5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز شراکت ایران در برخی از پروژههای بریکس
وزیر امور خارجه:
🔹ایران با توجه به موقعیت و توانمندیهای خود شریکی مطمئن و موثر برای همکاریهای دوجانبه و چند جانبه برای کشورهای عضو بریکس است.
🔹شراکت ایران در برخی از پروژههای بریکس مثل حمل و نقل و کریدور شمال-جنوب آغاز شده است.
🔹در حوزه انرژی و تأمین امنیت پایدار آن ایران ارزشافزوده مهم برای اعضای بریکس است.
🔹حضور ایران و کشورهای دارای منابع انرژی مثل عربستان، عراق و امارات در کنار بریکس و مشارکت در حوزه انرژی، موقعیت این بلوک اقتصادی را بیش از پیش تقویت میکند.
🇮🇷
📝 رویای خانهدار شدن
🍃🌹🍃
🔻عوامل متعددی در وضعیت فعلی بازار مسکن نقش دارند. افزایش هزینه ساخت و ساز، افزایش قیمت زمین، کاهش قدرت خرید مردم و غیره اما کاتالیزور بحران مسکن دلالی و واسطه گری است.
🔸دلال های مسکن که اغلب آنها این روزها در پوشش مشاوران املاک فعالیت میکنند با برهم زدن بازار، نرخ سازی کاذب، احتکار و غیره موجب تشدید وضعیت بازار مسکن شده و صاحب پولهای باد آورده میشوند.
🔺مشاوران املاک و دلالها، خانه دار شدن را به رویا تبدیل کردهاند.
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چرا بعضیها بهسمت بیحجابی میروند
🍃🌹🍃
🎙 استاد غلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 وای بر کسانی که نیش زبان میزنند!
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ۵۸۰۰ کیلومتر نعمت
⏰ مروری صد ثانیهای بر موقعیت ژئوپلیتیک دریایی ایران و فرصت استفاده از ۵۸۰۰ کیلومتر خط ساحلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚔توضیح #جنگ_شناختی در ۳۸ ثانیه...
#مکث
🔄تجربیات قبلی نشان میدهد که هر کجا مردم به کمک حاکمیت آمدهاند ، نتایج خوبی رقم خورده است!
✅برای حل معضل بیحجابی در این روزها سه نیرو محرکه باید در کنار هم قرار بگیرند؛
1⃣اول تبیین، روشنگری و فرهنگسازی در مورد لزوم #حجاب و پوشش شرعی برای بانوان و آقایان و تشریح نقشههای دشمن برای ترویج فرهنگ برهنگی بین ایرانیان و اندلس سازی ایران.
2⃣دوم قانون خوب و بازدارنده برای کسانی که به هر دلیلی نمیخواهند قانون حجاب را رعایت نمایند و قصد هنجارشکنی دارند!
3⃣و نیرو محرکهی سوم که کمتر به آن پرداخته میشود احیای فریضهی امر به معروف و نهی از منکر است.
✅خیلی از افراد جامعه در مقابل پوشش های برخی خانمها و آقایان حس بسیار بدی پیدا مینمایند اما به دلایل مختلف اقدام به تذکر لسانی به فرد خاطی نمیکنند، از طرفی فرد خاطی نیز این سکوت اجتماعی در مقابل فعل خطایش را همچون مهر تاییدی میبیند و به خطای خود استمرار میبخشد!
✅حقیقت این است که مردم با تذکرات لسانی خود و برهم زدن آرامش روانی و حس تایید درونی بیحجابها میتوانند نقش به سزایی در حل مشکل بیحجابی ایفا نمایند، اما اگر مسئولین دست یاری به سمت آنها دراز کنند و البته قانون هم سفت و محکم پشت آمرین به معروف و ناهیان از منکر قرار گیرد.
📍پ.ن؛ احیای فریضهی امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به بحث بیحجابی نیست و احیای این واجب فراموش شده در جامعه نبابد صرفا منحصر به این منکر باشد. مردم باید بتوانند در مقابل منکراتی مثل تبعیض، بی عدالتی، کارشکنی برخی مسئولین و... نیز نهی از منکر کنند.
#مطالبه_گری
✍میلاد خورسندی
فقر در ترکیه چقدر جدی است؟
🔹براساس اطلاعات اخیر موسسه آمار ترکیه، نزدیک به یک سوم جمعیت ترکیه در حال حاضر در خطر فقر و محرومیت اجتماعی به سر میبرند.
🔹هاجر فوگو، رئیس دفتر همبستگی علیه فقر حزب جمهوری خلق ترکیه میگوید: «۲۲ سال است که روی مساله فقر کار میکنم و تا به حال چنین وضعیت وخیمی را تجربه نکردهام.»
🔹او میگوید: «زنان قادر نیستند لوازم بهداشتی بخرند، چاقی افزایش مییابد زیرا خانوادهها به غذاهای ارزانقیمت با کیفیت پاییناتر میگرایند. دانشجویان شروع به انصراف از دانشگاهها میکنند و این فهرست ادامه دارد. مردم قادر به برآورده کردن نیازهای ابتدایی خود نیستند و این موضوع به نوبه خود منجر به اضطراب، افسردگی و انزوای خانوادهها میشود.»
🔹پزشکان ترکیه با اشاره به «افزایش جدی» استفاده از داروهای روانپزشکی نسبت به افزایش آمار بیماریهای روانی هشدار دادند. بنابر آمار مرکز تحقیقات اجتماعی در سال ۲۰۲۲، دو سوم شرکتکنندگان در بررسی این موسسه گفته بودند که به دلیل دشواریهای اقتصادی افسردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق میکند چه کسی رئیس جمهور باشد...
#ادب_مرد_به_ز_دولت_اوست
چه افتخاری بالاتر از این که رئیس جمهور هیچکدام از کشورهای جهان، نتوانستند مثل حسن روحانی بدون داشتن مدرک زبان در انگلیس دکترا بگیرند.
#غوغای_روحانی
🌐 شعاع خالص سازی
✍عبدالله گنجی
♦️بحث خلوص یا وحدت موضوع جدیدی نبود که چندی پیش یکی از سیاسیون کشور در جواب یک رسانه مفهومسازی کرد. سالهاست این عبارت در قبض و بسط عرصه سیاسی کشور دیده شده است و حتی دانشجویان این موضوع را در حضور رهبری هم طرح کردند.
با شروع ثبتنام کاندیداهای مجلس شورای اسلامی خوب است چیستی خالصسازی بررسی شود. اخیراً دیدم یکی از اساتید جامعهشناسی (اصلاحطلب) موضوع را به جبهه پایداری ارجاع داده بود که حرفی سیاسی و تقلیلگرایانه است، زیرا انتخابات و فرآیند حقوقی آن حکومتی است و دیگران صرفاً آزادند حرفشان را بزنند. خالصسازی امری بسیار مهم است، اما سؤال اساسی این است که شعاع آن چه اندازه است، شاخصهای آن چیست؟ مخلصین با چه اصولی غربال میشوند و کلاً چنین امری شدنی و لازم است؟ آیا امری فراتر از قوانین موجود است و علت بدبینی طیفی از اصلاحطلبان بدان چیست؟ بدون تردید خالصسازی باید در تراز و شعاع نظام جمهوری اسلامی همیشه وجود داشته باشد و حصر در باند و سلیقه نشود، اما شرط آن این است که سلایق را درست بشناسیم و با اصولی بسنجیم، تفسیر موسع یا تقلیلگرایانه از شعاع جریانات همسو با انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و اندیشه امام باید بدون افراط و تفریط باشد. خالصسازی باید مبتنی بر تجربیات و شناخت گذشته باشد و دو خصلت سلبی را در بربگیرد؛ اول، سکولارهای ساختارشکن که سکولارخواهی، مطالبه دائمی آنان است و با ادبیات متفاوت عنوان میشود. دوم، منفعتطلبانی که جز بدنام کردن نظام جمهوری اسلامی و به حراج گذاشتن سرمایه اجتماعی آن هنری ندارند. خوشبختانه پیش ثبتنام این دوره و فرصت طولانی جهت بررسی صلاحیتها این حسن را دارد که دیگر با گزینه «عدم احراز صلاحیت» مواجه نخواهیم بود. اما خالص بودن نیروهای انقلاب اسلامی امری لازم، ضروری و آرمانی است که همه باید هم برای خلوص فردی خویش، هم برای «وحدت خالصان» تلاش کنند.
بارها نوشتهام که برای عبور از سلایق و یگانه شدن ذیل کلیت نظام، نیروهای سیاسی کشور باید بر اصول مشترکی تفاهم کنند و خالصسازی و توقع خالص بودن حول آنان شکل بگیرد. سکولارها شامل حال این اصول نمیشوند. آنان نمیتوانند هم سکولار باشند و نظام غیر دینی بخواهند، هم از نبود خود در جمع خالصان انقلاب اسلامی تعجب کنند. هیچ چارهای نداریم که این اصول را محور قرار دهیم و گرد آن جمع شویم. ۱- جمهوری اسلامی به معنای باور به مردمسالاری دینی با ماهیت اسلام سیاسی اصل اول است؛ ۲- ولایت فقیه؛ ۳- امام خمینی در حوزه سیره و اندیشه به عنوان بنیانگذار
۴- قانون اساسی ۵- سیاستهای کلی نظام. کسانی که سیاستهای کلی نظام (اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی) را قبول ندارند هرچند محترم باشند، اما وقتی قبول ندارند نمیتوانند ذیل آن قانون وضع یا رفتار سیاسی – حکومتی داشته باشند. اگر خالصسازی را حول این چند اصل قرار دهیم، هم عدد خطوط قرمز کم میشود، هم به تفاهم شفافی میرسیم و هم شعاع مردمسالاری در تراز و شأن جمهوری اسلامی ترسیم خواهد شد.
⭕️ ۳۸۰ شهر و شهرستان و ۹ هزار و ۲۰۰ روستا در معرض فرونشست/تا سال ۱۴۳۰ پیش بینی می شود بیشتر آبخوان ها و زیر ساخت های فنی آسیب های شدیدی ببینید
📝روزنامه جوان نوشت:
🔹در حال حاضر ۳۸۰ شهر و شهرستان و ۹ هزارو ۲۰۰ روستا در معرض خطر زلزله خاموش قرار دارند، هر چند رسانههای مختلف درباره خطرات این پدیده هشدار داده و کارشناسان زیادی نیز راهکار ارائه دادهاند اما هنوز اقدام مؤثری برای مقابله با فرونشست انجام نشده است
🔹رئیس شاخه زمینشناسی فرهنگستان علوم می گوید: «عوامل متعددی برای بحرانی شدن فرونشست وجود دارد. در این میان بیش از ۹۰ درصد از فرونشست زمین در ایران به دلیل برداشت وسیع از آبهای زیرزمینی رخ میدهد.
🔹حدود ۳۵میلیون نفر در کشور در معرض مستقیم این مخاطره هستند. بخشهایی از زیرساختهای حیاتی تحت تأثیر فرونشست است.
🔹میتوان پیشبینی کرد استحصال مداوم آبهای زیرزمینی تا سال ۱۴۳۰ به فرونشست بیشتر زمین و از بین رفتن بیشتر آبخوانهای ایران و همچنین آسیبهای شدید به زیرساختهای فنی مانند جادهها، خانهها و سیستمهای تأمین آب منجر میشود»