بصیر
🔰ناگفتههای یک جلسه تاریخی/ ژنرالهای دولت روحانی به رئیسی چه گفتند؟ 🔹دستاوردسازی برای دولتهای ی
زوایای پنهانی از عملکرد خسارتبار دولت گذشته/ژنرالهای دولت روحانی به رئیسی چه گفتند؟
«خلجی» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹معتقدم واقعا جا دارد دوره قبل از منظر نحوه حکمرانی در دانشگاهها بهعنوان «عبرت تاریخ» تدریس شود. حسن بزرگ دولت قبل، این بود که به تجربه جمعی ملت اضافه کرد؛ یعنی اگر الان به کسی بگوییم «نفوذ» یعنی چه؟ دقیقا تداعی ذهنی پیدا میکند یا اگر به کسی بگویید معطل کردن ظرفیتهای کشور یعنی چه؟
🔹آقای جهانگیری در جلسه دولت قبل با رئیسی در مرداد ۱۴۰۰ صریحا میگوید:«... واقعا شرایط کشور دشوار است. ما تقریبا کمسابقهترین دوران ۴۰ سال انقلاب را داشتیم. با اینکه ما خب جنگ تحمیلی را هم داشتیم و همه ما توی مسائل بودیم، توی شرایطی که بههرحال با فشار خارجی، آمریکاییها و مسائل ما در منطقه، مسائل داخلی بسیار سخت شده بود. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی، منابع کشور هم که ته کشیده، این هم شرایط دشوار بودجه، شرایط اقتصاد دشوار شده، هم شرایط اجتماعی و هم خارجی؛ بالاخره آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را برعهده گرفتهاند.»
🔹وزیر وقت صمت در این جلسه میگوید: «در برق صنایع، ۶۰ درصد شبها و ۳۰ درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم ۵۰درصد بعضی مواقع وصل است و بعضی مواقع قطع و الان تولیدمان کاهش داشته است.»
🔹اردکانیان، وزیر وقت نیرو در این جلسه میگوید: «جناب آقای رئیسی در جریان باشند که با توجه به کاهش نسبی دما، خوشبختانه فعلا امکان اینکه تولید برق را افزایش بدهیم فراهم شده؛ منتها این افزایش مرتب نیست؛ یعنی ما حتی ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد هم در بعضی مواقع قطعی داشتیم....»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به بهانه سفر رئیسی به #ونزوئلا، یه بار دیگه این ... رو ببینید.
از اوناییه که هیچوقت قدیمی نمیشه
اولین سفر چاوز رئیس جمهور وقت ونزوئلا به ایران سال٢٠٠١در زمان خاتمی بود.خاتمی هم ٣بار به ونزوئلا سفر کرد.کار درستی هم کرد.ونزوئلا سرزمينی است که در داشته های زمینی و زیر زمینی بسیار کم نظیر است
دوستان اصلاح طلب دیگه سوال نکنند:حالا سفر رئیسی چه فایده ای دارد؟از خاتمی بپرسید لطفا
🗣عبدالله گنجی
میگه پول همه مردم رو خرج حجاج کردن!
بزرگوار، حاجیای ایرانی هزینه سفر رو به دولت دادن، و دولت باید معادلش دلار بده به عربستان برای هزینههای جاری. حالا بجای اینکه ارز از کشور خارج کنن، بخشی از طلبشون از عراق رو حواله دادن به عربستان!
💢دیپلماسی متوازن
🔹یکی از آسیبها و خلأهای جدی عرصه سیاست خارجی آن است که به موضوع دیپلماسی اقتصادی آنچنان که انتظار میرود توجه نشده است. اهمیت پیوند اقتصاد و سیاست خارجی و به عبارتی دیپلماسی اقتصادی بر هیچکس پوشیده نیست، اما گویی اینکه در نظام سیاسی ما در اینباره طراحی ثابت و پایدار شکل پیدا نکرده است و گاه تابع تمایلات سیاسی دولتها صورتبندی پیدا کرده است.
🔸در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت اقتصاد داخلی و مشکلاتی که در معیشت مردم پدید آمده، اولویت دادن به تعامل اقتصادی سازنده و اثربخش با محیط بیرونی با اولویت دولتهای همسو در قالب دیپلماسی اقتصادی که از ظرفیت بهرهگیری از منافع اقتصاد جهانی برخوردار میباشد، به یک ضرورت اجتنابناپدیر تبدیل شده است؛ زیرا در شرایط فعلی که کشور تحت فشارهای آمریکا از طریق اعمال تحریمهای اقتصادی است، اتخاذ سیاست خارجی اقتصادیگرا توسط دولت جدید در سطوح منطقهای و خاصه همسایگان میتواند از طریق اعتمادسازی در روابط خارجی، منجر به ثبات در مناسبات تجاری و جذب سرمایهگذاری خارجی شود و با افزایش کارایی اقتصادی از طریق انتقال فنآوریهای نو و دانشبنیان، اثری مثبت بر روند رشد و توسعه کشور داشته باشد. دولت سیزدهم بایستی عقبماندگیهای فراوان ایجاد شده در این عرصه را در مسیر بهبودی قرار دهد.
🔹بر اساس آنچه که بیان شد و موضوعاتی که واقعیت و تجربیات سالهای گذشته کشور است؛ دولت سیزدهم باید در عرصه سیاست خارجی به بازسازی روابط منطقهای و همسایگی بپردازد. تأکید بر اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درونزا و بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی که جزء سیاستهای نظام و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، هیچگاه به معنای نایده گرفتن فرصتهای اقتصادی محیط منطقهای و فرامنطقهای نیست.
🔸از قضا آنچه در این باره اهمیت دارد این است که تجربه نشان داده نمیتوان اقتصاد و معیشت کشور را معطل غرب و مذاکره با چند کشور غربی کرد، بلکه ضمن کوشش برای حضور مؤثر و قوی در نظام جهانی و ادامه مذاکرات عزتمندانه در خصوص احیای برجام، اما به طور قطع در سیاست و روابط خارجی باید اولویت را به دیپلماسی متوازن داد و در این چارچوب سیاست نگاه به شرق را با اعتقاد و جدیت بیشتری در دستور کار قرار داد.
🔹حتی اگر احیای توافق هستهای منطبق بر منافع ملی حاصل آید، باز راه تحقق انتفاع اقتصادی ناشی از برجام از مسیر گسترش و تعمیق روابط با دولتهای گوناگون دنیا میگذرد. در این باره لازم است بازسازی روابط خارجی با تأکید بر توازنگرایی مطابق با منافع ملی به سرعت دنبال شود و اقتصاد بایستی در هسته مرکزی همه طراحیهای سیاست خارجی قرار بگیرد.
✍🏻عزیز غضنفری
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 وضعیت مردم در زمان #شاه بهتر بود!!
🍃🌹🍃
1⃣ ماجرای خودکار هویدا که ۱۳ سال دوریالی ماند!!
2⃣ اعتراف رئیس سازمان برنامه و بودجه دربار #پهلوی
3⃣ وقتی انقلاب شد، #وضعیت_اقتصادی ایران چگونه بود؟
🎙 #حجت_الاسلام_راجی
🇮🇷
📝چرایی تکرار واژه #انقلابی توسط رسانه های اصلاح طلب برای مجلس و دولت
🍃🌹🍃
🔻مدتی است که رسانه های اصلاح طلب، بدون اعتقاد به این موضوع در گزارشهای خود از واژه#انقلابی برای مجلس و دولت استفاده می کنند.
🔸بررسی موضوع نشان میدهد که این رسانهها، دنبال #شرطی_سازی رسانهای درباره این واژه هستند تا مخاطب ناخودآگاه با دیدن و شنیدن این واژه، دولت و مجلس انقلابی در ذهن وی متبادر شود.
🔹قطعا این رسانه ها در کنار این موضوع در حال ناکارآمد نشان دادن دولت و مجلس نیز هستند و خواهند بود، تا نهایت ناکارآمدی در ذهن مخاطب ایجاد شود.
🔺برنامه ریزی ابتدایی آنها از این عملیات روانیِ رسانهای، در هم پیچاندن طومار ترکیب مجلس در انتخابات آتی است که اگر موفق شوند برنامه بعدی آنها انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.
✍جواد اکرمی- کارشناس ارشد رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تا چند وقت قبل به اصلاحیون میگفتی؛ ایران بالاخره مجبورشون میکنه فارسی حرف بزنن…
میگفتن؛
بیشتر از امکاناتت آرزو نکن!
مأموریت جدید محسن رضایی چیست؟
🔹تدوین دستور جلسات و برنامهها در راستای ماموریتهای محوله به شورا بهمنظور طرح در نشست سران قوا است. این دستور جلسات بر اساس ابلاغ رهبر انقلاب، رئیسجمهور یا موضوعات فوری و مهم کشور انتخاب و تدوین میشوند.
🔹برگزاریِ منظم جلسات شورا وظیفه دیگر دبیرخانه این شورا است. براین اساس هر هفته سران سه قوه به میزبانی یکی از قوا گرد هم میآیند و به بررسی موضوعات میپردازند.
🔹پیگیری مصوبات، شاید مهمترین ماموریت رضایی در دبیرخانه شورا اعلام شده تا خروجیِ این جلسات بلاتکلیف و معطل نماند و با ترک فعلها برخورد شود.
🔹ماموریت بعدی، تدوین لایحه دو یا سه فوریتی در مواردی است که مصوبات سران نیازمند قانونگذاری در مجلس است.
🔹توجیه افکار عمومی در خصوص مصوبات شورا نیز به دبیرخانه سپرده شده تا توضیحات لازم درخصوص ضرورت موضوعات و چراییِ تصمیمات و نتایج مورد انتظار به مردم ارائه گردد.
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشداری برای ضد انقلاب.
دستگیری گردانندگان کانال معاند جوانان محلات توسط سازمان اطلاعات سپاه
طی رصد و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان(عج) اعضای باند جوانان محلات مشهد که در ایام اغتشاشات از طریق فضای مجازی مشغول آموزش و شبکه سازی در بین مردم برای براندازی بودند شناسایی و دستگیر شدند.
✅ چالشها و فرصتهای «دیپلماسی تجاری» ایران
🔹«دیپلماسی تجاری» راهی آزمودهشده برای توسعه کسبوکارها و برقراری ارتباط بین کشورها در دنیای امروز است.
🔹حال این سوال مطرح است که ایران برای انتفاع حداکثری از این ظرفیت، چه چالشها و فرصتهایی پیش رو دارد؟
🔻دکتر «علیرضا شیرمحمدی» رئیس هیاتمدیره مرکز دائم صادرات و فرصتهای سرمایهگذاری ایران:
🔸یکی از مشکلات پیشِروی دیپلماسی تجاری ایران ضعف دانش تجارت بینالملل است.
ساختار تجارت ما در حوزه بینالملل برای صادرات غیرنفتی چابک نیست و سازمان توسعه تجارت نقش مورد انتظار و جدی در توسعه تجارت کشور نداشته است.
🔸صنایع کوچک بهعنوان نماینده بخش خصوصی که بازار بزرگ اشتغال و مالیات را عهدهدار هستند، اخیرا از حضور در هیاتهای نمایندگان اتاق بازرگانی کشور حذف شدند که تصمیمی اشتباه بود.
🔸بازارسازی؛ مهمترین راه برای رشد صادرات غیر نفتی است و در کاهش آثار تحریم تاثیرگذار است.
🔸تهاتر؛ تدبیری راهگشا در روابط تجاری است. مبادله با ارزهای ملی نباید در حد شعار باشد و توجه به رمزارزها برای کاهش مبادلات دلاری ضروری است.