🚨 علت عدم تکفیر بهاییت توسط مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی
👈 در هفته های گذشته مولوی عبدالحمید بارها تلاش کرده تا به حمایت از فرقه ضاله بهاییت بپردازد و گروهی این اقدام را نشان فعالیت حقوق بشری او خوانده اند اما طبق برخی از شنیده ها یکی از اصلی ترین علل عدم تکفیر بهاییت توسط مولوی عبدالحمید (برخلاف تمام علمای اهل سنت) سرمایه گذاری یکی از نزدیکان مولوی عبدالحمید در بازار عینک فروشی زاهدان می باشد
🔹 طی سال های اخیر فرقه ضاله بهاییت موفق شده است با نفوذ در صنف عینک فروشی زاهدان تقریبا بخش اعظمی از این تجارت را در این شهر به اختیار در آورد و در صورت اینکه مولوی عبدالحمید مانند سایر علمای اهل سنت بهاییت را تکفیر و معامله با آنان را حرام اعلام نماید، تجارت این عضو خانواده مولوی عبدالحمید دچار معضل می شود.
💬 طی روزهای گذشته همزمان با افزایش قيمت دلار طبق معمول معاندین فراخوان زدند، چند نفر در فراخوان اغتشاش امروز شرکت کردند؟
🔹 از روزهای گذشته و همزمان با افزایش قیمت دلار در بازار، جریان معاند با سواستفاده از فرصت بوجود آمده مجددا قصد تحریک مردم برای حضور خیابانی را داشته و فراخوانهای متعددی در این خصوص منتشر کردند.
🔹مطابق این فراخوانها خواسته شده بود که اقشار مختلف مردم ساعت ۱۱ امروز ۱۰ دی ماه از خانهها به سمت بازار تهران، ساعت ۱۵ در بازار بزرگ تهران، ساعت ۱۷ در میادین مولوی، توحید و ولیعصر عج و ساعت ۲۰ از سه میدان به سوی میدان انقلاب حرکت و به هم بپیوندند.
🔹بررسیهای به عمل آمده و رصد میدانی نشان میدهد مطابق این فراخوانها، ظهر امروز تجمع و شعاردهی حدود ۲۰۰ اغتشاشگر با همراهی تعدادی کسبه بازار در میدان ارگ با حضور پلیس پراکنده شد. همچنین حدود ۳۰ نفر نیز با حضور در راسته کفاشان و فرش فروشهای بازار بزرگ آنان را مجبور به بستن مغازهها کرده بودند که متفرق شدند. در عین حال فضای بازار همچنان ملتهب است.
💢واعظ: کاهش و ثبات نرخ ارز وابسته به برخورد قاطع با بازارسازان است
🗣محمد واعظ:
🔸تمرکز مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی باید بر خنثی کردن فعالیتهای سوداگرانه سازماندهی شده با منشا خارجی باشد، برای این کار توصیه میشود مقررات مبارزه با پولشویی به طور کامل اجرا شود، چرا که مبارزه با دلالان و بازارسازان بسیار مهم است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/342872/
🌹 امام على عليه السلام فرمودند: 🌹
پيش از آن كه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن ، آفريده شده ايد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روبروی سفارت انگلیس اینجوری ایستگاه صلواتی زدن :)
دوست دارم بدونم سفیر انگلیس اینارو با کدوم سطل رنگ میخواد پاک کنه
جناب علیمی هستند!
۴۳ سال هست در شعب ابی طالب تشریف دارند و با گوشی آیفون از آنجا برای ما توئیت میزنند!!
بمیرم الهی که در شعب ابی طالب به شما یکی خیلی بد گذشته!
فقط دارم به این فکر میکنم که اگر جمهوری اسلامی نبود و محدودیت های رژیم پهلوی برای عزاداری سیدالشهدا ادامه پیدا میکرد جنابعالی الان چکاره بودی؟!
دست جمهوری اسلامی نمک نداره!
💠 امروز آمدم جزیره خارک برای سخنرانی.اینجا که باشی این جمله رابرت فیسک سرمقاله نویس ایندیپندنت درباره جایگاه امروز ایران در منطقه را میفهمی که گفت:«ایرانی ها از دریای مدیترانه خلیج فارس را مدیریت میکنند».این جایگاه را فقط مدیون شهید سلیمانی هستیم.روحش شاد
#شهید_سلیمانی_مدیون_توایم
🗣حسن رشوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 چرا سلبریتیها مجبورند علیه نظام و منافع مردم موضع بگیرند؟🙄🤔
❄️🌹❄️
💢مانیفستی برای اصلاح دولت
✍🏻یعقوب ربیعی
🔸بیش از یک سال از عمر دولت میگذرد و قضاوتهای بسیاری پیرامون دولت وجود دارد. این قضاوتها در شرایط فعلی و با توجه به افزایش قیمت دلار و خودرو بیشتر رنگ گلایه و ناراحتی دارد. واقعیت آن است اگر بخواهیم بدون تعصب دولت را به نقد بگذاریم میتوان اقدامات دولت را در سه حوزه مانند اقدامات قابل تقدیر، اقدامات نیازمند اصلاح و اقدامات نیازمند تغییرات بنیادین و انقلابی تقسیم نمود. برخی اقدامات دولت مانند: واکسیناسیون عمومی جامعه و بازگشت کشور به شرایط عادی بسیار پسندیده و فراتر از انتظار بود. افزایش دیپلماسی اقتصادی، ارتباط مفید و مؤثر با همسایگان، حضور در بلوکبندیهای جدید بینالمللی مانند: بریکس و شانگهای و... از جمله حرکتهای قابل تقدیر دولت میباشد.
🔹اما واقعیت آن است که به علت وضعیت معیشتی و ترمز بریدن قیمت دلار و خودرو اینگونه موارد معمولا به چشم نمیآیند یا با این سؤال کلی در جامعه مواجهند که این اقدامات چه تأثیری در نیازمندیهای اولیه معیشت مانند قیمت ارز و دلار دارد؟ لذا باید پیرامون تغییر ریل دولت برنامهریزی صحیح و اساسی نمود. به نظر میرسد بهترین چهارچوب برای تغییر رویکرد دولت بیانات رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار با هیئت دولت سیزدهم در ششم شهریور ماه ۱۴۰۰ باشد.
🔸در این دیدار رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه «همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همه عرصههای مدیریتی انشاءالله به وجود بیاید؛ یعنی حرکت بر روی ریل انقلاب، در بخشهای مختلف مدیریتیای که در کشور هست. در همه بخشها؛ بخشهای اقتصادی، بخشهای سازندگی، بخشهای مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخشهای خدمترسانی به مردم، بخشهای علمی و فرهنگی و غیره؛ در همه این بخشها یک تحرک انقلابی باید به وجود بیاید.» برای دولت سیزدهم یازده وظیفه را مشخص کردند.
🔹وظایفی که رهبر معظم انقلاب در دیدار ایشان تعیین کردند هم در حوزه فرم یعنی در شکل مدیریت و هم در حوزه محتوا یعنی سیاستگذاریها، قانوننویسی بود. اتخاذ سبک زندگی مردمی، حرف زدن با مردم، تعیین روزشمار برای پروژهها و وعدهها و... از جمله تغییرات فرمی و بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی و رسانه کشور، بازگرداندن انسجام دولت و اقتدار دولت و اشراف دولت و... از جمله تغییرات محتوایی مورد نیاز در بیانات رهبر معظم انقلاب بود. لذا پس از یک سال اگر دولت بنا بر اصلاح رویه خود داشته باشد مهمترین اقدام میتواند بازگشت به این بیانات به عنوان یک مانیفست اصلی باشد.