💢 انتخابات فردای ترکیه و چند نکته
✍ دکتر سعدالله زارعی
🔻در مورد انتخابات روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری در ترکیه چند نکته وجود دارد :
1⃣ محرم اینچه بر خلاف گمانه زنی ها که گفته می شد به نفع هم حزبی سابقش کنار می رود ، چهار روز مانده به روز انتخابات ، نه تنها خود کناره گیری کرد بلکه حزب خود - ملت - را هم از انتخابات کنار گذاشت .
2⃣ غرب بطور غیر رسمی از رقیب اصلی اردوغان حمایت می کند عبارت پیروزی قلیچدار اوغلو به نفع ایران نیست که امروز روی صفحه بی بی سی و دویچهوله نقش بست از اینموضوع خبر می دهد .
3⃣ نتایج نظرسنجی ها از نزدیک بودن آراء کمال و طیب و نتیجتا" دو حزب جمهوریخواه و عدالت و توسعه خبر می دهند . انتخابات یکشنبه چه در دور اول تمام شود و چه دو هفته بعد به پایان برسد و چه اردوغان پیروز شود و چه قلیچدار اوغلو چهار سال مناقشه بی رحمانه بین طرفداران دو طرف را در پی خواهد داشت و حتی ممکن است ابعاد امنیتی هم به خود بگیرد .
4⃣ دو قطبی فعلی دو پیامد را در پی خواهد داشت ، تضعیف حکومت ترکیه بر اثر رقابت های تند جناحی و شروع مداخلات خارجی که این دو پایانی دوباره بر دولت منسجم در آنکارا خواهد بود .
5⃣ وضعیت اسلام گرایی در ترکیه در هاله ای از ابهام قرار می گیرد . همین الان اسلام گرایی ترکیه دو پارچه - میان حزب عدالت و توسعه از یک سو و احزاب سعادت و سلامت و هواداران مرحوم اربکان از سوی دیگر - است . با شکست اردوغان موضع اسلام گراها در ترکیه ضعیف تر می شود و احیانا" روند نزول اسلامگرایی در این کشور تشدید می شود . ضمن آنکه خود شکست اردوغان هم به اختلافات دو طیف اسلام گرایی دامن می زند .
6⃣ تحرکات کردهای ترکیه در هر دو صورت پیروزی اردوغان یا قلیچدار علیه دولت مرکزی تشدید می شود و روی کردهای همسایه هم تاثیر می گذارد .
7⃣ به دلیل آنچه در بند ۵ ذکر شد ایران بدون آنکه کمترین دخالتی داشته باشد ، تمایل مشخصی در انتخابات این کشور دارد .
اعتراف تلخ صفحه اینستاگرام ارتش اسرائیل
🔸️در این پوستر به این نکته مهم اشاره شده که بیش از ۱/۵ میلیون شهروند صهیونیست ، ۵ روز است که هدف ۱۰۰۰ راکت قرار گرفته و مجبور به فرار به پناهگاه ها شده اند.
🔸️این یک اعتراف تلخ از سوی ارتشی است که مدعی بود در غرب آسیا رقیبی ندارد ؛ اما امروز قادر نیست مانع از شلیک راکت های یک گروه مقاومت که در یک جغرافیای خیلی محدود فعالیت می کند ، بشود و در نتیجه فرار به پناهگاه تنها راه باقی مانده مهاجران اشغالگر فلسطین برای حفظ جان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانِ شاه، ظاهر و باطن یکی بود!
⁉️ زمان شاه، مردم منافق نبودن؛ اهل #مشروب میرفت کارباره و اهل #نماز میرفت مسجد... اما الان چی؟
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
♨️دو نکته مهم پیرامون گزارش سالیانه تهدیدات جامعه اطلاعاتی آمریکا پیرامون اغتشاشات ایران
📍مورد اول به معنای اینست که آنها هم فتنه #مهسا_امینی را از جنس فرهنگی و شناختی ارزیابی کردهاند و نه سیاسی_اقتصادی؛ لذا کسانی که فتنه را صرفا به موضوعات اقتصادی ربط و تقلیل میدهند خطای تحلیلی دارند!
📍مورد دوم به معنای اینست که فتنهی بعدی مرکبی از موضوعاتی است که مسائل اقتصادی _مثل کاهش ارزش پول و تورم بالا_ میتواند آن را شعلهور کند؛ لذا هر فرد و سازمانی که #مهار_تورم را جدی نگیرد، در ریخته شدن خونهای بعدی شریک است!
✍ویراست محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری علی جوانمردی علیه کاسبی میلیارد دلاری ربع پهلوی از کلاهبرداری بزرگِ زن زندگی و تهدید به حذف این شخص!!!
🇮🇷
📝 "مهار تورم"، دستوری یا بنیادین...
🍃🌹🍃
🔻برخی در تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری گمان میبرند که چون امام خامنهای شعار سال را مهار تورم در نظر گرفتند، پس میبایست دولت با اقتدار و به حالت دستوری وارد شود و از افزایش هر گونه قیمت در بازار جلوگیری نماید.
🔸اساسا آنچه در مهار تورم مدنظر قرار دارد، دخالت دستوری و خارج از ضابطه دولت در جهت ایجاد سقف قیمتی بر کالا نیست.
🔹نمی شود که دولت، از یک سو سازوکار لازم را در تثبیت نرخ نهادههای اولیهی تولید، عملیاتی نسازد و از سوی دیگر بنگاه را در یک سقف قیمتی فریز کند. نرخ نهادههای اولیه، مالیات، بیمه ها، دستمزد، حقوق گمرکی، نرخ بهره و ... همگی از مواردی هستند که در هزینه نهایی بنگاه تاثیر دارند و چنانچه یکی از این موارد افزایش یابد و همزمان بازار جدیدی برای توسعه تولید بنگاه یافت نشود، در این صورت نمی توان شاهد ثبات قیمت نهایی باشیم.
🔸لذا تغییرات محسوس در نرخ نهاده های اولیه، بدون توسعه بازار یا افزایش قیمت نهایی، یا منجر به ورشکستگی بنگاه و در نتیجه ایجاد رکود می شود و یا اینکه دولت مجبور می شود از بودجه سالانه، به بنگاه، یارانه تخصیص دهد و تخصیص یارانه در شرایط کسری بودجه، فشار بيشتري بر اقتصاد تحمیل می کند.
🔹مهار تورم به منزله کنترل قیمت ها در حلقه آخر اقتصاد نیست بلکه منظور ایجاد شرایط، تامین لوازم و توسعه تکنولوژی برای کاهش بنیادین هزینه نهایی بنگاه است.
🔺چنانچه در گام اول چنین اقتضائاتی از سوی دولت و مردم فراهم شد، آنگاه دولت در گام دوم می تواند از اهرم نظارت و هدایت خود برای کنترل بر بازار و جلوگیری از سوء استفاده بخشهای توزیعی در اقتصاد استفاده نماید. بخشی از این اقتضائات را رهبری در اول فروردین امسال بیان فرمودند.
💢ادغامی که هیچگاه صورت نگرفت!
✍🏻علی محمدی
🔹در هفتهای که گذشت، مجلس رأی به دو فوریت تشکیل وزارت بازرگانی داد. دولت سیزدهم از بدو شروع کار، همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» بود. وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود.
🔸پیش از این آقای جهرمی سخنگوی دولت در توئیتی که قبلا منتشر نموده بود، هدف از تشکیل این وزارتخانه را (تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمتها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاستگذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدیتر از مصرفکننده از جمله دلایل دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی) عنوان نموده بود.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹۱ ـ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند. بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد باید محدود، هدایت و کنترل شود. تجربه نشان داده که بخش تجارت و تجار غالبا نسبت به اقتضائات تولید بیتوجه هستند و به دنبال کسب منافع شخصی میباشند. لذا مدیریت این بخش باید در زیرمجموعه تولید قرار گیرد.
🔸۲ ـ ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، به گونهای که تولید کشور متضرر نشود، چالشی برای دولتها بوده است. در واقع بحث بر سر نسبت توزیع و تجارت با تولید کشور و رفاه مردم است. برخی معتقدند وزارتخانه صمت بسیار گسترده و با اهداف متناقض است و مدیریت آن از عهده یک وزیر خارج میباشد، لذا ادغام آن با هدف کوچکسازی دولت اشتباه بوده است. به هر حال دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است. و البته زمانی که تصور میکنند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند.
🔹۳ ـ تصور اشتباه این است که گمان میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور، صرفا ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و لذا باید معاونتهای آن از هم جدا شوند. این در حالی است که تفکیک یا ادغام این دو وزارتخانه پاک کردن صورت مسئله است. در واقع باید آسیبشناسی شود و مشکلات موجود مرتفع شود. و این ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها. چه اینکه ادغام دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی ادغام نبود بلکه به نوعی تجمیع بود زیرا معاونتها و سازمانها به همان شکل در جای خود باقی ماند. هدف از ادغام، چابکسازی، ارتقای اهرمهای نظارتی و افزایش هماهنگی است. چابکسازی یعنی بهینهسازی و افزایش کارآمدی نهادها. ادغام یعنی حذف تودرتوی نهادی و موازیکاری سازمانها که یکی از عوامل اصلی نابسامانیهای حوزه تجارت و نظام توزیع است و در قالب حکمرانی اقتصادی طرح میشود.
🔅به نظر میرسد راه حل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته، نمیگذرد. بلکه باید مشکلات فعلی آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصا، هرگونه عملیات و قانونگذاری در خصوص تفکیک یا ادغام دو وزارتخانه، باید مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی و چابکی باشد. تشکیل دوباره این وزارتخانه، بدون ارتقای سازوکارهای نظارتی و هماهنگی، همچون گذشته به بنبست خواهد رسید و اهداف سیاستگذار محقق نمیشود. ولیکن دولت باید مواظبت کند تا در شرایطی که وضعیت تنظیم بازار نامطلوب بود، به آسانترین کار، یعنی واردات نپردازد. بلکه با لحاظ اقتضائات تولید، تصمیمگیری کند.
اکونومیست: بحران انرژی بیشتر از کرونا در اروپا تلفات گرفت
🔹نشریۀ اقتصادی اکونومیست: بهدنبال قطع صادرات گاز روسیه به اروپا قیمت گاز گران شده، هرچند الان قیمتها در سراسر این قاره کاهش یافته اما قیمت داخلی برق و گاز در مقایسه با دو سال قبل بهترتیب ۶۹ و ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.
🔹قیمت بالای انرژی میتواند به قیمت جان انسانها تمام شود. مقامات اروپایی مردم را از گرمکردن مناسب خانه منصرف میکنند اما زندگی در شرایط سرد، خطر مشکلات قلبی و تنفسی را افزایش میدهد.
🔹در فاصله نوامبر ۲۰۲۲ تا فوریه ۲۰۲۳، ۱۴۹ هزار نفر در ۲۸ کشور اروپایی جان خود را از دست دادند که بهمعنای افزایش ۷.۸ درصدی است. نزدیک به ۶۰ هزار مرگ مربوط به کروناست. شرایط آبوهوایی هم بر تعداد این مرگومیرها تاثیر گذاشته و بیشترین مرگومیر در کشورهایی ثبت شده که افزایش هزینههای سوختِ بیشتری داشتهاند.
🔹تخمین میزنیم که افزایش قیمت حدود ۰.۱۰ یورو در هر کیلووات ساعت با رشد حدود ۲.۲ درصدی مرگومیر هفتگی یک کشور ارتباط داشته است؛ یعنی اگر قیمت برق در زمستان گذشته مانند سال۲۰۲۰ بود مدل ما انتظار داشت ۶۸ هزار مرگ کمتر در سراسر اروپا را اتفاق بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استخاره آیت الله کشمیری برای سید حسن نصرالله
سردار محمد تهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 حجابمو رعایت کنم، اختلاس و گرونی حل میشه؟! مغالطه یعنی این‼️
✳️پایان سلطه مشاوران املاک
🔹️بخشی از نابسامانی بازار اجاره، سوداگری بنگاههای املاک برای دریافت حق کمیسیون بیشتر است که با راهاندازی سامانه املاک و اسکان، سلطه مشاوران املاک در قرارداد اجاره در هم شکسته خواهد شد
🔹️با شروع به کار فاز نخست سامانه املاک و اسکان به آدرس amlak.mrud.ir ، امکان ثبت و انعقاد رایگان قرارداد اجاره بدون نیاز مراجعه به بنگاه و دریافت رایگان کد رهگیری برای مالکان و مستاجران فراهم شده است....
🌴تاثیر انتخابات ترکیه در انتخابات اسفند ایران
🔹انتخابات مهم ترکیه ۲۴ اردیبهشت برگزار میشود.
پاشنه آشیل دولت اردوغان تورم سنگین و بی سابقه ترکیه است. طبق نظر سنجی ها جناح رقیب با وعده کاهش تورم سبد رای نامزدش را افزایش داده است. با توجه به گرایش قلچیداراوغلو به غرب و حمایت آمریکا از این نامزد، تحقق وعده کاهش تورم دور از انتظار نیست.
رفع تحریم های مالی و سرمایه گزاری، کاهش تتش های ترکیه با اروپا و ناتو و دور شدن ترکیه از روسیه در صورت برنده شدن قلیچداراوغلو، نوید کاهش تورم را به ترکیه می دهد.
🔺برنده شدن قلچیداراوغلو و کاهش تورم، برای غربگرایان و موافقان برقراری ارتباط با آمریکا در ایران، بهانه ای برای بهره برداری در انتخابات اسفند ماه خواهد شد.
دولت اصولگرا و انقلابی در صورت اراده برای بقا باید پیش از اسفند، طعم خوش کاهش تورم را در سفره مردم ایران نشان دهد.
#انتخابات_ترکیه
#انتخابات_اسفند
✍ #موسی_سلیمانی
پ ن🔻
البته نگارنده این مطلب باید بداند که قضیه ایران با ترکیه برای آمریکا فرق می کند. و در ثانی آمریکایی که روبه افول هست و مثل کشتی تایتانیک در حال غرق شدن هست و کشورهای آسیایی و حتی جهان با حذف دلار گرایش به سمت رقیب قدرتمند اقتصادی اش یعنی چین دارند ، آمریکا دیگر ناجی ترکیه و ایران نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که این حدیث رو بشنوه، تا آخر عمر، نماز اول وقتش ترک نمیشه!
🇮🇷
📝 ماجراجویی اقلیم کردستان علیه جمهوری اسلامی ایران
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرده است که درپی دعوت اعضای #گروهکهای_تجزیهطلب در یک مراسم رسمی اقلیم کردستانِ عراق و تداوم تحرکات این گروهکها در اقلیم، شنبه ۲۲ اردیبهشت، سفیر عراق در تهران را به وزارت خارجه فراخواندیم و اعتراض ایران به او ابلاغ شد.
🔸از سال ۱۳۷۶ و پس از عملیات های سپاه به فرماندهی شهید احمد کاظمی، تروریست ها به اقلیم کردستان عراق فرار کردند. اقلیم در همان زمان به جمهوری اسلامی ایران تعهد داد که گروهک ها را خلع سلاح نماید اما متاسفانه چند اتفاق دیگر رخ داد:
📌۱- ساخت دهها پایگاه نظامی در اطراف مرز ایران
📌۲- برگزاری دوره های آموزش نظامی توسط گروهک ها
📌۳- اقدامات تروریستی کور طی سالیان گذشته
📌۴- قاچاق سلاح
📌 ۵- تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران و....
🔸در طی این سالها تذکرات رسمی به اقلیم کردستان عراق هم ثمری نداشت؛
🔹تا اینکه طی عملیات ربیع در سال گذشته توسط سپاه، پایگاههای تروریست ها نابود شد و تلفات زیادی به گروهک ها وارد شد. و پس از آن جمهوری اسلامی ایران روی سخن خود را به دولت مرکزی عراق برای تامین امنیت مرزها نموده، که حاصل آن توافق دوجانبه مثبتی است
🔸حالا اقلیم از این رویکرد دقیق جمهوری اسلامی ایران عصبانی است و سعی دارد این پیام را به ایران مخابره کند که اگر توافق را با عراق ادامه دهد ، دولت اقلیم نیز حمایت های خود را از گروهک ها شدید تر خواهد کرد!
🔺نکته آنجاست که دولت کوچک اقلیم باید بداند که جمهوری اسلامی ایران بر سر منافع ملی و خط قرمز امنیت کوتاه نمی آید. خوب است موشک باران عین الاسد را دوباره مرور نمایند.
ماسک در جواب خبرنگار بلومبرگ که نوشته بود توییتر برای مسدودنشدن در ترکیه توییتهای مخالفان دولت را سانسور کرده، نوشت: شما بودید بین ممنوعیت کامل توییتر و محدودیت دسترسی به برخی از توییتها کدام را انتخاب میکردید؟ همهٔ شبکههای اجتماعی این کار را انجام میدهند و فرق توییتر این است که در مورد آن شفاف است.
🔴نکته : حالا مقایسه کنید رفتار این شبکه اجتماعی در ایران و دفاع بی چون و چرای برخی اقایان....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: برای جذب کودکان هرچقدر میتوانید کار کنید
امام خامنهای در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب:
🔹برای جذب کودکان و نوجوانان هرچقدر میتوانید از لحاظ کمیت و کیفیت کار کنید.
🔹هنوز داستانهای خارجی مربوط به کودک غلبه دارد که عیب بزرگی است.
۴ کتابی که امروز رهبر انقلاب از نشر معارف خریداری کردند
کتابهای «قاره سبز» نوشتهٔ مریم نقاشان، «ستارهها چیدنی نیستند» که برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی است به قلم محمدعلی حبیباللهیان، «سواد مطالبه» نوشتهٔ محسن مهدیان و «داعشیهای کراواتی» نوشتهٔ سیدهاشم میرلوحی کتابهایی بودند که رهبر انقلاب صبح امروز خریداری کردند.
💢به بهانه روز پاسداشت زبان فارسی
🔹بین زبان و سیاست رفاقتی به قدمت تاریخ وجود دارد و اگر چه در این رفاقت طولانی گاهی دعواهایی هم پیش آمده و یکی دیگری را قال گذاشته اما عموما این دو همسفر پا به پای هم در درازای تاریخ به پیش رفتهاند، گهی سیاست زبان را یاریرسان بوده و گاهی زبان حد رفاقت را به اتم رسانده است.
🔸استاد باستانی پاریزی در کتاب «از پاریز تا پاریس» در این باره مینویسد: «زبان رسمی همیشه زبان قدرت بوده است، فُرس قدیم در پناه شمشیر کورش فلات را پوشاند، لهجه پهلوی که مال قومی کوچک در کوهستانهای ابیورد بود در پناه قدرت مهردادها و اُرُدها جان گرفت، زبان عربی چون زبان حکومت بعد از اسلام بود سه قرن رواج یافت، ترکی در زمان سلجوقیه تکلم میشد، همه اینها برای این بود که مردم ناچار بودند در هر دوره این زبان را بدانند.»
🔹البته همواره اینگونه نبوده است که زبان منت سیاست را بکشد چرا که پارهای موارد زبان راه بدون زحمتی را برای گسترش قدرت سیاسی فراهم نموده است و توانسته تاثیرات قدرت را تا پشت دروازههایی که با هزاران اراده توپ هم فتح نمیشد بکشاند.
🔸باستانی در جای دیگر کتابش اشارهای به یکی از شمارههای روزنامه الاهرام مصر در اوج مبارزات ضد استعماری مصر دارد: «با اینکه در بالای صفحه آن حسنین هیکل مقالهای در ایستادگی در مقابل استعمار نوشته شده بود اما همین روزنامه تمام صفحاتش پر بود از این آگهیها: «رستوران نیل هیلتون، عطر کالین از کارخانههای ژان پاتو پاریس، فندک دوپون، سیگار کنت امریکایی دولوکس، خودنویس شیفرز» و به واقع اینها نشان میداد که پیش از توپها، زبان و ادبیات لاتین راه را برای استعمار باز کرده است و به وضوح پیداست که با این حد از نفوذ زبان بیگانه هیکل زور خوابیده میزده است.»
🔹به نظر میرسد زبان پارسی بیش از دیگران بر گردن سیاست حق داشته باشد چرا که این زبان نسلها است که همچون نخ تسبیحی مردم پارسیگوی را حتی در دورانی که قدرت سیاسی مضمحل و مندرس شده است به هم متصل نگه داشته است بنابراین امروز که قدرت سیاسی سرزمین پارس پهنه قدرتمندی را در اختیار دارد باید در قبال آن ادای دین نماید.
✍🏻حسین حسینینژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر کشور: نرخ نزولی باروری در ایران بسیار شدید و نگرانکننده است/ الان از نرخ جانشینی (2.1) هم بسیار پایینتر هستیم
♦️احمدی وحیدی در اجلاس سراسری ستاد وصف:نرخ باروری در گیلان 0.95، در البرز 0.99 و در مازنداران 1.02 است که خیلی پایین است.
♦️نرخ جانشینی در کشورهای غربی 2.1 درصد در نظر گرفته شده است. اگر به نرخ جانشینی برسیم یعنی جمعیت کم نمی شود ولی نرخ جانشینی پاسخگوی مساله ما نیست اگر به 2.1 هم می رسیدیم مشکل حل نمی شود.
♦️الان از نرخ جانشینی هم بسیار پایینتر هستیم و در برنامه پیش بینی شده که به 2.5 برسیم.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ کارشناس عرب به مجری صهیونیست
🔸مجری شبکه صهیونیستی 24i در یک موضع ایجاد شبهه گفت «امروز تردیدهایی نسبت به توان بشار اسد برای مهار یا اخراج نیروهای غیرقانونی از خاک سوریه وجود دارد.
گفته میشود دولت سوریه به نیروهای غیرقانونی، تابعیت سوری داده! یعنی اخبار از تابعیت دادن به ایرانیها وجود دارد. همانطور که گزارشات میگویند ایران در حال خرید زمین در سوریه جهت تبدیل آن به گذرگاه اقتصادی است.»
🔹اما این موضع او از سوی کارشناس عرب بیپاسخ نماند.
🗣محمود الافندی کارشناس عرب در پاسخ به مجری صهیونیست گفت:
🔸نیروهای قانونی، با دعوت دولت قانونی سوریه به این کشور آمدهاند از جمله ایران و روسیه. نیروهای غیرقانونی حاضر در سوریه، نیروهای آمریکایی هستند که برای حمایت از نیروهای جداییطلب آمده و همچنین نیروهای ترکیه که برای حمایت از جبهه النصره آمدهاند.
🔹خرید زمین در سوریه توسط ایران مسئلهای طبیعی است، هر کشوری میتواند این کار را بکند، چین هم در فدراسیون روسیه زمین خریده آیا این به معنای اشغال روسیه توسط چین است؟ اسم این کار سرمایهگذاری با خرید زمین است. خودتان سوریه را به اینجا رساندید و حالا از حضور ایران در سوریه ناراحتید؟!
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
✍ جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بودند. حضرت فرمود : می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟
🖋 اصحاب : بلی یا رسول الله! فرمودند :
1⃣ کسل ترین مردم کسی است که از صحت و سلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش ذکر خدا نمی گوید.
2⃣ دزدترین انسان کسی است که از نمازش می کاهد ، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود.
3⃣ بخیل ترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی می افتد ولی به او سلام نمی کند.
4⃣ ظالم ترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده می شود ولی بر من صلوات نمی فرستد.
5⃣ و عاجزترین انسان کسی است که از دعا درمانده باشد.
📚 داستان های بحارالانوار ، ج۹
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤🇮🇷شیرزن لر از طایفه بختیاری و عروس بروجردی ها❤🇮🇷
🍃استاد فاطمه سادات شیخان🍃
🍃کمربند مشکی دان ۶ کاراته🍃
#اینجا_ایران_است✋🇮🇷
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹خیلی عالی است👇👇
🔻از یمن تا به شام معلوم است
🔻هرچه دعواست پای نام علی است....