های طبیعی در فضای مجازی الزاما به معنای اعتقاد حقیقی افراد نیست؛ چراکه واکنش ها در شبکه های اجتماعی، واکنش های ناشی از شبکه است. ✅ با یک مثال مساله روشن می شود. اگر به همه کسانی که در دربی تهران دست به خرابکاری اتوبوس ها زدند، روز بعد بگوئید چرا اینکار را کردید حتما اظهار پشیمانی می کنند و خواهند گفت که مقهور فضای هیجانی جمع(شبکه) و دو قطبی استقلال و پرسپولیسی شدند. 🔹 اساسا واکنش ها در فضای مجازی گرفتار دوقطبی های موهوم و واکنش های نمایشی شبکه ای است. نمایش اینکه در اکثریت ایم. به همین دلیل است که به اعتقاد کارشناسان آماری، افکارسنجی در شبکه های اجتماعی تصویر دقیقی از اعتقاد مخاطبین نیست. 💢 با این توضیح گرفتار یک خطای آزاردهنده در حکمرانی هستیم. خیلی از مسوولین تصمیم درست را تشخیص می دهند اما اراده شان را مقابل تخمین های غلط شهودی از دست می دهند و جامعه را گرفتار بی تصمیمی می کنند.
📝 | نقشه راه در جنگ 🍃🌹🍃 ✍حنیف غفاری 🔻حمایت تسلیحاتی گسترده غرب از دولت زلنسکی در کی‌یف شدیدا قابل‌تأمل می‌باشد. هدف آمریکا از این بحران سازی گسترده در جهان، تغییر شکل مداخله‌گرایی جهانی واشنگتن به بهانه مواجهه با این بحران‌هاست. 🔹در یک تحلیل زیربنایی، می‌توان تصریح کرد که بحران اوکراین، نقطه آغاز رویارویی روسیه و غرب نیست بلکه « نقطه آشکارساز» تقابل کاخ سفید و کاخ کرملین در ابتدای هزاره سوم محسوب می‌شود. طرفداران ناتویی شدن اوکراین اصلی‌ترین نقش را در تبدیل کشور خود به زمین منازعه جدید غرب و روسیه در ابتدای هزاره سوم بازی کرده‌اند. 🔸واشنگتن و اتحادیه اروپا در هدایت اوکراین به‌سوی این دوراهی سخت و دشوار نقش پررنگی داشته‌اند. واقعیت امر این است که غرب هم‌اکنون نسبت به اوکراین دید دوگانه‌ای دارد! بر این اساس اوکراین حتی یک عضو بالقوه اروپا یا ناتو نیز شمرده نمی‌شود و صرفا حکم یک قربانی آماده در اولین خاک‌ریز نبرد « روسیه و غرب» را خواهد داشت. 🔺آمریکا و انگلیس به‌عنوان دو عضو ارشد هر دو اصرار دارند که جنگ اوکراین در برهه کنونی متوقف نشود، حتی اگر کی یف و خارکیف و ماریوپل به تلی از خاکستر تبدیل شوند! یکی از اصلی‌ترین دلایل سوق دادن دو کشور سوئد و فنلاند به‌سوی عضویت در ناتو، تقویت همین بحران مزمن بوده است. به عبارت بهتر، غرب تلاش می‌کند حتی در صورت پایان یافتن جنگ اوکراین، اصل منازعه را میان روسیه و بازیگران اروپایی حفظ کند. سیاست و راهبرد کلان آمریکا در چنین شرایطی کاملا مشخص است!
📌جنجال‌آفرینی برای امتیازگیری بیشتر ✍ علی کارگر 🔺مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه دو پایان متفاوت داشت؛ درحالی‌که طرف ایرانی از مثبت و سازنده بودن مذاکرات صحبت می‌کرد، طرف غربی مذاکرات را کاملاً بی‌نتیجه و شکست‌خورده نامیده و در آخرین اظهارنظر، رابرت مالی، نماینده آمریکا در امور ایران نیز مدعی شد، طرف ایرانی نمی‌دانست چه می‌خواهد! 🔹️نکات‌تحلیلی:  1️⃣اگر آمریکا تمایل بازگشت به توافق برجام را دارد باید خسارت‌های ناشی از خروج یک‌جانبه از آن را جبران کند؛ این حق ملت ایران است و کسی نمی‌تواند از آن عدول کند. راستی آزمایی و تضمین به‌عنوان دو مطالبه مهم تیم ایرانی، ریشه در همین موضوع دارد. 2️⃣ تیم ایرانی همواره با ابتکار عمل‌های جدید خود باعث شده که مذاکرات ‌پیش برود؛ اما طرف آمریکایی به‌جای تعامل و گفت‌وگو، فاز اول مذاکره در اتاق را تمام کرده تا با جنگی هیبریدی و ترکیبی، همراه با ایجاد فشارهای گوناگون در زمینه‌های مختلفی چون حوزه رسانه و پروپاگاندا، جنگ ادراکی و شناختی، جنگ سایبری، استفاده از بار تبلیغی سفر بایدن به منطقه، جنگ ارزی و ... عملاً وارد فاز دوم مذاکره شده است. همواره در سوی دیگر سکه مذاکره آمریکایی، فشار و تهدید وجود داشته است! 3️⃣ یکی از فن‌های آمریکایی‌ها در مذاکرات، تلقین محدودیت زمان و از دست رفتن فرصت برای طرف مقابل است؛ این در حالی است که در حقیقت زمان برای آمریکا در حال از دست رفتن است! در گزارشی که اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی منتشر کرده، آمده است: «احساس می‌شد ایرانی‌ها هیچ عجله‌ای برای دستیابی به توافق از خود نشان ندادند». این موضع منطقی تیم مذاکره‌کننده، باعث به‌هم‌ریختگی طرف غربی شده است. در عمل نیز ایران سرنوشت کشور را به مذاکرات گره نزده است و لذا از حالا می‌توان به آمریکایی‌ها گفت که از قِبَل فشار زمانی، چیزی عاید شما نخواهد شد. 💠نکته پایانی: ایران گزینه‌های بسیاری روی میز دارد که به توافق با غرب بستگی ندارد. بهبود تجارت خارجی در چهارچوب سیاست همسایگی و فعال نمودن ظرفیت ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران، تقریباً بدون وابستگی به توافق به غرب، قابل انجام هست. بحران مواد غذایی و انرژی که الآن در غرب وجود دارد، دامن‌گیر ایران نشده و نخواهد شد. به این دلایل و ده‌ها دلیل دیگر می‌توان گفت ایران عجله‌ای برای توافق هسته‌ای ندارد تا این عجله منجر به توافق بد بشود و اتفاقاً این طرف غربی است که با سپری شدن زمان، باید امتیاز بیشتری بدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرم اون قسمت فارسی رو عمدا می‌خونن که مزدورهای سعودی و غرب‌‌پرست‌هاشون رو بسوزونن
💠 ۷ پیشنهاد مجمع نیروهای انقلاب اصفهان برای احیای زاینده‌رود :مصوبات شورای عالی آب را اجرا کنید https://www.farsnews.ir/isfahan/news/14010414000656/
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیپلمات‌های جاسوس 🔹سازمان اطلاعات سپاه دیپلمات‌های سفارت‌خانه‌های خارجی که به‌جای رایزنی، جاسوسی می‌کردند را شناسایی کرد.
✅گزینه‌های اسرائیل در رابطه با مذاکرات توافق هسته‌ای 🔹 پایگاه خبری تحلیلی المانیتور طی یادداشتی به گزینه‌های اسرائیل درباره مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ای ایران پرداخته است و می‌نویسد موساد تخمین می‌زند که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، مشتاق است تا به هر قیمتی با ایران به توافق برسد. بخش‌هایی از این یادداشت به شرح ذیل است: 🔸 ارزیابی‌های اداره اطلاعات نظامی واحد ۸۲۰۰ اسرائیل، توافق هسته‌ای بین قدرت‌های جهانی و ایران را به‌عنوان شر کمتری از گزینه‌ها و جایگزین‌های بد روی میز توصیف می‌کند. بااین‌وجود، دیدگاه مخالف که حامی اصلی آن دیوید بارنیا رئیس موساد است در حال حاضر بر عرصه پیچیده امنیتی اسرائیل مسلط است. 🔸 بارنیا رویکرد ستیزه‌جویانه‌ای را رهبری می‌کند که از تلاش‌های شدید اسرائیل برای مقابله با فعالیت حامیان توافق به رهبری ایالات‌متحده حمایت می‌کند. نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق، با تمام وجود دیدگاه او را پذیرفت، اما مشخص نیست جانشین تازه روی‌کارآمده او یائیر لاپید نیز از آن پیروی کند. 🔸 به باور موساد، توافق با ایران یک معامله تمام‌شده است. این ارزیابی مبتنی بر استدلال ساده است که دو طرف انتخاب دیگری ندارند. ایرانی‌ها به دنبال سرمایه‌هایی هستند که پس از حصول توافق و لغو تحریم‌ها آزاد می‌شوند، درحالی‌که بایدن قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره (نوامبر) به آن نیاز دارد تا به تعهد خود به رأی‌دهندگان مبنی بر کاهش قیمت سوخت عمل کند. 🔸 اسرائیل در حال تهیه فهرستی از اقدامات دیپلماتیک است که برای افزایش فشار بر ایران و ایجاد اهرم‌هایی که ایران را مجبور به ترک برنامه هسته‌ای خود می‌کند، طراحی ‌شده است. این گزینه‌ها در جریان سفر بایدن به او ارائه خواهد شد. یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل گفت: «راه‌هایی برای مسدود کردن پروژه هسته‌ای وجود دارد که ابزار نظامی نیست». 🔸 ارزیابی پاسخ بایدن به این گزینه‌ها دشوار است. برخی از مقامات اسرائیلی حدس می‌زنند که حکم تاریخی دادگاه عالی ایالات‌متحده در مورد سقط‌ جنین، امیدهای جدیدی را در میان دموکرات‌ها در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای ایجاد کرده است، که شاید بتواند جاه‌طلبی دولت برای کسب امتیاز با توافق هسته‌ای ایران را کاهش دهد.