22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ جدید خواننده سلام فرمانده برای شهدای شاهچراغ
جون میزارم برای کشورم، من رگ و خونم ایرانیه
این که میبینی چند بچه نیست، نسل قاسم سلیمانیه
لالهها، لاله ریخت روی زمین، تا تو دنیا شدیم رو سفید
واسه هر کرسی مملکت، دادیم هفتاد و دوتا شهید
نحن عمار، نحن عمار
منم عمار، یک عمار ایرانی از نسل سلیمانی
منم میرزا، همان کوه غیرت میرزا کوچکِ گیلانی
منم سلمان، همون سلمان منا از تبار ایرانی
منم یک آرشامم، منم علی اصغر
مثل محمدرضا، مدافع این سنگر
مثل حسین فهمیده فدایی رهبر
حاج قاسم یادم داد، اگر عشق باشه راحت عاشقی
حاج قاسم یادم داد، باید جون گذاشت بابت عاشقی
حاج قاسم یادم داد، یک و بیست بشه ساعت عاشقی
منم یک آرشامم، منم علی اصغر
مثل محمدرضا، مدافع این سنگر
مثل حسین فهمیده فدایی رهبر
رفیق شهیدم، بهشت تو چشم تو دیدم
دفتری که عکس تو رو داشت خریدم
رفیق شهیدم
غرق شور و شینیم، با پرواز تو زیر دینیم
ما ملت امام حسینیم، رفیق شهیدم
این مرد غیور رو منم حساب کن
واسه ظهور رو منم حساب کن
اصلا همه جور رو منم حساب کن
منم یک آرشامم، منم علی اصغر
مثل محمدرضا، مدافع این سنگر
مثل حسین فهمیده فدایی رهبر
💬 دستیابی رسمی ایران به موشکهای ۵۵۰۰ تا ۱۲۵۰۰ کیلومتری میان برد و قاره پیما
🔹در این فیلم گرفته شده در پایگاه فضایی شاهرود پرتاب ماهواره بر قائم ۱۰۰ (در واقع موشک قاره پیمای تاکتیکی) را میبینید که شتاب فوق العاده خوبی گرفته و کمی پس از شلیک نازل متحرک موتور رافع فعال شده و موشک به سرعت تغییر جهت میدهد.
🔹این شتاب چشمگیر نشاندهنده استفاده از سوخت جدید با چگالی انرژی بالا، طراحی گرین مناسب با تولید تراست فراوان و استفاده از یک موتور تمام کامپوزیت است که به سبک سازی موشک کمک فراوانی کرده.
🔹 امروز رسما سپاه پاسداران به موشکهای میان برد ۵۵۰۰ تا ۱۲۵۰۰ کیلومتری در قالب دو مرحله و سه مرحله سوخت جامد دست پیدا کرد و قطعا توان حمله به خاک اروپا و پایگاههای آمریکایی در دیگو گارسیا با استفاده از یک موشک دو مرحلهای موتور رافع و موتور سلمان را به دست آورد!
🔹 این دستاورد بسیار بزرگی است و کمتر کشوری به آن دست پیدا کرده است و به هیچ وجه نمیتوان به سادگی از کنار آن گذشت و غربیها را بسیار مضطرب و مستاصل خواهد کرد.
🔹در واقع موشک آزمایش شده، چیزی شبیه MGM-134 Midgetman آمریکایی است که بردی بالغ بر ۱۱۰۰۰ کیلومتر با کلاهک هستهای چند صد کیلوتونی دارد!
🔹نکته جالب دیگر، پرتاب در یک روز ابری انجام شده و تا لحظه پرتاب هیچ سرویس اطلاعاتی غربی از زمان پرتاب گزارشی را به رسانههای غربی انتقال نداده بود.
💠دیپلمات انقلابی
🍃🌹🍃
🔻محمدعلی صافلی:
🔹سخنرانیش تو تربیت مدرس که تموم شد پیاده تا سردر دانشگاه رفت. بدون هیچ همراهی! خیال کردم ماشین رو خیابون پارک کرده ولی موبایل رو درآورد و گوشه خیابون منتظر اسنپ شد.
🔺چند دقیقه که گذشت و اسنپ نیومد، رفت یه روزنامه خرید و به راهش ادامه داد. قبلا هم یه بار BRT دیده بودمش. #علی_باقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این صحبتهای خانمیه که علی کریمی ویدئوش رو به اسم «شبنم نوه آیت الله مکارم شیرازی» منتشر کرد؛ حالا معلوم شده که نه اسمش شبنمه و نه نسبتی با آیت الله مکارم داره!
☑️شنیده ها حاکی از اینه با علی دایی بعداز سخنان کذبش، گفتگو شده!
🔻وهمانطور که حدس زدیم، ابراز کرده بدلیل حضور دخترم در انگلیس مجبور به بیان چنین اظهاراتی هستم!
🔹آقای دایی درک میکنیم ...
اما ادای مردمی بودنت تهوع آور است!
⭕️درباره رفراندوم
💬 محسن مهدیان
👈اولا چرا باید رفراندوم گذاشت؟
پاسخ اولیه این است: شما در کجای دنیا تجربه ای داشته اید که به خاطر گمانه زنی عده ای اصل حکومت را مجدد به رفراندوم بگذارند؟
🔸تجربه دنیا هیچ؛
فرض کنیم رفراندوم برگزار شود؛ اگر گروه دیگری تشکیک کرد چه؟ این زنجیره کجا متوقف می شود؟ فردا یکی بگوید رای دیروز برای دیروزی هاست، امروز رای گیری مجدد، قبول می کنید؟
🔹خطای روشی هم هیچ؛
سوال کننده احتمالا می داند که تنها حکومتی که در عالم رای مردم برایش حیثیتی است جمهوری اسلامی است.
👈لذا سوال عمیقترش اینست:
"مگر امام نگفت انتخاب پدران ما در زمان طاغوت انتخاب ما نیست؟ پس نسل جدید هم انتخاب پدران خود را نمی خواهند و لذا رفراندوم".
🔹اولا از کجا به این شناخت از نسل جدید رسیدید؟ ولی قبول؛ نخواهند.
رفراندوم چرا؟
🔸پاسخ در تفاوت بین قانون اساسی دوره طاغوت با قانون اساسی جمهوری اسلامی است. در قانون اساسی دوره طاغوت راه بر هرگونه اصلاح بسته بود و امکان تغییر شاه وجود نداشت. لذا فرزند حق نداشت خلاف انتخاب پدر انتخاب کند. اما در قانون اساسی ما همه چیز دست خود مردم است. حتا انتخاب رهبری نیز غیر مستقیم دست مردم است و این یعنی در این کشور انتخاب هیچ پدری انتخاب نهایی نیست.
لذا رفراندوم بی معنی است، چون هر آنچه قرار باشد تغییر کند مسیرش مهیاست. ممکن است سوال شود که تغییر از طریق انتخابات زمانبر است. صدالبته چنین است. زمانبرست چون نیاز به فرهنگ سازی و اقناع افکار عمومی و کار تشکیلاتی و غیره دارد تا تغییرات هیجانی و ناشی از القائات و اغواگری های رسانه ای نباشد.
✅در نهایت اینکه؛
کسانی که حرف از رفراندوم می زنند احتمالا یک برداشت فانتزی از مردم دارند ، یعنی فکر میکنند چون مردم از برخی رویه ها و مسوولین گلایه دارند از اصل نظام برگشتند. این نیز خطای فاحشی است. چرا؟
🔹مگر اصل نظام چیست؟ اسلامیت و جمهوریت. یعنی ممکن است از ایندو برگردند؟ این تصور نابخردانه از کجا آمده است که مردم ایران دچار ارتجاع فکری شدند؟ یعنی دیگر اخلاق و اسلام و معنویت نمی خواهند؟ عدالت نمی خواهند؟ حاکمیت مردم بر مردم را بر نمی تابند؟
جامعه ای که عالم شد دیگر به جاهلیت باز نخواهد گشت.
🔸به سخن صریحتر مردم ایران اگر از جمهوری اسلامی برگردند، عقب نخواهند رفت و دنبال جمهوری اسلامیِ متعالیتر اند که این نیز در اصلاح تدریجی است.
👈خلاصه اینکه چرا باید نشانه های قطعی دلبستگی این ملت به نظام را در رویدادهای مختلف رها کنیم و به کُری خوانی ناشی از توهم خود اکثر پنداری بپردازیم. چیزی که هم اشکال منطقی دارد و هم روشی و هم در هیچ کجای عالم تجربه نشده است بها دهیم؟
اهل تغییرید؟ بسم الله. تغییر از دالان بینش ها و گرایش هاست.
▪️تو روزگاری که با یه چهار لیتری میشه یه هواپیما ساخت مراقب باش رسانه چی به خوردت میده رفیق...
#سواد_رسانه
31.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ چرا نظام در کنترل اغتشاشات خیلی سریع عمل نمیکند؟
🎙دکتر سید جلال حسینی
خانه تکانی در ورزش
عملیات روانی از این موثرتر که دیده و شنیده که برخی ورزشکاران در میادین رسمی نسبت به نشان های ملی کشورشان بی اعتنایی و بلکه بی حرمتی کنند؟ روی صحبت این نوشته به بازی دیشب تیم ملی ایران و امارات برمی گردد که اعضای تیم ملی در یک حرکت هماهنگ،که مشخص بود از پیش قرار و مدار گذاشته اند، سرود تیم ملی را همخوانی نکردند. در خصوص مواجهه با این پدیده چند نکته حائز همیت است. نخست اینکه اگر قوانین موجود در ورزش این امکان را فراهم می آورد بایستی درباره چنین افرادی که حرمت نشانه های ملی کشور را نگه نمی دارند قانون و آئین نامه را اعمال کرد. این نکته از آن رو اهمیت دارد که فدراسیون های بین المللی بدنبال بهانه هایی می گردد تا با انگ دخالت سیاست در ورزش کل ورزش ایران را به حالت تعلیق درآورد. تا به حال سابقه نداشته که رئیس کمیته بین المللی الپمیک با یک ورزشکار تماس تلفنی برقرار بکند و از او بپرسد که در ایران با او چگونه رفتار کرده اند. اما گویا در اتفاقی احتمالا بی سابقه و یا لااقل کم سابقه توماس باخ با خانم الناز رکابی تماس می گیرد و از رفتار مسئولین کشور با او می پرسد! مگر اینکه کسی بگوید این ها اهمیتی ندارد و باید به طور قاطع برخورد کرد. با این حال معتقدم سطحی از برخورد با ورزشکاران خاطی که بی ارزش های ملی وقعی نمی نهند ضرورت دارد.
گویاترین تعبیر برای اینکه چه بر سر چنین ورزشکارانی درآمده آن است که این ها اسیر جنگ شناختی دشمن شده و شکست را پذیرفته اند. آن ها به تحولات ایران از دریچه صفحات شبکه های اجتماعی می نگرند. عرصه ای که دشمن در آن بی رحمانه می تازد. اما مهم تر از این ها لازم است قدری در سیاست های ورزشی کشور تامل و پس از آن بازنگری و شاید نیاز باشد خانه تکانی کرد. چرا ورزشکار ایرانی در مقایسه با ورزشکار کشوری که نامی از انتخابات در کشورش شنیده نشده و اصولا خبری از ورزشکار زن که در میادین جهانی بیاید و مدال بگیرد در دست نیست، اینگونه بایستی مغلوب جنگ شناختی دشمن شده باشد؟ این روزها که مباحث مربوط به زنان داغ است کافی است در نظر بیاوریم در حالی که پیش از انقلاب در تمام دوره های المپیک فقط ۸ خانم ورزشکار در میادین جهانی حضور داشته اند، اما انقلاب راه را باز کرد و فقط در المپیک2020 توکیو ۱۱ ورزشکار خانم در کاروان کشورمان حضور داشتند. قبل از انقلاب ۹ مربی و هفت داور زن در کشور وجود داشت و هفت رشته ورزشی در حوزه زنان فعال بود، همچنین تنها یک مجموعه ورزشی متعلق به زنان بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب و در زمان کنونی بیش از ۴۰ رشته ورزشی فعال در حوزه زنان وجود دارد و بیش از دهها هزار مربی و داور زن در کشور فعالیت میکنند و بیش از دهها مجموعه ورزشی مختص زنان وجود دارد. بانوان ایرانی در عرصه ورزش به جایی رسیدند که موفق به کسب مدالهای متعدد در بازیهای آسیایی و عرصههای بینالمللی شدند.
بگذریم از این بحث؛ اما پرچمی که برای برافراشته ماندنش و ایرانی که برای عزیز شدنش در طی چند دهه گذشته خون بهترین جوان هایش به پای آن ریخته شده مستحق این بی حرمتی ها نیست. ورزشکاران که از دماغ فیل نیفتاده اند! تیم هایی که نام فرهنگی را پیش از ورزشی یدک می کشند لازم است قدری به این دست از ورزشکارانی که تاریخ این کشور را نخوانده اند و دچار انقطاع تاریخی هستند و خوب یا بد چشم بخش هایی از جامعه نیز به اعمال این ها دوخته شده، تعلیم و تربیت که نیاز همیشگی نوع بشر است یاد دهند.
🔴ماموستا خدایی: سخنان خطیب مسجد مکی تهدید علیه امنیت ملی است
امام جمعه شهرستان بانه:
🔹متاسفانه روز گذشته خطیب مسجد مکی زاهدان در خطبههای نماز جمعه سخنانی به زبان آورد که نه تنها بوی تفرقه میدهد، بلکه به نوعی تمامیت ارضی این کشور و نظام را زیر سئوال میبرد و به نوعی تهدید امنیت ملی کشور محسوب میشود.
🔹این سخنان به نوعی تشویق مردم به قانون گریزی است. این سخنان نقشههای دشمنان را برای اجرا تسهیل میکند.