eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ‌ها و ‌ها 🔹امروز هم خوزستان میعادگاه حماسه‌سازان است، یکی دانشجوست و آن دیگری طلبه، یکی کارمند و آن یکی کارگر و... آمده‌اند تا حماسه دوران دفاع مقدس را بار دیگر تکرار کنند. آن روز رگبار آتش بود و امروز طغیان آب. برای آن که اهل معرفت است و مسئولیت‌شناس، آب و آتش چه تفاوت دارد. 🔸بیچاره‌تر از همه در این میان آن غرب‌پرستانی هستند که مرزهای حماقت (یا مزدوری؟!) را به تنهایی جابه‌جا کرده و می‌گویند چرا فلان گروه جهادی عراقی که برای کمک به سیل‌زدگان آمده، با خود پرچم عراق را آورده است! 🔹اینها همان جماعتی هستند که با هواپیمای اروپایی عکس سلفی می‌گیرند و دلشان غنج می‌رود و احساس ذلت و خواری که هیچ، حتی به غرب‌پرستی خود افتخار نیز می‌کنند اما اگر برادری از کشور همسایه به یاری بیاید، ناگهان رگ میهن‌پرستی‌شان بیرون می‌زند!
نوار حرف‌های خاتمی موجود است کریمی‌قدوسی، نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی در هفتمین روز مهر ماه سال گذشته در توئیتر خود گفته بود، رئیس دولت اصلاحات در ایام انتخابات پرحاشیه دهمین دوره ریاست‌جمهوری در سفری به عربستان، خواستار حمایت ملک عبدالله، پادشاه این کشور از میرحسین موسوی شده است. دفتر رئیس دولت اصلاحات در مقابل ادعا‌های کریمی‌قدوسی سکوت نکرد و پرونده این شکایت برای بررسی به هیئت نظارت مجلس شورای اسلامی ارجاع شد. کریمی‌قدوسی درباره آخرین جزئیات پرونده شکایت خاتمی گفت: «سند این موضوع مشخص است. یعنی صحبت‌های آقای خاتمی که این صحبت‌ها را مطرح کرده، ضبط شده است. سردار نقدی، مسئول فرهنگی سپاه بعد از همین توئیت و مصاحبه من، مصاحبه کرد و گفت که نوار موجود است. خودش (خاتمی) بگوید چه چیز‌هایی گفته است!» نقشه جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران «ناتان سیلز» هماهنگ‌کننده مبارزه با تروریسم وزارت خارجه آمریکا که در تل‌آویو به سر می‌برد، مدعی شده است کلید امنیت منطقه در اختیار ایران است و ما پیشرفت‌های قابل توجهی در راستای بهبود امنیت منطقه به دنبال درج سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی به دست آوردیم. در همین حال، جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید از مذاکراتش با مئیر بن‌شبات درباره ایران در منطقه خبر داده و در توئیترش نوشته بود: ما موضوعات زیادی برای گفت‌وگو داریم، از جمله تعهد مشترک‌مان برای مقابله با فعالیت‌های مخرب ایران و دیگر بازیگرانی که سبب بی‌ثباتی در خاورمیانه و دیگر نقاط جهان می‌شوند.
بازگشت به سناريوي سوخته سال 1398 سال بغرنجي براي اصلاح‌طلبان خواهد بود. از يک‌سو عملکرد دولت مورد حمايت آنان چندان رضايت‌بخش نيست، به گونه‌ای که انتقادات ايشان را نيز به همراه داشته و هزينه‌هاي فراواني را براي اين جريان تراشيده است و کار را براي حضور در انتخابات مجلس يازدهم دشوار کرده است. عبدالله ناصري از فعالان اصلاح‌طلب با صراحت اعلام کرده است: «آقاي روحاني آمد تا آقاي جليلي و گفتمان احمدي‌نژاد در 92 و 96 پيروز نشود؛ اما ضعف دولت او هزينه سنگيني را بر اصلاحات تحميل کرد. بنابراين معقول به نظر مي‌رسد اصلاح‌طلبان دوباره حاضر نشوند که هزينه سنگين غيرقابل دفاعي را پرداخت کنند.» از ديگر سو، «بقای اصلاح‌طلبي» به تعبير سعيد حجاريان به اساسي‌ترين مسئله اين اردوگاه بدل شده است. در اين ميان، نظریه‌پرداز اصلاحات در مقاله‌اي راهکار خروج از اين وضعيت را بررسی کرده و براي ورود به عرصه انتخابات، عقلاني‌ترين راهبرد را «مشارکت مشروط»‌ در انتخابات اعلام داشته است؛ ولي چنانچه شروط مطرح شده برآورده نشود، باید عطاي انتخابات را به لقايش بخشيد! راهبرد مشارکت مشروط، راهبردي تکراري و معطوف به گذشته است که در ادوار انتخابات با هدف کنترل و مهار فضاي عمومي انتخابات و فشار آوردن به نظام و به طور خاص شوراي نگهبان، مورد استفاده اصلاح‌طلبان قرار گرفته است. بزرگ‌ترين معضل اصلاح‌طلبان صلاحیت نداشتن نامزدهايي است که آنان اصرار به ورودشان به مجلس دارند؛ اين در حالي است که مطابق با اصول و قوانين حقوقي انتخابات، امکان ورود اين افراد به عرصه رقابت انتخابات وجود ندارد و وظيفه اين دقت نظر برعهده شوراي نگهبان است. مهم‌ترين شرط راهبرد پيشنهادي حجاريان نيز تأييد صلاحيت نامزدهاي مورد علاقه اين جريان است. زياده‌خواهي غيرقانوني که در طول سال‌هاي اخير شوراي نگهبان در مقابل آن ايستاده است! اين سياست هرچند با حمايت بخشي از اصلاح‌طلبان همراه بوده، اما منتقدان جدي در درون اردوگاه اصلاح‌طلب نيز داشته است که ديدگاه حجاريان را نقد کرده‌اند. اسماعيل گرامي‌مقدم، عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي با انتقاد از اظهارات حجاريان معتقد است، اين اظهارات بيرون از اتاق فکر و تصميم‌گيري عالي اصلاح‌طلبان بیان شده و عملياتي کردن آن در تعارض با منافع اردوگاه اصلاح‌طلبي است. اين اظهار نظرها از سرباز زدن اختلافات جدي‌تري در اردوگاه اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات زمستان 1398 حکايت دارد که به تدريج آشکار خواهد شد و بر سردرگمي‌ها و واگراييهاي ايشان خواهد افزود.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسمان سیاسی(1) آیا کودتای سودان و برکناری عمر البشیر توطئه ای از سمت برخی کشورهای منطقه ای با هدف مصادره انقلاب بود یا اینکه ارتش سودان در کنار مردم انقلابی قرار گرفته است؟
▪️علی صدری نیا نوشت: دولتی‌ها اعلام کردن که روحانی از پرداخت نشدن خسارات سیل ۹۵ اطلاع نداشته و عصبانی شده!!! خدا کنه ایشون از قیمت دلار، طلا، مسکن، گوشت، مرغ، خودرو، مواد غذایی، پیاز و گوجه و سیب زمینی و... اطلاع داشته باشه! وگرنه اگه سال ۱۴۰۰ موقع رفتن بفهمه، دیگه خیلی عصبانی میشه از دست همه مون!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️📽 اعتراف و افتخار آذری جهرمی به اجرای سند ۲۰۳۰ در وزارت ارتباطات آذری جهرمی زمانی که سیل کشور را فرا گرفته بود در نشست ژنو گفت: مفتخرم اعلام کنم ما در حال اجرای سند ۲۰۳۰ هستیم
👌 پاسخ روزنامه اصلاحاتی اعتماد به سلبریتی جنجالی 🔴 کمک دوستان عراقی خجالت دارد یا صدقه اروپایی‌های متکبر؟! 🔻روزنامه اعتماد نوشت: «عراقی‌ها مردم قدردانی هستند، شعار کاروان‌های کمک‌شان به ایران را دیده‌اید؟ می‌گویند: «شما در زمان حمله تروریست‌ها به کمک ما آمدید و ما الان باید به کمک شما بیاییم!... رسیدن کمک‌های عراقی‌های مهربان به ایران، سوژه بعضی «سلبریتی»‌های نه چندان خوش‌نام شده. خانم (که اظهارنظر در تمامی امور را بر خود فرض می‌دانند) در توییتی، رسیدن کمک‌های عراقی‌ها به ایران را از زبان هموطنی عرب‌زبان خجالت‌آور توصیف کرده‌اند. باید در پاسخ گفت اولا کمک‌های عراقی، از سوی مردم و به‌ طور خودجوش جمع‌آوری شده و آنها هرچه داشته‌ و نداشته‌اند در کاروان گذاشته و فرستاده‌اند و از این حیث ارزشش هزار بار بیشتر از کمک‌های دولتی است. ثانیا کمک از برادران هم‌کیش و نزدیک خجالت‌آور است ولی پذیرفتن کمک‌های اندک و صدقه‌سری فرانسوی‌ها و سوییسی‌ها و آلمانی‌ها خجالت‌آور نیست؟ پذیرفتن آمدن صدها عراقی برای کار و کمک خجالت‌آور است یا برخورد متفرعنانه و زشت اروپایی‌ها ـ آلمانی‌ها و ـ فرانسوی‌ها ـ با ایرانیان. اگر صحبت از عزت نفس باشد، باید از پذیرفتن این کمک‌هایی که به شوخی شبیه هستند سرباز می‌زدیم. به فهرست کمک‌های اروپایی نگاه کنید تا موضوع روشن شود. ایران بزرگ را تا چه حد دست‌کم می‌گیرند؟ یا عمدا می‌خواهند تحقیرمان کنند؟» «سلبریتی‌ها چون می‌دانند که دامن زدن به عرب‌ستیزی مخاطب جمع می‌کند و به آنها جلوه‌ای میهن‌دوستانه می‌دهد، روی این موضوع تاکید فراوانی دارند اما در مقابل غربی‌ها و اروپایی‌ها ذره‌ای عزت نفس ندارند. برای همین است که ترجیح می‌دهند فرزندشان به جای اینکه در ایران عزیز به دنیا بیاید، در «اروپا» متولد شود! یا دیگری حاضر است برای آنکه هزینه ماهیانه ده هزار دلار فرزندش در کانادا را تامین کند هر بلایی سر ملت ایران بیاید. البته صحبت‌ها و نوشته‌های آنها در شبکه‌ها را خیلی هم نباید جدی گرفت. به‌ هر روی بسیاری از این افراد به علت مشغله زیاد کاری فرصت مطالعه و خودسازی و تحصیل نداشته‌اند و نظراتی که ارایه می‌دهند غالبا فاقد اعتبار است. اما متاسفانه صدای آنها در شبکه‌های مجازی بلند است هرچند که در عرصه واقعی اجتماع وزنی ندارند... کمک‌ برادر و خواهر عراقی‌ام که با هزار مهربانی اندک توشه‌ای برای خویشان مصیبت‌زده ایرانی‌اش فرستاده هزار بار به 40 جفت پوتین اهدایی آلمانی و 5000 تخته پتوی فرانسوی رجحان دارد.»
▪️ آنها در راستای تحمیل ارزش‌های خود بر دیگران، فیلتر و حذف می‌کنند؛ ما در راستای حفظ هویت خود در برابر مهاجمان، هیچ کاری نمی‌کنیم!
🌐 رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان ارتش: 🔴 دست برادری ارتش و سپاه حرکتی زیبا پس از حرکت زشت آمریکایی‌ها بود/ هر کاری دشمن را عصبانی کند خوب است/ خدمات متواضعانه ارتش به سیل‌زدگان نشانه صداقت در «شعار ارتش فدای ملت» است 💠 حضرت آیت الله خامنه ای امدادرسانی ارتش و نیروهای مسلح به مردم در حوادث طبیعی را یک حضور مؤثر و حیاتی خواندند. 🔹نیروهای مسلح از «مظاهر و عناصر قدرت ملی» است البته در بسیاری از کشورها حتی در کشورهای مدعی آزادی و حقوق بشر، نیروهای مسلح عنصر اقتدار دیکتاتورها و برخورد با ملتها هستند، همچنان که این روزها نمونه‌ی آن در قضیه شنبه‌های پاریس قابل مشاهده است. 🔹نیروهای مسلح در منطق اسلام و جمهوری اسلامی، «حصارهایی امن برای ملت» هستند. نیروهای مسلح در زمان جنگ، در مقابل تهاجم دشمن با دانش، تجربه و فداکاری، سینه سپر و آن را منکوب و وادار به عقب نشینی می‌کنند و در زمان صلح نیز با کارآمدی و آمادگی کامل، مایه اطمینان و آرامش خاطر ملت هستند، و به همین دلیل، دشمنان به دنبال بر هم زدن آرامش مردم از طریق مضطرب نشان دادن نیروهای مسلح هستند. ۹۸/۱/۲۸
🔻 رونمایی یگان موشکی ارتش یمن از موشک بالستیک ، آنهم در آستانه سالگرد شهادت "صالح الصماد" رئیس شورای عالی سیاسی ، علاوه بر اینکه گویای پیشرفت های یمنی‌ها در حوزه دفاعی و ساخت تسلیحات است، میتواند افق روشنی را پیش روی آنها باز کند؛ خطای سه متریِ این موشک در برد ۱۶۰ کیلومتری برای ارتشی که به شدت در محاصره است، ستودنی است و میتواند توازن نبرد را در روزهای پیش رو به شدت تغییر دهد!
🔻 پاسخ خواندنی امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش به تروریستی اعلام کردن سپاه توسط آمریکا در برنامه دیشب ثریا: 🔸با میلیاردها هزینه نمی‌شد این‌چنین محبت مردم به سپاه را نشان داد 🔹آمریکایی‌ها بدانند از امروز در هیچ کجای دنیا امنیت نخواهد داشت 🔸فاصله ما با برادران سپاهی‌مان تنها یک رنگ پیراهن است 🔹ما مزدوران اسرائیلی را تعقیب کردیم تا ارتفاعات جولان و ان شاالله به زودی آنها را از آن ارتفاعات پایین خواهیم انداخت.
🔴 عقربه ساعت خود را تنظیم فرمایید‼️ «هر کاری که دشمن را عصبانی کند، خوب و درست است و در مقابل همگان باید از هر کاری که دشمن را جری و روحیه آن را تقویت کند، اجتناب کنند.» 🔻 رهبرمعظم انقلاب در دیدار با فرماندهان محترم ارتش به مهم فوق اشاره فرمودند که میتواند مبنای تحلیل تحلیلگران یا قضاوت در خصوص کنش های بازیگران مجازی و حقیقی در شطرنج سیاست باشد؛ 🔹 به نظر میرسد در شرایط کنونی بیشترین و نزدیکترین مصداق که به صورت اورژانسی ضرورت دارد با معیار فوق سنجیده شود برخی اقوال و نوشتارها از سوی جریان های مختلف سیاسی، صاحبان تریبون و فعالان رسانه ای است که گاهی با نیت خیرخواهانه یا ژست دلسوزانه به گونه ای عمل میکنند یا سخن میگویند و قلم میزنند که با پمپاژ ناامیدی و زوال سرمایه اجتماعی، « »را در وجود جوانان و ملت عزیز ایران میخشکانند؛ 🔻 روی سخن نگارنده با برخی اصولگرایان و اصلاح طلبان و انقلابی نمایان و سیاستگذاران رسانه ای است : «اگر رضایت خدا را خواستارید و لبخند ولایت را خریدار و اگر حقیقتاً مدعی دلسوزی انقلاب و ملت هستید در پای روی نفس خود نهاده و با عبور از گرداب های وحشتناک شهوتِ قدرت، حسادت، لجاجت، شهرت، ثروت و اشرافیت مغناطیس عقربه فکری خود را با جهت لبخند و اخم دشمن تنظیم فرمایید و انقلابی و جهادی عمل کنید. » ✍