🔴سید علیرضا آلداود در گفتگوی زنده با بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه خبر:
⭕️ شرکت متا(فیسبوک) و دو زیر مجموعهاش، یعنی واتساپ و اینستاگرام، ذیل آژانس امنیت ملی آمریکا هستند.
🔺دو کارمند فیسبوک پیش از این به دخالت فیسبوک در امور سیاسی و انتخاباتی کشورها و ایجاد شورش در کشورهایی نظیر ایران اشاره کرده بودند.
🔺بیگ دیتا در عصر هوش مصنوعی و #جنگ_شناختی و ترکیبی به عنوان طلای دیتا شناخته میشود.
🔺فیسبوک+ واتساپ و اینستاگرام، سارقان کلان دادههای مردم هستند و از این دادهها برای شورش و ناامنی و دخالتهای سیاسی و انتخاباتی استفاده میکنند.
🔺پاول دروف مدیر تلگرام با تمجید از فیلم ضدایرانی ۳۰۰ به ملت ایران توهین کرد.
🔺تلگرام بستر حملات تروریستی در ایران بود.
💠 "نکاتی پیرامون موضع اخیر حضرت آیتالله امام خامنهای"
۱. در این مدت، با سکوتش، کنشگری معناداری کرد.
۲. با حضورش، به شایعات نادرست پایان داد.
۳. محیطی دانشگاهی را انتخاب کرد (و بعد، از اهمیت دانشگاه گفت).
۴. مجموعهای از نیروهای مسلح (و انتظامی) را برگزید.
۵. سان دید (و بر سلامت جسمانیاش صحه گذاشت).
۶. ایستاده سخنرانی کرد (درحالیکه فرماندهان نشسته بودند).
۷. صراحت چشمگیری به خرج داد.
۸. بهعنوان یک ایرانی، با غم ملی #مهسا_امینی همدردی نمود.
۹. از «مظلومیت و اقتدار توأمانِ» جمهوری اسلامی و مردم ایران گفت.
۱۰. مسئله حجاب/ بیحجابی را کمرنگ کرد.
۱۱. به اهانتهای فراوانِ نسبت به خودش اشارهای نکرد.
۱۲. مردم ایران (راضی و ناراضی، معترض و غیرمعترض) را ستود و دراقلیتبودگیِ آشوبگران را پدیدار کرد.
۱۳. نقش قدرت نرم و سخت «دولتهای متخاصم» و «ضربهخوردگان جمهوری اسلامی» را برجسته نمود.
۱۴. علاوه بر جمهوری اسلامی، از ایدهی «ایران قوی و مستقل» دفاع کرد.
۱۵. گفت «کشور خیلی مشکل دارد»، و این که از سوی دیگر «حرکت جدّیای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات».
۱۶. خدشه به امنیت کشور و مردم را به هیچ وجه برنتابید و از این بابت، به دفاع از پلیس پرداخت.
۱۷. از خواص جامعه، طلبِ موضعِ صریح کرد (و البته موضعگیریِ بدون تحقیق را نکوهید).
۱۸. جامعهی هنری و ورزشی ایران را تحسین نمود.
۱۹. جوانان و نوجوانان را از غائلهی آشوبگران مستثناء کرد.
۲۰. قومیتها (مخصوصاً بلوچ و کرد) را ستود.
و...
اللهم احفظ قائدنا و نائبنا 🤲
🔴تا این لحظه، هفت کشور آلمان، فرانسه، هلند، اتریش، بلژیک، اسپانیا و ایتالیا از شهروندان خود خواستهاند تا سریعا خاک ایران را ترک کنند.
بعد از شکست در پروژه جنگ خیابانی، جنگ روانی وارد فاز جدیدی شده است
💬 شبهه #رفراندوم
چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 40 سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
💠 اندیشکده راهبردی سعدا
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 ویدئوی جالب شبکه آلمانی دویچهوله از چگونگی مدیریت افکار عمومی و تأثیرگذاری شناختی بر روی مخاطبین توسط شبکههای اجتماعی و ماهوارهای!
⭕️ این گزارش نشان میدهد که چگونه یک رسانه و شبکه اجتماعی میتواند با تزریق مداوم اطلاعات، افکار عمومی را مدیریت و جهتدهی کند و اینگونه القا نماید که یک جریان و موج گستردهای در جامعه به راه افتاده است!
در واقع با تزریق مداوم اطلاعات جهتدار، مخاطب خود را مسخ شناختی میکند!!
🔹امروز سنندج
آتش زدن پرچم مقدس ایران توسط اغتشاشگران و پروژه کشتهسازی امروز در سنندج
یک رانند پراید که در حال عبور از جمعیت آشوبگران بود به ضرب گلوله یک فرد ناشناس کشته شد
رسانه های خارجی مدعی هستند این فرد به دلیل بوق های اعتراضی توسط نیروهای امنیتی کشته شده!!!
♨️ پشت پرده درخواست کشورهای اروپایی برای خروج فوری اتباع خود از ایران
تابناک: ابراهیم باقری - همزمان به وقوع ناآرامی ها در کشور به دنبال فوت مهسا امینی، برخی کشورهای اروپایی نیز فرصت را برای افزایش فشارهای بین المللی بر ایران مناسب دانسته و اقداماتی علیه کشورمان در دستور کار قرار دادند. کشورهای اروپایی همواره از هرگونه اعتراض و ناآرامی در ایران حمایت و تلاش کرده اند از این طریق ایران را تحت فشار قرار دهند و در پرونده های مورد اختلاف امتیازگیری کنند. جدای از اقدامات برخی کشورهای اروپایی در اعلام هشدار قرمز به شهروندان خود نسبت به ایران، اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده که موضوع اعمال تحریمهای حقوق بشری علیه ایران در جلسه آینده شورای روابط خارجی اروپا مطرح خواهد شد. نخست اینکه به زعم بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه کشورهای آتلانتیک گرا و نزدیک به ایالات متحده، معتقدند که برای بیش از دو دهه از زمانی که مذاکرات هستهای با ایران شروع شده است، تحریمهای حقوق بشری علیه ایران به حاشیه رفته و با جدیت بیشتری پیگیری نشده است. از منظر این گروه از کشورها که انگلیس رهبری آنها را بر عهده دارد، تحریمهای حقوق بشری نیز باید در کنار سایر تحریمها جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهد. دوم آنکه با توجه به بن بست ایجاد شده در مذاکرات احیای برجام و تلاش ایالات متحده و اروپا برای تحت فشار گذاشتن ایران از طریق اعمال تحریم های متعدد، تحریم های حقوق بشری به نوعی تکمیل کننده پازل تحریم ها علیه ایران است که از منظر آنها، وضعیت کنونی اعتراضات در ایران فرصت چنین کاری را ایجاد کرده است. سوم اینکه این کشورها احتمال دستگیری عوامل خود در داخل ایران را دارند و این اظهارات به نوعی پیش دستی برای جلوگیری از این مساله است.
💬 دختر زیر هجده سال حق ندارد ازدواج کند اما حق دارد تظاهرات کند، نمیتواند برای زندگی خودش تصمیم بگیرد اما میتواند درباره سرنوشت کشور نظر بدهد، تناقض و بیشرفی حق مسلم غربگراها است
🔴 مسئولان انقلابی! فرزندان ما را از پادگان اشرف و داعش مجازی نجات دهید
🔺بسیار تأسفبار است که سپاه مقرهای کوموله را با قدرت در جنگ سخت مورد هدف قرار میدهد، امّا در جنگ نرم پادگانهای جذب و تربیت جوانان به عنوان اغتشاشگر داعشی با هزینه بیتالمال و با بهانههای واهی همچون حفظ کسبوکار باز باشد و ادامه حیات دهد!
🔹بیش از ۹۰٪ از بازداشتشدگانِ نوجوان تجمعات اخیر، بهصورت دوستدختر - دوستپسری در اغتشاشات حاضر شده بودند.
🔸رصد دستگاههای امنیتی و همچنین بررسیهای میدانی نیروهای انتظامی و… نشان میدهد درصد بالایی از حاضران در تجمعات اخیر در کشور، در سنین نوجوانی و ابتدای جوانی قرار داشتند.
🔹مطابق این خبر، براساس گزارشات به دست آمده از سوی یک دستگاه امنیتی، ۹۳٪ حاضران در تجمعات اخیر در بازه سنی تا ۲۵ سال بودند که نشانگر به وجود آمدن نسل نو اغتشاشگران در کشور است.
🔸همچنین این گزارش نشان میدهد بهرغم اینکه گفته شد جنس تجمعات زنانه است، اما حضور جداگانه دختران و زنان در تجمع اخیر بسیار کم بوده است!
🔹 بیش از ۹۰٪ بازداشتشدگان در سن پایین دوستدختر - دوستپسر بودند که برای هیجان آشوب و… وارد صحنه شده و حتی در بازجوییهای اولیه نیز اعلام کرده بودند برای نمایش قدرت و شجاعت و… در مقابل دوستانمان اقدام به آتش زدن سطلهای زباله و… کرده بودیم!
🔸به تعبیری مسائل جنسی در به صحنه آوردن نسل جدید برای تجمع عنصر تعیینکنندهای بوده است.
🔗 hamshahrionline.ir/x83qs
✍ دکتر جاویدنیا