هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
تداوم سناریوی کشتهسازی در سیستان و بلوچستان
▪️رسانههای معاند این بار دانشجویان خیالی را کشتند!
🔹رسانههای معاند و تجزیهطلب در اقدام جدید خود در ساعات اخیر خبر کشته شدن دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به نام «یاسر نارویی» و مفقود شدن دانشجوی پرستاری به نام «علی گمشادزهی» را منتشر کردهاند.
🔹این رسانهها مدعی شدهاند «یک دانشجوی بلوچ در زاهدان در پی تیراندازی افرادی با لباس مبدل شخصی کشته شد؛ هویت این دانشجوی بلوچ، یاسر ناروئی، ۲۵ ساله، فرزند عبدالله و دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی است که در خیابان دانشگاه هدف تیراندازی قرار گرفته است. همچنین یک دانشجوی پرستاری به نام علی گمشادزهی ربوده شده است.»
🔹در این رابطه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پیرو استعلام خبرگزاری تسنیم اعلام کرد: ضمن تکذیب این شایعه اعلام میشود اساسا فرد و یا افرادی به این نام در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول به تحصیل نیستند.
tn.ai/2798678
@TasnimNews
💠 پروفسور هانری کوربن فرانسوی:
همه ادیان با مرگ پیامبران خود، مُردند.(هستند ولی زنده نیستند)
👈 یهود با مرگ موسی
👈 مسیحیت با مرگ عیسی
👈 سُنیها با مرگ محمد (ص) مردند.
👈 فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند.
⏪ آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین را در ابتدا و مهدی را در انتهای راه دارند.
👈 امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی آنها را به آینده دعوت میکند.»
🔹افشاگری نیمافرهید درباره نیلوفر حامدی
🔻 نفری که در این دو عکس با نیلوفر حامدی در دوره آموزش براندازی نرم در آفریقای جنوبی مشخص است، کمال حسینی مجری پروژه و از اعضای شورای دمکراسی آمریکا وابسته به یکی از نهادهای جامعه اطلاعاتی آمریکا و نفر وسط که با پیراهن چهارخانه مشخص است، نیکو دکلرک، استاد آمریکائی این دوره است.
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | سعودی اینترنشنال
🔸چطور بعضی از ایرانیان به این رسانه اعتماد میکنند؟
🔴 امیر پوردستان: نطفه اغتشاشات اخیر از زمان آغاز کرونا بسته شده بود
🔹رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش امشب در یادواره 1000 شهید دانشآموز و فرهنگی قم اظهار کرد: این فتنه اخیر یک جنگ احزاب است که نطفه آن از زمان آغاز کرونا بسته شده بود و دشمنان از زمانی که آموزش و پرورش به صورت مجازی فعال شد، به صورت برنامهریزی شده در فضای مجازی بر افکار جوانان و نوجوانان فعالیت کردند.
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥#موشن_گرافیک | نیلوفر حامدی کیست و چگونه #جاسوس_خبرنگار شد؟
💠 تحلیل سرلشکران باقری و رضایی از آینده نزدیک
🔻محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیسجمهوری تاکید کرد: در ماههای آینده دیوارههای تحریم شکسته خواهد شد و تلاش داریم که بتوانیم پیشرفت کشور را سرعت دهیم.
🔸در یک جنگ اقتصادی به سر میبریم و دشمنان متوجه این خطر شدهاند که ایران میخواهد به سرعت پیشرفت کند.
🔹همچنین سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت ۱۳ آبان روز استکبارستیزی تاکید کرد: مؤسسات، نظریهپردازان و استراتژیستهای شناختهشده آمریکایی برای افول این کشور، روزشمار تعیین کردهاند و با اذعان به اینکه نظم جهان تک قطبی به رهبری آمریکا، روزهای پایانی خود را سپری میکند، خبر از جهان چند قطبی در آینده نزدیک میدهند که جمهوری اسلامی ایران یکی از بازیگران مؤثر آن است.
🔺راز فتنهانگیزیهای آمریکا و دنبالههای منطقهای آن علیه ملت ایران در این نکته نهفته است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.
💠 وضعیت شغلی، سنی و دینی بازداشت شدگان چگونه است؟
نکته قابل توجه بازداشتهای اخیر این است که فقط ۲ درصد آنها گفته اند که ما به خاطر مهسا امینی به خیابان آمده ایم.
جمع بندی گزارشات یکی از دستگاههای مرتبط با کنترل کشور در جریان اغتشاشات اخیر نشان میدهد که ۹۳ درصد بازداشتیها در سراسر کشور هیچ سابقه قبلی اغتشاش و درگیری و فتنه ندارند.
مطابق این گزارش از کل دستگیر شدگان، ۲ درصد کارمند دولت، ۱۲ درصد دانش آموز و ۹ درصد دانشجو نیز بوده اند.۷۱ درصد بازداشت شدگان کمتر از ۳۳ سال، ۱۷ درصد کمتر از ۱۸ سال سن دارند. همچنین ۸۱ درصد این افراد مجرد هستند.
براساس اخبار بدست آمده از کل بازداشتیهای اغتشاشات اخیر، ۶۸ درصد شغل ثابت ندارند و طبق اطلاعات اولیه درآمد ماهیانه اکثر آنها از ۲ تا ۸ میلیون در ماه بوده است. ۶۵ درصد خانواده بازداشت شدگان چادری هستند و در کل ۱۱ درصد از بازداشت شدگان فاقد ایدئولوژی و یا فاقد تقید مذهبی هستند. اما در عین حال بررسیهای یک مرکز نگهداری از بازداشتیها نشان میدهد از ۱ هزار نفر بازداشت شده تنها ۲ نفر نماز می خواندند.
از لحاظ گرایشات سیاسی و گروهکی نیز طبق بررسیها، ۱۰ درصد از بازداشت شدگان را اعضای گروهک منافقین، گروهک سلطنت طلبان، و از احزاب کرد، کوموله تشکیل داده اند.نکته قابل توجه اینکه فقط ۲ درصد آنها گفته اند که ما به خاطر مهسا امینی به خیابان آمده ایم.
اکثر بازداشت شدگان برای بازجویی ها آمادگی قبلی داشته اند که نشان می دهد آموزش هایی دیده اند. بعضا تلفن همراه نداشته یا اطلاعات در تلفن همراه آن ها حذف شده بود.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
⁉️علت نقشآفرینی نوجوانان در این آشوب را چه میدانید؟
💡دلایل نقشآفرینی نوجوانان در آشوبهای اخیر را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
🔰1- نقش دشمنان و رسانههای آنها
🔰2-اقتضائات و شرایط نسل جدید
🔻دسته اول دلایل غیرطبیعی ریشه در تحریک ضدانقلاب و بیگانگان معارض دارد که مشخص بوده و نیاز به توضیح چندانی ندارد،
🔻اما دسته دوم به ویژگیهای خاص نوجوانان و شرایط زمانه آنها مربوط میشود که در ادامه به آنها اشاره میشود:
🔸- حساس بودن مقطع سنی آنها و تحریکپذیری و احساسی بودنشان که اتفاقاً دشمنان نیز با دست گذاشتن بر این حوزه بود که توانستند آنها را وارد خیابان کنند.
🔹- میل بالا به دیده شدن و مؤثر بودن در میان نوجوانان و جوانان. در توضیح باید گفت که جوانان در گذشته بیشتر درگیر مسائل رفاهی بودند، اما بخش زیادی از جوانان، به ویژه جوانان طبقه متوسط و متوسط به بالا، اکنون رفاهیات بیسابقهای را تجربه میکنند. به لحاظ روانشناسی، وقتی دغدغههای مادی و رفاهی مرتفع میشود، نیازهای دیگری در انسان رشد میکند، از جمله ابراز وجود و میل به دیده شدن.
🔸- توهم بالای دانایی نزد بخش عمدهای از نوجوانان و جوانان امروز با توجه به توسعه دسترسی آنها به شبکههای اجتماعی مجازی
🔹- این واقعیت که آنها در یک محیط بمباران شده از نظر شناختی(با توجه به جنگ شناختی دشمن) قرار دارند و در این محیط، آنها هم سواد رسانهای لازم را ندارند و هم متولیان امر چندان به آموزش و تبیین لازم برای آنها توجه نکردهاند
گسست در جامعهپذیری سیاسی در کشور؛ بدین معنا که جامعهپذیری سیاسی نسل نوجوان و جوان کنونی در عصر رسانهها اتفاق افتاده و از این نظر، با پدرانشان تفاوتهای جدی دارند. نکته مهم در این میان آن است که در خلال این گسست، فرهنگ سیاسی نه تنها به خوبی منتقل نشده است، بلکه فرهنگ سیاسی معارض در میان آنها رشد کرده است.
🔸- تأثیرپذیری بالای این نسل از معلمان و اساتید دانشگاه که با توجه به نارضایتیهایی که در میان معلمان(به طور عمده به دلیل مشکلات معیشتی) و اساتید وجود دارد، اساساً ایستارهای مخالف با وضع موجود در میان این نسل بیشتر رشد کرده است.
🔹روانشناسی نوجوانان، باید ما را به سمت رشد و تربیت انسانی و اسلامی نوجوانان هدایت نماید و یکی از زمینههای مناسب برای این کار، دوران مدرسه است، به ویژه که ارتباطات اولیاء با معلمان و مربیان میتواند یک انسجام و سامانه هماهنگ در تربیت، میان خانه و مدرسه ایجاد کند. لذا، سهم و نقش قصورها و احیاناً تقصیرهای متولیان امور، قابل توجه و ملاحظه است. از این رهگذر، اهمیت نقشآفرینی بسیج دانشآموزی و هیئتهای مذهبی هم روشن میشود.
#پرسمان_آشوب