💬 روسیه ماهواره ایران را به فضا میبرد
🔹سازمان فضایی روسیه "روسکاسموس" روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد در ۹ اوت (۱۸ مرداد) یک ماهواره ایران را در مدار زمین قرار دهد.
🔹این فضاپیما که یک ماهواره دارای سامانه سنجش از دور به نام "خیام" است، توسط یک فروند راکت سایوز به فضا برده خواهد شد.
🔸 این ماهواره که تحت حاکمیت و بهرهبرداری جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، از ایستگاههای زمینی در خاک جمهوری اسلامی ایران هدایت و کنترل خواهد شد و اطلاعات و تصاویر ارسالی آن نیز در همین ایستگاهها دریافت خواهد شد.
🔹گفتنی است به دلیل وزن بالای این ماهواره ایرانی، پرتاب آن به آژانس فضایی روسیه واگذار شده است تا بوسیله ماهوارهبر سایوز به فضا پرتاب و در مدار قرار گیرد.
🔹پرتابگر سایوز در میان پرتابگرهای کشورهای مختلف دنیا از بیشترین درصد قابلیت اطمینان برخوردار است و تاکنون بیشترین تعداد ماموریت موفق فضایی در دنیا توسط این پرتابگر صورت گرفته است.
💠مردم علیه مردم؛ سوژه جنگ خیابانی!
🔺«جان ساورز» رئیس سازمان جاسوسی انگلیس mi6 در شهریور سال ۱۳۹۴ گفته بود که در برخورد با جمهوری اسلامی ایران باید صبر استراتژیک داشت؛ به این معنا که باید بین ۱۰ تا ۱۵ سال به ایران فرصت بدهیم تا به کشوری عادی و نرمال تبدیل شود. دو هفته پس از اعلام نظر رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس، سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات در مقالهای نوشت که پروژه دولت روحانی «نرمالیزاسیون» در ایران است. حجاریان گفته بود که میتوان نام نرمال کردن را «هنجار سازی» یا به «سامان کردن» نیز گذاشت، زیرا هدف نهایی، تغییر در عادتهای عمومی است! در آن زمان تنها به ظاهر سیاسی این مقاله حجاریان توجه شد و به محتوای آن پرداخته نشد. بعدها حجاریان نرمالیزاسیون را مقدمه دموکراتیزه کردن خوانده و از آن تحت عنوان «اصلاحات ساختاری» یاد کرد! از نگاه جریان تندروی اصلاحات، مسائلی چون حجاب را باید مانند عادت فرض کرد و سعی کرد آن را تغییر داد؛ ایجاد درگیریهای ناشی از دوقطبی سازی این موضوع در میان افکار عمومی در کشور، دنباله همین سیاست نرمالیزاسیون است؛ پروژه مردم علیه مردم یکی از ترفندهای قدیمی سازمان منافقین محسوب میشود، این گروهک در دهه شصت به منازل، مغازهها و اماکن عمومی حمله کرده و پس از انجام عملیات، با اقدامات رسانهای آن را به گردن نیروهای حزباللهی میانداخت تا بدبینی عمومی ایجاد کند؛ همزمان با دست به سلاح بردن، نیروهای انقلاب را هدف قرار میداد تا فشار سیاسی در کشور را بالا ببرد. در ورژن جدید پروژه مردم علیه مردم، این بار عامل میدانی با ایجاد درگیریهای کور همین نقشه را پیاده کرده است.
🔰دوره خدمت بدون برجام و FATF
🔻یکی از اقدامات بسیار مهم دولت سیزدهم، احیای کارخانهها و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل بوده است. این اقدام در حالی رخ داد که در دولت سیزدهم نه برجام احیا شد و نه تغییری در وضعیت ایران در FATF به وقوع پیوست. احیای کارخانههای ارج، آزمایش، فولاد ازنا، ذوبآهن اردبیل و... تحول در کارخانههایی ازجمله هفتتپه و هپکو و آذرآب تنها بخش کوچکی از تغییرات مثبت در این خصوص در طول فعالیت دولت سیزدهم است. در دولت روحانی مردم در استانهای شمالی در فصل سرما با قطعی گاز و برق دستوپنجه نرم کرده و با مشکلات عدیدهای مواجه میشدند؛ اما در دولت رئیسی شاهد توقف این روند تأسفبرانگیز بودیم. یکی از علل این تغییر، امضا و اجرای قرارداد سوآپ گازی میان ایران، ترکمنستان و آذربایجان بود. همچنین در یک نمونه دیگر، در جریان سفر اخیر رئیسجمهور روسیه به ایران، تفاهمنامه سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد دلاری با شرکت گازپروم روسیه به امضا رسید. موارد مذکور تنها بخشی از نتایج عملکرد دولت سیزدهم بدون برجام و بدون FATF است.
🔰 مذاکره با دشمن و ملاحظات آن
🔺دو روز پیش خبر تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل جدید با عنوان IR6 موردتوجه رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفت! این سانتریفیوژها که در نطنز ولی در زیر زمین و محلی امن نصب شدهاند، بازدهی بهمراتب بالاتری نسبت به نسلهای قبلی در غنیسازی اورانیوم دارند. وزیر امور خارجه کشورمان دراینباره اعلام کرد که «ما در پاسخ به این اقدام آمریکا، نسبت به گازدهی به صدها سانتریفیوژ نسل جدید اقدام کردیم. آمریکاییها تصور نکنند با این اقدامات خود میتوانند در میز مذاکره امتیاز بگیرند، آمریکا باید زیادهخواهیهای خود را کنار بگذارد. ما اهل مذاکره و اهل منطق هستیم و برای رسیدن به توافق خوب، قوی و پایدار، جدی هستیم اما اگر طرف آمریکایی بخواهد این مسیر را ادامه دهد، هرگز دستبسته نخواهیم بود».
🔹️گزارههایتحلیلی:
1️⃣این اقدام را میتوان پاسخی به اقدام خصمانه آمریکا دانست؛ چراکه چند ساعت قبل از اعلام این خبر توسط ایران، وزارت خزانهداری آمریکا شش شرکت و یک کشتی را به دلیل همکاری با جمهوری اسلامی ایران در لیست تحریمها قرار داده بود.
2️⃣از سویی نزاع امروز آمریکا و ایران را میتوان نوعی نزاع ادراکی محاسباتی دانست؛ چراکه طرف غربی با اعمال فشار سعی میکند هزینههای جدیدی به ایران تحمیل کند تا ایران برای رهایی از آن هزینهها در سایر مذاکرات امتیاز بدهد! پاسخ متقابل جمهوری اسلامی از نظر راهبردی بسیار ارزشمند است و قدرت چانهزنی ایران را افزایش میدهد. ایران با این حرکتها نشان داده است در تصاعد بحران و موازنه وحشت دستش باز است.
3️⃣ ردوبدل شدن پیامهای عملیاتی و میدانی به طریقی که گفته شد، به معنی دور شدن از نقطه توافق نیست، بلکه ماهیت توافق با دشمن این اقتضائات را دارد و دقیقاً برعکس، میتوان اینگونه تحلیل کرد که طرفین به توافق نهایی نزدیک شدهاند؛ چراکه فاصله بین اقدام یک طرف و پاسخ طرف مقابل بسیار کوتاه شده است.
نکتهراهبردی: مذاکره با دشمن مثل مذاکره با دوست نیست! در این نوع مذاکرات حسن نیت و اعتماد جایی ندارد. اگر در آخرین لحظه هم یکی از طرفین ضعفی از خود نشان دهد، مذاکره ابعاد تازهای پیدا میکند. با توجه به تخلف بزرگ طرف غربی در گذشته، راستی آزمایی و تضمین، خطوط قرمز ایران در مذاکرات است. اگرچه دشمن تاکنون فرآیندهای راستی آزمایی و بخش قابلتوجهی از تضمینها را پذیرفته است ولیکن نباید مانند دولت گذشته با حسن نیت و اعتماد کار را جلو برد بلکه باید بر خواستههای منطقی خود استقامت کرد و فشار را با فشار پاسخ داد نه تسلیم.
⁉️تلآویو چگونه وادار به عقبنشینی شد؟!
🔻 یک مسئول عالیرتبه در تلآویو گفت: «توافقنامه ترسیم مرزهای دریایی که در حال تدوین با لبنان است، چیزی جز تسلیم شدن کامل اسرائیل نیست. این عقبنشینی اسرائیل بهمثابه پیروزی بزرگی برای حسن نصرالله دبیر کل حزبالله است». شایان ذکر است که ضربالاجل ششهفتهای حسن نصرالله به رژیم صهیونیستی بهمنظور به فرجام رساندن مذاکرات ترسیم خطوط مرزی میان لبنان و سرزمینهای اشغالی، مقامات ارشد این رژیم را به تکاپو واداشته تا بدون اتلاف وقت، تا پیش از ماه سپتامبر زمینه حصول توافق با لبنان را رقم زنند.
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | آغاز دور جدید مذاکرات هستهای بعد از تاسوعا و عاشورا
🍃🌹🍃
🔻جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: به احتمال زیاد دور جدید مذاکرات هستهای بعد از تاسوعا و عاشورا آغاز خواهد شد
🔹️در پیشنهاد جدید اروپا، بسیاری از مطالبات و خواستههای جمهوری اسلامی محقق شده است اما هنوز یک الی دو مورد باقی مانده که عمدتا مربوط به حوزه تحریمها میشود.
🔺بنظر میرسد با توجه شرایط فعلی، نهایتا طرف آمریکایی به خواستههای ایران تن خواهد داد و میتوانیم شاهد توافق و به نتیجه رسیدن مذاکرات باشیم.
دولت یکساله شد. در توجیه کاستی ها،ناملایمتی ها،ناکامی ها،ضعف مدیریت ها و.. احتمالی پشت پرده قدرت رازآلوده نشد.این گزاره ها شنیده نشد
- نمی گذارند کار کنیم
- نمی شود همه چیز را گفت
- اگر در اختیار دولت بود حل می کردیم
- اجازه بدهند حل می کنیم
#مسئولیت_پذیری
🗣عبدالله گنجی
🌴دولت اگرها
🔹حجت الاسلام حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم پس از مدت ها سکوت در جمع برخی وزرای دولت خود در سالروز تنفیذش سخنانی را مطرح کرده است.
از متن منتشر شده در خبرگزاری انتخاب دو نکته قابل برداشت است:
1⃣. ایشان چندین بار از کلمه "اگر" استفاده کردند. مانند اگر ترامپ از برجام خارج نمی شد...
بر اساس این متن می توان دولت حسن روحانی را "دولت اگرها" نامید. این موضوع نشان از انفعال این دولت در برابر شرایط اجتماعی و سیاسی کشور و جهان است.
2⃣. در بخشی از متن آمده است: "اگر میگذاشتند در اسفند ۹۹ به برجام برگردیم، دولت را در شرایط دیگری تحویل میدادیم"
آقای حسن روحانی بالاخره صادقانه اعتراف کردند در هر صورت دولت را با وضع خوبی به حجت الاسلام رئیسی تحویل ندادند.
این اعتراف می تواند قابل توجه برای مدعیان سینه چاک توییت نگار دولت دوازدهم باشد.
#دولت_اگرها
#حسن_روحانی
#دولت_سیزدهم
#موسی_سلیمانی
♦️ادعای وال استریت ژورنال: ایران درخواست حذف سپاه از لیست تروریسم را کنار گذاشته، اما همچنان خواستار تضمین های قویتر از امریکاست
🔹به گفته افرادی که نسبت به مذاکرات مطلع هستند، ایران در حال حاضر موافقت کرده است که درخواست خود برای حذف سپاه از فهرست تروریستی ایالات متحده را کنار بگذارد. اما همچنان خواستار تضمینهای قویتر است مبنی بر اینکه واشنگتن از برجام خارج نشود یا تحریمها را دوباره علیه تهران اعمال نکند
🔹دیپلمات ها می گویند که مهمتر از همه، تهران همچنین خواستار پایان دادن به تحقیقات آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد مواد هسته ای یافت شده در ایران است، خواسته ای که ایالات متحده و متحدان اروپایی اش مکرراً با آن مخالفت کرده اند. این کشورها گفتهاند که تحقیقات تنها زمانی پایان مییابد که آژانس قانع شود ایران به سؤالات خود درباره منشأ آن مواد هستهای و اینکه برای چه چیزی استفاده شده را پاسخ داده است./انتخاب
💢 رسانه داخلی یا شبکه نیابتی دشمن؟!
🔻برای کسانی که ادبیات استراتژیک غربیها به ویژه آمریکائیها درباره ایران را تعقیب کردهاند یک کلیدواژه آشنا وجود دارد با عنوان «شبکه همکار غرب در ایران».
🔹آنها مدتهاست عقیده دارند و این عقیده خود را پنهان هم نکردهاند در این مسیر قطعا به کمک بازوانی در داخل ایران نیاز خواهند داشت، که چندی پیشاندیشکده آمریکائی کاتو در گزارشی مفصل به دولت آمریکا تقویت این جریان در داخل ایران را شدیدا توصیه کرده بود.
🔹درواقع در شرایطی که سیاست فشار حداکثری دشمن علیه ملت ایران با هدف فروپاشی اقتصاد کشور به اذعان خودشان به شکلی مفتضحانه شکست خورده است، آمریکائیها به این جریان امید بستهاند تا به نیابت از آنها در داخل ایران با تحقیر و توهین به مردم ایران، یأس آفرینی و القای بن بست در آینده و ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت و همچنین انتشار اخبار دروغ و سانسور اخبار مثبت فروپاشی اجتماعی ایران را به زعم خود محقق کنند.
💢در همین راستا نگاهی کلی به مواضع رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحطلبی نشان میدهد که این جریان رسانهای چگونه در تلاش برای تکمیل پروژه عملیات روانی دشمن علیه ملت ایران به صورت روزانه با انتشار اخبار دروغ و سانسور اخبار مثبت در جامعه یأس آفرینی و با القای بن بست در آینده کشور شکاف میان مردم و حاکمیت را دنبال میکنند.
1⃣به عنوان نمونه روزنامه شرق روز گذشته در گزارشی درباره سیل اخیر امام زاده داود با توسل به حربه رسانهای دروغ، مبالغه و سیاهنمایی و با هدف جریحه دار کردن احساسات و عواطف مردم نوشته است: « بو، همان بوی متروپل است. بوی اجسادی که چند روز است پیدا نشدهاند، تمام محوطه را برداشته. از اولین پیچ امام زاده داوود، مسیرها را بستهاند و تنها با مجوز یا کارت خبرنگاری اجازه تردد داده میشود، چندین کیلومتر پایینتر نیروهای امداد به همراه سگهای زندهیاب در حال گشتن درهها هستند. »
2⃣این روزنامه مدعی اصلاحات همچنین طی روزهای گذشته در گزارشیهایی با عنوان «زجرهای دخترانه در کمپهای خصوصی» و «یک سال پس از زن کشی، قاتل مبینا آزاد است خبرنگار در انتظار حبس 26ماهه» سعی داشته تصویر سیاه، تاریک و کریه از وضعیت جامعه ایرانی و به خصوص زنان و دختران ایرانی ارائه کند.
3⃣روزنامه اعتماد نیز در روزهای گذشته در گزارشی عجیب و قابل تامل با عنوان «مرگ در شعلههای اعتراض» مدعی خودکشی و مرگ 8 کارگر بهدلیل مشکلات معیشتی شده تا نسبت به بهبود اوضاع، به خصوص اوضاع اقتصادی و معیشتی القای ناامیدی کرده و ایجاد نفرت نسبت به وطن و اضطراب و فشار روانی در جامعه را دنبال کند.
4⃣یا روزنامه زنجیرهای ابتکار که در شرایطی که افکار عمومی جامعه درگیر و متاثر از وقوع سیل در نقاط مخلتف کشور است در اقدامی قابل تامل و البته تاسف بار با انتشار تصویری از سیل در عربستان آن را به سیل در شهرستان استهبان نسبت داد.
5⃣از سوی دیگر مدعیان اصلاحات از مدتها قبل پروژه تطهیر جاسوسان و عناصر ضدانقلاب خارج نشین و قبح شکنی از فعالیت این افراد در رسانههای داخل کشور را کلید زده اند.روزنامه شرق در شماره دیروز خود مصاحبهای با «کاوه مدنی» جاسوس فراری دوتابعیتی ترتیب داده و در ابتدای این مصاحبه به تعریف و تمجید از این جاسوس فراری میپردازد.
6⃣یکی از نکات قابل تأمل این است که متاسفانه در سایه بیتوجهی مدیران برخی رسانههای مدعی اصلاحات، تعدادی از خبرنگاران و روزنامه نگاران این رسانهها علنا به کشف حجاب اقدام کرده و به صورت پیوسته، توئیتها و پستهای اینستاگرامی توهینآمیز و ساختارشکن منتشر کرده و ضمنا توئیتها و مطالب فعالین جریان معاند در خارج از کشور را نیز بازنشر میدهند.
7⃣در سالهای گذشته اسنادی منتشر شد که نشان میداد برخی از خبرنگاران فعال در رسانههای اصلاحطلب با نام مستعار در رسانههای معاند فعال بوده و به نوعی به صورت نیابتی به تهیه خوراک رسانهای برای آنها اقدام میکردهاند.
🔴نکته قابل توجه اینجاست این رسانه ها؛ از یکسو یارانه و بودجه از دولت دریافت کرده و از سوی دیگر از برخی نهادهای دولتی نیز در قالب خبر و آگهی، هزینه دریافت میکنند.
⁉️ عواقب دهن کجی پلوسی
🔻سرانجام نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در میانه غوغای خبری و تنش سیاسی میان پکن و واشنگتن به تایپه، مرکز جزیره تایوان رفت و از آن خارج شد؛ مکانی که چین آن را بخش جدایی ناپذیر از خاک خود میداند.
🔹تصور کنید که اگر یکی از ایالتهای آمریکا با نافرمانی از دولت فدرال، برای خود حکومت خودگردان ایجاد کند و رئیس مجلس چین به آن جا سفر کند، واکنش دولت ایالات متحده چه خواهد بود؟ اکنون نیز انتظار نمیرود چینیها سفر سومین مقام بلند پایه آمریکا پس از رئیسجمهور و معاون این کشور را به منطقهای که بخش جدایی ناپذیر خاک خود قلمداد میکنند، بی پاسخ بگذارند.
🔹 گرچه تا زمانی که آمریکا به «سیاست چین واحد» پایبند است و تایوان هم به سمت اعلام استقلال حرکت نکند، برخورد نظامی میان چین و آمریکا محتمل نیست.
🔹همچنان که پلوسی در دقایق نخست ورود به تایپه، در بیانیهای با صراحت از سیاست «چین واحد» حمایت کرد.
🔹چینیها هم از اساس به دنبال دوری از تنش هستند تا با رشد اقتصادی بالا، واردات طلا به عنوان پشتوانه یوان، رقابت تکنولوژیکی و صدمه به هژمونی دلار به آمریکا ضربه بزنند و اگر این روند تداوم یابد، بر اساس گزارش سازمانهای جهانی چین در سال 2030، با کنار زدن آمریکا اولین قطب اقتصادی جهان خواهد شد و این تهدید جدی برای واشنگتن است که در هشت دهه گذشته از زمان جنگ جهانی دوم، این موقعیت خود را حفظ کرده است.
🔸افزون بر این،رئیسجمهور چین که خود را برای آغاز سومین دوره ریاستجمهوری در بیستمین کنگره حزب کمونیست در پاییز آماده میکند ثبات در منطقه را به تقابل نظامی ترجیح میدهد، اما برای پاسخ گویی به دهن کجی فاحش پلوسی، پکن یک سلسله اقداماتی را از قبیل محاصره ملموستر در سطوح دریایی بر تایوان ، استفاده از ابزار فشارهای سخت گیرانه در محدود کردن ارسال مواد غذایی و مواد اولیه، قطعات صنعتی و انرژی به تایوان و همچنین افزایش دامنه اقدامات جنگ سایبری نسبت به تایوان و ناامنی سازی سیستماتیک این جزیره انجام خواهد داد.
🔸برای مثال یکی از اهرمهای فشار پکن به تایوان میتواند اعمال محدودیت یا منع ارسال صنایع تولیدی نیمه هادی تایوان TSMC به عنوان بزرگترین تولید کننده تراشه جهان که اتفاقا اپل بزرگترین مشتری آن هاست باشد.
🔸70 درصد از صنایع نیمه هادی جهان در تایوان مستقرند و توقف صادرات تراشههای تایوان به آمریکا، میتواند، اپراتورها و صنایع نظامی پدافندی، الکترونیکی و مصرفی آمریکا را تامدتها به تعطیلی بکشاند.
⭕️ سهم بخش تعاون از کل اشتغال چین 23.5درصد ، سهم ایران 7.6 درصد
▪️فرهیختگان:
🔹در 20 سال اخیر چین 800 میلیون نفر را از فقر مطلق نجات داده، جمعیت زیر خط فقر این کشور به صفر رسیده است.
🔹یکی از راهبردهای چینیها، توسعه بخش تعاون بهویژه در بخش کشاورزی بوده است. در دو دهه گذشته بخش عمدهای از فقرای چینی در روستاها بوده و در بخش کشاورزی با درآمد ناچیز زندگی میکردند.
🔹چینیها سیاست فقرزدایی را نه با رویکرد توزیعی صرف، بلکه با پویایی اقتصاد و افزایش کیک اقتصاد رقم زدند.
🔹در شرایطی در ایران تعداد کل شاغلان شرکتهای تعاونی درحال بهرهبرداری یا در دست اجرا حدود 1.8 میلیون نفر است، در چین تا پایان سال 2021 بیش از 175 میلیون نفر شاغل بخش تعاون بودهاند
🔹چین 746 میلیون شاغل دارد که با احتساب 175 میلیون شاغل در بخش تعاون، سهم بخش تعاون از کل اشتغال چین به 23.5 درصد میرسد. این درحالی است تعاونیها در ایران سهم 7.6 درصدی در اشتغال دارند.