🔴 رئیس جمهور: هر حرف یا اقدامی که باعث ناامیدی مردم شود خط قرمز ماست
♦️ رئیسی در جلسه هیأت دولت:هرگونه سخن یا اقدامی را که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
♦️نباید با انتشار برخی گزارشهای غیر مستند در رسانهها، مردم را نگران کرد و همه همکاران دولت تلاش کنند موضوعات بین دستگاهی را فوراً حل و فصل کنند و نتیجه اقدامات انجام شده را هم به اطلاع مردم برسانند.
💠 پلان B ایران در مذاکرات هستهای
✍️ فرهاد کوچکزاده
🔹ایران با ارسال پاسخ مکتوب خود به متن توافق پیشنهادی اتحادیه اروپا، توپ را به زمین آمریکا انداخته تا آمریکا نظر نهایی خود را نسبت به احیای برجام یا ادامه سیاست شکست خورده فشار حداکثری اعلام کند؛ اعلام نظری که تاکنون حدود یک هفته به طول انجامیده و کشورهای غربی عضو برجام پیگیر اصلی آن هستند! موضوعی که در این میان اهمیت دارد نقشه راه دولت انقلابی در ادامه روند اداره کشور است.
🔸️گزارههایخبری:
1️⃣بر اساس بیانیه کاخ سفید، بوریس جانسون نخستوزیر انگلیس، امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه و اولاف شولتز صدراعظم آلمان در گفتوگو با بایدن درباره مذاکرات کنونی درباره برنامه هستهای ایران بر ضرورت تقویت حمایت از شرکا در منطقه آسیای غربی و تلاشهای مشترک برای بازدارندگی و محدود کردن آن چیزی که فعالیتهای بیثباتکننده ایران در منطقه نامیده شده، تأکید کردند.
2️⃣ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه همچنان در مسیر مذاکره هستیم و تاکنون شاهد تعلل آمریکا در ارائه پاسخ به پیشنهادات اروپا هستیم و هنوز پاسخ نداده است، تصریح کرد: «طرح دوم ما استمرار سیاست یکساله گذشته با همت و جدیت بیشتر خواهد بود در صورت عدم پایبندی و عدم التزام آمریکا به بازگشت به توافق. به عبارتی پلن B ما استمرار سیاست خارجی با قوت و جدیت بیشتر بدون توجه به روند مذاکرات رفع تحریمها خواهد بود».
🔸️گزارههایتحلیلی:
1️⃣این مذاکرات بیش از آنکه مذاکرات هستهای باشد، مذاکرات برای رفع تحریمهای ظالمانه غرب است. جمهوری اسلامی با هدف برطرف کردن تحریمهای ظالمانه وارد مذاکرات برجامی شده است. اگر طرف غربی حاضر به لغو تحریمهای ظالمانه نباشد، ادامه مذاکرات برجامی فایدهای ندارد.
2️⃣جمهوری اسلامی برای بار دوم از یک سوراخ گزیده نخواهد شد. دولت انقلابی روند معیشت مردم و اقتصاد کشور را به روند مذاکرات گره نزده است. موضوع مذاکرات رفع تحریمها صرفاً یکی از موضوعات در ارتباط با حوزه سیاست خارجی کشورمان است.
3️⃣«پلان بی» جمهوری اسلامی از یکسال گذشته آغاز شده است، دولت انقلابی، «توازنگرایی» و توسعه سیاست همسایگی را در پرتو تاکتیکها و مجموعه اقداماتی همانند گسترش ارتباط با شرق و تبدیل تهران به کانون ترافیک دیپلماتیک در منطقه با بیش از شش سفر منطقهای و همین تعداد سفر روسیه و رؤسایجمهور کشورهای آسیای میانه به ایران، در صدد افزایش تعاملات منطقهای و جهانی به منظور سرعتبخشی به پیشرفتهای داخلی و حل مشکلات اقتصادی کشور است.
وجود مه آفرید خسروی، مهدی هاشمی، شهرام جزایری،بابک زنجانی، خاوری،حسین فریدون،اکبر طبری و...وجود فساد در سیستم، باندهای فساد، برخی فرآیند های فاسد و #اژدهای_هفت_سر فساد را آشکار می کندو کشف، تعقیب و برخورد با آنها بعضا" تا حد اعدام، سلامت نظام و عدم #فساد_سیستمی را نمایان می سازد.
💠 شتابزدگی در انتشار گزارش فولاد مبارکه
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/169522/
⛔️وساطت منتظری برای آزادی یک تروریست!
♨️ بر اساس اسناد منتشر شده توسط بنیاد تاریخ پژوهیِ انقلاب اسلامی؛ نوشین نفیسی از اعضای مرکزی گروهک تروریستی پیکار که در تابستان 1361 بازداشت و به جرم کشتار مردم بیگناه محکوم به اعدام شده بود، در سال 1363 با وساطت آقای منتظری تبرئه شد!
♦️ شهید اسدالله لاجوردی در پُشت برگۀ حكمِ آزادی نفیسی كه به وی ابلاغ شده بود، نوشت:
" نوشین نفیسی یكی از خبیثترین و متعصبترین افرادی است كه در زندان تحمل كیفر مینماید، ولی با شیوههای منافقانه، به دروغ خود را بُریده نشان میدهد.
بدیهی است كسی كه از مركزیت جناحِ انقلابی منشعب از "پیكار" باشد، آزادیاش چه مقدار برای جامعه خطرناک است، ولی چه میشود كرد؟
چون دستور آزادیاش صادر شده، چارهای جز آزاد كردن نیست. گرچه با تمام وجود مخالف آزادیاش هستم و معتقدم اگر قرار باشد مركزیت سازمان الحادی با آن همه جنایت و آمریت در كشتار مردم مسلمان و بیگناه [اعضای محکوم به اعدامش] آزاد شوند، پس ...!!
خدایا تو شاهدی با دیدن این نامه و تبعیض غیرقابل تصور، مرگ خود را از تو خواستم، لذا با سپردن كفیل و وثیقهای معادل یک میلیون تومان آزاد شد!"
‼️ لازم به ذکر است پدر نوشین نفیسی، پزشک آقای حسینعلی منتظری بود و کارشکنیهای آقای منتظری در راه اجرای عدالت به همین واسطه آغاز شد و در نهایت حکم نوشین نفیسی اجرا نشد!
🔹چند نکته از پاسخ برجامی آمریکا‼️
🔹 آمریکاییها درخواستهای ایران را پاسخ دادهاند؛ ارسال این پاسخ با ادعای رسانههای همسو با آمریکا مانند العربیه مواجه شد که مدعی هستند آمریکاییها شروط ایران برای توافق را بصورت مطلق نپذیرفتهاند. چند نکته تحلیلی بابت این موضوع میتوان گفت:
🔹 به نظر میرسد که خط رسانهای العربیه و برخی رسانههای غربی یک پروپاگاندای رسانهای باشد چرا که آنچه العربیه گفت یعنی خروج مواد غنیسازی شده و برخی اقدامات درباره سانتریفیوژها در برجام وجود دارد و نکته جدیدی نیست.
🔹 نکته دوم اینکه از موضع سخنگوی وزارت امور خارجه و برخی تحلیلگران مرتبط با تیم هستهای مانند آقای مرندی این استنباط میشود که آمریکاییها پاسخ پیشنهادهای ایران را به صورت گزینه بله یا خیر پاسخ ندادهاند، بلکه در قبال پیشنهادهای ایران پیشنهاداتی را مطرح کرده اند که همانطور که وزارت خارجه اعلام کرد ایران در حال بررسی آن است.
⁉️ سوالی که برخی میپرسند آیا در صورت صحت ادعای العربیه مذاکرات کاملاً به شکست میانجامد؟ این نکته را باید توجه داشت که به خاطر شرایط ویژهای که وجود دارد حتی اگر آنچه العربیه گفت صحت داشته باشد باز هم آن را نمیتوان به معنای شکست در مذاکرات و پایان آن قلمداد کرد؛ چرا که پیش بینی میشود به علت این شرایطِ ویژه قطعاً پس از یک بازه زمانی کوتاه مدت برخی کشورهای منطقه و کشورهای غربی و اروپایی واسطه شده و پیگیر مذاکرات خواهند بود.
🔹 نکته آخر اینکه آمریکاییها همیشه از ابزار رسانه همزمان با مذاکرات استفاده میکرده و میکنند اما نکته عجیب این است که برخی رسانههای داخلی با کپی سازی از رسانههایی مانند العربیه و استفاده از عباراتی مانند ردِ شروط اضافی ایران به نوعی این گونه به مخاطب القا می کنند که اگر مذاکرات به شکست هم بینجامد مسئولیت این شکست ایران است و این هم مایه تعجب و هم مایه تاسف است.
✍🏻 یعقوب ربیعی
🔴 *به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان*
🔹سازمان حسابرسی کشور در بیانیه ای چهار صفحهای و در دوازده بند در خصوص تحقیق و تفحص در فولاد مبارکه اظهار نظر کرد ، سازمان ضمن رد تخلف ۹۲ هزار میلیاردی طی بیانیه ای عنوان فساد برای برخی تخلفات را خلاف اخلاق اسلامی و انسانیت دانست.
https://www.borna.news/fa/tiny/news-1368065
✳️مُفتش گران است
🔹عباس عبدی ادعا کرده: "در حالی که همه دارند درباره فساد نجومی فولاد مبارکه سخن میگویند که ناشی از قیمتگذاری فولاد وزارت صمت بود این وزارتخانه در پی پیدا کردن آخرین فرمولها برای قیمتگذاری خودرو است. #فساد_نظاممند یعنی این".
♦️اولا گزارش فولاد مبارکه مربوط به سه سال پایانی دولت روحانی است. ثانیاهمان دولت هم، با #قیمت_گذاری ۴۲۰۰ تومانی دلار، ۱۲۶۰ هزار میلیارد تومان رانت توزیع کرد؛ اما شما ساکت بودید.
🔹بعدش هم که دولت رئیسی خواست به این فساد پایان دهد، به طعنه نوشتید "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟". حاکی از این که ما شیطنت خود را کرده و در هر حال، دولت جدید را به مخمصه انداخته ایم!
♦️ثالثا، دولت در این ۴۴ سال -جز ۹ سال- دست شما ها بوده، اما دریغ از مسئولیت پذیری و پاسخگویی! مصیبت واقعی، همین حقارت شخصیت و فرافکنی است. تحلیلگر بی صداقت، مُفتش گران است.
مدیرعامل جدید فولاد مبارکه:ما به عنوان مدیران این صنعت خودمان مدعی مبارزه با فساد هستیم/ تا کنون بیش از ۵۰ مدیر تغییر کردهاند
https://www.irasin.ir/news/28205/
⭕️طعنه روزنامه اطلاعات به فرح پهلوی به مناسبت انتخاب ولیعهد برای ایران!
🔹روزنامه اطلاعات با اشاره به انتخاب دختر رضاپهلوی به ولایتعهدی ایران!از سوی فرح پهلوی نوشت:قصه در مورد بازماندگانی چندنفره از خانوادهای سرخورده و بیسامان است، که گرچه هنوز از سفرهی غارت نجومی چهلوچندسال پیشِ کشور در حال ارتزاقاند، لیک از نظر روحی و روانی سخت در فلاکتاند؛ زین روی جنس اناث باقیمانده، هرازگاهی مالیخولیا میبافد و آمادهی عزیمت به عزم سلطنت میشود و نیمجنس ذکور وامانده، هوای شاهیاش به سر میآید. این طنز خیالبافانه، هرچند قابل ذکر نیست، اما و البته که مایهی تفنن و تفریح میتواند باشد.
خوب است پرستاران و ندیمانِ زوجهی باقیمانده از پادشاه، گاهی هم در گوش وی نجوا کنند که: علیاحضرتا ! شما و ذکور بیکار و بیعارتان در این چهاردهه، از باب نمایش و ویترین همکه شده، کدام لقمه را از آن سفرهی به غارتبرده بر دهان کسانی گذاشتید، که یا با فلاکت و بدبختی به دنبال شما جلای وطن کردند، یا به هر ضرورت دیگری در خارج از سرزمین پدری خود مجبور به زندگی شدند؟ کدام موقوفه؟ کدام خیریه؟ کدام بورسیه؟ کدام دستگیری؟ کدام رسیدگی؟ کدام بنیاد؟ کدام مدرسه؟ بیش از چهلسال است که بیکار میخورید و نالهی سرد سر میدهید؛ نه سفره ته کشیده و نه نالههاتان سوزی آفریده؛ باقی عمر را همچنان در مرتع به یغمابرده از کشور بچمید و بچرید، به صلاح آرامشتان نزدیکتر نیست آیا!؟
اگر به کسانی که سیاهیلشکر بعضی پیجها هستند بَرنخورَد و ناگهان آخر ادبشان گُل نکند، و به هجمه برنیایند، که وا ادبا! وا قضاوتا! واسلطنتا!- همانها که وقتی پا دهد، میشوند آخرِ ناسزاگویی به هرچه ناقد است و واقد- به بازماندگان آن خانه عرض میکنم:
کار این کشور در حال حاضر پیچیدهتر از آن است که حتی به دست ناجیانی پسمانده از سلطنت و ولگردانی از کوچههای واشنگتن دیسی یا محلهی پیگال پاریس اصلاح پذیرد! پس مستدعیست غم به دلِ خیالپردازتان راه ندهید و غصهی این مردمی که قدر شما را ندانستند و نیز نمیدانند(!) مخورید و هنوز و همچنان، باقیماندهی آن صدها چمدانِ پایانیناپذیر را که با خود بردید بخورید و این مردم را وابگذارید تا خود در غصههای بیشمارشان بدون شما باقیماندهی تهسفرهشان را نانی کشند؛ شما آسوده بخورید و بخوابید؛ که سالگرد جشنهای دوهزار و پانصدسالهتان نزدیک است!
نیز پیغام کنید آن دخترخانم را- که از سوی مادربزرگ، کاندیدای ولایتعهدی شدهاست-: فعلا صبوری بنمای؛ کمی بازی کن تا بزرگ شوی، یک کلاس زبان فارسی هم برو؛ خوبیت ندارد که ولیعهد سلطنت سرزمین پارس فارسی نداند!
🔴اصلاح طلبان دچار اختلاف شدند!
🔸از حمله به تیم مذاکره تا اعتراف به رفع خسارتهای پیشنویس دولت قبل توسط علی باقری/ چرا اجماع وعده داده شده علیه ایران صورت نگرفت؟
🔹با گذشت چندماه از مذاکرات ایران با 4+1 در مذاکرات رفع تحریم، این مذاکرات سرانجام به مرحلهای رسیده که حصول توافق، از هرزمانی نزدیکتر شده است.
🔹تا روز گذشته آمریکا به واسطهی پاسخ ایران در قبال پیشنویس اتحادیهی اروپا در شرایطی بیسابقه، از سوی شرکای اروپایی خود و همچنین روسیه بهمنظور تسریع در روند پاسخگویی و موافقت با خواستههای ایران گوشهی رینگ قرار گرفته و تحت فشار داشت.
🔹این درحالی است که تا چند روز قبل برخی جریانات داخلی به انتقاد از عملکرد تیم مذاکره کننده پرداخته و معتقد بودند که رویکرد ایران در مذاکرات نه تنها منتج به حصول نتیجه نمیشود بلکه اثرات منفی متعددی نیز ازسوی جامعهی جهانی علیه ایران به همراه خواهد داشت و اجماع جهانی را علیه تهران ایجاد کرده است.
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
▪️بدینوسیله ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله ناصری قدس سره را به اطلاع عموم مومنین و علاقمندان می رسانیم و از خداوند متعال علو درجات ایشان را خواستاریم.
▪️برنامه تشییع و مراسمات متعاقبا اعلان خواهد شد.
کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️📺 آیت الله ناصری : خدا میداند من ایشان (آیت الله خامنهای) را نماینده امام زمان علیهالسلام میدانم.
🔻 یک سال پس از آغاز به کار دولت رئیسی؛ آمار و ارقام چه می گوید؟
🔹2 شهریور 1400 نرخ فروش دلار در سامانه نیما 272,294 ریال بود که در 2 شهریور 1401 به 276,375 رسیده است. یعنی قیمت دلار نیمایی در یک سال اخیر ثبات بسیار بالایی داشته و حدود 1 درصد در یک سال اخیر گران شده است.
🔹قیمت دلار در بازار آزاد در 2 شهریور 1400 حدود 27400 تومان بود که 2 شهریور 1401 به 28900 تومان رسید (فقط 5 درصد افزایش در یک سال).
البته در 2 شهریور 1401 اسکناس دلار در بازار معاملات توافقی که در سال جاری راهاندازی شده 27800 تومان فروخته شد که نسبت به قیمت 27400 تومان دلار در بازار آزاد در روز مشابه سال گذشته فقط 1 درصد افزایش نشان میدهد.
🔹️2 شهریور 1400 شاخص کل بورس بالای یک میلیون و 500 هزار واحد بود که 2 شهریور امسال به کمتر از یک میلیون و 443 هزار واحد کاهش یافته است.
🔹️نرخ تورم در تیرماه سال گذشته طبق گزارش بانک مرکزی 57 درصد بود اما در تیرماه امسال به 40.5 درصد کاهش یافته است.
🔹️رشد پایه پولی که در پایان دولت گذشته (انتهای تیر 1400) به ۴۲.۶ درصد رسیده بود، با توقف استقراض از بانک مرکزی در دولت سیزدهم، در تیرماه امسال به ۲۶.۲ درصد رسید که کاهش بیش از ۱۶ واحد درصدی نشان میدهد.
🔹️صادرات غیرنفتی که در 4 ماه نخست سال گذشته14.1 میلیارد دلار بود در مدت مشابه امسال به17.2 میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔹️استفاده دولت از تنخواه بانک مرکزی که در 4 ماه پایانی دولت قبل به 54 هزار میلیارد تومان رسیده بود در ماههای ابتدایی امسال نزدیک به صفر شد.
🔹️متوسط رشد اقتصادی فصلی کشور که در دولت روحانی 1.5 درصد بود در دو فصل عملکرد دولت رئیسی به 5.3 درصد افزایش یافته است.
🔹️دولت رئیسی در سال اول خود (شهریور 1400 تاکنون) بالغ بر 6 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق کشور را افزایش داده که رکورد پس از انقلاب محسوب میشود. همین رشد تولید برق،مانع خاموشیها شد.
🔹️در 2 شهریور 1400 تعداد فوتیهای کرونا به رکورد 709 نفر و تعداد مبتلایان جدید به 40623 نفر رسیده بود. اما در دولت سیزدهم با واکسیناسیون سراسری، در 2 شهریور 1401 تعداد فوتیها به 45 نفر و تعداد مبتلایان جدید به 2667 نفر کاهش یافت. بدین ترتیب در یک سال اخیر تعداد فوتیها و مبتلایان جدید کرونا 94 درصد کمتر شده است.
🔹همچنین طبق آخرین آمار، از زمان استقرار دولت سیزدهم و از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا پایان تیرماه ۱۴۰۱ بالغ بر 151 میلیون و 496 هزار تن کالا به ارزش 101 میلیارد و 820 میلیون دلار بین ایران و سایر کشورهای جهان تبادل شد که از لحاظ وزنی با رشد ۴ درصدی و از لحاظ ارزش با رشد ۳۱ درصدی نسبت به مدت مشابه همراه بوده است.
قضاوت با شما
✍ #امیرحسین_ثابتی
💯 در حاشیه حضور احمدمنتظری در بیت سیدصادقشیرازی!
🔸 مهم «اشتراک منافع در مخالفت با نظام» است، در اینصورت حتی همنشینی با خاندانِ منکر فدک حضرت زهرا سلاماللهعلیها نیز مانعی ندارد!
#تشیع_لندنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🎙 دنیا جای ماندن نیست
🍃🌹🍃
🏴 آیتالله محمدعلی ناصری مجتهد و استاد اخلاق امروز پیش در سن ۹۲ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
ابطحی، رمضانپور، موساد
♦️محمد علی ابطحی (معاون خاتمی در دولت اصلاحات) توییت زده: "امان از این ماهواره همسایه. امشب دیدم تلویزیون انگلیس عکس وزیر دفاع اسراییل و آقای شریعتمداری را کنار هم روی صفحه تلویزیون گذاشته بود نوشته بود مخالفان برجام. یعنی هماهنگی باهم کردند؟".
🔹در این که شبکه های لندنی، نانخور انگلیس، سعودی و اسرائیلند، هیچ تردیدی نیست. اما نظر ابطحی درباره این اعتراف "باراک راوید" خبرنگار صهیونیست چیست: "موساد به طور منظم از شبکه اینترنشنال به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند"؟
♦️اصلاح طلبان فراری مثل رمضانپور (معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی)، بهنود، قاضی زاده، واحدی و ده ها نفر دیگر، در رسانه های ضد ایرانی در انگلیس و آمریکا به ویژه شبکه ایران اینترنشنال چه می کنند؟ آنها چگونه از پادویی آمریکا به مزدوری اسرائیل رسیدند؟
🔹پاسخ این سوالات، موضوع مهمی است که کیهان در گزارش مستند خود به آن پرداخته و افراطیون مدعی اصلاحات را به هم ریخته است. فرار به جلوی امثال ابطحی، رد پا و اسناد موجود درباره خیانت برخی اصلاح طلبان را پاک نمی کند.
#محمدایمانی
🔰ملاحظات اقتصادی ایران در مذاکرات هسته ای
📝علی محمدی
✴️اکنون که احتمالا در گام های نهایی توافق هسته ای می باشیم، آنچه بیش از پیش در این مذاکرات اهمیت مییابد عدم تکرار اشتباهات دولت سابق در جریان این مذاکرات است که در نهایت منجر به عدم انتفاع ملت ایران گردید. در این زمینه نامه نه بندی رهبری در تایید مشروط برجام باید شاخص و شاقول اصلی باشد که هر گونه توافق باید با آن سنجیده شود. با این وجود و بر اساس تجربه ی گذشته در برجام نکات اقتصادی متعددی به عنوان مطالبات ایران مطرح شده است که تحقق آنها لازمه و ضرورت هر توافق قابل قبولی می باشد و بدون تحقق تمام یا بعضی از این موارد در توافق جدید، به نظر میرسد می تواند همان مسیر گذشته را در عدم انتفاع ملت ایران سبب شود . بنابراین توافق هسته ای جدید با لحاظ خطوط قرمز ایران( نسبی یا مطلق) و متناسب با مقتضیات فعلی، باید حداقل سه ملاحظه اقتصادی زیر را تامین نماید.
1⃣به عنوان مهمترین بخش، نتیجه ی مذاکرات اخیر باید فضای اعتماد را به اقتصاد کشور برگرداند. در واقع هر گونه توافق باید به گونه ای باشد که دو شاخص ریسک کشوری و امنیت سرمایه گذاری را در کشور بهبود بخشد. لذا به لحاظ حقوقی، بند های توافق باید اطمینان لازم را در سرمایه گذار ایجاد نماید که برای یک دوره بلند مدت و پایدار، تحریم و کارشکنی واشنگتن منجر به ضرر و زیان آنها نخواهد شد.
2⃣مذاکرات جدید باید بهبود شاخص OP یا درجه باز تجاری که منجر به افزایش تجارت و صادرات می گردد را تامین نماید. اهمیت این موضوع در ورود به بازارهای جدید خواهد بود و در نهایت اثرش بر تراز تجاری کشور خواهد گذاشت. به این معنا که تجار ایرانی باید آزادانه با بازرگانان خارجی ، تجارت نمایند. تجربه گذشته بعد از مذاکرات سال۲۰۱۵ نشان داد که آمریکاییها، کشور به کشور رفتند تا مانع همکاری شرکت ها و تجار خارجی با ایرانیان شوند. در واقع دولت امریکا باید از کانالیزه کردن تجارت ایران پرهیز نماید و از تلاش برای تجارت محدود با کسب مجوز خاص و داخل در کانالهای اختصاصی از پیش تعیین شده اجتناب کند.
3⃣بخش بیمه و بانکی کشور باید در شرایط عادی قرار گیرد تا فروش نفت و گاز و بازگشت درآمدهای حاصل از این فروش به راحتی وارد کشور گردد. از همین منظر لازم است آمریکا به موجب یک ضمانت معتبر، خود را متعهد به عدم مجازات بانکهای غیرآمریکایی به دلیل همکاری با ایران نماید.
🛑*چرا «رئیسی» بهترین رئیس جمهور ایران بعد از اصلاح قانون اساسی است؟*
از غوغاسالاری خاتمی و فرزندسالاری هاشمی تا رفیق سالاری احمدی نژاد
و آمریکاسالاری روحانی
*امروز فصل #دولت_مردم است...*
🔹هاشمی! رئیس جمهوری که قطعا تلاشهای زیادی را در کارنامه خود برای سازندگی بعد از جنگ دارد و از چهره های شاخص دوران مبارزات است. اما نگاه های متفاوت او به حوزه عدالت اجتماعی و مردم سالاری و اظهار نظر های خاصی مانند «ممکن است در مسیر توسعه عده ای هم له شوند» یا «با نظر ده درصد مردم هم می شود کشور را اداره کرد» عملا مردم را به سطح بالای نارضایتی از خود رساند. روحیه اشرافی گری و خاندان سالاری هاشمی از فرزندان او نمادهایی از خودشیفتگی خانوادگی، فساد اقتصادی و روابط و اظهارات ناسالم سیاسی در ذهن مردم ساخت. تا جایی که مهدی هاشمی هنوز در حال گذراندن دوران محکومیت خود به جرم رشوه و اختلاس است و فائزه هاشمی اوضاع بهتری از او ندارد.
🔺خاتمی! چهره ای محبوب در سالهای ابتدایی ریاست جمهوری اش که شعارهایی بر پایه آزادی های اجتماعی سرداد. اما کابینه ای متشکل زنگنه ها، جهانگیری ها و... از دولت او کابینه ای در امتداد هاشمی ساخت. این باعث شد هم مردمی که با «نه به هاشمی» به او رای داده بودند احساس فریب خوردگی کنند و هم جریان اصلاح طلبی که می خواست سر به تن هاشمی نباشد از او کینه دار شود! دوره ریاست جمهوری خاتمی پر بود ازآشوبهای خیابانی هوادارانش و بحران سازی های دوستان او مثل قتل های زنجیره ای و... و البته فسادهایی مانند کرسنت و... اوج نارضایتی از خاتمی در رای های انگشت شمار به هاشمی و معین و ریاست جمهوری احمدی نژاد انجامید.
🔺احمدی نژاد! برخلاف هاشمی و خاتمی در ابتدا با شعارهای انقلابی و ساختن دوباره ایران به میدان آمد و وابسته به جناح سیاسی خاصی نبود. نهضت مسکن سازی، یارانه های عمومی، ساماندهی هایی مانند سوخت و... برای او کارنامه خوبی ساخته بود، اما احمدی نژاد مسحور شد و مقهور. هم سحر چند نفر از اطرافیانش و هم قهر رقبایش. از بی اخلاقی های سیاسی تا قهر و خانه نشینی نشان داد که او اصالت اخلاقی و بزرگمنشی سیاسی را در خود ندارد و هوادارانش را برای همیشه نا امید کرد.
🔺روحانی! شاید در وصف او فقط چند کلمه کافی باشد. «دولت تعطیل و منتظر برجام». او وعده داد ظرف ١٠٠ روز مشکلات کشور را حل می کند اما بعد از برجام او، دلار سه هزار تومانی ٣٠ هزارتومان و روزانه ٧٠٠ کشته کرونایی با واکسنی که گروگان برجام بود برجای ماند. تعدد عملیاتهای تروریستی از حمله داعش به مجلس تا ترور فخری زاده و شهادت حاج قاسم درست بعد از توافق او با آمریکا اتفاق افتاد. آشوب های بنزینی و دروغ تاریخی منم صبح جمعه فهمیدم و تفریحات کیش و قشم و توچال او در روزهای سیل و زلزله و گرانی، از ایران کشوری عصبانی و زخم خورده ساخت و از روحانی منفور ترین رئیس جمهور تاریخ ایران.
🔺اما رئیسی! شروع مناظره های انتخاباتیش اینگونه بود: خسته نشدید از این همه تهمت و عملیات روانی روی مردم؟
بی پاسخ گذاشتن توهین ها بر خلاف رسم مناظره ها و پرداختن او به وعده هایی برای بازگرداندن دولت به مردم محبوبیت خاصی به او داد. ١۶ میلیون رای سال ٩۶ او به ١٨ میلیون ارتقا پیدا کرد. آرایی که اگر مشارکت کلی تا ٨٠ درصد هم بالا می رفت باز رای او اکثریت بود. شروع کار او مصادف بود با روزی ٧٠٠ کشته و واکسنی که می گفتند لنگ برجام است. جان مردم را با مدیریت بزرگترین بحران ۵٠ سال اخیر یعنی کرونا، تضمین کرد. ظرف یک سال به تمام ایران سر زد، ایرانی که سالها ريیس جمهور را از نزدیک ندیده بود. پیمان شانگهای و سایر روابط راهبردی با شرق توسط رییسی باعث شد تا غرب به میز مذاکره برای اصلاح برجام بازگردد. روابط با منطقه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از قطر تا عربستان، هژمونی منطقه ای ایران را احیا کرد. اصلاحات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی با سناریوی منم صبح جمعه فهمیدم نبود، او با مردم حرف زد و از تصمیمش گفت و یارانه های فریز شده در دولت روحانی را تا ١٠ برابر برای مردم اضافه کرد. حالا بسیاری از اقدامات زیرساختی برای آواربرداری ده سال اخیر را آغاز کرده و رگه های بهبود و آثار این اصلاح دیده می شود. او کشور را وارد چالش و دعواهای سیاسی نکرده و هر هفته با یک حمله به منتقدان کشور را متشنج نمی کند. او فرزندان لاکچری و آقازاده های بهره مند از رانت ندارد. نه فرزند سالار است، نه غوغاسالار نه حزب سالار. او رئیس جمهور مردم سالار است. رئیس #دولت_مردم
ده نکته پیرامون پروژه کشف حجاب
۱. دوپینگ رسانهای گسترده بر معدود روسری تکانیهای سطح کشور، موجب بزرگنمایی بیش از حد جریان معارض حجاب و اخلال محاسباتی در میان بدنه طیف ارزشی شده است.
۲. تامل راجع به پشت پرده ماجرا و دنباله آن و اینکه حد یقف حجاب کجاست و مطالبات و تهاجمات بعدی چیست؟ تلنگر خوبی نسبت به کسانی است که مسئله را با موضوع بود و نبود روسری برای خود سادهسازی کردهاند.
۳. مانور کنونی معصومه قمیکلا (مسیح علینژاد) بر موضوع حجاب و مشخصا روسری تکانی، اجماع سازی هوشمندانه بر یک نقطه به عنوان مبداء نافرمانیهای مدنی، انقلاب جنسی و هنجارشکنیهای بعدی است.
۴. گشت ارشاد به صورت کنونی یک اقدام لازم و ناکافی است و باید پلیس فتا، اماکن و امنیت تمام توان خود را برای کاستن از بار خیابانی مسئله به کار گیرند.
۵. باید همه بدانند، جامعه مخاطب گشت ارشاد، زنانی که حجاب ناقص دارند نیست، ولنگاران حوزه پوشش و عموما روسپیهای خیابانی است.
۶. باید با رسواسازی دوجنسه بودن قمیکلا و نمایش هواداران بیخانمان و فرومایه او، همسویی با وی را از یک منزلت اجتماعی به یک ننگ اجتماعی بدل کرد.
۷. جریمه مالی سنگین بهترین و مدنیترین راه مقابله با هر پدیدهای از جمله مقوله بیحجابی و سگگردانی است.
۸. بهخط کردن زنان علیه قمیکلا مؤثرترین راه مقابله با اوست که با مانور بر دغدغه زنان و مادرانی بدون حجاب کامل که نگران همسران و فررندان خود هستند میسر میشود.
۹. گشت ارشاد باید داخل طرح جامع «امنیت اجتماعی» و همزمان با برخورد با اوباش، معتادان و سگگردانان گنجانده شود تا با سرمایه اجتماعی حداکثری بتواند پیش رود.
۱۰. بدترین اتفاق در گشت ارشاد نیمهکاره رها شدن آن است و اینکه تلقی عمومی این شود که نظام درپی فشار و مخالفت افکارعمومی مجبور به عقبنشینی شده است.
💢 نعل و آدرس وارونه
🔹خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نوشته " حل اختلافات باقیمانده در مذاکرات وین میان آمریکا و ایران ممکن است هفتهها طول بکشد".
♦️کار آمریکا در چند سال اخیر، نعل وارونه زدن بوده است. تظاهر به توافق می کرده، اما نمی خواسته توافقی را بپذیرد که در کنار رفع نیاز حیاتی خود، عایدی تضمین شده و پایداری هم به ایران برسد.
🔹آنها با همین شگرد، چهار سال کارشکنی و وقت کشی کردند؛ اما غربگرایان بر اساس نعل وارونه غرب، آدرس گمراه کننده می دادند و آمریکا و اروپا را آماده توافق وانمود می کردند.
♦️دم وزیر نفت گرم که گفت "اگر منتظر مذاکرات برجام میماندیم، مردم در زمستان پارسال و امسال نیز با قطعی گاز و برق روبهرو میشدند". چه فرصت های ذی قیمت و در دسترس که به خاطر وارد شدن دولت قبل در نقشه وقت کشی غرب ( تعلیق و انتظار) از بین رفت.
🔹اگر برخی مدیران در آن هشت سال، حتی مشکل آب خوردن و آلودگی هوا و تولید و اشتغال را به توافقی که اختیار آن دست دشمن بود، موکول نکرده بودند، قطعا در حل بسیاری از مشکلات، بسیار جلوتر از امروز بودیم.
♦️حداقلش این بود که دیپلماسی را متوقف به سه چهار کشور غربی، متوقف و معطل نمی کردند و دیپلماسی اقتصادی با همسایگان (و دیگر کشورهای دارای منافع مشترک در تجارت با ایران) را گسترش می دادند.
#محمدایمانی
🔰 چهره غریب فناوری هستهای
✍️ فرهاد مهدوی
🔹مهمترین عنصر جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تعبیر نادرست کلاهک هستهای به جای فناوری صلحآمیز فناوری هستهای است. این در حالی است که ایران بارها با صدای بلند اعلام کرده که به دنبال سلاح هستهای نیست. اما از این موضوع بدتر این که مردم کشورمان نیز در جریان فعالیتهای صلحآمیز هستهای نیستند و ممکن است که دشمنان با جنگ شناختی دیدگاه حمایتآمیز آنها از این فناوری را مورد هجمه قرار دهد.
🔸️گزارههای خبری:
در این گزارش در صدد هستیم که با توجه به هفته دولت و همزمان با داغ شدن مذاکرات هستهای پارهای از تلاشهای دولت برای بهرهبرداری صلحآمیز از انرژی هستهای را بیان کنیم.
1️⃣طراحی و ساخت سامانه گامای پرتابل برای پرتودهی مواد غذایی که آفتپذیری محصولات کشاورزی را کاهش و انبارمانی آن را افزایش میدهد و ۳۰ درصد ضایعاتی که کشور در این حوزه مواجه است را مهار میکند.
2️⃣ نیروگاه شماره یک بوشهر با تولید ۱۰۰۰ مگاوات به طور ثابت ۱۰۵۰ مگاوات برق تولید میکند. در هفت سال گذشته حدود ۵۲ میلیارد کیلووات ساعت برق به شبکه، تولید و تزریق شده که ارزش آن معادل ۸۵ میلیون بشکه نفت است.
3️⃣ هدفگذاری سازمان انرژی اتمی برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هستهای در سطح کشور است یعنی برای ساخت ده نیروگاه اتمی دیگر مثل بوشهر برنامهریزی شده است.
4️⃣ در حال حاضر ایران با تولید بیش از ۵۰ نوع رادیو دارو برای درمان انواع سرطان رتبه اول منطقه را در اختیار دارد و محصولات خود را به کشورهای مختلف صادر میکند. تا دو سال دیگر اولین بیمارستان یون درمانی در کشور که پنجمین بیمارستان مجهز و پیشرفته جهان محسوب میشود برای درمان سرطان از طریق فناوری هستهای کاربرد دارد در کشور راهاندازی میشود.
5️⃣سال ۱۳۹۷ در حالیکه سه سال از امضای برجام میگذشت، شرکت پارس ایزوتوپ بزرگترین تأمینکننده داروهای رادیواکتیو ایران که ۱۸۰ مرکز پزشکی هستهای کشور به داروهای آن وابسته بودند، بیسر و صدا تحریم شد.
🔸️نکته پایانی؛ محققان ایرانی اکنون توانستند با وجود تحریمهای ظالمانه در زمره معدود کشورهای تولیدکننده رادیو داروها قرار گیرند و از جدیدترین رادیو داروها رونمایی کنند. مسیر رشد و توسعه هستهای کشورمان بر مدار توسعه صلحآمیز است و با اطلاعرسانی پیشرفتهای هستهای در زمینههای صلحآمیز، میزان موفقیت و اثرگذاری آنها در افکار عمومی کاهش مییابد.
💠 هفته دولت، سیاهنمایی یا نقد و راهنمایی
🔻نامگذاری هفتهای به نام دولت فرصتی است تا به رویکردها و عملکردهای دولت نگاهی نقادانه شود و با ارایه تصویری واقع از نقاط قوت و ضعف، دولت در میدان را در رسیدن به اهداف تصحیح، تقویت و راهنمایی نمود.
🔸همزمان با هفته دولت در چند روز گذشته جریان اصلاحطلب سعی کرد با ارائه تصویری سیاه از عملکرد دولت سیزدهم با هدف بهرهبرداری سیاسی در مسیر انتخابات پیشرو، پا را از نقد فراتر نهاده و دست به تخریب دولت در میدان بزند. برای مثال برخی توئیتریستهای این جریان در اقدامی هماهنگ شروع به ارسال توئیتهایی در سیاهنمایی از دولت کردند.
🔻نقد به معنای تمیز و ارزیابی و ارزشگذاری است و در تعیین ارزش، آنچه ملاک ارزیابی عملکرد دولتهاست عبارتند از:
1️⃣ میزان تحقق اهداف: به درستی دولت سیزدهم اهدافی چون ساخت مسکن، ایجاد شغل، بهبود بخش سلامت، تقویت بورس و... را وعده داد که اولا میبایست در یک فرصت چهار ساله بدان جامه عمل بپوشاند و ثانیا آثار کوتاهمدت آن نیز در عملکرد یک ساله آن مشهود است. مثلا در مسکن شناسایی زمین و تمهید امکانات و طرح و نقشه به انجام رسیده و مراحل تکمیلی در حال پیگیری است و یا در بخش سلامت با حرکت جهادی هم در کنترل کرونا و هم در طرح بیمه همگانی با پوشش حداکثری خدمات پزشکی و دارویی به انجام رسید و صندوق تقویت بورس هم با هدف ایجاد ثبات در حفظ سرمایه مردم تشکیل شد و اقدامات دیگری نیز باید صورت پذیرد.
2️⃣ ملاک دیگر در بررسی عملکرد دولتها همانا مقایسه عملکرد یک ساله این دولت در اداره کشور و تدبیر امور در مقایسه با دولت هشت سال گذشته است که در تأمین ارزاق عمومی مردم و حل مسئله خاموشیها مانده بود و صفهای طولانی کالاهای اساسی و خاموشیهای روزانه تابستانی محصول بیعملی آن بود و اما دولت فعلی با روحیه کار و تلاش در داخل و نگاه درست در روابط خارجی و ارتباط منصفانه با دنیای اطراف از مرز قحطی و خاموشیهای طاقت فرسا گذشت تا اثبات کند با وجود تحریمها میتوانیم و میشود.
🔚 نکته پایانی اینکه؛ در بررسی عملکردها نگاه به شرایط موجود و پیرامون و درک منطق موقعیت به ما میگوید؛ در چه شرایط و وضعیتی دولت اداره کشور را به دست گرفته که در این خصوص میراث زمین سوختهای که دولت قبلی بر جای گذاشت تا شرایط تورم جهانی که در یک سال گذشته رقم خورده نشان داد دولت سیزدهم در بدترین شرایط در حال تدبیر امور است و به چشم انصاف و عدالت بنگریم با وجود برخی ضعفها، در مجموع عملکرد مطلوبی داشت.
✍🏻 جواد خسروی