🔴 چند نکته درباره انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع_تشخیص و عضویت در شورای نگهبان
1⃣ در شورای نگهبان شش عضو فقیه و شش عضو حقوقدان حضور دارند که از بین شش عضو فعلی، آیات عظام احمد جنتی، مهدی شبزندهدار جهرمی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمد یزدی، سید محمود هاشمی شاهرودی محمد_مؤمن، آیت الله هاشمی شاهرودی در ۳ دی امسال دار فانی را وداع گفته و آیت الله مؤمن نیز در بیماری و کما به سر می برد. عملاً در ماه های اخیر فقط ۴ عضو فعال داشته که باتوجه به وضعیت خطیر کشور و نظام قانون گذاری کشور و همچنین مسئله مهم انتخابات مجلس پیش رو، نمی توان بیش از این کار شورا را مختل نگهداشت.
2⃣ عضویت یکی از روسای قوه قضا در شورای نگهبان خلاف قانون نبوده و نیست. لذا شبهه ای در این زمینه وجود ندارد.
3⃣ آیت الله صادق لاریجانی از سال ۸۳تا ۸۸ پیش از ریاست بر قوه قضا، عضو فقیه شورای نگهبان بوده و تجاربی در این زمینه دارد. چه بهتر از اینکه عضویت در شورای نگهبان، باتوجه به سابقه در این زمینه باشد.
4⃣ ریاست لاریجانی بر دستگاه قضا بعد از دو دوره 5 ساله بزودی تمام می شود و فرد جدیدی جایگزین می شود. شاید رهبر انقلاب با توجه به اشراف بر مسائل و شناخت نسبت به اشخاص، برای ریاست دستگاه قضا از کسانی همچون آیت_الله_مدرسی یا آیت_الله_رئیسی یا حتی مجتهدین گمنام و جوان تری استفاده نمایند. به هر شکل استفاده از تجارب آیت الله لاریجانی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص با توجه به اتمام دوره وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا و باتوجه به سوابق ایشان، اقدامی عقلانی و بجاست.
5⃣ حضور در مجمع تشخیص نیز خطیرتر است با توجه به اینکه شخصیتی مقبول تر و جامع تر در اعضای مجمع به جز آیت الله جنتی دیده نمی شود که از عهده ایشان نیز خارج است. شخصیتی مجتهد یا مکلا که در دستگاه قانون گذاری یا قضا یا مجریه بوده باشد و نسبت به بقیه مقبول تر و مورد پذیرش باشد وجود ندارد. آیا غیر از آیت الله لاریجانی فرد دیگری از روحانیون یا غیرروحانیون دارای تجارب بالا و همچنین مورد پذیرش اعضا باشد وجود دارد؟ چاره کار چیست؟
6⃣ پیش از این در مطلبی نسبت به وضعیت دستگاه قضا و دلایل نارضایتی از دستگاه قضا عرض کرده ایم که مشکلات و دردهای دستگاه قضا صرفاً به رئیس دستگاه بر نمی گردد بلکه مجموعه عوامل و مسائلی در این زمینه مطرح است همچون ساختار قوه، اصل کار قضاوت، کمبود قاضی، کمبود زندان، طولانی بودن اطاله دادرسی، ضعف قوانین، کمبود شدید بودجه و غیره.
🔹هرچند در زمان آقای لاریجانی اقدامات ویژه و اساسی نیز انجام شده است، من جمله: برخورد با دانه درشت های فساد اقتصادی در سطح وزیر، معاون اول رئیس جمهور، فرزندان فاسد هاشمی به عنوان شخصیتی با نفوذ، برخورد با عوامل فتنه 88 و عاملان براندازی نظام، کشف و برخورد با اختلاس 3 هزار میلیاردی امیرخسرو مه آفرید در دولت قبل، رانت 18 هزار میلیاردی در دولت فعلی، تشکیل پرونده برای برادر رئیس جمهور فعلی و برادر معاون اول رئیس جمهور، برخورد با سلاطین و عوامل بی ثباتی بازار ارز، سکه و غیره. البته که انتقاداتی نیز مطرح است و گاه متوجه شخص اول دستگاه نیز می شود.
7⃣ انتصاب یک شخص برای یک جایگاه به معنای تأیید صددرصد وی و عملکرد وی نیست. چنانچه مرحوم هاشمی رفسنجانی سالها با توجه به زاویه با رهبری و نظام و حمایت از فتنه 88 و فساد فرزندان و اطرافیان، باز به علت مصلحت، انسجام و امنیت کشور در جایگاه ریاست مجمع تشخیص حضور داشته است و یا حضور سایر افراد با وجود به تفکرات و مواضع بعضاً مخالف با رهبری
🔹پس انتصاب آقای لاریجانی به مجمع تشخیص به معنای تأیید صددرصد وی نیست. هرچند عملکرد و مواضع نسبتاً قابل قبول تری نسبت به سایر شخصیت ها در حمایت از نظام و رهبری و علیه استکبار و فتنه گران و مفسدان داشته است و البته منتقدین آیت الله می توانند در چارچوب قانون و ادب و اخلاق، انتقادات کند و تند خود را مطرح نمایند و این فضای نقد و انتقاد از برکات انقلاب است.
8⃣ شاید برخی از مؤمنین با توجه به عملکرد برادران لاریجانی و برخی از وابستگان آنان، دلگیر بوده و خاصه نسبت به عملکرد علی لاریجانی در جایگاه مجلس شورا شدیداً ناراحت و نگران اند؛ اولاً باید بدانیم که نباید عملکرد علی لاریجانی و یا سایر اعضای خانواده را به پای آیت الله لاریجانی حساب کنیم؛ آیت الله در موارد متعددی نشان داده با برادر خود در مجلس اختلافات عمیق و جدی داشته است. در برخورد با مفاسد دولتی، در حمایت یا عدم حمایت از روحانی، در برخورد با فتنه گران و مسائل متعددی آیت الله نشان داده با علی لاریجانی اختلافات جدی دارد و چنانچه ما مردم و نیروهای انقلابی این اختلافات را نبینیم حتماً بی انصافی کرده ایم. ثانیاً آیت الله لاریجانی نسبت به سایر مسئولین عملکرد بهتری داشته و ثالثاً ولایتمداری و اطاعت از رهبری برای همچنین موقعیت هایی است وگرنه در سایر مواق
ع که اقدام و عملکرد ولی جامعه مورد علاقه ما باشد ولایتمداری خیلی مطرح نیست. اصل ولایتمداری و اعتماد به امام جامعه در همچنین شرایطی وارد است که شما از یک شخصیت رضایت کامل ندارید و از طرفی به عملکرد وی نیز اشراف کامل نداشته اید اما به رهبری و تصمیمات رهبری با توجه به اشراف ویژه ایشان بر کشور و دستگاه ها و شناخت ایشان از شخصیت ها، اعتماد کرده و می پذیرید.
9⃣ عضویت دو برادر از یک خانواده بعنوان رؤسای قوای کشور شاید در وهله اول قابل هضم نباشد اما باید بدانیم که انتخاب یا عدم انتخاب افراد برای جایگاهها نباید تابع این شرط باشد که از یک خانواده باید چند نفر باشند یا چند نفر نباشند! انتخاب بر مبنای شایستهسالاری اصل است. هرچند انتخاب علی_لاریجانی به ریاست مجلس تصمیم مردم و نمایندگان مردم است نه تصمیم رهبری یا تصمیم نظام. نمایندگان ملت در چند دوره اخیر ارادت ویژه ای به ایشان نشان داده اند!! کاش ما مردم در انتخاب خودمان دقت کنیم و افرادی را انتخاب کنیم که تحت تأثیر لابی های علی لاریجانی و همفکران وی قرار نگیریم.
🔟 برای تمدن سازی دو عنصر ویژه نیاز داریم: تولید فکر و تربیت نیرو. جریان انقلاب در حوزه و دانشگاه، باید بداند بیش از هر چیز دیگری به کادرسازی و تربیت نیرو در همه سطوح و در همه رشته ها و عرصه ها نیاز دارد. از عرصه فقه حکومتی گرفته تا فقه قضا و حقوق و اقتصاد و سیاست و فرهنگ و هنر و ورزش. امروز انقلاب در همه عرصه ها نیاز به جریان انقلابی دارد؛ در حوزه اقتصاد، مدیریت، هیئت علمی دانشگاه، معلم، قاضی، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ارتشی، سپاهی، بانکی و غیره. اگر دلسوز این نظام و آینده آن هستیم در خصوص تولید فکر و تربیت نیرو موظفیم.
32.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 مستند " خارج از دید ۲ " که از شبکه سه سیما پخش شد...
در این مستند نشان میدهد که موسوی و کروبی چه جنایتهایی در حق ملت ایران کردند (هر جای دنیا بود باید سران فتنه ۷ تا کفن میپوسوندن نه این که خواهان رفع حصرشون بشن...)
چگونه سران فتنه طی یک نامه به سناتور آمریکایی خواهان تحریم ایران شدند و باعث شدند هزاران بیمار به خاطر تحریم دارویی دچار مشکل شوند
چگونه رسانههای لاشخور اصلاحطلب در زمان تحریم نفتی ایران نقش پیاده نظام دشمن را بازی کردند و در حالی که ایران میخواست در تولید بنزین خودکفا شود آنها شایعه پراکنی کردند که "بنزینها استاندارد نیست" تا جلوی خودکفایی کشور رو بگیرند ...
چگونه خاوری در دولت هاشمی به نظام بانکی نفوذ کرد و محرمانه ترین اطلاعات مالی ایران رو به آمریکاییها داد.
#رئیسی به قوه قضائیه میرود؟!!
🔴اگر خبری دارید به ما هم بدهید‼️
🔻حجتالاسلام رئیسی در پاسخ به سوالی مبنی بر شایعه انتصاب به عنوان رئیس قوه قضائیه، گفت:
🔹در حال حاضر مشغول خدمترسانی در آستان قدس رضوی هستم و هیچ حسی جز خدمت در این بارگاه مقدس ندارم.
🔹گمانه زنی های بسیاری انجام میگیرد اما بنده بی اطلاعم. شما اگر خبری دارید به ما هم بدهید!!
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ایران هفتمین کشور قدرتمند جهان
موسسهی هادسن نزدیک به حزب جمهوری خواه و همچنین امریکن اینترست نزدیک به دموکراتها: ایران امروز هفتمین قدرت جهان است.
این درحالی است که این نظام چهل سال تمام تحت فشار شدیدترین تحریمهای بشر بوده است.
🔴راز پیش بینی های رهبر انقلاب
🔻رهبری انقلاب روز گذشته در دیدار با دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین تاکید کردند: " در آینده نه چندان دور، پیروزی نهایی ملت فلسطین محقق خواهد شد." پیشتر هم گفته بودند پیروزی فلسطین قطعی است. (البته مشروط به مقاومت و مبارزه)
🔹این پیش بینی ها برای شما جدید نیست. موارد بسیاری در ذهن دارید؛ چند نمونه هم من مرور می کنیم:
✅سردار کوثری نقل می کند: رهبرانقلاب در ماجرای سوریه و در جلسه ای وقتی نگرانی سیدحسن نصرالله را می بینند می فرمایند: نه اسد خواهد رفت و نه سوریه به دست دشمنان خواهد افتاد. وخروج آمریکا از سوریه را پیش بینی کردند.
✅درباره جنبش های آزادی بخش گفتند این بیداری تا قلب اروپا خواهد رفت.
✅درباره خاورمیانه فرمودند: خاورمیانه جدید شکل خواهد گرفت. خاورمیانه اسلامی...
✅درباره وضعیت اقتصادی این روزها هم وقتی نگرانی آقای جنتی را دیدند، گفتند:جای نگرانی نیست. ازین مرحله سربلند عبور می کنیم.
✅جای دیگری فرمودند که تردید نداریم که آینده مان روشن است.
🔸موارد فراتر ازین چند مورد است. امام راحل نیز از این پیش بینی ها زیاد داشتند.
✅سال ۴۳ فرمودند: سربازان من در گهواره اند.
✅آنروزها که کسی رفتن شاه را تصور نمی کرد، فرمودند سلسله ابلیس پهلوی در تاریخ دفن می شود.
✅سقوط شوروی و کمونیست را پیش بینی کردند. حرکت مردم مصر و عاقبت حسنی مبارک و بیداری اسلامی را هم پیش بینی کردند؛ باقی اش را شما فهرست کنید.
🔴 اما ماجرای این پیش بینی ها چیست؟
🔻 با کدام معیار می توان اینطور قطعی آینده را تصویر کرد؟ احتمالاً این امیدواری ها را با توجه به تحقق قطعی بسیاری از آنها، صرفاً تزریق امیدواری کاذب نمی دانید. اما #ماجرا چیست؟ با کدام حجت آنقدر محکم از آینده میگویند؟
این پیش بینی ها معطوف به ۳ گزاره مفروض و معرفتی است. با این ۳ گزاره است که نسبت به آینده امیدوارند. هرچند امیدواری متفاوت از "دیدن" است. "دیدن ومشاهده" ناشی از تعالی نفس است. اما غرض اصلی ما و آنچه به کار من و شما می آید، سر و اسرار امیدواری است. #چرا_امید؟
1⃣ یکم #مقدرات_زمان است.
تحلیلی که از تاریخ وجود دارد. در هر دوره ای از تاریخ یک اراده ویژه و خاص حق در جریان است. مشیّت حق را در هر دوره از تاریخ باید درست شناخت و مطابق آن رفتار کرد. اراده ما باید در جریان تحقق بخشیدن به اراده حق قرار گیرد.
انقلاب اسلامی نشان داد که اراده حق در این روزها، تفوق حق بر باطل است. رهبرانقلاب فرمودند این قرن، قرن اسلام است. امام فرمود: این قرن، قرن پیروزی مستضعفین بر مستکبرین است.
2⃣دوم شناخت سنت های نصرت_بخش_الهی است.
وقتی اراده حق به جهت مقدّرات زمان و در بستر تاریخ فهم شد، سنت های امدادی حضرت حق که تحقق بخش این مشیّت است به جریان می افتد. همان سنت و نصرتی که در بدر و احزاب و غیره به مومنین میرسد و تقابل با تمامیت کفر را به نفع اسلام رقم می زند.
3⃣سوم #حرکت است.
وقتی حرکت شکل گرفت و با صبر و مقاومت تواَمان شد، سنت های الهی برکت این قیام را من حیث لایحتسب مضاعف می کند.
و البته توجه شود که اراده حق تغییر نمی کند. ما نباشیم و کاهلی ورزیم، گروه دیگری پرچمدار حق می شود؛ اما پیروزی قطعی است.
✍ #محسن_مهدیان
♦️«تبدیل عملیات شکست خورده به پیروزی توسط پیامبر(ص) »♦
به بهانه فضاسازی های اخیر پیرامون عملیات کربلای 4
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
این روزها پیرامون عملیات کربلای 4 و 5 مباحث زیادی در فضای مجازی منتشر می شود. بنده خودم از جمله رزمندگانی هستم که دربرخی عملیات موفق و ناموفق حاضر بوده و مطالعات نظری در این زمینه داشته ام ،
لذا لازم دیدم در این باره نکاتی را بیان کنم:
1⃣-شکست و پیروزی در هرصحنه مبارزه و نبرد( ورزشی ، رزمی ، جنگی و..)، امری عادی و پذیرفته شده است و زیر سوال بردن افتخارات و فداکاری یک ملت به دلیل فراز و نشیب ها، به دورازانصاف وانسانیت است.
2⃣- به دلیل مردمی بودن دفاع ما وضرورت فراخوان عمومی، همچنین وجود ستون پنجم و منافقین و کمک اطلاعاتی گسترده ابرقدرتها به صدام، اطلاع دشمن ازعملیات قریب الوقوع ما تقریبا برای همه عملیات قابل تصور بود. اگر به صرف احتمال لو رفتن عملیات، نباید اقدامی صورت می گرفت، قاعدتاً هیچ عملیاتی نباید انجام می شد و کشور را همچون پادشاهان قاجار و پهلوی تقدیم دشمن می کردیم.
3⃣- بنده قصد دفاع از محسن رضایی را ندارم چراکه با خیلی از رویکرد های ایشان از جمله همراهی با تفکرات سیاسی –اقتصادی مرحوم هاشمی و تحمیل قطعنامه بر امام و...مخالفم . ولی حمله هماهنگ و برنامه ریزی شده ی منافقین، نفوذی ها و اصلاح طلبان و ...به ایشان در این زمان ، به خاطرانتقام از نیروهای انقلابی و فداکار و اصلاح رویکرد محسن رضایی بویژه ایستادگی ایشان در برابر تصویب اسناد وابستگی و ذلت بار، می دانم.
4⃣- هرچند ما درعملیات کربلای 4 موفق نبودیم ولی باز مهندسی و تقویت روحیه رزمندگان درآن شرایط و تصمیم به ادامه عملیات در قالب کربلای 5، تصمیم عاقلانه و شجاعانه ای بود که هم موجب فریب وشکست سنگین دشمن گردید و هم به بازیابی روحیه رزمندگان و مردم کمک کرد و هم موفقیت های بعدی در صحنه سیاسی و بین المللی را به دنبال داشت .
5⃣- تبدیل یک شکست به عملیات فریب، یکی از تاکتیک های نبرد است که فقط ازعهده ی فرماندهان نابغه وباهوش برمی آید. چنان که پیامبر مکرم اسلام (ص) غزوه شکست خورده« اُحد »( شبیه کربلای 4) را با این شگرد و با انجام غزوه «حَمراءُالاَسَد»، ( مشابه کربلای 5) به یک پیروزی بزرگ و بدون تلفات تبدیل کردند .
🔴 مشابهت تاریخی عملیات کربلای 4 و 5 در صدر اسلام:
🔹مسلمانان که در غزوه اُحد شکست خورده بودند، با دادن شهدا و مجروحان زیادی به مدینه بازگشتند. پیامبر(ص) ازطریق نیروی اطلاعاتی خویش و بنا به قولی از طریق وحی، با خبرشدند که دشمن، مغرور و سرمست از این پیروزی، قصد دارد به مدینه حمله کند و کار اسلام و مسلمین را یکسره نماید.
🔸از این رو پیامبر(ص) پس از نماز صبح روز بعد، در حالیکه مجروحان مشغول مداوای جراحات خود بودند، دستورمیدهند برای نبردی جدید و تعقیب دشمن، آماده حرکت شوند و فقط کسانی می توانند در این عملیات باشند که در جنگ احد حضور داشته یا مجروح شده اند.
🔹مسلمین وقتی علت این محدودیت را جویا شدند، حضرت می فرمایند: «...فَاِنَّهُ اَنْکی لِلْعَدوِّ و اَبْعَدُ لِلسَّمع» برای اینکه [حضورمجدد رزمندگان و مجروحان جنگ احد] برای دشمن زیان آورتر است و آوازهای بیشتر و پردامنهتری دارد ».
این عملیات با پرچمداری علی بن ابیطالب(ع) که به غزوه حَمراءُالاَسَد معروف است، در سال سوم هجری، یک روز پس از غزوه احد روی داد. هدف پیامبر(ص) از این غزوه، بازداشتن مشرکان از حمله مجدد به مدینه بود.
🔸پیامبر اکرم(ص) پس از پنج روزتعقیب دشمن و استقرار در منطقه حمراءالاسد، با مشاهده ترس و هزیمت کفار به مدینه بازگشتند.این غزوه شکستی روانی و تبلیغی برای قریش و منافقان و یهود مدینه در پی داشت و روحیه مسلمانان را تقویت کرده و زمینه ی پیروزی های جنگی، سیاسی، اجتماعی و روانی بعدی را فراهم ساخت.
🔻 آیات ۱۷۲ تا ۱۷۵ سوره آل عمران درشان غزوه حمراء الاسد نازل شده است که پیشنهاد می شود علاقه مندان آن را مرور کنند .
منبع:
کتاب فروغ ابدیت. نوشته آیت الله جعفر سبحانی .انتشارات دارالتبلیغ اسلامی- قم
🔴 امام خامنه ای :یک نکتهی اساسی دیگر در مورد خط امام و راه امام این است که امام بارها فرمود قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص باشد.
♦ گذشتهی اشخاص، مورد توجه نیست. گذشته مال آن وقتی است که حال فعلی معلوم نباشد. انسان به آن گذشته تمسک کند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است.
♦️ اگر حال فعلی اشخاص در نقطهی مقابل آن گذشته بود، آن گذشته دیگر کارائی ندارد. این همان قضاوتی بود که امام امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) با جناب طلحه و جناب زبیر کرد. شما باید بدانید طلحه و زبیر مردمان کوچکی نبودند.
♦ جناب زبیر سوابقی درخشان دارد که نظیر آن را کمتر کسی از اصحاب امیرالمؤمنین داشت. بعد از به خلافت رسیدن جناب ابیبکر، در همان روزهای اول، پای منبر ابیبکر چند نفر از صحابه بلند شدند، اظهار مخالفت کردند، گفتند: حق با شما نیست؛ حق با علی بن ابی طالب است. اسم این اشخاص در تاریخ ثبت است.
♦ اینها چیزهائی نیست که شیعه نقل کرده باشد؛ نه، این در همهی کتب تواریخ ذکر شده است. یکی از آن اشخاصی که پای منبر جناب ابیبکر بلند شد و از حق امیرالمؤمنین دفاع کرد، زبیر است. این سابقهی زبیر است. مابین آن روز و روزی که زبیر روی امیرالمؤمنین شمشیر کشید، فاصله بیست و پنج سال است.
♦حالا برادران اهل سنت از طرف طلحه و زبیر اعتذار میکنند، میگویند آنها اجتهادشان به اینجا منتهی شد؛ خیلی خوب، حالا هر چی. ما راجع به اینکه آنها در مقابل خدای متعال چه وضعی دارند، الان در مقام آن نیستیم؛ اما امیرالمؤمنین با اینها چه کرد؟ جنگید. امیرالمؤمنین از مدینه لشکر کشید، رفت طرف کوفه و بصره، برای جنگ با طلحه و زبیر. یعنی آن سوابق محو شد، تمام شد. امام ملاکش این بود، معیارش این بود.
👌 مُزد آن گرفت آقایان اروپایی جان برادر که کار کرد...‼
🔴 با توجه به اینکه پایان سال میلادی بهعنوان موعد راهاندازی کانال مالی ایران و اروپا اعلام شده بود بفرمایید که آیا خبری دارید از این سازوکار؟
📩 #پاسخ_ظریف، وزیر امور خارجه:
🔸راهاندازی اس پی وی کاری است که البته از تعهدات اروپا نیست. تعهدات اروپا خیلی فراتر از اس پی وی است، ما معتقدیم باید این تعهدات اجرایی شود، اس پی وی یک مرحله مقدماتی است برای اجرایی کردن تعهداتشان، کماکان میگویند داریم عملیاتی میکنیم، علت تأخیر این است که آمریکا موانع ایجاد میکند و آنها سعی میکنند موانع را بردارند و یک سازوکاری ایجاد نکنند که کاغذی باشد بلکه باید عملیاتی باشد. اینکه چقدر جدی است باید ببینیم چه کار میکنند.
🔹خودشان میگویند علت اینکه مقداری تأخیر داریم این است که میخواهیم مطمئن شویم عملیاتی است، باید دید. من بیشتر احساس میکنم اروپاییها آمادگی هزینه دادن ندارند. آمریکاییها یک اصطلاحی دارند که میگویند no pain no gain یعنی بدون درد هیچ وقت منفعت حاصل نمیشود اروپاییها هنوز به این مفهوم خیلی راحت نرسیدهاند، البته ما قبل از آمریکاییها این مفهوم را داشتهایم که نابرده رنج گنج میسر نمیشود، مزد آن گرفت آقایان اروپایی جان برادر که کار کرد.
⛔ یادتون میاد جان بولتون تو نشست امسال منافقین در پاریس گفته بود قبل از سال ۲۰۱۹ در تهران جشن میگیریم؟
خواستم بگم امروز اولین روز از سال ۲۰۱۹ هست😊
✅ آقای جان بولتون شما و صدتا مثل شما خوراک مار و مور میشید و این نظام پابرجا خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
🎥جزئیات بازداشت یک نفوذی در معاونت امور زنان ریاست جمهوری