🙈ببینید که چه کشوری ایران را تحریم کرده؟!
😂 نیوزیلند طبق نقشه انگلیس ایران را تحریم می کند!
😆وقتی اسم کشور را در اینترنت جستجو می کنی بیشتر گاو و گوسفند می بینی !!!
می گویی مگر در این کشور انسان زندگی نمی کند؟!
😅بعد که بیشتر مطلب می خوانی متوجه می شید که بابا گوگل حق داره ، این کشور واقعا تعداد گاوهایش از مردمش بیشترند.نیوزیلند تقریبا ۱۰ میلیون گاو و ۲۶ میلیون گوسفند دارد، اما فقط ۵ میلیون نفر جمعیت دارد.
😂آنقدر مصوبات جالب دارد که حتی از معده (آروغ) و روده گوسفندان و گاوها مالیات میگیرد.در این طرح، دامداران موظفاند بر اساس حجم کلی انتشار گازهای گلخانهای دامهایشان، هزینهای بپردازند.
😁 البته نیوزیلند از قدیم مستعمره بریتانیا بوده و مانند این کشور قانون اساسی ندارد،بالاترین مقام در این کشور شاه است و پرچم آن هم کپی انگلیس است.
😂😂 برای تحریم ایران کشورهای ذرهبینی پیدا می کنند،مستعمره هایی که حتی اجازه عوض کردن پرچم را به آنان ندادهاند!!!
😊 تحریم ایران توسط نیوزیلند را زیاد جدی نگیرید،نیوزیلند طویله ای است که قبلاً گوسفند ازشون می گرفتیم که چند سالیه قطع کردیم.
ارزانی ۲۰ درصدی کالاهای اساسی به دلیل وفور عرضه
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران:
🔹قیمت کالاهای اساسی به ویژه روغن و برنج طی ماههای اخیر به دلیل وفور عرضه تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
🔹قیمت عمده یک حلب روغن ۵ کیلویی از ۴۰۰ هزار تومان به ۲۹۵ هزار تومان کاهش یافته و قیمت عمده فروشی روغن مایع ۹۰۰ گرمی از ۶۸ هزار تومان به حدود ۵۵ تا ۵۶ هزار تومان کاهش یافته است.
🔹قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا در حال حاضر بین ۹۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است، این در حالی است که تا دو ماه پیش قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان بود.
آریانا و زرکوه را پس بگیریم
ماجرا از آن جایی آغاز میشود که دفاع کردن شده عادت معمول ما ایرانیها؛ در سیاست، در رسانه، در فوتبال و...همین ایام که درگیر جنگ ترکیبی دشمنان هستیم، باز منفعلانه و تدافعی روزگار میگذرانیم. اگر دست پیش میگرفتیم لااقل امروز کشوری به خود جرأت نمیداد به تمامیت سرزمینی ایران نگاه بد کند. اگر بعد از انقلاب اسلامی بر اشغال جزایر آریانا و زرکوه که توسط انگلیسیها صورت گرفت و بعدا با ساخت و پاختی که با پهلوی کردند و آنها را دو دستی تحویل امارات دادند، تأکید کرده و موضوع بازگرداندن آنها را به ایران را مطرح میکردیم، کار به جایی نمیرسید که برخی کشورهای ذرهای منطقه مدعی مالکیت امارات بر این دو جزیره مهم ایرانی شوند.
دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت.
طبق اسناد موثق تاریخی، دوجزیره آریانا و زرکوه که ابتدا توسط انگلیس و سپس توسط امارات به اشغال درآمدند، به ایران تعلق دارند. ازجمله این اسناد میتوان به نقشه دریانوردی ترسیم شده توسط انگلیسیها در اوایل قرن بیستم اشاره کرد که محدوده جزایر موردادعای امارات و بهطور کلی همه کرانههای خلیجفارس را با رنگ شناسه ایران مشخص کرده است. اگر از منظر قانونی هم به این ماجرا نگاه کنیم، آریانا و زردکوه به ایران تعلق دارند.
در این زمینه راهکار معینی وجود دارد و آن اینکه جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی و قانونی و با طرح رسانهای موضوع، افکار عمومی و نهادهای جهانی را به سمت پذیرش دیدگاهها و باورهای واقعی و منطفی خود متمایل سازد. در این زمینه مهم آن است که در همه دورهها و دولتها موضوع جزایر ایرانی آریانا و زرکوه در دستور کار قرار بگیرد و لحظه ای از طرح آنها در مجامع جهانی غفلت نورزیم. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیزغضنفری
#یادداشت_کوتاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگه این اعدام سابقه نداشته!
🔺سال ۹۱ و ۹۵ هم چند آشوبگر که قاتل نبودن، در حکم محارب اعدام شدند..👆
▪️البته اون موقع این مسائل برای براندازا مهم نبود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆😂🤪جدیدترین تکنولوژی براندازی جمهوری اسلامی رونمایی شد.
قبلا این تکنولوژی مختص به سام رجبی بود 😁😁
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اژهای: از شماتت شماتتگران مطلقا نگران نباشید
رئیس قوه قضائیه:
🔹اگر به سلیقه عمل کنیم ممکن است حجت نداشته باشیم، محور باید قانون باشد. اگر تحت شرایط مختلف و فضاسازی دیگران بدون رعایت قانون عمل کنیم حجت نداریم.
🔹یک روز از ما شدت عمل میخواهند و یک روز هم میگویند عمل شما انسانی نیست و ضد حقوق بشر عمل میکنید. یک روز میگویند چرا از شروع اغتشاشات دیر عمل کردید و سرعت عمل نداشتید و یک روز هم میگویند چنین حکمی در قرآن نیست.
🔹در همه احوال باید دقت و سرعت و لحاظ قانون را مد نظر داشته باشیم. از شماتت شماتتگران مطلقا نگران نباشید.
🔺 بی شرفی میچکد از تیترهای خائنانه رسانه های اصلاح طلب
اینها از اون قاتل بدترند.. اینها از اینترنشنال بدترند.. اینترنشنال بودجه از دولت جمهوری اسلامی نمیگیره ولی این بیشرفها با بودجه خود نظام علیه نظام خیانت میکنن، و ذهن ها را مسموم میکنن👆
از #قوه_قضاییه میخواهیم در این فسادکده های رسانه ای را ببندد..
🔸ایسنا: شیفت دشمنی علی اف از ارمنستان به ایران
یک کارشناس مسائل قفقاز جنوبی با تاکید بر این که دو سال لفاظی علی اف کافی است گفت: با برگزاری رزمایش باکو و ترکیه مشخص شد که علی اف دشمنی با ارمنستان را به ستیز با ایران تبدیل کرده است.
سالار سیف الدینی در گفتوگو با ایسنا در تحلیلی از برگزاری رزمایش مشترک جمهوری آذربایجان و ترکیه گفت: جمهوری باکو در مرز با ایران(منطقه تالش) مانور مشترکی با ترکیه با نظارت «ناتو» انجام داد، البته پس از هشدار نظامی ایران در سپتامبر که پیامی درباره هرگونه ماجراجویی در سیونیک ارمنستان بود، علی اف برای دومین سال عقب نشست و در مقابل دست به لفاظی های ضدایرانی و نمایش تجزیه طلب های فراری زد.
وی تصریح کرد : ورود نظامی ایران به سیونیک در صورت تلاش برای اجرای دالان تورانی ناتو مصوبه شعام(شورای عالی امنیت ملی) و حتمی است.اما باکو چرا از این احساس خطر میکند؟ ایران که قصد ندارد به مرزهای باکو نیرو بفرستد یا بمباران کند. هدف نیروهای ایران، سیونیک است که اگر سرباز باکو در آنجا دیده نشود به مشکلی برنخواهد خورد.
این پژوهشگر ارشد مسائل قفقاز اظهار کرد: باید در نظر داشت تعهدات ترکیه برای دفاع از کشور تحت قیمومیتش (جمهوری باکو) شامل خاک #ارمنستان نمیشود، بنابراین اینکه الهام علی اف قیم خود را برای این مانور دعوت کرده، بلاموضوع است. حضور ناتو هم نشان دهنده تشخیص درست ما از همان ابتدا در خصوص ماهیت دالان تورانی بوده است.
سیف الدینی در ادامه بیان کرد: اگر علی اف، فکر میکند قادر به اشغال سیونیک است به جای لفاظی عمل کند. دو سال لفاظی کافیست، بهتر است بجای حرافی و فحاشی از دور، مثل مرد وسط میدان بیایید.
در هفته اول جنگ فقط با بسته شدن مرز بیله سوار-نخجوان قیمت تمام شده اجناس اولیه در این منطقه چند برابر خواهد شد.
وی همچنین ابراز کرد: تمام این مشکلات در تهران (اجلاس آستانه) به اردوغان گوشزد شد، او هم پاسخ خاصی نداد. گمان میکنم نام بردن از ارمنستان با عنوان مرز/کشور «چندهزارساله» ازسوی شخص اول مملکت بهاندازه کافی برای جمهوری باکو، معنادار بود. بقیه امور شوآف هایی است که علی اف برای میلیتاریزه کردن فضای کشور میکند.
این کارشناس مسائل قفقاز جنوبی افزود: علی اف برای سرپوش گذاشتن بر فساد مالی و نبود شفافیت لازم تلاش می کند فضای کشورش را میلیتاریزه نگه دارد. به این ترتیب کسی از رعایا نمیتواند بپرسد که چرا نفت این کشور ملی نیست؟چرا استخراج معادن طلا در انحصار انگلیس است و چرا شرکتهای مرتبط با دو خاندان حاکم قراردادهای بزرگ را می بلعند.
سیف الدینی همچنین گفت: مردم باکو سی سال با مساله قره باغ سرکار بودند، چند سال هم با سیونیک و ایران مشغول خواهند شد تا غارت ادامه پیدا کند و آنکارا و تلآویو هم از نظر فروش سلاح راضی باشند.
این پژوهشگر ارشد مسائل قفقاز اظهار کرد: علی اف قرار بود این روزها در سیونیک باشد وبا ارمنستان بجنگد اما به جای آن در مرز ایران دیده شده، اگر اینرا فقط یک چشم و هم چشمی ندانیم، به این معناست که او دشمنی با ارمنستان را به ستیز با ایران تبدیل کرده است. این هم نشانه دیگر براصل همیشگی؛ باکو(فعلا)دشمنی ذاتی وخ ارمنستان متحد طبیعی است.
وی در پایان یادآور شد: انتظار این بود که علی اف دستکم گامی برای عملی کردن حرافی ها بردارد. ضمن این که ایران با مانور شهریور قصد داشت که پیامی روشنی به باکو از منظر تلاش برای تغییر مرزها بدهد اما مانور جدید باکو در شمال استان اردبیل هیچ تغییری در وضع سیونیک ایجاد نمیکند.
اما مانور فعلی باکو با ترکیه و «ناتو» صرفا عمل متقابل، اثبات نظرات تهران در مورد ماهیت دالان و شیفت ستیزه از ارمنستان به ایران است
وستانیوز
💢چرا مولوی عبدالواحد ترور شد؟
✍🏻یعقوب ربیعی
🔹استان سیستان و بلوچستان بهواسطه دو فاکتور مهم قومیت و مذهب یکی از زمینهای سرمایهگذاری برای بالا نگه داشتن پرچم آشوب بوده است و اتفاقات هولناکی را در دو ماه گذشته پشتسر گذاشت که مردم، اصلیترین قربانیان آن بودند.
🔸براساس شرایط موجود در این استان، ترور مولوی عبدالواحد ریگی را هم باید هم به خاطر دو رویکرد مهم این شهید وحدت دانست. رویکرد اول او اینکه خواستار وحدت شیعه و سنی بودند و رویکرد دومی که موجب شد از سوی براندازان تجزیهطلب مورد ترور قرار گیرد اعتقاد او به تمامیت ارضی ایران، نظام اسلامی و دوری از تجزیهطلبی است. این امام جماعت اهل سنت که از رزمندگان دفاع مقدس هم بوده در سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب با عبور از خط قرمز جریانات ضدانقلاب و گروههای تندروی مذهبی سخنانی انقلابی در دفاع از وحدت شیعه و سنی، امنیت کشور و انقلاب اسلامی داشت و این موضوع به حدی برای این جریانات تندرو و تجزیهطلب سخت بود که اقدام به ترور او کردند.
🔹برای جاهلان عنود و دشمنان انقلاب اسلامی، مذهب و قومیت بهانهای بیش نیست. آنها با هر انسان آزادهای که گفتار و کردارش در جهت تقویت حق و برملا کردن ذات پلیدشان باشد، دشمنی میورزند. چه اهل سنت باشد، چه شیعه؛ چه بلوچ باشد، چه فارس؛ چه روحانی جهادی شیعه در حرم امام رضا(ع) باشد و چه امام جمعه اهل سنت در شهرستان خاش. این ترور علاوه بر اینکه ذات جریانهای برانداز و تجزیهطلب را مشخص کرد؛ نشان داد که برخی سلبریتیها و چهرههایی که در واکنش به کشته شدن صادق کبدانی ملقب به یاغی هشتگ میزدند که #مردمـ بلوچـ راـ نکشید حالا خودشان در مقابل ترور یک بلوچ روزه سکوت گرفتند؛ مگر این شهید، بلوچ نبود؟ یا متأسفانه شما هم درگیر سیاست دوگانه شدهاید و بلوچ با بلوچ برایتان متفاوت است.
🔸نکته پایانی؛ شهادت مولوی عبدالواحد که از علمای قدیمی اهل سنت و به اعتدال و وحدت شیعه و سنی مشهور بود باطن ضدامنیتی و تجزیهطلبانه تحولات هفتههای اخیر جنوب شرق را کاملا عیان میکند. آن هم بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب دستور بررسی دقیق حوادث سیستان و بلوچستان را دادند و خواستار بررسی و عمل براساس واقعیت شده بودند. این واقعه نشان داد که درد این گروه مردم بلوچ و یا هیچ قوم و مذهب دیگری نیست بلکه آنها به دنبال تجزیهطلبی و ویرانی و نزاع مردم با مردم هستند و شعارهای گاه و بیگاهشان در دفاع از مذهب یا قومیت صرفاً در حد شعار و توخالی است.
💢تیکتاک بد است ولی اینستاگرام نه؟
🗣کریس ورای مدیر افبیآی گفت:
🔸تیکتاک تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به حساب میآید زیرا این آپ چینی ارزشهای آمریکایی را به اشتراک نمیگذارد و ممکن است محتوا را دستکاری کند.
🔹رئیس افبیآی ماه گذشته نیز در جلسه کمیته امنیت میهن مجلس آمریکا نگرانیهای مشابهی را مطرح و اظهار داشت چین میتواند با استفاده از تیکتاک برای تأثیرگذاری در الگوریتمهای قدرتمند توصیه محتوا و همچنین جمعآوری دادههای کاربران یا کنترل نرمافزار برای مقاصد خرابکارانه استفاده کند.
🔸وی گفته است: تمام این موارد در دستان دولتی است که ارزشهای ما را به اشتراک نمیگذارد و مأموریتی دارد که با منافع ایالات متحده آمریکا در تضاد است. این امر باید ما را نگران کند.
🔹این در حالیست که اینستاگرام به عنوان اپلیکیشن آمریکایی همین عوارض و چالشها را در کشورهای دیگر ایجاد کرده است و به راحتی آمریکاییها از کنار آن عبور میکنند و نظری اتخاذ نمیکنند.